Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 127  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 18 pén., 0:18 

Sziasztok!

Vologya: minden tiszteletem a versenyek szervezőinek, akik a szabadidejüket feláldozva nekünk szereznek izgalmas órákat. Az előző beírásom annak tudható be, hogy még soha nem tapasztaltam ezen az oldalon olyat, hogy az aktuális verseny szervezője több hónapig nem ír be semmit, sem a felmerülő kérdésekre, sem a javaslatokra.
Morphose-zal felajánlottuk, hogy segítünk az árlista beállításában, ill. a pályák elkészítésében, tehát nem arról van szó, hogy beszélni-számonkérni tudunk, segíteni nem akarunk. Mindegy hogyan, csak végre történjen valami.
Mindenesetre nem akartam megsérteni senkit, ha ez történt, elnézést kérek.

Kertics-mester: ezt tényleg nagy örömmel hallom. Úgy legyen!

Legjobbakat:

ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 18 pén., 8:14 

Én még mindig tartom, hogy más alapokon létre lehet hozni egy kiegyensúlyozottabb árlistát (pl. talán még soha senki nem játszott minotaurusokkal, vagy hidrákkal). Elindultam egy irányba, dehát a játék készítői nem gondoltak arra, hogy én mit szeretnék 10-12 év múlva a lényeikkel.
Ettől függetlenül, ha kikérik a vélményem előzetesen az árlistáról, szívesen megvéleményezem. Nem mintha bárkinél is okosabb lennék, dehát anno megéltünk egy pixie-s sztorit is.

Amúgy lények ide, vagy oda, a mágiával kellene kezdeni valamit. DE bele se fogok, nehogy fellángoljon ismét a vita. Anno írtunk épp eleget róla, csak vissza kell nézni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 18 pén., 11:56 

Ha jól emlékszem Morphose bele is fogtál egy nagy árlista-projektbe. Aztán hamvában is halt, mert velünk nem osztottál meg semmit. Most meg azt mondod, hogy szívesen véleményezed az árlistát. Szerintem ha javaslatokat teszel Kerticsnek az árlistára, nem fog megsértődni. Vagy kérvényt vársz? :)

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 18 pén., 16:18 

Nem holt el hamvában. :) Lelkes voltam, mert voltak jó részeredmények, de aztán jött pár lény és borult minden, ergó valami kivételkezelésre lett volna szükség. Hülyeséggel nem akartam kiállni, meg ha jön kritika, az elveheti a kedvét a kezdeményezőnek. Szóval a szép az lett volna, ha sikerül önállóan egy táblát elkészíteni és a tesztekbe bevonni segítséget.
A kivételkezelős kudarc visszavetett.

Egy kész táblát könnyebb átnézni, mint újat csinálni. :)
Amúgy legelőször is a sok elhangzott ötletből kellene kiszűrni a beemelendőket. Ezt Kerticsnek kell megtennie. Ennek hiányában tök felesleges a számokkal bíbelődni. Tele voltam ötlettel, el nem zárkózok, ha tudok valamiben segíteni, szívesen segítek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 18 pén., 17:55 
Heroes Team

morphose: mivel az offline márciusban lesz, az árlista készülőben, szerintem nyugodtan írjál véleményt, hogy mit képzelsz el másképp, most van idő ezek megvitatására, 1 hónap. Sztem ha Te vagy Ubul nem kezdtek el javaslatokat tenni, akkor más nem is fog.

Anno ugyanúgy gondolkodtam az árlistáról, mint Te. Tavaly mondtad, hogy elkezdesz valamit és kiváncsian vártam mikor írsz, hogy mire jutottál :)
Egyébként tökéletes árlista nincs, aki már foglalkozott árlista készítésével az tudja. A lények, artifactok, spellek ára a legelső verseny előtt fix érték, ezt kéne valahogy meghatározni. Majd az árak szépen alakulnak, aszerint, hogy hányan használják az adott lényt, artit stb vagy/és milyen eredményesek vele.

