Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 79  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 20 hétf., 17:55 

-Jöjjön gyorsan, az egyik társam súlyosan megsebesült. A lorddal jöttünk kiszabadítani önt! Gyorsan-gyorsan.-Hadarta Billy a törpére ügyet sem vetve.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 20 hétf., 17:59 

- Jól van, fiam - néz le nyugodtan az atya a hobbitra. - A jó lord tehát ideért végre. Vezess hát! Te meg, törpe, falatozz csak nyugodtan!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 20 hétf., 18:12 

Erre atya erre! Siessünk, nagyon súlyos a sebe. És vigyázzon, még tart a harc, de talán mármegfordítottuk a csatát! A lord is itt van, ő vezeti az egyik csapatot, meg egy lovag is aprítja őket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 20 hétf., 18:29 
Heroes Team

"Az istenit nekije, hát nem fogytok!?!"- mordult fel, mikor eléje került még egy kis csoport kalóz. Az első lépés az volt, hogy a szigony repült, 1 kalóz kivonva a forgalomból, a két társa pedig látván társuk gyors halálát az erdő felé vették az irányt, majd pár pillanattal miután eltűntek a sűrűben egy haláli hangnemben kiadott sikítás hallatszott, majd egy csoportos győzelmi hangorkán. "Nem vagyunk egyedül?"- kérdezte magától döbbenten Johnatan. Nemrég költözött vissza a földre, bekötötte bal karján a sebet, majd munkába állt, miután eltűnt a hobbit a lejáróban. Igazán már nem voltak annyian, köszönve a minó önfeláldozós mészárlásának, csak néha jött elő egy-két bujkáló csapat, s a hajóról felsiető egy-két őr a 'matrózokkal'. A romos házakból kimászók nem voltak nagyon fenyegetőek, s nem mutattak valami nagy ellenállást. A lejáró felé tartott éppen, hogy megnézze nincs e gondja a hobbitnak netán őrökkel, de éppen akkor viharzott ki egy rabbal, talán az atyával! "Hé Billy!" -szólt oda neki "Azt hiszem nem vagyunk egyedül, valami fura népség lehet az erdőben s a kalózokkal nem lehetnek puszipajtások, de talán velünk sem lesznek! Talán szólni kellene a többieknek, hogy nincs vége a mókának!"

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 20 hétf., 19:02 

Velük ne foglakozz! Ők segitenek nekünk némi üzleti csere miatt. Ha valamelyik kalóz az erdőbe menekül akkor azt hagyjátok! -veti oda Billy -Jöjjön atyám erre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 21 kedd, 10:23 

Beorn the Shapeshifter írta:
- Jól van, fiam - néz le nyugodtan az atya a hobbitra. - A jó lord tehát ideért végre. Vezess hát! Te meg, törpe, falatozz csak nyugodtan!

Kép
-Fa'atozzak?? Csata van! Maj' szek, ha vége! - s azzal még egy nagyot húz az italból Kép
[ OFF: Gondolom az agya "élelemteremtés"-t varázsolt, amihez tartozik egy kis víz, vagy sör is ] Bár éhsége csak rosszabbodott, - most, hogy végre valódi ételt érezhetett pocakjában oly hosszú idő után, de nem volt ideje betelni, - szomjúságát legalább sikerült oltania: Hasában csakúgy lötyög a lé.
Rohan hát az atya meg a hobbit után, de nem bírja tartani a tempót.
Kép
"Fene ezt a külköt, hogy így tud szaladni!"

Mikor felér, körbe néz, hogy hogy is áll a helyzet. Fegyvertelen bár, de az ököl mindig kéznél van...

Szóval akkor most vannak ellenfelek, vagy sem?

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 21 kedd, 10:48 

Sogroon: lásd Jou hozzászólását, vannak még páran, de nem túl életképesek már... :lol: Az atya sört teremtett természetesen... :lol:

