Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: @ Antihős
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 02 kedd, 21:03 

Grayface szerint nincs 5. kampány a WoG-ban. A 3.58 kiadásáig csak néggyel készültek el. A 3.59-ben több lesz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 04 csüt., 2:21 

Pollux írta:
Hi ALL! H5 alapjátékban Inferno hadjárat 3. vagy 4. pályája végén a küldetés végeztével kifagy a játék. Ugyan ez a helyzet 1gépes multinál is.
1.5 és 1.41 patchel is próbálkoztam de semmi!
PLS Help!

nekem random mód fagy ki ha ez megnyugtat :S
(gépigényem elég erős hozzá, más játéknál nem csinálja, sőt más alkalmazásnál sem, semmikor máskor, csak h5 el nincs megbékülve)
nem véletlen az van h egyszerűen csak nem történik semmi???? mászkálgatsz le fel hősöddel de nincs vége a pályának????

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2008 dec. 04 csüt., 7:07 

hali

kérem könyörgöm segítsen valaki!
icon_surprised.gif
az orkok küldetésén vagyok azon belül a második küldetés:Egyklán,egy klán

3 várat elfoglaltam de a negyedikhez nem tudok odamenni mert nem vehetek hajót a sallassa bárkáját sem tudom használni hisz nincs hajó és az csak akkor működik ha van ott hajó!

kérem valaki irjamár le részletesen vagy csak az is jó ha tud erről a pályáról videót

nagyon nagyon köszi a segítséget icon_idea.gif

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 05 pén., 11:50 

Annak a szigetnek a déli részén kell a part legeslegaljára állni, ahova _hajóval_ tudtál csak eljutni. Szerintem nem állsz eléggé a parton. (A parthoz út vezet, nem lehet eltéveszteni.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Vá: szia
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 05 pén., 13:07 

ott alok elégé lent a parton!

de csak akkor tudom aktiválni a varázslatot ha van ott hajó
de kérem nincs ott hajó akkor minek áljak a part szélére ha nincsen hajó amit megidézek
ez a varázslat elég **** miért nem csak simán megidéz egy hajót de nem kell lenie egy hajónak ott de ha lenne ott nem is irnék ide de nincs!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 06 szomb., 14:39 

Hát kéremszépen, ha lenne ott hajó, akkor nem kéne idézni. Elég ha a sziget partjának másik részén van hajó. És ott minden bizonnyal van:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2008 dec. 07 vas., 9:28 

még mindig nem tudok továbbjutni az orkoknál

eltüntek a munkások a hajógyárból
ez mit jelent mikor jönek visza hogy lehet ez a pályát megcsinálni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 07 vas., 14:38 

Csak akkor tudsz hajót idézni, ha már benne állsz a vízben konkrétan (és nem a parton). Azaz addig kell menni, amíg a gép engedi, és akkor elnyomni a varázslatot. Ezen túl csak akkor tudsz hajót idézni a varázslattal, ha van szabad, éppen nem használt hajó valahol.

Emlékeim szerint ezen a pályán van hajógyár, ahol simán lehet hajót venni. Ha valami még nem engedi, lehet, hogy valami alküldetést még nem tettél meg. Olvasd el a küldetéslistát.

Más ötletem per pillanat nincs.

Hajrá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 08 hétf., 16:12 

Üdv!
Emberek nem is kell hajó ahhoz, hogy túljusson valaki azon a pályán. Van két hajó gyár is. Az egyik a városod közelében főnixek védi. A másik meg maga az emberek városa... De mondom hajót én csak azért használtam, hogy eljussak olyan helyekre amit érdemes meglátogatni a pályán. Magához a küldetés végrehajtásához nem kell.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 09 kedd, 12:01 

Üdvözletem!!!

Nekem egy ilyen problémám van, hogy vettem egy laptopot nyáron és Vista volt rajta amin simán futott a Heroes 5 most a hétvégén végre sikerült megszabadulnom a Vistától és XP került a helyére viszont itt a windows vmért nem engedi futtatni pedig már mindent megpróbáltam feltettem újra a játékot más directx-et tettem fel és sehogy se működik!Addig megy hogy elindítani eltudom de amikor a konkrét játszómódot próbálnám végig is tölti de aztán kilép belőle és azt írja ki hogy "a H5.exe leállt ezért elnézést kérünk...".Ha vkinek van vmilyen ötlete az írjon már nekem ide vagy az e-mail címemre: fonthy10@citromail.hu.
Előre is köszi a segítséget!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 10 szer., 10:59 
Heroes Team