Sokat pöcsöltem én is anno az árlistával, de egyedül nem lehet, és így Jou személyében egy lelkes és hozzáértő emberre találtam :)
Szal jobb ha többen okoskodják ki, mi hogyan lenne jó, ami nagy feladat, és ez ugye csak hobbi, kérdés kinek mennyi idő ráfordítást ér meg. De egy jó árlistát és egy jó rendszert hozzá csak egyszer kell megcsinálni, utána megy minden mint a palacsintaevés :)

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 19 szomb., 12:54 
Heroes Team

Üdv,

Tervezett újítások a következő többfordulós versenyhez:

1. A semleges lények visszakerülnek az árlistába.
2. Itt is bevezetjük a különböző lényekért járó extrapénzt.
3. A varázslós csapatok támogatására bizonyos artik csak az 1. körben lesznek megvásárolhatóak.

Mint már írtam, minden javaslatot/segítséget szivesen veszek. A mailem ismert.

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 21 hétf., 9:11 

Egy óvatos kérdés! A többfordulós szisztéma eldöntött? Én jobban kedvelem az egyköröset, a többfordulós az online-ra hajaz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 21 hétf., 19:53 
Heroes Team

levko írta:
Egy óvatos kérdés! A többfordulós szisztéma eldöntött? Én jobban kedvelem az egyköröset, a többfordulós az online-ra hajaz.

Volt róla szavazás. A többség döntött így.

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 23 szer., 1:15 

üdv All!

levko írta:

én is jobban szerettem közel 30 csapatot legyűrni.
egyszer lemehetnénk újra retróba...

na de addíg is, Kertics mester, köszönjük és várunk...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 23 szer., 6:48 
Heroes Team

scoundrel írta:
üdv All!

levko írta:

én is jobban szerettem közel 30 csapatot legyűrni.
egyszer lemehetnénk újra retróba...

na de addíg is, Kertics mester, köszönjük és várunk...

Csak hogy növeljem a "régi rendszer" híveinek számát én is jobban szerettem az egyfordulós támadást. :) Én is bízom benne, hogy legalább egyszer offline-ba is lesz ilyen visszatérés. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 23 szer., 8:59 

Kertics Mester !

A 2008 márciusban(?) induló h3 támadás lebonyolítási rendszeréről mikor volt szavazás ?

Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 23 szer., 10:39 

Nekem pl a többfordulós jobban tetszik,mert abban azért több az izgalom szerintem,mert első körre ki kell találnod valami jó csapatot,aztán miután megláttad kinek milye van és továbbjutsz,rá kell jönnöd,hogy mivel tudsz mégjobb csapatot csinálni,mivel tudod kivédekezni az ellenfél taktikáját,és miket kell venned,de persze benn van az hogy nah vajon ő mit vesz ls milyen új dologgal rukkol elő.
Ezért is szavaztam a több fordulóra :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 23 szer., 11:07 
Heroes Team

Psycopathic írta:
Nekem pl a többfordulós jobban tetszik,mert abban azért több az izgalom szerintem

Viszont ez az izgalom csak a játokosok felét érinti. Szerintem ha több fordulós lesz, úgy lenne jó ha mondjuk 6 fős csoportokból az első három tuvább jut és a többiek a többi csoport azonos helyén végzettekkel játszanák le egy második fordulót (ugyanolyan szabályok szerint mint a továbbjutottak), így döntve el a helyezéseket.
Üdv,
R

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 23 szer., 12:07 
Heroes Team

Valami hasonló volt régen is. Már nem emlxem ki kezdeményezte. :( A kiesetteknek volt tovább vmi játék még. Heroes Hentelés volt a neve?

morphose: nem te voltál a kitaláló véletlen? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 23 szer., 14:19 

Köszönöm, ilyenbe nem neveznék, de többfordulós simábe se. Ha pedig a nép tényleg döntött, akkor legyen többfordulós. Jó játékot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 23 szer., 17:25 

KTibsza írta:
Valami hasonló volt régen is. Már nem emlxem ki kezdeményezte. :( A kiesetteknek volt tovább vmi játék még. Heroes Hentelés volt a neve?

morphose: nem te voltál a kitaláló véletlen? :)

Volt ilyen, valóban. Csak a munka-iskola-család triumvirátus akkor is korlátozta az erőforrásaimat. A középső elem kiesését már nagyon várom.

