Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 31 csüt., 8:02 

Üdv!

Ha csak részeket akarsz valaki szövegéből idézni, akkor javasolt az idézett szövegen belül a Del és Backspace gomb használata... :) Ha másoktól akarsz idézni (illetve úgy tenni, mintha mástól idéznél), akkor pl. a kívánt szöveget vágólapra másolod, majd nyomsz egy Quote gombot, és a szögletes zárójelen belül a Quote szó után teszel egy egyenlőségjelet majd idézőjelek közt beírod annak a nickjét akitől idézel. (Normális esetben ez tényleg az akitől az idézet származik... :) ) Megpróbáltam mintát írni, de sajnos nem szövegként látszott, mert végrehajtotta a parancsot... :) :) Jja, és ha "kézzel/vágólappal" idézel, akkor az idézett szöveg végén is nyomj egy Quote-t

Ha zavaros voltam, LL-nézést, alapvető tulajdonságom. Az is lehet, hogy van ennek (a mástól idézésnek) egyszerűbb módja is, de arra még én sem jöttem rá... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 31 csüt., 8:06 

Köszi!

Kicsit bonyolultnak tűnik, de délután megpróbálom, most már sajnos rohannom kell a melóhelyre.
:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 31 csüt., 8:18 

Legegyszerűbb, ha teszel egy próbát bárki hozzászólásával. Nem muszáj elküldeni, csak úgy meg tudod nézni a pontos szintaxist...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 31 csüt., 9:31 
Heroes Team

GJodie írta:
Köszi!

Kicsit bonyolultnak tűnik, de délután megpróbálom, most már sajnos rohannom kell a melóhelyre.
:(

Jodie! A legegyszerűbb idézés az, amikor az idézni kívánt Hsz bal felső sarkában rányomsz az "idézés" gombra :wink: Akkor abban a topicban bejön a hozzászólás a témához lap, benne pedig az idézni kívánt Hsz...

Ha pedig több embertől idézel, akor vagy a fentebb írt módszert alkalmazod, vagy pedig ezt, és ha megvan az idézni kivánt rész, ctr+c majd ctr+v a köv. a következő hsz evvel a móddal...
vagy egy doksiba behelyezed (amit szoktam énis néha, van erre külön egy az asztalon! :lol: ), és oda begyűjtöd az idéznivalókat...

Xian-Lee írta:
(idejön a szöveg) ['/quote] a formula (a felsővessző nemkell a / elé, csak azért raktam oda h látszódjon a parnacs) amit Kivagyoq leírt. annak az eredménye lesz helyesen a:

Xian-Lee írta:
(idejön a szöveg)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 31 csüt., 19:40 

Helló!!!Nagy nehezen eljutottam az utolsó pályáig.Már meg is csináltam amit a leírásban mond(a démonúr váráról lelőttem a védőréteget és már vele is megküzdöttem)leadta azt a bejátszást amin mindenki támadja a démonurat és Zehyr pedig az ezüst városokba akarja vinni Isabell-t.Aztán vissza kerülök a pályára és a démonváron tök ugyanúgy végig kéne csinálnom a varázsfal lerombolást meg a Démonúr legyőzést.Ez normális vagy a szoftver hibás egy kicsit :(

Kérlek válaszoljatok mert az outro már nagyon érdekel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 02 szomb., 10:35 

Lécci valaki segítsen ! Akárhogy akarom telepíteni bármelyik patchet a Heroes 5 alapjátékhoz mindig azt irja ki hogy " A Heroes V nincs telepítve"
Lehet az a gond hogy nem az eredeti telepítséi helyre tettem fel a játékot?
Igaz letöltöttem .... Ha valaki tudna adni egy kis helpet akkor megköszönném! :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 02 szomb., 10:53 

Miután megvan a démonúr "legyőzése" uttána vége kéne lennie az alaojátéknak és kéne kapnod egy ountrot szóval lehet, hogy szoftver hibás. Nyugodtan elkezdheted a hammers of fate-et, mert már megcsinátad.
Baráti Üdv!

