Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 452 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 04 pén., 23:19 

Várd meg a következő hétfőt és feltöltődik (amúgy úgy tehetsz több energiapontra szert, ha a hőseidet fejleszted vagy minél több várad van, amúgy lehet, hogy csak akkor, ha felépíted a csontoszlopot) :arrow:

Nem úgy, mint mindenki mást,
A földgolyó átfordul,
Ha a nekró elindul.

(:a necrok nem viccelődnek kivéve én, ezért én még veszélyesbb vagyok:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Heroes V - ToE. ONLINE!
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 16 szer., 7:55 

Sziasztok!
Az Ubi.com-on játszottam tegnap első játékomat a ToE-el. Tünde vs. Necro. Háát, kikaptam :) amin nem lepődtem meg...
Ő 18 as szintű volt én 12-es.... van még mit tanulnom...

Kérdésem az lenne, van valami amit így az online meccsek "etiketjéről" tudnom kell?

Illetőleg ha van valaki aki szívesen tolja online, az írjon. Én nem dolgozom, párom reggel f6-kor elmegy munkába, onnantól szabad vagyok 3-ig :lol: 8) (bár most vizsgaidőszak alatt lehet inkább tanulnom kéne...)

Üdv!
Bambínó

(u.i. Bocsi ha nem ebbe a topikba kellett volna írnom, de már mindenképp írni akartam valahova.... belenézek a Mulitplayerbe, hátha oda jobban passzol... :oops: :shock: :? :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 17 csüt., 19:51 

Sziasztok! Nos, én találtam egy nagyon érdekes videót. Hát, asszem most megosztanám veletek.Én nem tudom hogy ez hogyan lehetséges, meg eléggé csodálom, hogy ennyi nyersanyaga van...Nade itt az UFO a lényeg. Nézzétek végig! Kösz!

http://www.youtube.com/watch?v=t3MY63z3Ghw

Kép :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 18 pén., 7:36 

Ez brutál :D Nem meg mondtam, hogy az UFO-k is Heroeseznek :D
Amúgy jó sok nyersid van :) Amúgy az UFO melyik fajhoz tartozik? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 18 pén., 19:25 

Nem tudom, nem az én játékom. A YouTube-on találtam ezt a videot. Amúgy az alatta lévő kommentárba azt írták (angolul, nem pontos a fordításom) hogy ha már felkutattad az egész térképet és van egy csomó nyersanyagod, akkor megjelenik egy UFO...Én nem tudom. Az a hős elég furcsa, tulajdonképpen az egy zöld imp. Hát, talán egyszer majd én is találok egy UFO-t.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 21 hétf., 7:55 

én asszem láttam, hogy oda van írva a neve alá, hogy warlock

A földgolyó átfordul,
Ha a nekró elindul.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 29 kedd, 9:26 

Kép

na itt van a bizonyíték, hogy az UFO warlock!!! :!: :idea: :roll: :wink: :P 8) :lol: :D :) :twisted:

A földgolyó átfordul,
Ha a nekró elindul.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 31 vas., 15:50 

Üdv Mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni A Sötétség Szíve pályához. A váraknál lévő piros szimbólumokba állva sem történik semmi... Már többször elkeztem újra a játékot ,elolvastam a kampány leírását de nem jutottam közelebb a megoldáshoz. :(
Mi a teendő?

Válaszokat köszönöm előre is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 02 kedd, 10:31 
Heroes Team

AZ Elf írta:
Üdv Mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni A Sötétség Szíve pályához. A váraknál lévő piros szimbólumokba állva sem történik semmi... Már többször elkeztem újra a játékot ,elolvastam a kampány leírását de nem jutottam közelebb a megoldáshoz. :(
Mi a teendő?

Válaszokat köszönöm előre is!

Szia!

Egyszerre kell mindegyik szimbólumra állni. Annyi hőst kell venned, de az egyikre Ornellával kell ráállni. Miután eltüntek a hősök tudsz átmenni Arantirral a jobb felső részen lévő kapun. Ez a végső csata a kamányban. Ezt a pályát nekem is újra kellett kezdenem mert én Ornellát erősítettem végig. Remélem tudtam segíteni.

Üdv,
Reflen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 02 kedd, 22:47 

Ave Reflen!

most próbáltam ki megint amit írtál. egy uj körben,egy körben ,egyessével beálltam a hősökkel ebbe az u alaku mezőbe de nem történt semmi. :( :(

Mi lehet a hiba?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 02 kedd, 23:16 

Bocsánat: köszönöm a segítséget!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 04 csüt., 20:22 

Üdv!

Csak egy kérdésem lenne. A Heroes V ToE, Necro kampány 4. pályáján (Bestiák és Csontok) be szeretném venni a sárga barbár várost.Ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy a Gyakorlott sötét mágia hárító mindig negálja a küklopszról a Bábjátékos varázslatom, vagy csak néha teszi?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 17 szer., 21:22 

Hali!

