Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 581 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 30  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 23 szer., 9:51 

Megjelent már magyarul?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 23 szer., 11:22 

Tspawn írta:
Megjelent már magyarul?

Nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 24 csüt., 16:04 

Pedig már úgy hajigálnám a goblinokat :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 24 csüt., 20:50 

Kiskoko ha nem jelent meg magyarul akkor hogy lehetséges, hogy azon a képen amit fönn belinkeltél magyar a szöveg "Rémparipa a(z) kapunyitás képességet használja"???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 24 csüt., 21:06 

Sziasztok!!!

Valaki nem tudna magyarosítást a Tribes of the East-hez??? Már egy csomó ideje keresem de nem találok sehol...
Előre is köszi!!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 24 csüt., 23:30 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

A magyarországi kiadótól (sevenm kft.) a mai napon kapott tájékoztatás szerint a magyar nyelvű Tribes of the East aranylemezre került. Még kb. 3 hét a gyártás és aki előrendelte a honlapunkról, kicsit ugyan megkésve, de február közepén-végén kézhez kaphatja a magyar nyelvű változatot. Addig is kis türelmeteket és megértéseteket kérem! (No többek között ezért nem találjátok a magyarosítást sehol a neten... :? ) Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 25 pén., 10:11 

Köszönjük a jó hírt Mester :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 25 pén., 14:35 
Heroes Team

Silent Hunter írta:
Kiskoko ha nem jelent meg magyarul akkor hogy lehetséges, hogy azon a képen amit fönn belinkeltél magyar a szöveg "Rémparipa a(z) kapunyitás képességet használja"???

nemtudom, de nekem úgy tűnik, h egy alap magyarosítás van rajta, ugyanis csak az alapdolgok magyarok, a kiegesek mind eredeti nyelvűek...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 25 pén., 15:30 

Jou írta:
Silent Hunter írta:

nemtudom, de nekem úgy tűnik, h egy alap magyarosítás van rajta, ugyanis csak az alapdolgok magyarok, a kiegesek mind eredeti nyelvűek...

Pontosan. Minden ami a Tribes of The East-ben van az angol. Ami benne van az előzőekben az magyar. Egyenlőre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 25 pén., 22:23 

Akkó megnyugodtam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 03 vas., 11:06 

Most hogy közeledik a szülinapom, gondoltam meglepem magamat a ToE-el. :D A következő kérdésem van: tudja-e esetleg valaki, hogy milyen javítások vannak benne? Gondolok itt én az AI szokásos visszavonulásáról, meg arról hogy 15+ szint felett csak 500xp van többnyire a ládákban, meg ilyenek... Meg érdekelnek olyan dolgok is, hogy változtattak-e a faji csúcsképeségek elérhetőségén is. Azaz továbbra is kb. 30-as szintet kell elérni vagy valamilyen módon kevesebb lesz-e a követelmény?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 03 vas., 17:01 

-Sztem most már aép szinte siha nem vonul vissza.
-Nekem nem volt ilyen bajom a ládákkal soha.
-A skill rendszert teljesen átgyúrták.Hihetetlen jó lett( pár oldallal előrébb link is voltróla) A faji képzetségeket már 21. szinten el lehetérni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 03 vas., 17:05 

Sziasztok!!!!
A két kiegészitőhöz (Heroes 5) keresek magyarítást!!! Nem tud valaki segíteni????
Ha valaki átküldené msnen a fájlokat az is jó lenne!!! Már ha vkinek az eredeti van meg!!!!
Előre is köszi!!!!

Sziasztok.....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 03 vas., 17:50 

Silent Hunter írta:
-Sztem most már aép szinte siha nem vonul vissza.
-Nekem nem volt ilyen bajom a ládákkal soha.
-A skill rendszert teljesen átgyúrták.Hihetetlen jó lett( pár oldallal előrébb link is voltróla) A faji képzetségeket már 21. szinten el lehetérni. :D

A linket megnéztem, sztem így sokkal érdekesebb (és gyorsabb) lett a fejlődés, ebből adódóan sokat javulthatott a játékegyensúly. :D Alig várom már, hogy letesztelhessem. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 04 hétf., 13:42 

No és elérte már valaki az ultimate skill-t a ToE-vel?