Attól függ... ha letöltötted akkor valószínű az angol verziót töltötted le ezért olyat patchet szerezzél ami nem hun patch hanem eu patch ésha a játékok crackolni is kell akkor cracet is szerezned kel, hogy működjön a patch. Azt ajánlom szedd le egészen az 1.41-esig és ahoz keres cracket az 1.2-4-is vmi bug van, de lehet, hogy csak velem volt kedves. Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 02 szomb., 12:02 

Szedtem én le hun,eu mindenféle patchet de csak nem jó ... na mind 1 ... valaki röviden ismertetnét a HOF-et? ... de a TOTE kiegészitő is megvan... melyik a jobb? Andreaz felvehetlek MSN-re? Ha igen privibe küld már át a címed .

Üdv: Tomika47

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 02 szomb., 13:27 

Nah elküldtem.
A HoF-ről röviden csak annyi , hogy a pályák szerkezete ugyanolyan, mint az alapnak csak annyi új van benne, hogy vannak benne törpök és újfajta heven egységek amik pirosak és eltorzultak a többitől. Van benne karaván és az egész az alapjáték folytatása ezért azt ajánlom előbb ezt csináld és majd utánna a ToE-et.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 02 szomb., 18:21 

Sorry, de semmilyen privi üzit nem kaptam :( ... Mind1 vegyél fel : falcon@tvnetwork.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 02 szomb., 19:40 

Pedig elküldtem.. nah mind1.. felvettelek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 02 szomb., 23:07 

Na kész az uccsó pálya(márimint a sima 5-nek). A küldetés újbóli végigjátszása megoldotta a dolgot :D (bár az outro-t nem vitték túlzásba)
Hmm...csak nekem tűnik úgy hogy a HoF-nek kicsit gyatra a textúrája(főleg a közeliknél látszik)az alapjátékhoz képest?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 03 vas., 11:40 

Hogyan lehet a wog tutotiált megcsinálni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 03 vas., 15:12 

Hy mki , vki tudna segíteni hogy kell a Heroes III - Shadow of Death-ba multiplayerbe játszani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 03 vas., 20:48 

levi449 írta:
Hogyan lehet a wog tutotiált megcsinálni?

Simán. Játszva. Nem emlékszem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 04 hétf., 6:07 

tomika47 írta:
Hy mki , vki tudna segíteni hogy kell a Heroes III - Shadow of Death-ba multiplayerbe játszani?

Idézem a megfelelő topicból:

Szia!

Itt találsz leírást:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/fo/ki ... _info.html

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 04 hétf., 15:27 

Kösz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 05 kedd, 15:20 

Hellosztok!!!!!!!!!!!!

Tudnátok segíteni???A Heroes V(sima)Inferno kampányának 3. pályáját nem tom megcsinálni!!!Elolvastam a végigjátszásban, de amikor le akarom győzni a főnixeket nem tudom mert elég gyenge a seregem!!Ha pedig egyet leszedek akkor feltámad!!!Ha másik úton megyek akkor ott egy sereg zombi van!!!Segítsetek please!!!!!!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 05 kedd, 15:44 

Hello. Szeretnék a haverommal neten multizni (Heroes3), hogyan lehet? Próbálkoztam ezzel-azzal de nem sikerült semmi. Köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 05 kedd, 17:08 

szikoratibor írta:
Hello. Szeretnék a haverommal neten multizni (Heroes3), hogyan lehet? Próbálkoztam ezzel-azzal de nem sikerült semmi. Köszi

Hello!

tetszik ezt a próbálkoztam ezzel-azzal :) A Heroes3-al kellett volna akkor próbálkozni :D Azonos legyen a két heroes ami fontos. Ha nem azonos verziójú, akkor nem látják egymást. A kompatibilis verziók: Restoration of Erathia 1.4 , Shadow of Death 3.2 és a Heroes3 Complete(4.0) Ha nem ilyen verziójú a game, akkor fel kell patchelni. Itt a bal oldali menüben találhatsz a letöltések között patcheket.
Egyébiránt meg:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/fo/ki ... _info.html

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]