Hát akkor beszámoló : )
Életemben először időben értem oda az 1vs1 kezdésére, ennek örömére még kb háromnegyed órát kellett szenvedni a hálózatépítéssel, így végül fél tíz körül álltunk neki.
Első meccsem Karesz ellen: Erők csatája
Stronghold vs Dungeon
Vicces, de ez volt mind közül a legszorosabb party. Eléggé dekoncentráltan kezdtem, Karesz pedig nagyon gyorsan haladt, egyszerre vettük ki a relicünket, nekem természetesen a +10 knowledge, Krellionnak, ha nem lett volna az +2es mellvértem, negatívba megy a power

míg Karesz a Titans cruissarst pakolta fel Malekhitre, a feeling kedvéért. Középen találkoztunk egy librarynél, 1.3.4-en nálam 5 medve meg a kanárik, nála 3 sárkány és egy csomó minden. Gondoltam elbánok vele, 14 13 az attack defem, meg van mass haste, aztán ránéztem a powerjére, 19...

na itt egyből zászló lett, majd begyűjtöttem a pályán minden egyéb skillt (doboz+könyvtár a föld alól, meg a szigeten) így +10 allal, meg pár artival már sokkal kigyúrtabb volt Krellion mint a minotaurusz kolléga. Közben minden körben sütögettem a view earthot meg airt, így sikeresen elkaptam a sárkányokkal lófráló Malekthitet, majd a teljes utánpótlást eltöröltem a föld színéről. itt már erősen időhiányban voltunk, mindenki piszkált hogy menjek gyakni, úgyhogy fél sereggel ütköztem meg, de a sárkányok meg pár hulladék ellen ez is elég volt.
vs NG : A sivatagon túl
Fortres vs Dungeon
1.2.1 vár, később aranybánya, 1.3.1 garrison, később könyvtár, 1.4.2 titánok, később utópia meg +3all, sárkányok mögül a doboz, következő héten áttörtem,a főcsata mészárlás volt.
vs Bozso: You vs Me
Inferno vs Inferno
Második hét vége felé lezúztam a 30 mightygorgont és kiszedtem a földalatti relicem, 1.3.1-en Bozsóét is a térkapuval, majd még azon a héten középről 15-15 black mögül még kettőt és a librarykat. 1.4.1 en haza a medvék mögül az 5. relic is meglett, a főcsatában a harci szett volt Alkinon, titans gladius+sentinel shield+recanter, de megvolt a +4 és +5 all is. Szintén gyors csata volt, kb 20 skillponttal vezettem.
vs Kady: Nemesis
Dungeon vs Necro
Itt mindent összevissza csináltam, 4. napra lett meg mindhárom vár meg a bányák, 1.2.2-n a quest, 1.3.1-en a relic, dragon scale armor, örültem neki, törtem is át, Kady libraryjával 21 21 volt az attack def, Neki jórészt felujítatlan serege volt 300 körüli skeletonnal, 5 6 20 (!!) 18 volt nagash. Wystan volt az én mainem, tactic középre, exp slow, shield, stoneskin, a hullák mindent animate -vel próbáltak korrigálni, de nem ütöttek szinte semmit, így ez is meglett viszonylag simán.
vs Titi : Kingdoms at war
Rampart vs Castle
2. nap aranybánya, Titi első 3 köre 1 óráig tartott kb, kicsit fárasztó volt, végiggyaktam a terepem 2 hét alatt, lett egy +6os kardom, meg kiszedtem minden ládát a terepemről, így 1.3.1 en elindultam beváltani a questet és áttörtem Titihez (ezen a pályán volt egy vár 40 cerberi meg 10 pit lorddal az ellenfél tepepén) abból kivettem a lényeket, húztam magam után a láncot hogy visszaérve megütközhessek Titivel, ő azonban rájött hogy nem ér oda sem az ő várához, sem vissza a sajátjába, így 2 heti sereggel lement az alvilágba, végiggyakott egy rakás lvl 7-et, kiszedett 2 relicet, én a másik oldalról követtem, az enyémek feketegömb és dragon scale, a végcsata kemény volt, odaát kb 2 angyal és 3-4 lény, nálam 3 heti kirendelés, de nem bírtam 2 kör alatt nyerni, 30 körüli defense miatt ^^
vs Bozso, 2. nekifutás: harc a túlélésért
Castle vs Rampart
itt hatalmas szerencsém volt, csizmával és loggal kezdett Gretchen első
héten, a kesztyű meg le volt téve. Első héten elfoglaltam a trading postot, így meglett a lvl7. Szóval fél pályákat közlekedtem angyallal...Bozso kapott gold dragon, második hét unikornis hete volt, de sajna ez közel sem ért fel az elemi speeddel, 1.3.1 en kiszedtem a library, ennél a pontnál Jou megmentette az életem, mert zsólt hogy a középső relicet a hydrákon kívül még 60 mighty gorgon is őrzi... így 1.3.3on lesprinteltem Bozso libraryjához és 1.3.5ön verem csak el a +3all őrző dögöket... a főcsatát ismét nem sikerült két kör alatt hozni (:
Ez volt a legszerencsésebb meccsem BB-n, örültem hogy már egyszer játszottunk előtte Bozsoval, mert ez nem rajta múlt...
Jah támadás: majdnem mindenki szarrá vert

Aki ellen lett volna esélyem az morálozott, 2x, csak a biztonság kedvéért
A hangulat jó volt, rengeteget nevettem, örülök hogy ott lehettem, remélem next time többen leszünk