A játék Patch-elését próbáltad már?? Ugyanis a Laptopos verziójú videókártyákra a sima alapjáték nincs semmilyen formában optimalizálva, a Vista meg kitudja miként tünteti fel a játéknak! Ajánlom patcheld fel minimum 1.3-ra és akkor elméletileg már simán kéne működnie ( + sokkal jobb is lesz tőle a játék és mapeditort is kapsz hozzá!:) )

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 10 szer., 15:19 

Köszi a segítséget, de nem ez a probléma! De jó ötlet volt mert a nagy gépemen jól működik!!!Esetleg ha vkinek van még vmi ötlete szívesen fogadom!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 11 csüt., 1:53 

Sziasztok. Nem tudna nekem küldeni valaki egy magyar Heroes 5 mentést amit bemásolnék a játékba. Már a Sylvan kampány 5.-ik A Vámpír pályáján tartottam és több hét allatt se tudtam megcsinálni. Annyira berágtam, hogy letörőltem az egész játékot a mentéssel együtt. Most így egy év távlatából szívesen elküszködnék vele megint, de már elölről nincs kedvem elkezdeni. Megkérem ha valaki tud segítsen. Próbáltam cheat kóddal is de az se mükszik. Előre is köszi! leslie

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 13 szomb., 0:12 
Heroes Team

Nekem a Sylvan kampány egész eccerű volt Heroic fokozaton is, nemtudom min lehetett berágni rajta! Mentésem nincsen sajnos azóta nekem is full reinstall volt!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Heroes 4 probléma
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 13 szomb., 2:17 

Sziasztok, a következő problémám lenne:
Fel szeretném installálni a heroes 4-et és a második CD berakása után leáll a telepítés, a másik gépen megy, természetesen eredeti kiadásról van szó.
A Windows installer lehet a gond?

A válaszokat előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 14 vas., 1:35 

Jou írta:
Nekem a Sylvan kampány egész eccerű volt Heroic fokozaton is, nemtudom min lehetett berágni rajta! Mentésem nincsen sajnos azóta nekem is full reinstall volt!

Lehet hogy igazad van. Nem vagyunk egyformák. Van aki ügyesebb van aki jobb, van aki szebb. De attól még egyformán emberek vagyunk. Nekem nem sikerült megcsinálnom. Ezért kértem segítséget. Lehet hogy legközelebb neked nem fog sikerűlni és akkor te kérsz. Nem vagyok megsértődve de ami neked természetes az lehet másnak roppant nagy erőfeszítéssel elért nagy dolog és lehet hogy ami neki természetes azt te az életben nem tudnád megcsinálni. Bocsi ez kicsit kioktató volt de mindegy

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2008 dec. 14 vas., 19:54 

az lenne a kérdésem hogy ebben a kiegészítőben a varázslónak milyen képeségeget kell tudnia ahoz hohy meg legyen a felkiáltójeles képeség vagyis az hogy minden varázslat bekerül a kvarázskönyben
mert a végén járo a küldetésnek és szeretném tudni mi kell hozzá

mert ami le van irva a heroes 5 leirásban ot ok hogy leírja de ebben a kiegészítőben más kell meert ami ott le van irva nem hozza a szintlépéskor

remélem értetéte a kérdésemet

előre köszi a válaszért

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 14 vas., 20:41 

Üdvözletem!!!

Nekem egy ilyen problémám van, hogy vettem egy laptopot nyáron és Vista volt rajta amin simán futott a Heroes 5 most a hétvégén végre sikerült megszabadulnom a Vistától és XP került a helyére viszont itt a windows vmért nem engedi futtatni pedig már mindent megpróbáltam feltettem újra a játékot más directx-et tettem fel és sehogy se működik!Addig megy hogy elindítani eltudom de amikor a konkrét játszómódot próbálnám végig is tölti de aztán kilép belőle és azt írja ki hogy "a H5.exe leállt ezért elnézést kérünk...".Ha vkinek van vmilyen ötlete az írjon már nekem ide.
Előre is köszi a segítséget!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 14 vas., 21:16 

Sziasztok!
A problémám hasonló mint az előttem szólónak. Az asztali gépemen simán megy a Heroes V. Most kaptam egy Fujitsu-Siemens d9500 ( ez a konfig.: http://www.laptop.hu/index.php?main=mai ... =laptop_uj ) laptopot és szeretném használni a játékot. Feltelepül, amikor viszont elindulna maga a játék akkor egyszerűen kilép egy hibaüzenettel. Mi a meglátásotok örökre le kell mondanom a Heroes V. élvezetéről?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 14 vas., 22:08 

:D Sikerült! Előbb járt a szám mint az eszem :-) Feltettem a patch file-ket és megy minden rendben :-) A HoF pedig alapban is indult :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]