Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 28 pén., 17:49 

Ma békésen ültem le, újabb kedvencemmel játszogatni, erre ( már megint ) a múltkori probléma lépett fel. A játék úgy gondolta hogy én vagyok olyan jó játékos, hogy napi 4 kő helyett csak 2őt ad. Sőt, a játék annyira jó játékosnak gondolt hogy a napi megérdemelt 6500 aranyamból csak 3250 méltóztatott odaadni. Bár kicsit lenézett, amiért szomorú is vagyok, hogy kristályből és fából persze oda merte adni amit kitermeltem. A fene egye meg hogy azoknak a felét nem lopta el! :wink:

Esetleg e hibát tapasztalta másik uraság is? Vagy csak az én földemen lusták dolgozni az alatvalóim? Kérem... esedzve könyörgöm, tessék nékem erre valami magyarázatot adni.

Mellékesen megjegyezvén CE 1.1.1-es uradalmam van :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 28 pén., 18:32 

ShurTugal írta:
Ma békésen ültem le, újabb kedvencemmel játszogatni, erre ( már megint ) a múltkori probléma lépett fel. A játék úgy gondolta hogy én vagyok olyan jó játékos, hogy napi 4 kő helyett csak 2őt ad. Sőt, a játék annyira jó játékosnak gondolt hogy a napi megérdemelt 6500 aranyamból csak 3250 méltóztatott odaadni. Bár kicsit lenézett, amiért szomorú is vagyok, hogy kristályből és fából persze oda merte adni amit kitermeltem. A fene egye meg hogy azoknak a felét nem lopta el! :wink:

Esetleg e hibát tapasztalta másik uraság is? Vagy csak az én földemen lusták dolgozni az alatvalóim? Kérem... esedzve könyörgöm, tessék nékem erre valami magyarázatot adni.

Jó lenne, ha kezdenél valamit a lusta, tohonya, munkakerülő parasztjaiddal, akik naphosszat az árnyékban heverésznek! :D Talán kellene alkalmazni a szíjat, az ostort, a nyújtópadot, az akasztófát, mint a középkorban! :wink:

Félre a viccel, sejtelmes sincs, mitől csinálja a játék ezt, de remélhetőleg a Blackhole-os srácok olvassák ezeket a bejegyzéseket! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 28 pén., 19:40 

Óóh, nagyságos eriklimo, köszönöm segítőkész szavaid! De talán kiküldöm hozzájuk gyönyörűséges démonjaim, hátha motivája őket a haláluk árnyéka...

Ilyennel az 5ben is volt dolgom ( full eredeti ) de akkor egyáltalán nem adott aranyat, viszotn nyersanyagot igen, de ez csak kétszer fordult elő évek alatt. Viszont most 14. óta harmadszor furdult elő. Eddig a "mentés-kilép-betölt" működött, de már csak internet kapcsolat bontás - újracsatlakozás segít :? . Úgyérzem lassan már csak a "nagykalapács - ENTER - újszámítógép" parancs lesz használható :wink: . De mivel más még nem írta ( vagy csak nem vette észre ) így nem igazán értem velem hogy fordulhat elő ilyen ( megint/ folyton ).
Bár azt is furcsálom hogy tegnap újra fel kellett raknom az 1.1.1es update-et, holott már lassan 2 hete rajta volt. Viszont pár lény neve megváltozott, vagyis szerintem a Kastály bajnok alap lénye angyal volt és nem fényhozó... de ki tudja, én is még a bétás angol neveket használom :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 28 pén., 21:50 
Heroes Team

ShurTugal írta:

Üdv Bátor Harcosok!

Talán meg kellene nézned, hogy milyen hét is volt ebben az időpontban! :wink: Lehet, hogy éppen lazultak az alattvalóid... :P Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 28 pén., 22:13 

Erre már én is gondoltam de nem volt semmilyen befolyása az adott hétnek ( most a Tábor hete volt, aminek elméletileg nem szabadna ilyeneket művelni :wink: ) és eddig visszatöltés után rendbe jöttek a dolgok. Most is rendbe tudom rázni, csak már kicsit macerálni kell :wink: . Csak azért egy csúnya dolog hogy nagy bátran felhúzom a fél várat, erre a kapitólium + városháza + aranybánya összesen nem hoz annyit mint egy kapitólium. De visszatöltés után már működött, így nem értem mi lehet a probléma :? .

