Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 17:03 

Irtsuk zsiráfokkal a póklányokat (nekro)... Stip-stop Malmen a Madagaszkárból! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 17:25 

Smithchrstn írta:
Megcsináltad a a démon kampány 3. pályáját? Mert ha igen, lenne egy kérdésem...
Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 17:32 

@V-kony: Volt a vége előtt az a csapat, akit - már nem emlékszem a nevére - valamilyen küldi miatt le kellett verni, az utolsó Naga vár előtt Naga sereggel... Nekem bug-os volt: nem volt látható az illető, véletlenül botlottam bele három kincsesláda között. Neked?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 17:34 

Smithchrstn írta:
Nekem bug-os volt: nem volt látható az illető, véletlenül botlottam bele három kincsesláda között. Neked?
Az nem bug, elbújt, ott volt egy lyuk, onnan jött ki.

Szerk: Most nézem, ha ráközelítesz kalandképernyőn, látható, sőt ha a térképen bekapcsolod a hősök mutatását egy fehér zászlóval megmutatja, hogy ott tartózkodik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 17:40 

V-kony írta:
Smithchrstn írta:
Nekem bug-os volt: nem volt látható az illető, véletlenül botlottam bele három kincsesláda között. Neked?
Az nem bug, elbújt, ott volt egy lyuk, onnan jött ki.

Szerk: Most nézem, ha ráközelítesz kalandképernyőn, látható, sőt ha a térképen bekapcsolod a hősök mutatását egy fehér zászlóval megmutatja, hogy ott tartózkodik.

Aha... mert azon a területen elkezdett szaggatni - erőművön tolom, mindenhol röccenés nélkül fut - és nem láttam semmit; egyszer csak megjelent a csataképernyő, és kénytelen voltam lezúzni :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 17:43 

Smithchrstn írta:
Aha... mert azon a területen elkezdett szaggatni - erőművön tolom, mindenhol röccenés nélkül fut - és nem láttam semmit; egyszer csak megjelent a csataképernyő, és kénytelen voltam lezúzni :lol:
Ebből kiindulva a többi orkvezér is bugos aki csak úgy megjelent a térképen kalandozásunk közben (Amikor a szukubusz csajaink szólnak, hogy ez csapda (angolul Star Wars-os utalás: Its's a trap :lol: ). :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 18:27 

Engem az érdekelne, hogy az arany és platina fokozat megléte után miért nem lehet megvenni a 4. és 5. slotot ahova a pálya kezdéskor tehetsz be extrákat? 1.2.3 slot simán megvehető volt ahogy elértem a vas bronz ezüst fokozatot... Ne kérdezd : IGEN eredeti verzióm van, csak nem CE.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Magix 2011 okt. 30 vas., 2:32-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 18:58 

V-kony írta:
Smithchrstn írta:
Ebből kiindulva a többi orkvezér is bugos aki csak úgy megjelent a térképen kalandozásunk közben (Amikor a szukubusz csajaink szólnak, hogy ez csapda (angolul Star Wars-os utalás: Its's a trap :lol: ). :D

Jah, mondasz valamit :D Csak nekem a többi random ork megjelent, majd láttam, ahogy közeledik, oszt attack... ezzel szemben itt csak szaggatott, majd zúzás...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 19:25 

Magix írta:
Engem az érdekelne, hogy az arany és platina fokozat megléte után miért nem lehet megvenni a 4. és 5. slotot ahova a pálya kezdéskor tehetsz be extrákat? 1.2.3 slot simán megvehető volt ahogy elértem a vas ezüst arany fokozatot... Ne kérdezd : IGEN eredeti verzióm van, csak nem CE.

Nekem csak az 1. dinsztia szintből enged vásárolni. És nekem is eredeti verzióm van. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 20:22 

ShurTugal írta:
Magix írta:
Engem az érdekelne, hogy az arany és platina fokozat megléte után miért nem lehet megvenni a 4. és 5. slotot ahova a pálya kezdéskor tehetsz be extrákat? 1.2.3 slot simán megvehető volt ahogy elértem a vas ezüst arany fokozatot... Ne kérdezd : IGEN eredeti verzióm van, csak nem CE.