Bár Selmo atya nem mozog valami túl gyorsan, még is eléggé szaporázza ahhoz, hogy hamar odaérjen hobbit vezetőjével a dögrováson lévő szarvas-patáshoz.
- Nocsak, egy minotaur maximus, 35-40 év körüli, kifejlett hím, elég rosszul karbantartva - jegyzi meg az nyugodtan, mikor megszemléli a helyzetet. - Te kötözted őt be? - kérdezi Billyt. - Egész ügyes, bár a mellkasi szorítókötést egy kicsit lejjebb rakhattad volna, és talán meghúzhattad volna erősebben is azt a csomót ott, látod?!
- Ne csomózzon már itt, jó atya - idegeskedik Billy - ez a minotaurusz itt a gawám, ha tudja, gyógyítsa meg valami varázslattal, mert szerintem már csak ez segít rajta!
- Jól van, jól. Türelem, fiam! Meggyógyítani meggyógyíthatom, de kérdés, hogy ő vissza akar-e térni közénk? Szerintem már a saját Walhallájának határán járhat.
(Billy szúrós tekintetét látva, és morgását hallva:)
- Ne nézz már rám, ilyen csúnyán: megpróbálom na!
Az atya nagy nyögések közepette letérdel a minotaurusz mellé, két kezét annak mellkasára helyezi. Valami mormogásba kezd, hangja egyre erőteljesebbé, erővel telítettebbé válik. Kékesszínű köd gyűlik lassan köré, mely egyre jobban kivilágosodik, kisárgul, és végül aranyló fényben tündököl.
- A francba, jó célpontok lehetünk egy orvlövésznek - gondolja Billy.
Az atya hangja parancsolóvá válik, amint elharsogja a varázsige utolsó szavait: -
Ditaaaac Moooortis Carrreras!
Az atya körül összegyűlt aranyló fény felerősödik, majd hirtelen fodrozódni kezd, két spirális örvénnyé szakad szét, és az öreg pap kezein át a minotauruszba hatol. Annak teste görcsbe rándul, izmai vad táncot járnak, mintha szabadulni akarna a gyógyító varázslat hatalma alól, de Selmo meglepően erős kézzel nyomja a megtermett testet vissza.
Azután vége lesz, az aranyló fénypamacsok elenyésznek, és a minotaur kinyitja melegbarna szemeit, majd némi erölködés árán felül.
- Látom! - mondja átszellemült arccal - Látom! Ott ülnek egy végtelen asztal mellett, Gork Csarnokában a Hősök... saját hőstetteiket mesélik egymásnak, miközben a legfinomabb bornektárt kortyolják, a legízletesebb, félig nyers húsokat falatozzák hozzá, és meseszép tehenek lesik minden kívánságukat... És ott, az asztal végén, ott van egy üres szék fenntartva nekem! Ahhhhh! - Dakk körülnéz, átszellemült arckifejezése lassan lefoszlik, átadván helyét a szomorúságnak.
- Hol vagyok? Mi történt? - kérdezi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 21 kedd, 11:07 

Helló gawám lehet, hogy te nem örülsz, de én igen, hogy visszatértél. Gondoltam, még jo lenne egy kis időt itt a földön törteni, ha mégtöbb hőstettet viszel végbe, előkelőbb helyen ülhetsz majd az asztalnál, ha eljön az ideje, hogy a Walhallátokba távozz. Most pedig pihenj egyet.
-Köszönöm Atya! Ha egyszer nagy leszek meghálálom. Most pedig meg kell keresnem a többieket, hogy a benszülöttekkel véletlenül se keveredjenek harcba.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 21 kedd, 11:32 

Beorn: Te most "ellopod" a törpém vallását a minódra, vagy esetleg Gork helyett Thor érintette meg Dakk lelkét? :)
"Ditaaaac Moooortis Carrreras! " Látom te is nyomtad az Iceswind Dale-t vagy a BG-t. :D
Ja, és az atyának már régebben is a Selmo nevet adtad, de én csak most kezdtem újra írkálni, hogy szóvátegyem azt, hogy MAGUS-ból van a név. :) Amúgy meg az kedvenc dartonita félelf paplovagnőm neve Brissa, aki a conflux-ban egy dzsinn. Néha érdekesek a névadások történetei. :)

Dannor hamar talál magának ellenfelet. Meg kell bosszulnia társait, nem maradhat ki a küzdelemből. Ennyivel tartozik nekik.
Az egyik épület mögött három ork lopakodva - ami annyit tesz, hogy nem ordítva - próbálta hátba támadni az atyát és a hobbitot.
-Death to the blackblood! Kép - ront neki üvöltve a kalózoknak. Az ősi törpe harcművészet, a shunu mestereként Kép nem jön zavarba, hogy ő fegyvertelen, míg azok egy-egy jókora doongot szorongatnak. A shunu alapvetően egyfajta bírkózás, aminek sjaátossága legjobban a törpéknél nagyobb ellenfelek esetén érvényesül. Dannor félreugrik egy csapás elől, s átbukfencezik az első ork lábai között, közben egy-egy gyors csapást leadva annak belső combjaira és ágyékára. Kép
Rögtön a kigurulást követően, még fekve jókorát rúg a másik ork lábába, aki ettől ugyan el nem esik, de meging, s csapásra emelt bunkója a harmadik ork vállán koccan s így ebben körben már nem támad. A törpe egy újabb bukfenccel a harmadik ork mögött terem, s gyertya állásba lendülve jól fenéken billenti azt, aki már eleseik ettől, s majdnem eldönti a "zápultat" is.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 21 kedd, 14:32 

