Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 265 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 03 szer., 17:10 

Üdv mindenkinek!

Ahogy látom a jelentkezők sorrendje eddig a helyezetek sorrendjét is takarja:D.

Csizu.Mindent bele és JÖSSZ!Ha én elmegyek levelző suli + napi 11 - 12 óra fizikai munka mellett + Nincs egy szabad hétvégém sem szinte. Akkor Te jössz ennyi nem vita nem párbeszéd :D.Tényleg komolyra fordítva a szót sokan örülnének a ha eljönnél.

Kíváncsi vagyok hogy alakulnka a többiek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 05 pén., 8:32 

hello
én is megyek, illetve szeretnék, elméletileg szabadságot kértem, támadni nem támadok, sok gömbös, nyakláncos, kloakos "csaló" ellen én nem nyomom :D
Csizut nem értem, odamész, játszol és kész, készülni nem szükséges, kb. ennyi, max. feldobod magad néhány red bullal.
Random szép és jó, biztos sokak öröme lesz, de nem lehete dw, bm, hg is, hogy más is örüljön? :roll:
Nekem a továbbjutás a cél..........én ugyan nem görnyedek 10-12 órát a monitor előtt, mint tanult kollégám, max. munka után 5-6 ot, de azt is hasznosan :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 05 pén., 10:33 

Hi,

En is tamadok (csak H3)

Udv,
2m4m

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 05 pén., 23:13 

Sziasztok!

Nekem is megjött a kedvem egy kis versengéshez! Ám ha random lesz, akkor meg se próbálok részt venni...
Adlerrel kell, hogy egyetértsek, fix mapot, jó sokat! :)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 05 pén., 23:19 

Ne nyavajogjunk már a random miatt, ilyen problémák miatt nem eljönni a BB-re bűn! :D
Én már azt hittem, visszavonultál, gondolom mások is, de örülök hogy visszatértél 8)
Jou, mielőtt megint beírnád a múltkori szöveget, nem kell igazad van xd

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2008 szept. 05 pén., 23:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 05 pén., 23:28 
Heroes Team

Én már meg se mertem szólalni, mert bármit mondanék "alaptalan" lenne, de egyetértek, legyen kis fix is legalább pár meccset ne vegyek már funra! :lol:

Üdv!

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 06 szomb., 0:05 

Süni: nem nyavajgok, de azért nem fogok elmenni egy egész hétvégét lefoglaló játékra, hogy fütyizzek ott mint egy idióta. :)
Van tapasztalat randomról, köszönöm elég volt! :)

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 06 szomb., 9:02 
Heroes Team

Tom nem szavazunk, de gondoltam leírom... FIX mapok, de ezt úgy is tudjátok velem kapcsolatban. :lol:

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2008 szept. 06 szomb., 9:11-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 06 szomb., 9:08 

Nem unjátok még a fixeket?
Egyébként pedig azt senki sem határozta még meg milyen template lehetne randomon. Lehet a reckless jobban tetszene, bár még én sem néztem meg a paramétereit.
Ha ennyien tiltakoznak, az 50-50%os arány talán ideális lenne a mapok tekintetében, de ezt természetesen a szervezőknek kell eldönteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 06 szomb., 9:12 
Heroes Team

Nem unjuk, illetve a Random marhaságai jobban zavarnak, mint a fixek "unalma" . :D

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 06 szomb., 9:38 
Heroes Team

Nimbus írta:
Csizu: Az apád füle, Te szegény dolgos ember... ha már kigondoltam.... Elhiszem, h nehéz, meg hogy "nem szokta a cigány a szántást... :lol: ". No de ne vicceljünk, ebben a korban még ha este levágják az egyik karodat reggelre kinő (azért senki ne próbálja ki!!! :P :roll: )!! :lol: Jómagam napi 10-12 órát görnyedek a monitor előtt, majd utánna még 1-2 óra "levezetés" a saját bizniszben is... :roll: :lol:

Szóval akkor nevezel 1v1-re :)

Van 4-5 ember, aki random ellenes, Ti 1 éve is azok voltatok, azóta egy gramm randomot nem toltatok, azt sem tudjátok, hogy milyen típusú lenne. Azzal pedig kár zsarolni, hogy "nem jövök el, ha random lesz", mert nem ez alapján fogok dönteni a random szerepeltetéséről. Nem azért jöttök el, hogy együtt legyetek a többiekkel és jól érezzétek magatokat :?: Ebben az esetben nem mind1, hogy milyen mapon játszunk? A lényeg, hogy heroes III a játék. Az, hogy fix pályán fütyizel vagy randomon, szerintem tökmind1 :P Komolyan, mintha oviban lennénk...