De egye-fene, néha elküldöm őket 1-2 nap szabira ha ez a gond :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 28 pén., 22:22 

Áh nagyon sok a javítani való még a játékban. Nekem sűrűn az fordul elő, hogy harc közben a bekapott sebzés az adott szörnyemen, -324135-be viszi a veszteséget ami nem reális, mikor csak vesztek pl.3 egységet. Innentől fogva még csak gyógyítani sem tudom őket, így azokat biztosan elvesztem.
De olyan is volt, hogy a pestis hetében a várban a sorozható lények száma ment nagyon negatívba, és nem tudtam többé sorozni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 8:58 

Chob írta:
Áh nagyon sok a javítani való még a játékban. Nekem sűrűn az fordul elő, hogy harc közben a bekapott sebzés az adott szörnyemen, -324135-be viszi a veszteséget ami nem reális, mikor csak vesztek pl.3 egységet. Innentől fogva még csak gyógyítani sem tudom őket, így azokat biztosan elvesztem.
De olyan is volt, hogy a pestis hetében a várban a sorozható lények száma ment nagyon negatívba, és nem tudtam többé sorozni :)

De tudod ebben a bejegyzésedben pont az a lényeg, hogy ide felkerült, ezt a fórumot meg rendszeresen olvassák a fejlesztők, a Blackhole-os srácok, így remélhetőleg ezt a kérdéskört is alaposan szemügyre veszik! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 9:43 

eriklimo írta:
Chob írta:

De tudod ebben a bejegyzésedben pont az a lényeg, hogy ide felkerült, ezt a fórumot meg rendszeresen olvassák a fejlesztők, a Blackhole-os srácok, így remélhetőleg ezt a kérdéskört is alaposan szemügyre veszik! :wink:

Igazából én hivatalos fórumon is jeleztem a hibát, és inkább oda írom le amit találok mint ide. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 11:58 

Tudja valaki, hogy működik a Bűnbánat és az Érvénytelenítés archivement?
Kirillel megyek a pokol kampányban, felhúztam már az első pályán alapfokú könnyé és a 3. pályán szedtem össze 1000 sárkányvért, de nem ajánlja fel az átalakítást felsőfokú vérré. :(
Direkt erre az archivement-re mentem rá, meg akartam szerezni, de ez nem jött be :(
Valami tipp rá, mit rontottam el?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 12:08 

V-kony írta:
Tudja valaki, hogy működik a Bűnbánat és az Érvénytelenítés archivement?
Kirillel megyek a pokol kampányban, felhúztam már az első pályán alapfokú könnyé és a 3. pályán szedtem össze 1000 sárkányvért, de nem ajánlja fel az átalakítást felsőfokú vérré. :(
Direkt erre az archivement-re mentem rá, meg akartam szerezni, de ez nem jött be :(
Valami tipp rá, mit rontottam el?

Biztos megvan az ezer? Nekem is kijelölte, de mikor rámentem a kurzorral, csak 998 volt :-)

Nimbus írta:
Jelentem megoldódott a probléma!!! :) A H6 ismét tökéletesen fut a gépemen. :)

Hasonló ismeretlen probléma esetén javasolt minden alkalmazást letiltani a startupban! Még nem tudom mivel akadt össze, de most már bizonyos, hogy ez volt a gond. :)

Gondolom, azóta nehéz kirobbantani a gép elől :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 12:38 

Nem tudom, hogy másnak is van-e így, de amikor Havennel vagyok, és egy Praetorianom, vagy egy Sentinelem egy ellenséges lény mellé kerül, annak is megnöveli a védelmét. Ez direkt van így?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: multi tapasztalatok
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 12:45 

Akik kipróbálták a multit is, mondják már el , hogy milyen. Lag, szinkronhiba van-e, illetve egyáltalán milyen módok vannak ?Van-e vmilyen ghost mode, mint a H5-ben ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 12:51 

Smithchrstn írta:
Biztos megvan az ezer? Nekem is kijelölte, de mikor rámentem a kurzorral, csak 998 volt :-)
Igen, kiírja az 1000/1000-et és ha gyűjtenék még vérpontokat, kiírja, hogy hírnév szint elérve. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 14:07 

Vologya mester!

Nem tudom jelezték-e már itt, de találtam egy nem lefordított részt.
A párbaj stílusnál a légióra ráhúzva az egeret a magyarázat angol.
Amúgy jó munkát végeztetek, csak annyi nem tetszik, hogy bizonyos Sanctuary egységet, aminek japán elnevezése van lefordítottátok magyarra pl. Kensei - kardmester vagy mi, de viszont a Kirin megmaradt Kirinnek. Nem kellett volna szerintem ezeket az egységeket lefordítani, viszont pl. a Snow Maiden-t megértem.
Persze ti tudjátok, sajnos nincs elég hatalmam ezen változtatni. :)
Azt sem értem, hogy a játék telepítésénél miért nincs opcióként az angol megadva, viszont a cseh ott van...
Majd megpróbálom angollá varázsolni a játékot, ha más nem majd letöltök egy angol verziót és azt rakom fel.
Most viszont, magyarul viszem végig, ha találok hibát még szólok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 15:23 

V-kony írta:
Smithchrstn írta:
Igen, kiírja az 1000/1000-et és ha gyűjtenék még vérpontokat, kiírja, hogy hírnév szint elérve. :(

Akkor ez a te "saját" bug-od, nekem a szokásos módon halad; megjelent a nyíl, fejleszt és kész.

K Andris írta:
Nem tudom, hogy másnak is van-e így, de amikor Havennel vagyok, és egy Praetorianom, vagy egy Sentinelem egy ellenséges lény mellé kerül, annak is megnöveli a védelmét. Ez direkt van így?