Sogroon: nem, de gondolom a harcos / bajnokokra felnéző / hősiküldetéskereső népeknél hasonló lehet a túlvilág is. Egyébként Gork a Warhammer és W40k világában az egyik ork isten. :lol: Télleg, nem lehetne valami Heroes pantheont összedobni? Az egy szem Baa-n kivül?

Selmo atya nyugalomra inti a feltápászkodni készülő minotauruszt:
- Egy kis pihenésre van még szükséged, fiam! Ugyan begyógyítottam a sebeidet, és sikerrel visszahoztam lelkedet az istened síkjának küsszöbéről, de ez nem azt jelenti, hogy már is ugrándozhatsz! Tessék pihenni egy kicsit! Kép

Dakk persze állna fel azonnal, megmutatni, milyen tökös boci ő, de a szédüléstől szinte azonmód vissza is ül a fenekére. Még észleli, hogy a hobbit elrohan tova (túl gyorsan, hogy akármit is rebeghetne neki), meg mintha mondott volna is valamit. A hála érzése járja át kissé megkérgesedett szívét, mikor rájön, milyen igaza van a gawájának.
- Nem szeretném, ha ennek a kelekótya hobbitnak valami baja esnék - gondolja.
Majd eszébe jut, mi volt az a fontos dolog, amit a majdnem-halála előtt el kezdett magyarázni kicsi gawájának. Mivel az nincs jelen, az atyának adja elő:
- Selmo atya, ugye? Valami fontosat kell elmondanom... tudja, atyám, én már túl sokat láttam ahhoz, hogy mélyen elítéljem az esztelen őrjöngést, a taktikát nélkülöző harcot. De nemrég valami... vagy valaki egyszerűen rávett arra, hogy olyat tegyek, amit nem is akartam! Belehajszolt egy csatába, ami majdnem a halálommal végződött... Nincs valami ötlete, atyám, mi, vagy ki lehetett az?
Selmo eltöpreng egy ideig (egyébként minden gondolatot háromszor is megforgat az agyában, nem az a kapkodós típus):
- Igen, halványan én is éreztem valamit... valami erős, gonosz jelenlét, itt a szigeten. Fogalmam sincs, mi lehet az, de ha ennek vége - mutat az utóvédharcokra - akkor ki kéne deríteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 21 kedd, 15:03 

Idézet:
Télleg, nem lehetne valami Heroes pantheont összedobni? Az egy szem Baa-n kivül?

Nekem van m ár ötletem a H+ vallásira, de az alapvetően más vallások (földi, M*, FR) beimportálása lenne. De ha érdekel, azért ide rittyentem.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 21 kedd, 18:01 

Nosza, dobj fel valamit, aztán majd mindenki hozzászól, és kitalálunk valami közös pantheont, ami mindenkinek tetszik.

Info: Jitay nagymester nem azért inaktív, mert elege van belőlünk, hanem mert szemétkedik a nete, és esélytelen, hogy egy-egy hozzászólást megírjon. Úgyhogy a Lánghajú pihentetve lesz, amíg meg nem javul... Mármint a nete... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 21 kedd, 18:27 

Na és a fejvadászunkról van vmi hír?

Este megpróbálom összeírni az ötleteimet, he nem csábulok el IWD-zni. :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 22 szer., 1:31 

Sogroon írta:

Száguldó:
Akkor a magógokat képzeljük amolyan hibrid fajnak? Félig túlvilági démon, félig valamilyen halandó faj (mondjuk ember) leszármazottai, akiket "kitenyésztettek" valamikor. Sokkal gyengébbek (és így jobban is kontrolálhatóak), mint egy valódi démon, de sokkal szaporábbak is.
Ezért van, hogy a normál fegyverek is sebet ejtenek rajtuk, nem csak a mágiával átitatottak.
Legalábbis a leírásaid alapján én valai ilyesminek képzelem el.

