Kedves Heroes Kedvelők!
Történelmi stratégia társasjátékokat tervezek az ötlettől a grafikai munkákon át a gyártásig, de most van egy őrült ötletem és erre keresek partnereket. A heroes 3-at szeretném átprogramozni, de nem egy új WOG kiegészítésnek, hanem a heroes 3 alapvárait szeretném egy új koncepcióba rendezni. Ez egy teljesen új játékélményt adhat! Van egy névötletem is: HEROES 3 – Egy új kezdet. A csata menetén, az artifekteken, a varázslatokon nem változtatnék. Jó pár dolgot már át tudok programozni, de még a várba nem tudom betenni az új egységeket a semlegesekből, vagy egy másik várból.
Tudom, hogy sokféle ízlés és vélemény van. Az én alapkoncepciómban a lények-egységek jobban összepasszolnának, vagy egy kultúrkör köré épülnének. Vannak olyan egységek is, amivel nem szerettem játszani és vannak olyanok amit sajnáltam, hogy nincs a várban. 9 várból a temető vár, az alvilág vár, és az elementál várhoz nem nyúlnék hozzá, ezek stílusban és lényekben nagyon egységesek.
A dungeon várat alakítanám át egy igazi görög mitológiai várrá:
Kentaur, Hárpia, Medúza, Pegazus, Minotaurusz, Küklopsz, Titán
A wizzard várból lenne egy középkori „fekete” mágus vár, kicsit hasonlítana a heroes 2-ben a warlokra, ez a kastély vár főellensége lenne:
Tanonc, Obszidián Vízköpő, Vasgólem, Nomád, Zélóta, Szemfényvesztő, Fekete Sárkány.
A kastélyből kivenném a mítikus griffet meg a "varázslós papot", és csak emberszabásúak lennének benne, kivéve az Angyalt, de az is emberszerű:
Alabárdos, Számszeríjász, Zsivány, Keresztes, Mesterlövész, Bajnok, Arkangyal.
A rampartból lenne egy gyűrűk ura típusú vár, Gandalf többször is az Óriás Sasokat hívta segítségül, ezért ebben a várban azok lennének a legerősebb egységek:
Hobbit, Törpe Harcos, Király Griff, Nemes Tünde, Huorn őrség (Entek), Harci Unikornis, Villámmadár.
A stronghold várból lenne egy "két torony vár" a gyűgűk ura vára ellensége:
Hobgoblin, Farkaslovas, Ork törzsfőnök, Ogre mágus, Főmágus, Troll, Sárkánygyík (Nazgul)
A Fortress várban lenne a zöld és arany Sárkány az passzol bele a legjobbban a többi pikelyes közé.
Az első 5 szintig minden maradna a régi. A 6-os szintű lenne a Hydra és a 7-es az Arany Sárkány.
Ha van kedvetek egy ilyen projektben részt venni, tesztelni, ötletekkel kiegészíteni, akkor örömmel veszem, remélem összeáll egy jó kis csapat!
Köszönettel: Csanádi József
www.integraljatek.hu