Igen; ő a pajzsával is védi a szövetséges egységet.
De ha az ellenfelet védi, az feltehetőleg bug...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 15:56 

Azt tudom, hogy a szövetségest védi, csak fura, hogy az ellent is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 16:10 

K Andris írta:
Azt tudom, hogy a szövetségest védi, csak fura, hogy az ellent is...

Biztos a kiképzés adta rutin; ha valaki van mellette, azt reflexből védi, függetlenül attól, hogy kivel van :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 16:15 
Heroes Team

Chob írta:
Vologya mester!

Amúgy jó munkát végeztetek, csak annyi nem tetszik, hogy bizonyos Sanctuary egységet, aminek japán elnevezése van lefordítottátok magyarra pl. Kensei - kardmester vagy mi, de viszont a Kirin megmaradt Kirinnek. Nem kellett volna szerintem ezeket az egységeket lefordítani, viszont pl. a Snow Maiden-t megértem.
Azt sem értem, hogy a játék telepítésénél miért nincs opcióként az angol megadva, viszont a cseh ott van...
Majd megpróbálom angollá varázsolni a játékot, ha más nem majd letöltök egy angol verziót és azt rakom fel.

Üdv Bátor Harcosok!

Köszi! Kérlek, hogy küldj róla egy e-mailt a vogyi73@gmail.com e-mail címemre egy képmelléklettel, amin látszik a hiba, mert az UBI rendszere csak így engedi javítani ezeket a hibákat. Kössz!

Azt tudni kell, hogy régiónként adták ki a játékot, ezért található a magyar mellett csak a cseh nyelv. Egyébként tudod angolra átállítani az alábbi trükkel:

1.- Start ---> Futtatás ---> Regedit
2.- HKEY LOCAL MACHINE / SOFTWARE / UBISOFT / Might & Magic Heroes VI
3.- Lesz olyan, hogy Language (duplakatt) és az értéknek add megy,hogy 40e (nekem az angol verziónál ezt 409-ről kellett átírnom)

Tehát 40e magyar, 409 angol, ha jól értem... :) Remélem segít!!! :wink:

A lények nevei ahol volt magyar megfelelője, lefordításra került, mert pl. A Kenshi-Kensei párosnál könnyen keverhető volt, hogy melyik az alap és melyik a fejlesztett, ezért döntöttünk úgy, hogy minden lénynevet lefordítunk. A Kirin magyarul is Kirin, tehát ez is le lett fordítva... :P

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 16:48 

V-kony írta:
Smithchrstn írta:

Megcsináltad a a démon kampány 3. pályáját? Mert ha igen, lenne egy kérdésem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 29 szomb., 17:00 

Vologya írta:
Chob írta:
Vologya mester!

Üdv Bátor Harcosok!

Köszi! Kérlek, hogy küldj róla egy e-mailt a vogyi73@gmail.com e-mail címemre egy képmelléklettel, amin látszik a hiba, mert az UBI rendszere csak így engedi javítani ezeket a hibákat. Kössz!

Azt tudni kell, hogy régiónként adták ki a játékot, ezért található a magyar mellett csak a cseh nyelv. Egyébként tudod angolra átállítani az alábbi trükkel:

1.- Start ---> Futtatás ---> Regedit
2.- HKEY LOCAL MACHINE / SOFTWARE / UBISOFT / Might & Magic Heroes VI
3.- Lesz olyan, hogy Language (duplakatt) és az értéknek add megy,hogy 40e (nekem az angol verziónál ezt 409-ről kellett átírnom)

Tehát 40e magyar, 409 angol, ha jól értem... :) Remélem segít!!! :wink:

A lények nevei ahol volt magyar megfelelője, lefordításra került, mert pl. A Kenshi-Kensei párosnál könnyen keverhető volt, hogy melyik az alap és melyik a fejlesztett, ezért döntöttünk úgy, hogy minden lénynevet lefordítunk. A Kirin magyarul is Kirin, tehát ez is le lett fordítva... :P

Baráti üdv!

Elküldtem.

Amúgy értem én a régiós felosztást, de ettől függetlenül még odafirkálhatták volna a digitális tintával feltöltött digitális tollukkal, hogy angol. :D Ezt sosem fogom igazán megérteni, hiszen csak egy világnyelvről van szó. :)

A Sanctuary lények fordítása meg valószínűleg azért zavar engem annyira, mert tanulok japánul. De megértem a magyarázatodat. Amúgy itt a Kirinnek tényleg nincs magyar megfelelője mivel névnek minősül, és csak a kanjikat felosztva lehetne valahogy lefordítani maximum, viszont mint állat zsiráfot jelent. :D

De ami a lényeg, amit találok hibákat (ha találok) azokat összegyűjtöm és majd egy csokorban elküldöm.

Szerk.: Majdnem bunkó voltam... Szóval köszönöm a segítséget az angolra váltással kapcsolatban.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chob 2011 okt. 29 szomb., 17:37-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]