Én próbálgatom egy ideje, de az a tapasztalatom, hogy a játék ezt konzekvensen lehetetlenné teszi. Az voltaképp nem meglepetés, hogy számos hősnél eleve esélytelen ennek elérése, olyan "ügyesen" választottak neki induló skillt, vagy hogy a 30. szint előtt gyakorlatilag esély sincs rá, hogy elérje az ember, mert mindenféle hulladék skilleket ajánl a játék, amikre persze végképp nincs szüksége az embernek, és amiktől hemzseg ez a szerencsétlen játék...
Az viszont újra és újra meghökkentett, amikor a döntő pillanatban vagy semmit (!) sem ajánlott föl a másodlagos skill-ek közül, pedig tehette volna, vagy ellenkezőleg: ha már csak egy-egy üres slot volt a másodlagos skill-eknél, akkor két olyat ajánlott, amik közül bármelyik elfogadása lehetetlenné teszi az ultimate skill elérését.
Kedvenc trükkjei közé tartozik az is, hogy az első szintlépésnél kiad egyszerre két faji másodlagos skill-t - pl. imbue arrow és rain of arrows, választani ugye csak egyet tudsz -, aztán 25 szinten keresztül nem adja újra egyiket sem, teljesen tönkrevágva mindenféle fejlesztést, amik ezen faji skillek meglététől függnek.
Háromból háromszor ugyanez történt, különféle fajoknál. Van egy pálya a neten, a Battle_in_vasteland (így, helytelenül írva), amin jól lehet ezt próbálgatni, mert 40-es szint környékére lehet a hősöket fejleszteni a sok szörny és életfa miatt.
E három kísérlet alapján bátran mondhatom, hogy a hősképzésben semmit nem sikerült megoldani: ugyanúgy nem te fejleszted a hősödet, mint eddig, ugyanúgy a játék dönti el - nélküled - hogy mi lesz a hősödből, mint az előző részek esetében. Hiába képzelsz el egy fejlesztési stratégiát, a szerencse dönti el a játék betöltésekor, hogy lehetsége-e az.
A stratégiai játékok szégyene.
Bár ez persze nem újdonság.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 04 hétf., 21:48 
Heroes Team

Érdekes, én jópárszor simán kihoztam az alap játékkal is az ultimate skilleket, igaz ott kikelett várni a 28-30 szintet, ToE verzióban kise próbáltam még, mivel annyira összekuszálták az egészet, h aztse tudom mi kell hozzá...
Mellesleg sokkal több 2 skillből kapható cumó kell ott mint régeben...
No comment...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 05 kedd, 10:19 

Jou írta:
Érdekes, én jópárszor simán kihoztam az alap játékkal is az ultimate skilleket, igaz ott kikelett várni a 28-30 szintet, ToE verzióban kise próbáltam még, mivel annyira összekuszálták az egészet, h aztse tudom mi kell hozzá...
Mellesleg sokkal több 2 skillből kapható cumó kell ott mint régeben...
No comment...

Az alapjátékkal nekem is sikerült tán kétszer vagy háromszor, nem volt könnyű, de legalább ment.
Mostanában már eleve úgy ülök neki egy térképnek, hogy editorból teszek a váram mellé egy olyan skill-elfelejtős repülőszőnyeget... velem nem fog szórakozni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 05 kedd, 13:17 

Csak így meg nincs kihívás benne, ha tudod, hogy rossz skill-t kaptál, akkor megyek a szőnyeghez, de az is igaz, hogy most ugyan kevesebb szint kell a high skill-hez, de ahogy Jou is mondja egy-egy skill-ben már olyan is van, hogy vmihez kettő másik is kell. Na mindegy, számomra majd kiderül, hogy jók lesznek-e a változások vagy sem.

Ez meg lehet OFF meg noob kérdés is, de a gyári pályákat hogyan lehet az editor-ban megnyitni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 05 kedd, 17:38 

Hy!

ToE-hez keresek magyarítást, valaki tudne benne segíteni? már felkutattam mindent, de nem találtam semmit...

Előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 05 kedd, 22:34 

Utrkij Yuzsulaw írta:
Csak így meg nincs kihívás benne, ha tudod, hogy rossz skill-t kaptál, akkor megyek a szőnyeghez, de az is igaz, hogy most ugyan kevesebb szint kell a high skill-hez, de ahogy Jou is mondja egy-egy skill-ben már olyan is van, hogy vmihez kettő másik is kell. Na mindegy, számomra majd kiderül, hogy jók lesznek-e a változások vagy sem.

Ez meg lehet OFF meg noob kérdés is, de a gyári pályákat hogyan lehet az editor-ban megnyitni?

Az egyelőre nincs bizonyítva, hogy kevesebb szint kell az ultimate skill-hez, mert amit a skillwheel ír, az egy merőben elméleti dolog. Ahogy én eddig látom, teljesen lehetetlen az ultimate elérése, akármit csinálsz.
Jelenleg is játszom... 26-os szinten van a hősöm, de a faji képzettségek közül eddig egyet(!) tudtam megszerezni. Sokadszorra játsza ezt el, nézetem szerint ez tiszta világcsalás.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 581 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 30  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]