Üdv! :-))
Néven még nem gondolkoztam :D lehetne mondjuk... "The lost world"
Nevem: Széplaki István (Loneknight) Nem a pálya, :D csak az az által ihletett művésznevem :)
Heroes 3 Complete edition 4.0
A pálya alapvetően arra készült, hogy hatalmas tápos hősök, óriási seregekkel összecsapjanak, egy szép és szemet gyönyörködtető kidolgozottságú pályán, ami ráadásul többé kevésbé ki is van egyensúlyozva! Hát igen nem könnyű, 2-szer teszteltem élesben apukámmal, ahol megpróbáltam kiszűrni az összes lehetséges hibát. (A loneknight, ötödik elem, legnagyobb uralkodók pályákat megnyertük szóval nem vagyunk olyan bénák :D )
http://www.megaupload.com/?d=PVHZW5A4
Rövid pálya leírás:
6 fajjal lehet kezdeni:Necro,castle,rampart,fortress,tower,stronghold
A fort és a stronghold számára elérhető a resurrection, town portal és a meteor shower spell tekercsek formájában.
Minden várban be vannak állítva a varázslatok, szóval nem kell aggódni miattuk.
Scouting és társai kilőve ;)
Találkozás a 2-6 hónapnál várható :D attól függ ki hol kezd, mit csinál.
El-elszórva vannak kapuk, sátrak, teleportok, utópiák, kirakható artik.
A városok főhősok el vannak nevezve, szóval könnyebb tájékozódni town portallal.
A gépek erősítve vannak, pénzzel, lényekkel. Úgy vettem észre, hogy nem szórják széjjel a hőseiket, hanem szép nagy seregekkel közlekednek felfoghatatlan útvonalaikon. Nem legyőzhetetlenek, de számolni kell velük, meg tápnak és izgalom fokozásnak is jók ;)
Van egy kis befejezése is.
Vannak tápsárkányok is, mindenkinek egy féle.
fejenként 5 vár mindenkinek.
3 kontinens,3+1 utópia, kontinensenként 2 játékos köztük vannak az utópiák, jól őrizve.
Habár én szerkesztettem a pályát, úgy gondoltam Xeron cuki kis préda és betámadtam, kiderült, hogy böszmébb, mint hittem volna :D de csak idő kell.
Van tenger és ott is lehet közlekedni, de persze ott is el van zárva ideiglenesen minden amit tényleg el kell zárni!
Idővel meg fognak jelenni idegen (teal pink) hősök, akik mindenkire támadnak.
Van egy kis befejezése is a pályának, de az már csak amolyan levezetés, annak akit érdekel, nem kötelező.
Multira készült!
Ha egyedül akarsz játszani vele, akkor a szintet rakd fel impossible-ra ha nem elég nehéz, akkor adj több tápot a gépeknek, lehetőleg szisztematikusan(a távolabbi erősebb), de ezt már tudja akit érdekel.
Azért neveztem el 1A-nak, mert első sorban kiadta a szerkesztő és sokat vacakoltam vele!
kb. 20-30 órát vett igénybe
Ha fontos a név, akkor legyen : The Lost World, de nekem igazából mindegy :)
Jó szórakozást mindenkinek, aki kipróbálja!