Egészen addig értelmetlen a fix vs random pályákról több szót ejteni, amíg nincs meg 16 körüli létszám 1v1-re. Ha ez alatt maradunk, aligha lesz 1v1, és a pályák kilétéről szóló vita is értelmét veszíti.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 06 szomb., 10:43 

Nekem teljesen mind1 :P a skill nem vész el, csak átalakul. Randomon éppúgy lehet szívni mint fixen. Amúgy, csak felvetés gyanánt, mi volna, hogyha a T. ellenfelek egyeznének meg, hogy az arra a körre betett fix mapon, vagy pedig randomon akarnak e játszani. Vita esetén pénzfeldobás döntene. És felesleges mondani hogy ez mennyire döntő lehet, mert nem egy map van, ahol a szín már alapvetően ugyanennyire döntő, szóval ennél feeeerebb megoldást elképzelni se tudok, főleg hogy én találtam ki. :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 06 szomb., 10:46 

Kiegészíteném azzal, hogy a random is fix map lesz, csak random mapként generálódott előtte. Ugyanis csak olyan map lenne, ami át van nézve és korrigálva van a szervezők által. Az pedig már nem randomnak számít, mert nem a helyszínen generálják. Az lenne az ideális, ha egyszer eljutnánk oda, hogy többszáz-ezer randomból átalakított és rendesen átnézett térkép állna rendelkezésre. Vagy pedig csináljatok új fix mapokat! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 06 szomb., 15:12 

félreértések elkerülése végett, én elfogadom, hogy a szervezők mit találnak ki, ha full random lesz az összes meccs, akkor is megyek, ha tudok, végülis a dobozok mindig okozhatnak meglepetéseket.
1x csak nem szeretem, az M pálya kicsi, az L meg túl nagy, ha randomot nézünk, nekem pl. unalmas, van akinek a fix unalmas, ez van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Fix vagy Random
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 06 szomb., 18:58 

Tiszteletem mindenkinek!

Ha már így látom hogy elkezdtünk alternatívákat gyártani, én szerény személyem szerint azon volnék hogy hozzunk ki mindent egálra tehát, akár azt is megcsinálhatnánk, hogy a Fix mappos BB-é mellett döntünk és akkor kiemeljük a mappokat.Ezt úgy értem hogy 1 map egy körre van és akkor nincs gond hogy ki hogy mennyire gyakorolta be a mappot.Példázva talán így nézne ki
1 Fordulónál "Harc a mélyben" Mindenkinek
2 Fordulónál "*************" Mindenkinek
és így tovább

Így előre ki is lehetne adni a mappokat és teljesen OB szerű lenne csak offline módon, ezzel tán leszűkülne a Szerencsés mappot húzzok és én vagyok a piros és nyertem című játszma.Persze ez csak egy gondolat menet kicsit kifejtve. :idea:

Randomhoz meg annyit hogy azért random mert :lol: .Ha ki van javítva és valamelyest még balance is , akkor a szépsége a fajtája.

És tovább gördítve ha vegyesen akarnánk játszani a BB-ét akkor meg ugyan ez ,átnézni azt a két mappot kb ami randomra esik és akkor nincs gond, egy random egy fix.Részemről egyenlőre ennyi , de természetesen minden féle fajta megoldásnal örülni fogok, mert együtt a Team és ennyi szinte lényegtelen ki hanyadik helyen végez.Mindenkinek biztos jut egy hely. :idea:

További Szép Napot Mindenkinek! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 07 vas., 14:52 

Én támogatom hogy a párok döntsék el hogy milyen típusú pályán akarnak játszani. Plusz munkát nem jelent és így senki nem jajjgathat hogy ez nem jó vagy az nem jó. Ha nem tudják eldönteni kockadobás aki nagyobbat dob annak az akarata érvényesül. :) Cserébe a másik választ színt. :P Több pályát nem kell kreálni ettől mivel nem valószínű hogy mindenki randomot választana, szóval szerintem ez megjátszható.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 07 vas., 15:27 

Halihó Bátor Harcosok!

