na hát ha már végre jó a forum akkor írok egy kicsit...
F csoport, NG-Dragon-Bozso
Első meccs
Boundy by Earth
Dragon (Necro - Ishra) vs Bozso (Necro - Clavius)
A meccs nem indult tól jól, Dragonnak minden bejött ami csak kell, Ishra, Galthran, Thant később Vidomina, mig nekem maradt Clavius...na sebaj, nekiindultam, jól haladtam és amennyire tudtam siettem. A black knight-ok taroltak, gyűjtöttem a csontikat, de tartottam tőle hogy Dragon animate-ével és sok csontijával nem tudok mit kezdeni, ráadásul előttem ér be középre...
De legnagyobb meglepetésemre nem így történt. Jött animate nekem is, előbb voltam bent középen, mindent kiszedtem és jelentős skill-fölénnyel mentem a főcsatába. A következő meglepi az volt hogy Ishra csak 600 körüli csontival jött, így ebben sem volt hatalmas különbség, végül az én expert hastem eldöntötte a csatát...
második meccs
Plagueland
NG (Necro - Galthran) vs Bozso (Stronghold - Tyraxor)
hát a mapról sokmindenkinek megvolt a véleménye ezt nem részletezném...alig tudtam haladni, semmi resource, pénz alig, így nagy csövezések voltak...Kiszenvedtem a macit, bár castle-t nem tudtam húzni, haladtam ahogy tudtam, de nem sokat ért. Galthran 500 körüli csontit hozott a főcsatára, nekem 6 akciós macim volt, akik blessel 125-t vettek le...haste nem votl a pályán, így hiába az expert taktik+air...esélyem sem volt a csatában, így mehettem lovagi tornára...
Lovagi torna
Cat vs Bozso
Castle vs Tower - hát mondhatni elég sima vereséget szenvedtem, nemtom miért de..na szóval levertek mint a retket...
Dungeon vs Dungeon - itt Cat nagy hibát vétett amikor rögtön előrejött a blackekkel, azokat levertem, utána meg már könnyebb volt a dolgom, sikerült nyernem...1-1 jött a döntő
Stronghold vs Fortress - már nem nagyon emlékszem mi hogy történt, de valahogy átvettem a kezdeményezést, mass slow + bless ha jól emléxem és bezúztam a sok macit, így tovább jutottam és már tudtam hogy másnap reggel visszavághatok NG-nek...
Vasárnap
Ahogy már mondtam a jó sors ismét NG-vel hozott össze, így visszavághattam neki a szombati vereségért...
Első meccs
Deathmatch
NG (Inferno - Ayden) vs Bozso (Fortress - Gerwulf)
A meccsből leginkább a főcsata maradt meg, de azt hiszem az sokáig fog élni bennem. A mapon haladtunk ahogy tudtunk én vettem ki mindent a föld alól, bár nem sok köszönet volt benne, csak a TC volt jó, bár az sokat segitett a végén. Quest artik, meg hasonlók kivettünk mindent, majd főcsata...
Én húztam tower várat lvl4 guildig könyvtárral, de semmi használhatót nem adott, pedig még adv wisdom is volt...
NG-nek szerencsére nem volt AD csak sima Devil és ha jól emléxem talán szultánokból is bukott párat már...Nálam mindenki fejlesztve, ráadásul jobb volt az A/D-m is...
waitelések után, kör végén mass slow, majd nekirohantam a Devilnek, és amikor csak 1 maradt belőle, jött Ayden és Resurrect...na itt éreztem hogy nagy a baj, mert bár mindnekivel én támadtam előbb, egyszerűen nem tudtam ráállni a devilre, akit NG 3szor hozott vissza kb 40 Hp-ról...Ayden mass slowját nálam sokan resistálták (hála az expert resistnek), így még midnig én voltam a kezdő, végül a 410-es villám (hála TC) leteritette a devilt és még rá is tudtam állni...Ezután sorra szedtem le a lényeit, de mindig fel tudott támasztani valakit, nálam meg fogyott a manna...nem volt kérdés, ha nem tudok 1-2 körön belül nyerni, elfogy a manna és végem...Nyomtam egy haste-t a hydrára, amikor már csak 14 démon állt, de 3 állva maradt, Ayden jött, ismét Resu...nagy volt a baj, de következő körben már jobban taktikáztam, így éppen hogy sikerült egy utolsó támadással minden emberét lezúznom és végül nyertem...
