Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 10 kedd, 16:05 

Sziasztok!
Hadver problámával kapcsolatban csak annyit, hogy patchek felrakása után van egy readme.txt fálj amiben leírják a javításokat. No ennek a vége felé van egy telefon szám. Ott lehet hogy tudnak segíteni. Nekem ők segítettek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 10 kedd, 16:38 

Sziasztok!

Segítséget kérnék! Régi motoros vagyok HOMM-ban, de ritkán játszottam eddig kampányokkal, most azonban ráharaptam, egyenlőre csak a HoF van meg, de az első darkelf pályán elakadtam, és még vologya sem tudott segíteni. :-) (amúgy munkatársak vagyunk) Szal, megnéztem a leírtást, felfedeztem a térképeket vigyáztam a seregemre, leöltem az összes leölhető ellent, DE nem jutok egyről a kettőre, mindig marad mozaik a végén amit nem tudok megnézni, már 3x kezdtem újra. Ráadásul nem találok 4-nél több mágustornyot (így nem tudom megcsinálni a második másodlagos küldit), és 6-nál több leölendő mozaikot adó ellenfelet. Erről lenne szó.
Ha tud valaki segíteni nagyon megköszönném! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 10 kedd, 16:40 

H3-ban van 2 handicap szint (amik menteskor sajnos visszatolthetetlenul torlodnek), a ket szintnek kulon-kulon mennyi a redukcioja, es hogy kell vele szamolni? (ha jol tudom a Severe handicap mar 2 fa/ko helyett csak egyet ad pl.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 10 kedd, 23:53 

Zsolti írta:
Sajnos úgy néz ki, hogy ennyit tud a kártya! :(

ne viccelj már :) én egy gef 6800-assal játszottam vele (még most is az van:D ) persze nem max felbontás és egyebek de simán futott 1024-ben , a te kártyád pedig jobb nála ...

új windows csodákra képes, mást nem tudok ajánlani :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 12 csüt., 19:05 
Heroes Team

Haresy írta:
Sziasztok!

Segítséget kérnék! Régi motoros vagyok HOMM-ban, de ritkán játszottam eddig kampányokkal, most azonban ráharaptam, egyenlőre csak a HoF van meg, de az első darkelf pályán elakadtam, és még vologya sem tudott segíteni. :-) (amúgy munkatársak vagyunk) Szal, megnéztem a leírtást, felfedeztem a térképeket vigyáztam a seregemre, leöltem az összes leölhető ellent, DE nem jutok egyről a kettőre, mindig marad mozaik a végén amit nem tudok megnézni, már 3x kezdtem újra. Ráadásul nem találok 4-nél több mágustornyot (így nem tudom megcsinálni a második másodlagos küldit), és 6-nál több leölendő mozaikot adó ellenfelet. Erről lenne szó.
Ha tud valaki segíteni nagyon megköszönném! :-)

Hello!

A 6 torony az megvan, hiánytalanul a térképen( 3 az 1. felső zónában szinte egymás melett sorban a lejárat felé, a földalatt van 1 ami útbaesik [az 1etlen út ahhol nemáll "őr"], 1 van azon az úton aminek a végén az "őr" Deep Hydra áll [air elem dekkol előtte], meg 1 a 2. felső részre felvezető átjárótól kicsit jobbra az arénán túl [itt sqire áll] ). 6nál több leölendő lény pedig tudtommal nincs, ha ezek megvannak megkéne kapjad azt a helyet, ahova bekell állni kukkolni...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 12 csüt., 20:35 
Heroes Team

Üdv Mindenkinek!

Na most az egyszer én is segítséghez folyamodom... Aki heroicon 1.6-os verzióval kivitte a sima H5 Dungeon kampány 3. pályáját (The Cultists - A kultisták) az elmondhatná hogy hogy kell elkezdeni vagy valami, mert engem a 3. héten már lenyomnak, az első 2 hetet kibírom, Kythrát, Sinitart és pár társukat ki is nyírom, de 3. héten egy Ferigl nevű hős jön aki elég penge tripla váras sereget hoz, amivel az én duplavárasom nem veszi fel a versenyt! :( Valaki ha elmondaná hogy kell állni a Dungeonosok rohamát azt nagyon megköszönném!