Engem az zavar, hogy a gép egységei nyolcszor többen vannak. Már majdnem örültme, hogy háhá, most legyűröm az erős hősét, és hirtelen feljött az alvilágból egy másik... Én meg ott álltam, aztán szétvert. Én csinálok vmit rosszul, vagy a gép csal?
Más:
Milyen sorrendbe érdemes felhúzni az épületeket (pl. Heaven?)

Üdv
Kopasz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 17 szer., 23:53 

Az hogy a gép csal, az "erős" túlzás, inkább vhogy mindig tudja hol vagy... :D

Az épületek felhúzása meg pálya és nehézség szint függő: pl. könnyű fokozaton gyakran meg van a városháza és paraszt-íjász-kardforgató lakhely trió az első héten (ritkábban még a griff is, de akkor nincs városháza 9-es szinten), nehezebb fokozaton meg a környező nyersanyagok és esetleg arany ill. kincsesládák függvénye, hogy milyen sorrendben húzod fel őket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 19 pén., 21:17 

Hali!
Ööö lehet hogy nagyon úgy hangzik, mintha egy amatőr lennék, dee csak most sikerült megszereznem Asha Könnyét egy pályán és amikor bevittem a váramba, épp csak arra volt időm, hogy megcsodáljam az épületet, de amint kiléptem a várból, kiírta ugyebár, h vége a küldetésnek. Akkor mi értelme van, hogy "ha Asha Könnye a birtokodban van, akkor extra aranyjövedelmet biztosít naponta és megnöveli a szerencséd és extra lénytermelést biztosít." Elvégre amint megszerzem, vége...Mert úgy tapasztaltam, hogy a győzz le mindenkit-pályákon nincs Asha Könnye. Vagy tévednék?? Mert ha ott van, akkor van értelme az építkezésnek. Mellesleg megjegyzem, hogy 2 hetet egyhuzamban csak ástam és ástam. Már tiszta ideg voltam! És ez a jutalmam..
Mégegy:
OLvastam ezekről az úgynevezett szellemekről, amik képesek bányákban kísérteni meg ilyesmi.. Azt hogyan kell megcsinálni, hogy kell alkalmazni? Meert hiába olvastam el a tájékoztatót, egy kukkot se értek belőle. A lényeget meg nem is írta. Valaki legyen kedves szóljon hozzá vmit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 19 pén., 21:35 
Heroes Team

Szia!

Detti:
Asha Könnye: Elvileg vannak olyan pályák ahol, nincs vége a pályának ha beépíted. De ennél biztos az volt a győzelmi feltétel, hogy fel kell húzni.

A bányáidat meg tudod védeni, ha a már elfoglalt bányába újra bemész be tudsz tenni lényeket őrzőket.

Üdv,
Reflen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 19 pén., 22:15 

Detti írta:
OLvastam ezekről az úgynevezett szellemekről, amik képesek bányákban kísérteni meg ilyesmi.. Azt hogyan kell megcsinálni, hogy kell alkalmazni? Meert hiába olvastam el a tájékoztatót, egy kukkot se értek belőle. A lényeget meg nem is írta. Valaki legyen kedves szóljon hozzá vmit.

Szia!

A szellemeket multiban tudod használni amikor valós időben megy az egymás elleni játék. Arra lettek kitalálva, hogy míg az ellenfeled dolgozik addig is tudj valamit tenni. Azt, hogy pontosan miképp kell használni őket nem tudom, mert még nem játszottam így multiban.

Üdv! Coradiel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 20 szomb., 13:21 

Detti írta:

Hali!
Ha a bányákba helyőrség rakására gondolsz, akkor egy elfoglalt bányába újra be kell menni, és akkor lehet belerakni a helyőrséget.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 20 szomb., 13:33 

Köszi szépen. Amúgy nem a helyőrségre gondoltam, mert arról tudok, csak hallottam a szellemekről, melyek képesek kísérteni, De akkor jó, ha multiban kell játszani. Ott még én se játszottam.
Idézet:
Asha Könnye: Elvileg vannak olyan pályák ahol, nincs vége a pályának ha beépíted. De ennél biztos az volt a győzelmi feltétel, hogy fel kell húzni.

És tudsz esetleg olyan pályát mondani, ahol van és nem az a cél?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 20 szomb., 21:07 

Detti írta:
Köszi szépen. Amúgy nem a helyőrségre gondoltam, mert arról tudok, csak hallottam a szellemekről, melyek képesek kísérteni, De akkor jó, ha multiban kell játszani. Ott még én se játszottam.
Idézet:

És tudsz esetleg olyan pályát mondani, ahol van és nem az a cél?

Lehet nem erre gondolsz, de van egy ilyen képzettség ami pont ezt váltja ki, a nekróknál. Kísértetjárta bányák a neve, vagy vmi iylesmi. A hetek múlásával egyre nagyobb számú kísértetet rak az elfoglalt bányákba(a képzettség megszerzésétől számitva, hetente 10kisértettel nő a bányákba létrejövő mennyiség).Azthiszem.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 452 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]