Petros írta:
Sziasztok!
Én is már nagyon vártam az új kiegészítőt, de mielőtt megvenném gondoltam kipróbálom a demót bírja-e a masinám. Hát leteszteltem a ubisoft support oldalán ahol a 700 MB ramot keveselte, így beszereztem még egy 500-at, és így már nem volt gond, vagyis nem szabadott volna gondnak lenni.
Elindítottam a demót és az induló kép után teljes sötétség. A grafkártyám egy Asus alapon nyugvó ATI Radeon 9550 128 megával. Nem egy csúcs de elégnek kellene lennie. Felfrissítettem a driverét és láss csodát elindult. Ment is szépen a játék. Na megörültem és gondoltam hétvégén beszerzem a fullosat. Este mégegyszer ki akartam próbálni de ismét nem indult el, azóta egyszer sem. Mindent felfrissítettem de nem ment. Egyik ismerős megvette, kölcsönkérte a fullosat, de az sem indult el. Na most akkor mi van, mégsem tetszik neki a gépem?
A notebook-om egy jóval fejlettebb masina, azon szépen elindul, csakhát ATI chipsettel van megáldva és pár perc után kilép. Kár hogy ezt nem orvosolták ebben sem

Valakinek ötlete, azonkívül hogy vegyek új PC-t?
Hali!
Majd utánanézek, nálam milyen konfigon fut, de sztem az enyém itt a legrégibb

gép közel s távol. (AMD Athlon)
1256 MB RAM-ot pakoltam bele, de néha még így is kilép betöltéskor, szóval valószínűsítem, hogy kellene neki vagy 2 GB (!!!!!!!!!!!!!) ami azért elég durva, bár tekintve, hogy elég olcsó a RAM, megéri...
Valszeg egy Celeronos, 2 GB-os, 128 MB video kártyás gépen simán elfut, ha van elég hely a HDD-n. Sztem a kulcs a driverben keresendő, talán az XP-s driver kellene az MS honalpjáról... (feltételezem, hogy XP-d van - nem érdemes mással kísérletezni)
ill. lehet, hogy vmi csatlakozás meglazult - elvégre, ha régi a gép, előfordulhat, pláne hogy beletettél még 512 MB RAM-ot...
Jobb ötletem legalábbis nincs.
Az alap game-nél volt hasonló "élményem", de ott a gond a frissítéssel megoldódott. Nem tudom, van-e már 3.1-es patch (tudtommal a 3.0-ban nincs hiba), de érdemes lecsekkolni.
Ha elindult a game, és úgy lép ki néha Windows-ba, akkor valszeg lesz néhány tippem, de így 1előre ennyi jutott eszembe...
Ja, viszont én meg az ásás / dig gombot ill. opciót nem lelem. Eszembe jutott, hogy a HoF-ban ástam utoljára, és a TotE-ben semmi ilyesmit nem tudok vmiért. Hol találom a megfelelő kezelőgombot? PLS help!