Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 25 kedd, 21:11 
Heroes Team

Hát nem jártam sikerrel az újratelepítéssel sem. Már az 1.1-nél jelentkezett a hiba, így vagy megdőlt az elméletem, vagy amit megbuherált az 1.1.1 azt az uninstall nem állította helyre.

Ilyen képet kapok most játék közben:
http://kepfeltoltes.hu/view/111025/Hiba_www.kepfeltoltes.hu_.png

No és a főmenünek sem így kellene kinéznie:
http://kepfeltoltes.hu/view/111025/Hiba2_www.kepfeltoltes.hu_.png

Írok az UBI fórumra is... egyelőre nem kísérlem meg a BIOS frissítést, mert korábban ezzel a BIOS verzióval is ment simán a játék, szal ezt inkább mégis skippelem.

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2011 okt. 25 kedd, 21:14-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 25 kedd, 21:12 

@V-kony
Akkor itt van az eb elhantolva: mióta megvettem a játékot, és a "nemindulás" miatt felléptem a fórumra, még nem léptem ki :lol:
Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 25 kedd, 21:18 

Nimbus írta:
Hát nem jártam sikerrel az újratelepítéssel sem. Már az 1.1-nél jelentkezett a hiba, így vagy megdőlt az elméletem, vagy amit megbuherált az 1.1.1 azt az uninstall nem állította helyre.

Írok az UBI fórumra is... egyelőre nem kísérlem meg a BIOS frissítést, mert korábban ezzel a BIOS verzióval is ment simán a játék, szal ezt inkább mégis skippelem.

Én ilyen képeket csata közben szoktam kapni de csak 1-1- egység ilyen és sokkal kisebbe. mintha egy törött kristály lenne, de közben az egység látszik rajta csak ilyen törött kristályszerű alakban. Ritkán fordul elő, de itt tényleg vaalmi baj van :? . Majd ha megint lesznek ilyen "fura egységeim" csinálok már róluk screenshot-ot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 25 kedd, 21:53 

Nimbus írta:

Pazar képek :?
Én más játékkal jártam így; mivel általában Ati kártyáim voltak, a Catalyst-ben varázsoltam valamit - valamilyen grafikus beállítást kikapcsoltam - s megjavult, de már a fene se tudja, hogy mit...
Jah, egy kis segítséggel megtaláltam a privát üzenetet és válaszoltam is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 26 szer., 0:59 

Na kicsit késve :P de én is mondanék egy két szót az új Heroes-ről!
Nem leszek elfogult mivel kimondott kedvencem nincs. Én ugyan olyan lelkesedéssel toltam a 2-3-4-5-el is! A maga nemében mind jó volt bár a 4. részt egy kicsit elbaltázták de ott is volt kedvenc.
Megkaptuk a a legujjab részt (6) a sorozatból..... Nekem nagyon tetszik az alap ötlet és itt gondolok a Vér/Könny rendszerre ill. a fejlődési rendszer is elég jó de vannak benne nagy hibák.
Amikor a demó-t toltam nagyon bíztam benne hogy az teljes játékban nem lvl 30-ig lehet fejlődni és puff....:(
Azt egy kicsit én is meglepődve tapasztaltam hogy pl. a kitartás 2 azaz 2% hp-t ad szintenként ill. a védekezés 1-2 ponttal nő. Nem tudom kinek mond valamit a 5.ik rész kapcsán az hogy skill well na szerintem annál kiegyensúlyozottabb és kidolgozottabb skill fa nem is kell és itt is hozhatták volna azt hogy bizonyos frakcióknál az alap fejlődésből egy kaszt specifikus képesség is elérhető legyen mert az hogy hozták a Könny/Vér opcíót az még kevés ahhoz hogy érezzük bizonyos nép hösei hovatartozását. Hangsúlyoznám hogy már a demóban felfigyeltem arra hogy minden egységnek meg van a szerepe a csatatéren emlékezzünk arra hogy az 5-ben minek volt egyáltalán zombi, goblin, törpe!
A látvány világ tökéletes az egységek kinézete patent meg a hősöké is.
A kampány szépen visz a sztori kidolgozott és a mesterséges inteligencia is megfelelő, bár én mégy vagy 2 szintet raktam volna bele mert hardon sem okozott különösebb kihívást eddig a kampány.
Az én véleményem grafika :10/10 lények használhatósága 9/10 Skill rendszer 8/10
a bugokat nem említem mert az úgy is ki lesz javítva!!
Össz: 9/10

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 26 szer., 6:43 

Kösz V-Kony.
Megleltem.Most már csak az a baj, hogy játék indítás után nincs képernyője a játéknak, csak a futását jelző ikonja, úgyhogy nem tudom lecsekkolni jók e a módosításaim.