Hy Sogroon.
Szerintem…..
Réges régen…Az démonurak megjelenése előtt.
..A magogok egykoron Eofol ( ha jól emlékszem) leginkább civilizált lényei voltak. Erős falal körülvett településeken éltek, a társadalmukban helyett kapott a munkamegosztás és a közös érdekért való fellépés. A szellemi kultúra igen magas színvonalat ért el, mindazok ellenére hogy az írást nem ismerték. Csupán szimbólum rendszer használtak. Intelligenciájuk jóval meghaladta az Eofolban őshonos fajok szintjét. Közösségeik jó úton haladtak a fejlődésben.
Az oligarhák megjelenésekor ezek a települések eltűntek. A szolgálatba kényszeríttet magog-ok szellemi tudása generációról generációra apadt. A túlélés érdekében egyre vadabbak és agresszívabbak lettek. Mostanra már kevesekben él az ősök emléke és a magogok egyre inkább állati színvonalra szorulnak. Éntudatuk még őrzi egyéniségőket de, folyamatosan háttérbe szorul. Egyre inkább pusztítás vágytól fűtött a démonokhoz hasonló lényekké válnak.

Cherbó még őriz egy keveset a több évszázaddal ezelőtt virágzott kultúrájukból. Ez bizonyítja például a rituális festés és a mágikus szimbólumokkal teleszőtt ágyékkötő is.
Mivel már több évet töltött más környezetben tanulással, tapasztalatszerzéssel, igy intelligensebbnek mondható fajtársainál. Jobban felfogja az elállatiasodás/démonasiodás fenyegetését és ezért küzd a démonná válás ellen. Viszont az évszázadok óta beléjük nevelt gondolkodást és viselkedést (vadságot) nem tudja elhagyni.

Ha neked így nem jó akkor csak szólj bátran.

Cherbó fáradtan mászott ki a partra. Az úszás rengeteg erejét kiszívta, mikor vízbe ugrott még abban se volt biztos, hogy tud úszni.
Lerázta magáról a rothadó tengeri hínárt és a rátapadt homokot. Végigtekintett a csatatéren:
A kalózok eléggé megfogyatkoztak, a lord és társai eleven szép kis mészárlást rendeztek. A minotaurusz sérültnek látszik, körülötte számtalan hulla hever. Egy alakkal beszélget, aki nyilván Selmo atya lehet.
Lépteit megszaporázva igyekezett nehogy elfogyjon az ellenség. Közelebb érve velőtrázó üvöltést enged el. Két martalóc reflexből fordulna a hang irányába. Cherbó egy tűzlabdát, hajit az egyikre, a mellkasán találja el. A szétcsapó lángok mindenhol megpörkölik.
A másik már túl közel van. Futás közben cigánykereket vet előtte. Pördülés közben a hátsó tépőkarma végighasítja a kalóz hasát. (Ez a trükk eddig mindig bejött.) A szétspiccelő véréből bőven jut a magogra is.
Újra függőleges helyzetbe kerülve még az égő tenyerét is ellenfele sebére nyomja.
Hirtelen éles fájdalom nyilall a combjába. A másik haramiának sikerült elég alaposan megvágnia. Görbe kardján ott piroslik sötét vére. Cherbó fél térdre zuhan. Azonnal két tűzgolyót vág hozzá. Pillanatokon belül újabbakkal támadja, mindaddig, amíg az éget hús szaga be nem leng mindent.
Fájdalmak közepette lábra küzdi magát és próbál minél hátrább sántikálni. Pár méter után újból összeesik. Szép kis vércsíkot hagyott maga után. Féltédre ereszkedik, és tűzével próbálja távoltartami magától az őt, kiszemelő kalózokat. Bőkezűen osztja a forró áldást minden haramiára.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 22 szer., 11:16 

- Nocsak, egy magogus pyromantus. Kifejlett hím, talán 20-25 éves lehet, szemmel láthatólag elég erős pirokinetikus képességekkel - jegyzi meg Selmo atya. - Nem is tudtam, hogy a kalózok démonokat is alkalmaznak már.

Majd mikor Dakk nagyjából vázolja előtte a helyzetet:
- Szóval a lord szolgálatába állt? Különös egy csapatot gyűjtött össze a jó lord. Egy minotaurusz, egy magóg... már ha meg nem sértelek. No, úgy látom, csendesedik a csata, megnézem magamnak akkor ezt a magógot. Te csak pihenj addig, bika fiam! - mondja Dakknak, majd szép komótosan odasétál a földön fetrengő Cherbohoz. A szeme egy pillanatra aranyló színbe villan meg, amint végigtekint a vérző démonon.