Megyek mindkét támadásra!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 07 vas., 19:08 

Csizu: ez nem zsarolás, volna értelme egyáltalán? Én csak megjegyeztem, hogy megjött a kedvem a játékhoz! Az meg tuti 100%, hogy ahhoz hasonlatos BB-re nem pazarlom az időmet amelyiken te meg én játszottuk a döntőt. Ugye az átnézett és kiegyensúlyozott random mapon, ahol esélyem se volt. Mondjuk amúgy se lett volna, tudom... :P
Ha csak a társaság miatt jövünk össze akkor ne legyen a neve verseny és ne legyenek díjak. Ha a verseny is számit akkor meg nem megyek, ha számomra unalmasak a pályák. :)
Elég sok a dolog mostanában, kevés a szabadidő. Azt pedig szeretném élvezetes szórakozással eldönteni. Hiába jó a társaság ha egyfolytában morgok, hogy milyen **** a pálya... :P
Szóval ha lesz sok fix, akkor lehet megyek. Persze ez sem biztos. A randommal lényegében az a legnagyobb bajom, hogy marha hosszú, a végén kapkodás van, meg menni kell középre, mert lejár az idő... :(

Laca

ui: ja és még egy gondolat: azt irtad, hogy "Ebben az esetben nem mind1, hogy milyen mapon játszunk? A lényeg, hogy heroes III a játék." - ha igy gondolod, akkor menjen a fix, egye fene :) :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 07 vas., 22:14 

Laca:
Azért álljunk meg egy szóra
A múltat sajna nem tudod megváltoztatni, az meg hogy nem tudsz túllépni rajta...Az egyik félben sokszor marad tüske, dehát itt jön Adler elve, ma neked jött be, holnap nekem.
Már azzal a ténnyel is meg kell birkózni, hogy bizony kiszámíthatatlan az első 3 ki lesz, mert kicsi a különbség a játékosok között.

"Ugye az átnézett és kiegyensúlyozott random mapon"
Szép gondolat, csak nekem nem tetszik, már hányszor el lett mondva mennyi idő egy randomot átnézni, lejavítani, a versenyek előtt pedig mindig nagy számú jelentkező akad a random mapok átnézésére ugye? :D
Kritikából viszont óriási mennyiségű van, szinte leterheli a fórumot :!:
De a fix mapokban is ugyanúgy van hiba mindig, akárhányszor nézzük át, mindig lesz valaki akinek nem tetszik amit lát a képernyőjén...
Nekem például állandóan óriási lelki sokkot okoz, hogy milyen igazságtalan az a random map, amit nem javítunk le kérlek szépen, hanem élesben generálunk :D El sem hiszem, hogy nem írtam eddig semmi panaszt ezzel kapcsolatban.

"A randommal lényegében az a legnagyobb bajom, hogy marha hosszú, a végén kapkodás van, meg menni kell középre, mert lejár az idő..."
Ismét meglepő gondolatok, azt hiszem, ezt is csak azért írtad mert vicces kedvedben voltál :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 07 vas., 22:56 

Bennem nem maradt tüske egy meccs miatt! Az általam említett meccs előtt nyertem 3-at, mindet úgy, hogy az ellenfelem esélytelen volt! Nem mert annyira jó voltam, hanem mert a pálya olyannyira nekem kedvezett! (és ezek is alaposan átnézett random mapok voltak mind!!!)
Én elhiszem, hogy marha sok idő kell egy-egy random mapot átnézni (nem is beszélve mondjuk 100-ról), és minden tiszteletem azoké akik erre szentelik méregdrága idejüket! De akkor már bocsánat, ha ez ilyen körülményes (és ember is alig van rá) akkor mi a fenéért nem játszunk a jól bevállt "régi" fix mapokon???? A fix mapok hibájára meg annyit, hogy korábban senkit sem zavartak, most meg boldog-boldogtalan szóvá teszi, hogy egy-egy láda 2 lépéssel messzebb van az egyik oldalon... röhej...

Ja, és amúgy én nem kritizáltam senkit, így nem értem a kiritikára vonatkozó célzásod! Azzal kezdtem az egészet, hogy szivesen jönnék játszani, de randomra tuti nem megyek! Erre kezdtek többen is kötekedni velem, mintha az embernek nem lehetne saját véleménye a dolgokról... :evil:

Szerintem a randomok nem jók, és nincs kedvem randomon játszani, ha azok lesznek többségben tuti nem veszek részt! A rendezők joga és dolga pedig, hogy olyan mapokból válogassák össze a versenyadagot amiből jónak látják! Nem tudom, hol itt a gond? Egy szóval sem mondtam, hogy ez legyen vagy az! Csak megjegyeztem, hogy randomon abszolút nincs kedvem versenyezni! De már megszokhattam volna itt korábbról az állandó kötekedő magot, akiknek nincs jobb dolguk mint kifugárzni a másikat és vitát szítani! :?
Részemről nem vitatkozom tovább, mert ez a topik nem erre való! Ha valakinek további gondjai vannak a véleménynyilvánításommal kapcsolatban (ami valószínűleg gonosz célozgatás és tisztes emberek kritizálása) szivesen fogadom privátban!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 265 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]