Nekem csak az 1. dinsztia szintből enged vásárolni. És nekem is eredeti verzióm van. :?

S platina szinten vagy?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 30 vas., 20:20 

Végigolvastam a fórumot. Legalább már van egy kis élet, mert a játék megjelenése előtt nem nagyon írogattak ide az emberek.

Nekem már a demo is maximálisan tetszett.
Nincs egy atom gépem, az alaplap már 5 éves, minden maxon és nagyon jól fut a játék. Szinte semmi hiba, főleg, amiket itt olvasgattam.
Bár pár hibajelzés szerintem nem is hiba, csak másként működik, mint az előző részekben. :)

Csak hardon játszok. Kicsit meg is ijedtem, hogy túl könnyű lett a kampány. A necro 2. pályáján egy lényt sem vesztettem. A főellenséget is a pálya felénél vágtam agyon, mikor épp arra jártam. Szerencsére a 3. pálya már keményebb, de egyenlőre még veszteség nélkül. :oops:

Többen írták, hogy bugos a program, mert nem termelnek a bányák meg a várak. Én is tapasztaltam ezt a hibát, de az a véleményem, hogy akkor fordul ez elő, ha valaki túl türelmetlen visszatöltéskor és már nyomja is az "any key"-t :)
Meg kell várni, míg a vinyó befejezi a betöltést és akkor minden OK lesz. Ha a programozók hibáztak, akkor abban, hogy túl hamar be lehet lépni a térképre, amikor még nem áll teljesen készen a pálya.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 02 szer., 15:21 

Nem tudom szoktátok-e figyelni a heteket. Azon jót mosolyogtam, hogy azt mondja: "A kénbányák termelése a héten megkétszereződik, kár hogy ebben az időben még nem tudták használni a ként." - vagy valami ilyesmi.

Kis fricska, a sok nyersanyag után kiabálóknak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 02 szer., 16:51 

Nekem haven kampány 2-ik pályáján a kristálytermelés megállt 9-nél é nem ment tovább. Ez direkt van így? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 02 szer., 19:51 

Hehe vicces ez a kén szöveg. :)

Végülis az 5. rész előzménye, lehet nem találták még fel a ként, ott ugye volt még. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 03 csüt., 16:56 

egyelőre nincs túl sok időm játszani, de pörgegtetem a kampányt, meg játszogattam barátommal multiban, 1x csak jééé, 10ik dinasztia szint, vagyis, elértem a következő dinasztia fokozatot, azóta játszogattam tovább haladok szépen, gondoltam 1et tegnap este hogy végre van elég pontom sacc/kb, megveszem a bronzos tulajdonságokat portrékat miegymás, de nem engedi, kis zöld pipa feljön rányomok és semmi :DDDD ennek mi az oka? :D

előre is köszi :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 03 csüt., 19:05 

Maverick írta:
ennek mi az oka? :D
Végig vitted azt a pályát, amin elérted a bronz dinasztia szintet? Ha nem, akkor az a baj, ha igen, akkor nem tudom.
Én is így voltam vele, csak végig kellett vinnem azt a kampánytérképet és már vásárolgathattam is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 03 csüt., 19:19 

az egész kampányt azzal a fajjal végig kell vinnem hozzá? a map végén a success reward-dal lett meg a szint amúgy, nem gáz igazából de tudnám mire használni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 03 csüt., 21:21 

Nem tudok csatlakozni a confluxhoz. Nem a játék hibája, hanem a gépé (nincs rajta net). Meg tudnátok mondani, hogy lehet így is normálisan játszani? Feloldani bizonyos dolgokat amik nem mennek amúgy offline?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 03 csüt., 21:41 

Maverick írta:
az egész kampányt azzal a fajjal végig kell vinnem hozzá? a map végén a success reward-dal lett meg a szint amúgy, nem gáz igazából de tudnám mire használni :D
Nekem már a térkép teljesítése után ment. Próbáld meg, hogy a következő térkép után megnézed, talán akkor. Más ötletem nincs :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 04 pén., 11:44 

A Conflux lényege, hogy csak online érheted el speckokat. Ez, ha úgy vesszük az UBI DRM.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]