- Úgy látom, több van benned, mint a fajtársaidban, akikhez eddig volt szerencsém - mondja csendesen. - Megengeded, hogy segítsek, fiam?

Sogroon + Száguldó: a jó atya gyomorból nyomja a jellemazonosítást, ami ellen, itt a Heroes világában, nincs mentő (a Vision is megmutat mindent az enemy kalandozóról, hiába van akármekkora mágiaellenállása). Feltételeztem, hogy egyikőtök karakterének a jelleme sem gonosz, és e szerint járt el a jó Selmo. Ha ez még sem így lenne, írjátok meg privátban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 22 szer., 11:24 

Idézet:
Ha neked így nem jó akkor csak szólj bátran.

Mindössze nem ilyennek képzeltem el, de tetszik. Nagyon is. Hangulatos ez a "bukott kultúra" dolog.
És a többi inferno lény? Szerintem a bökő démonok (horned demon), az üregfajzatok (pitfiend), és az ördögök egy démoni síkról érkeztek annakidején. A pokolkutyák és kerberuszok az ő "házikedvenceik" voltak már akkor is. Az ifritek nem démonok, hanem a tűz elemi síkjáról származó, gonoszságra és kegyetlenségre hajlamos lények.
No de mik az impek? (Vagy nevezzük őket koboldnak, magyarosan?) Ezek alacsonyrendű démonok, vagy a magógokhoz hasonlóan Eofol őshonos fajai közül egy?

A törpék között olykor remek szakácsokat találhatunk. Dannor például csudajó kását tud csinálni az ork térdkalácsokból. Kép
Némi rúgkapálás után a három ork bezúzott fejjel illetve kitört koponyával fekzik kiterítve. (Sorry de nem volt ihletem komolyabb harcleíráshoz :oops: )
A harc után a hersir érzi, hogy kezdi áthatni az isteni erő, s kegyet talált magának Thor szemében. Elmormol hát egy fohászt, s teste újult életerővel telik meg. Az éhség, szomjúság, fáradtság tovaszáll.
...egy időre.

Majd elindul vissza a cellájához le, hátha ott találja felszerelését. Ha komolyabb harchoz szüksége van ezekre. sajnos ő nem tudja, hogy a harcosok, amiket az erdő felé látott, azok benszülöttek, és velünk vannak.

Arra gondoltam, hogy a "harcos-papom" nem imádkozik varázshatalomért, mint a legtöbb fantazi isten papjai, hanem itt az a szokás, hogy harc közben tölődik fel hatalommal. Dicső harcban, amire az Ázok (a vikingek harciasabb istenei) büszkék lehetnek.
Mint ahogy Age of ythology-ban is a vikingek harcolással szerzik a fawor-t. :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 22 szer., 13:41 

Nos szerintem a bökö démonok is őshonos lények. Azért kellet a magog falvakat fallal körülvenni. Az impek szintén. Amolyan tápláléklánc legalját képező kis koboldok. A többit nem tudom. Nyilván az ördögök telepitették be öket.

Furcsa ez az ember. Valami megmagyarázhatatlan nyugalom árad belőle. Biztos hogy ő Selmo atya.
- Megköszönném a segitséget, de lehet hogy gyogyitó praktikáid nem hatnak rám. Leköteleznél ha megprobálnád és.....VIGYÁZZ.
Hangzik fel a kiáltása, ugyanabban a pillanatban egy tűzgolyó röpül el az atya mellet és égeti meg a mögé lopakodó gnollt.
A bundája lángra kapott, a második és a harmadik csapás már csak kegyelemdöfés neki.
Cherbó végigméri az atyát, jól van, szerencsére nem égette meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 22 szer., 13:43 

OFF-ot az OFF topicba. Oda válaszolok Száguldó.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 22 szer., 14:28 

Sogroon: milyen felszerelést szeretnél keresgélni a tök üres celládban? :P

- Köszönöm, fiam! - jegyzi meg Selmo nyugodtan. - No, mutasd azt a sebet... hmmmm... elég csúnya... de nem annyira, hogy egy jó kis ráolvasás ne segítene rajta.

Néhány varázsszó, kézmozdulat, és a vérző sebed úgy záródik össze, mintha sosem is lett volna.

- No, gyere, keressük meg azt a lordot! - mondja Selmo, és kezét nyújtja, hogy felsegítse Cherbot a földről.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 22 szer., 15:01 

Volt még ott másik két cella, amit nem nyitottam ki. Felszerelés, vagy újabb rabok. Passz. Mindenesetre megnézem azt a két másik cellát.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 79  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]