Eddig minden rendben ment.Most mi van?...

Csak vannak olyanok akik többször is.... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 26 szer., 13:47 

Végre megérkezett a Collector csomag. Holnap jön a steam kód mert nálunk meg fizikai dvd t nem csomagoltak bele elvileg. Most bontom majd ki meglepetés lenne ha mégis. :)
Csinálok majd képeket talán videót is a csomagról.

IGN jó sokáig várt a kritikára.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 26 szer., 14:53 

Csak nekem tűnik korainak a játék kiadása?
Mert ilyen kevés pályával,vártipussal,meg ahogy hallom jó sok buggal nyugodtan várhattak volna még pár hónapot de hát az időpont megvolt adva...Én netről szedtem le,hogy tesómmal kipróbáljuk nagyobb problémával nem találkoztunk,ő szokásos kastély vártipussal ment,hiszen abba mindig ugyanzok az ismert lények találhatók én meg az újnak számitó Szentély vártipussal hát hogymondjam...botladoztam.Nem nagyon tudtam rájönni az érősségére de e-nélkül is apritottuk az ellent.
Érdekes hogy mindent le kellett szednem minimumra,h zökkenőmentesen fusson de a grafika igy is szép.
A játék zenéje érdekes mert a nagyja más Might and Magic gamek-ből van.
Ez olyan egyik szemem sir a másik nevet.Egyrészt ez is mutatja,hogy arra se volt idejük,h egyedi zenét készitsenek másfelől viszont jó volt hallani a H2 és H3 zenéjét.Ugyanez igaz,hogy a játék magyar nyelvű.
Amugy a Bátor Új Világ nevű pálya a heroes 3-ból van :)

Folyt.köv lesz de most megyek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 26 szer., 15:00 

Szeirntem pedig egy nagyon hangulatos dolog hogy régi zenéket átdolgozva rakták bele, de hát kinek mi jön be.
Amúgy a 2. és 5. részből is van 1-1 térkép. A Broken Alliance és az Út a hatalomhoz, hirtelen nem tudom most hogy hívják. De eddig is voltak újra feldolgozott pályák. Az 5 alapjátékában pedig még ennyi map se volt. Persze tényleg jó lett volna, ha még tudnak rajta dolgozni, de hát a határidő nem a fejlesztőkön múlt :? .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 26 szer., 16:44 

Mikor lesz frissítve a heroes 6 rész?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 26 szer., 18:22 

Vologya mester, kedves Heroes Team!

Lenne egy apró javaslatom:

Gondolom a Blackhole-os srácok folyamatosan gyűjtik a hibákat, bugokat, rendszer-gondokat, ötleteket a következő patch-hez.
Mi lenne, ha esetleg csinálnátok ennek egy külön Fórum-könyvtárat? Akkor nem veszne el a sok egyéb vélemény, megjegyzés, ingyom-bingyom között nekik a lényeg és többen - gondolom - szorgalmasan írnánk oda a tapasztalatainkat értelmesen, normálisan és célratörően megfogalmazva, hogy könnyű legyen javítást, változtatást eszközölni! :wink:

Grimmjow89 írta:
Hali
Bocs ha előttem már írták, de
Offline módban 3 hibát találtam eddig:
- A luck egyik frakciónál se működik, hiába adja be ütés előtt, nem ad bónusz sebzést
- A Haven Naplovas egységének a roham képessége nem működik nem ad semmilyen bónuszt.
- A Necropolis Csontváz egysége is beadja a fejlettebb Csontváz dárdás Webbing Spears nevű képességét

És persze ha SLI re van állítva a videó a gépen akkor szaggat a játék még a legalacsonyabb beállítások mellett is míg, ha kikapcsolom akkor akadás nélkül megy medium on.
1.1.1 es verzió van fent

A hibák lehet hogy előfordulnak online is, de úgy még nem próbáltam.