Üdv! Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 13 pén., 16:32 

ATTTTTAAAAACKKK ezerrel!Ez a jó taktika! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 15 vas., 9:39 

Áthozat az Online Kupa topikból:

bogpista írá:
Idézet:
Ez nem így van. Hat a tűzgömb +50%-os sebzésnövelése. Annyi mindössze a furcsaság, hogy a program nem annyit ír ki mikor elsütöd az armát. Vagyis tűzgömb nélküli értéket ír ki, de tűzgömbbel számolja a sebzést. A varázskönyvbe a rendes érték szerepel, csak a commentbe tüntet fel mást. Sőt még a sorcery bónuszt is lefelejti. Kicsit kacifántosan írtam, de így van. De ezzel ne offoljuk a kupatopikot...

Igaza van, leellenőriztem. A csata logjában szerepel rosszul az érték...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 18 szer., 13:14 

Sziasztok,

egy kis segítséget szeretnék kérni. A H5 Sylvan hadjáratával játszok, a szigetvilág pályánál tartok. Elakadtam, mert nem tudok felmenni az F szigetre. Nem látom az ellenséget, de jelzi a játék, hogy van ott valami, mert a vörös kard ott van. Nem nem tudok rálépni a lépcső előtti mezőre és nem tudom megtámadni azt a valamit, ami ott van, mert nem látszik! Találkoztatok már ilyen hibával? Hogy lehet ezt megoldani? Már a játékot is újra raktam, de még mindig ilyen, és már kétszer újra is kezdtem a pályát. Előre is köszönöm a segítséget,
üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 18 szer., 17:58 

sziasztok . uj tag vagyok
régen sokat játszottam heroessal (2,4 )
és most akarom megvenni az 5 öt
az után érdeklődnék hogy melyiket érdemes megvenni ?
kell e mindenképpen az alapjáték vagy ha megveszem a A kelet törzsei-t -az magában foglalja e az alapjátékot is?? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 18 szer., 20:27 
Heroes Team

csingadzsgug írta:
sziasztok . uj tag vagyok
régen sokat játszottam heroessal (2,4 )
és most akarom megvenni az 5 öt
az után érdeklődnék hogy melyiket érdemes megvenni ?
kell e mindenképpen az alapjáték vagy ha megveszem a A kelet törzsei-t -az magában foglalja e az alapjátékot is?? :roll:

UFF! :)

A legutolsó kérdésedre tudom a választ, A Kelet törzsei tartalmazza az alapjátékot, tehát ha már veszel, ezt érdemes.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 19 csüt., 12:25 

Attól függ... ha megelégszel a Kelet törzsei kampányaival, akkor elég, ha azt veszed, mert amúgy mindenki benne van, akinek kell...

Ha ellenben más kampányokat is preferálsz, akkor vedd meg hozzá a Silver editiont, abban benne van az alapjáték és a "végzet pörölye" kiegészítő is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 19 csüt., 13:21 

köszönöm az infókat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 19 csüt., 19:13 

Illetve gyere online játszani, mert az az igazi, nem a gép ellen... kicsit barátkozz a gémmel, és ha készen állsz, csak írj :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 19 csüt., 21:41 

H5 online... :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 19 csüt., 22:33 

Hehe :D
Az tényleg érdekes :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 20 pén., 18:08 

h3-omba gyorsan kikaptam... :) gondoltam kipróbálom az H5öt is. De egyébként miért érdekes? Az 5 a 3 alapjaira épült.. nem? Vagy mi az amit ti tudtok de én (még) nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 21 szomb., 19:14 

Üdv lenne egy ilyen problémám H5ben, hogy nekropolisszal vagyok és mikor megölök egy ellenséges haderőt nem támaszt fel csontvázakat ez az alap játéknál is és a HoFnál is fenn áll mi a tanács mit csináljak hogy támasszon fel csontvázakat ami a hadseregem alaptámadója lenne mivel íjjász a tovább fejlett változata!!!
Előre is köszönöm a segítséget!(ja és persze eredeti játékról van szó!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 22 vas., 16:41 

Üdv!

Én csak tippelek, szerintem arról lehet szó, hogy egy H5 onleány meccs valószínűleg eszement hosszú ideig tartana. De mint mondtam, ez csak sejtés, nincs mögötte tapasztalat... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 23 hétf., 1:14 
Heroes Team

Nekem van, az 1. meccs az 16 óra volt, 1 1xreű közismert H3 ból átvett Multimappon 1vs1 ben, a második csak potom 12óra 1 kisebb pályán szintén 1vs1 :P Az új ToE találmányú 1 idejű játékmenetet nemismerem, így nemtudok arról nyilatkozni sorry :oops:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]