A torna legizgalmasabb csatáját vívtuk szerintem, sokan végig nézték és örülök hogy nyerni tudtam. Gratula NG-nek mert nagyon jól játszik, mindig élet-halál meccseket vívunk, ez most nekem jött össze kicsit jobban...
Második meccs
Insanity
Csizu (Fortress - Thorgrim) vs Bozso (Rampart - Ivor)
Nagy örömömre már első nap 25 elfem volt, így a közelebbi aranybányához 8 elf + kentaurok meg 30 mannás varázslós hős ment magic arrow-al. Bevertem útközben a falut, majd mentem tovább, manna duplázás, és nem is volt kérdés, elvettem a bányát és meg is tartottam.
A másik bányához is 30 mannás hős vonult gyíklényekkel, gnollokkal, kentaurokkal, de itt hibáztam...csak várnom kellett volna, magic arrow-zni és akkor megvan a bánya, de elsiettem, így Csizu megszerezte ezt a bányát...próbáltam visszavenni, de később már hydrákkal jött, így nem volt kérdés...
Jó haladtam, de sajna a map megint sokmindent eldöntött...Nálam TC lerakva, Csizunál TH, warriors tombban TG-t találtam 3. héten, így már el sem mentem a +3 All-ért hanem középre törtem 1.3.5-nél, kiszedtem a relicemet (+2 All), Csizué resist csizma...majd beváltottam a haszontalan artikat, minden képzettség expert volt (offense, armorer, archery, föld, lég, vizmágia...), középen volt még recanter is, feldobtam mivel wisdomot elfelejtettem felvenni...majd áttörtem és megütköztünk Csizu vára előtt...
A csata sima volt, hatalmasat ütöttek az elfek, sokkal jobb értékeim voltak, amiket a map döntött el így végül nyertem.
harmadik meccs a döntőbe jutásért
A legnagyobb hadvezér
Teki (Dungeon - Shakti) vs Bozso (Necro - Nagash)
Az első 2 napban baromságok tömkelegét követtem el, de végül a jó várválasztás kihúzott a bajból... Gyorsan haladtam, mindennek nekimentem ami szembejött, volt mannám, spell powerem, jó artik jöttek és már a 2. héten bevertem a közepét...
3. héten 500+csontom volt, hazavittem mindekit fejlszteni és csontivá alakítani, közbena hősöm quest artit váltott, mannát töltött, varázslatokat tanult és 4. héten full sereggel megütköztünk Tekivel...Nálam 770 csont, + a többi, így nem volt kérdés, sima volt a csata...
A döntő
Boomeráng
Dreegar (Rampart - Shakti) vs Bozso (Castle - Alkin)
Sajna a meccs a várválasztásnál eldőlt, rosszul döntöttem, nagyon lassan haladtam hiába valeshka és a 30 íjász első nap. Lassan ment a hősöm, alig tudtam kiszenvedni az angyalt 1.2.7-re.
1.3.1-nél 3 angyallal kiszedtem a középső artikat, bár nem sok haszna volt (vízgömb és +2 hp folyadék).
Bizakodó votlam, mert otthon ice bolt várt, de Shakti nagyon gyors volt, 1.3.6-nál átjött, rohantam haza, de egy lépés híján nem értem be a várba...tanitani senki nem tudott a hősök közül, így nem lett icebolt..bár mindenkit ki tudtam szedni,, csak expert légmágiám volt, földet sehogy sem adott és vizmágia sem jött, pedig volt cure, bless...
Végül Shakti támadt, +2 speed, ráadásul füvőn voltunk igy még a kentaur captain is 11el rohangált...Mivel azonban +3 volt a morálom és +2 a luckom, nagyokat csaptam, így shakti hamar feladta az "elfet bevédem azt jóvan" taktikát, jött előre...kaptam slowt, nyomott haste-t, izgalmas csata volt, de nekem lovam sem volt, így nem volt kérdés...
Gratulálok minden helyezettnek és köszönet a szervezőknek, öröm volt ott lenni!