The Challenge
Sorceress ( Castle - Orrin ) vs. Csizu ( Tower - Tazar )
Valamikor szombat este 20:30-kor kezdtük el a gamet, és hajnali 2:30-ig tartott. Hosszú volt és izgalmas, bár Sorci állítja ezt inkább
Természetesen örültem Tazar-nak, akit a második hét közepéig rejtegettem. Dehát Orrin-nál jobb hőst nem sokat kaphatott volna Sorci, így ő sem panaszkodhatott.
2. skillnek bejött az archery, majd az earth magic. Ezt követte a resistance, ami azért kellett, mert Sorcinak mindig van chainje, meteorja, és Tazar papát elsősorban ezzel lehet leverni. Ezen az estén nem így volt.
A lassabb tower-rel végig Sorci előtt voltam, előbb vettem be a 2. várat, szedtem ki a reliceket, de ez kb semmit sem ért. Tazarnak tulajdonképpen mindene megvolt ahhoz, hogy számára kedvezően alakuljanak a dolgok, leszámítva egy dolgot, a CURE-t. Egyik vár sem adta be, sem a towerben a Library, és Uland, valamint Caitlin is távol maradt ma a kocsmától. Pedig a tomb-ban talált Titan's Cuirass így semmit sem ért. A tower várban: Sorrow, Frenzy, Clone; középső dungeon várban: Inferno és Bersek. A Fire Shield és a Counterstrike hiányzott a gyűjteményből, ha a 3. váramban lett volna 4es guild, akkor tuti ott van
Szóval a 3. hét 3. v 4. napjára kiszedtem mindent, de nem tudtam középre menni, mert nem volt pénzem kivenni a sereget, csak a felét és nem volt cure, ami kellett volna a középső vár előtt dekkoló 25 Black Dragon ellen. Fél sereggel amúgy sem szívesen megyek be, mert ha ott van Sorci, akkor teljes sereggel elkap és vége. Érdekes mód neki volt pénze - állítása szerint - nekem nem. Pedig mindkét medusa storeban 40-en voltak, a Naga Bankban 15-en, Dwarven T.-ben pedig 100-an, szóval nem vágom.
Ha van cure, akkor megkockáztatom, de nem volt. Így vártam 4. hétig, akkor pedig Sorci kivette a pandorát. Sokat gondolkodtam, hogy én is megüssem-e, de nem mertem. Nem tudtam mivel verem le a 25 arkot. A játék után megnéztem, és ugyan levertem őket, de csak 6 titán és 24 archmage maradt a 25 master gremlin mellett.
A főcsata tök jó volt: Mass Prayer, ark üt, champion üt luck-kal, majd jön a royal aki morált kap, majd luckot. Ekkor mondtam, hogy kösz a meccset.
Szóval Sorci nyert, nekem pedig hiába volt mákom Tazarral, cure és valami támadó lvl 4 spell híján esélytelen voltam (volt villám elleni nyakékem és 22-es powerem). Hiszen Castle-val a pandora még üthető, de towerral nem, csak ha bebukom a sereg 70%-át.
Ilyenkor vagyok elkeseredve, mert nem hibáztam (max a várválasztással, dehát ki tudta h nem lesz cure...) és 6 órát mégis beleöltem.
Sorcinak gratula, mert ismét jól játszott és ügyes is volt.
Sok sikert a döntősöknek, győzzön a legjobb!
Üdv
Csizu