Üdv Bátor Harcosok!
Idén sajnos nem jutottam le a Táborba, leginkább anyagi gondok miatt, nem úgy alakult sok dolog ahogy szerettem volna, így idén csak szellemileg leszek ott a kedves társasággal.

Na de! Vologya Mester utánnam járt, hogy nézzek rá a támadáscsapatokra, amit most meg is ejtenék, bár már nemtom mikor Heroes-oztam utoljára, de lássuk csipőből a dolgot, az oddsok először H5-re:
Ati: Egy régi papiron s elméletben lévő sereg most életre kell kizárólagosan a Főnix idézés spelljére és erősségére koncentrálva! Mindannyian tudjuk, hogy ez a spell bizonyos körülmények között elég erős madarakat tud konvertálni, de hogy elég lesz-e ez

Nemtom. Mindenesetre bíztató a háttértámogatás!
Bogpista: Veteránunk egy egészen jó seregét láthatjuk itt, nagyon tetszik az ötlet! (egyúttal elgondolkodtam, hogy a manóba jött össze ennyi Archangel, asszem árlista fail

) A resuval és az arkok támasztásával igen tartós ellenállásra lehet számítani a tatai hadaktól!
Csizu: Ez csúnyán néz ki. A múmiák egy eddig ki nem használt egységek voltak, melyek erősségére most fény fog derülni. A gyolcskötések támadnak, átkoznak, csúsznak másznak egy jó mágus hős oldalán, kíváncsian várom hogy fog Csizu szerepelni a tornán!
Dreegar: Ehh... Ez egy KISSÉ erősre sikerült véleményem szerint. Ennyi titán mellé ilyen spell támogatás, hát ez nem semmi. Nagy táv dmg, főnix ismét jelen van, mi kellhet még? Kifog derülni...
Jou: A Mester ismét új ötletet vet be az ostoros szado-mazo csajok és Eruina néni trükkjei képében, megfűszerezve egy kis elemi lánc robbantós játékkal. Ez a sereg erősen mákfüggő, de igen hatékony lehet. Ismerve Jou tapasztalatát, nem kétséges hogy top seregről beszélünk.
Lord Shaba: Jó Lordom egy korábban Jou keze alatt működő sereget élesztett fel Wyngaal és emerald dragonjai képében. Erre a seregre azóta ment nerf és miegymás, így nem tudni hogy állja meg a jelenlegi mezőben a helyét, de én bízom Csabiban, főleg pár Jäeger után!

)
Magix: Ez a sereg tűzbe hozza majd a támadáscsapatokat az garantált! A fire elementalok borzalmasan erősek, és egy igen erősen megtolt tűzlabdákat tologató Nathirrel a háttérben igen erős sebzésre lehet számítani. Van ebben a seregben még páncélzúzás miegymás. Top teamről beszélünk, gratula, jó ötlet!
Rt: Fiatal, de ötletes kollegánk ezúttal számomra nagyon tetsző sereggel ált elő. A death knightok ugyan lerágott csontok már, szerepeltek sokat, de még igazán sikerre sose vitte velük senki. Most azonban lehet megtörik ez a sorozat, mert SZERINTEM baromisok lovag gyűlt össze (de az is lehet, hogy régen is ennyi volt, cavintont most erre nem veszek be) + a cursed ring okozhat meglepetéseket. Meglátjuk!
Teki1986: Sok sok titán ismételten, de Irina kezei alatt. Ezek kicsit másféleképpen működnek mint a Dreegar féle testépítök, itt inkább a pure dmg-n van a hangsúly spelltámogatás hellyett. Tekit sosem érdemes lebecsülni, komisz seregnek tűnik ez nekem!
Titi: Áldassék a kártyamester és bűvész neve, egy réges rég elfeledett négylábú hadtest éled újra mostan! Ez a 2. resus sereg, mint az angyaloknál, ittis tetszik az ötlet, ha Titi begyakorolja Joutól a Blind ráolvasás művészetét, akkor csúnya dolgokra lehetnek képesek a lovak!
Vologya: Fúj. Milyen sok scoutot kihozott elképesztő! Ez a sereg brutális, mágiabiztos és még fire trap is van áhh... Undorító

Tutira top team szerintem, rengeteg Scout található az arzenálban! Luck skill pedig szinte nevetséges Vologyának. Van az külön fizetés nélkül is

Ha 0-ás akkor is
Warheart: Ostoros szado-mazo csajok no. 2, csakúgy mint Jou serege, ittis a mák játszik nagy szerepet, mennyire hajlandóak a hölgyek lövöldözni úgy ahogy a gazdájuk mondja! Bízok bajtársam seregében, a sör és a mák legyen veled!
Zsombi: Nagyot sebző Xbowok tömkelege, a brutális sebzés garantált, AKKOR ha nem kap a sereg 2500 dmg-nek megfelelő spellt v bármilyen ütést, ugyanis ugyebár ez a számszeríjjászok legnagyobb hátránya, a fejenként 10 HP. Meglátjuk mit alkot Zsombi, amióta pár angyallal szétcsapta a törpjeimet megtanultam nem lenézni a nagy dmg-t