Grimmjow89 bejegyzése jutatta eszembe, hogy a szerencsével valóban nagy gondok vannak a játékban, azt én sem nevezném valahogy szerencsének, hogy ha az egység alapból tud minimum mondjuk 48-at sebezni, hogy luckkal is beadja a 48 sebzést... vagy ennél kevesebbet. :(

A nekrós csontvázakkal kapcsolatban meg... Valaki a Blackhole-osok közül nézze már meg legyen olyan kedves a csonti által sebzett egység adatlapját, mert ott a webbing spears pont nem negatívként tünteti fel a lassítást, hanem pozitív előjellel. - Ettől függetlenül a lassítása működik, csak a kiírás rossz.

Meg a Sanctuary kampány második pályáján Irinával volt egy meglepő élményem... Betöltöttem a pályát, mondom csak úgy brahiból elkalandozok egy picit, hogy elsőre egyáltalán lássam, mire is számítsak. Jobba a szárazföldön kéne lenne egy kis várnak, nah ez a vár a körülnézéskor csak egy kis kőkocka volt... Mondom jó, majd meglássuk, mit hoz élesben a helyzet: ma elkezdtem rendesen tolni a pályát és mit látnak szemeim: a kőkocka helyén ott a vár... lol... :D - Szóval azért tényleg vannak fura dolgok még a játékban, de majd szépen kigyűjtjük őket, a srácok meg reméljük kijavítják! :wink:

Üdv Erik

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Hiba
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 26 szer., 18:46 

eriklimo írta:
Mondom jó, majd meglássuk, mit hoz élesben a helyzet: ma elkezdtem rendesen tolni a pályát és mit látnak szemeim: a kőkocka helyén ott a vár... lol... :D
Most én is azon a pályán vagyok és láttam azt a kőkockát. Nem értettem, hoyg mi az, úgy gondoltam, olyan lesz, mint a Haven 3. pályán az áldozó hely, de akkor nem. :(
Csak ezért meg nem fogom újraindítani a pályát :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 26 szer., 18:46 

Álcázzuk a városokat :D Nem is lenne rossz :D

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 26 szer., 23:59 

http://www.youtube.com/watch?v=u9kn5p13V0U
Gyűjtői videóbemutató

Képeket pedig el tudom küldeni gmailen ha kell és van ott e-mailetek.

Köszönjük a fejlesztőknek ezt a csodás csomagot és játékot. Majd lesz videókritika is ha lesz időm játszani. :) Most el vagyok picit havazva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 27 csüt., 18:32 

Valaki megtudja mondani melyik gyári pályán, pályákon lehet kisáni Asha könnyét?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 27 csüt., 19:31 

ShurTugal írta:
Valaki megtudja mondani melyik gyári pályán, pályákon lehet kisáni Asha könnyét?
Nem emlékszem mindegyikre, de a Haven és Naga 3. pályáján biztosan. Amúgy pedig nem kell már ásni, a jelölt helyen ott lesz, mint egy varázstárgy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 27 csüt., 20:10 

Tudjátok mit imádok nagyon - többek között - a Heroes VI-ban?

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... redirect=1

iÉs még sorolhatnám: A Haven Dárdás népitáncol, ha sokat unatkozik, a Sanctuary Béka hisztizik, ha nem léphet... stb... stb... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 27 csüt., 20:16 

V-kony írta:
ShurTugal írta:
Nem emlékszem mindegyikre, de a Haven és Naga 3. pályáján biztosan. Amúgy pedig nem kell már ásni, a jelölt helyen ott lesz, mint egy varázstárgy.

Mármint a többjátékos térképekre gondoltam, de azért köszönöm a gyors választ :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 27 csüt., 22:33 
Heroes Team

Jelentem megoldódott a probléma!!! :) A H6 ismét tökéletesen fut a gépemen. :)

Hasonló ismeretlen probléma esetén javasolt minden alkalmazást letiltani a startupban! Még nem tudom mivel akadt össze, de most már bizonyos, hogy ez volt a gond. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Conflux
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 28 pén., 6:24 

Hi!

A conflux mindenkinek hibátlanul fellép a netre? Nekem először minden okés volt, pár nap játék után hibát jelez továbbra is.

Csak vannak olyanok akik többször is.... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]