Én is a több kör híve vagyok, mert 30 csata lejátszásánál csak az első 10 izgalmas, a többi inkább csak kín. A körök között pedig tovább lehet taktikázni. A kiesettek meg tényleg játszhatnának egy önkéntes által vezetett egyéb versenyt (mint ahogy BL-ből lehet kiesni az UEFA-ba :) ).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 23 szer., 18:53 
Heroes Team

levko írta:
Kertics Mester !

A 2008 márciusban(?) induló h3 támadás lebonyolítási rendszeréről mikor volt szavazás ?

Üdv!

Lásd [ Szavazás ] H3SoD offline támadásverseny szavazás topic a Versenyek menüpont alatt.

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 25 pén., 9:48 

Üdv mégegyszer !

Kertics Mester útbaigazítása alapján végignéztem a szavazást az egyfordulós-kétfordulós lebonyolításról.

Már a szavazók száma is érdekes, hisz összesen 26 szavazat érkezett, az összes egyfordulós h3 támadáson ennél több versenyző indult, mindenféle szavazás nélkül is, de általános a 32-36 résztvevő, a legtöbb 38 fő volt.

A legkevesebb résztvevő (23 induló) a legutóbbi, többfordulós h3 támadáson volt.

A többfordulós lebonyolításra még az ott versenyzők sem mind szavaztak továbbra is igennel, mert a júliusban indult szavazáson 17 igen szavazat érkezett (9 ellenében) a többfordulós rendszerre.

Nem biztos, hogy egy verseny attól jó, hogy több ember játszik, de biztosan objektívabb képet kaphatunk a versenyzők játéktudásáról, a sorsolás szerencsefaktorának kizárása miatt. Azt nem részletezném, hogy milyen előnyt jelent egy magices sereg egy csak mightos csoportban stb. Ha mindenki serege mindenki ellen, ott nem figyelhetsz arra, hogy a másik csoportból 10% átlagveszteséggel is továbbjutottak, te pedig 2%-al is kiesel, ott támadás van, ahogy a kitűnően kitalált verseny neve is mondja. A luck pedig nem veszti el jelentőségét, mert az egyes csatákon belüli szerencse 5-10 hellyel is hátrább sorolhatja a versenyzőt a végső értékelésnél.

Hosszúranyúlt hozzászólásom célja nem annak igazolása lenne, hogy a 9 több a tizenhétnél, csupán gondolatébresztőnek szántam és nosztalgiáztam a régi jó h3 támadásokon, amikor rekordokat döntögetett az egyszerre fórumozók száma, mert mindenki várta, hogy letölthesse azt a sok-sok sereget, amit a többiek összeraktak. Na Nekem ez (Volt) a Heroes feeling és ez látszik veszni. Good luck and have fun!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 25 pén., 10:11 

Sziasztok,

anno én is a többfordulós lebolonyítás mellett szavaztam, de sok igazság van abban, amit Levko ír.
Akármennyire is verseny ez végülis tényleg csak játék, és a cél minél több ember szórakozása.
Arról nem is szólva, hogy valószínűleg tényleg nem az erősorrendnek megfelelő végeredmény alakul ki, hiszen rengeteg múlik azon, ki milyen csoportba kerül.

Ha most lenne a szavazás én is egyfordulós mellett tenném le a voksom.

Legjobbakat:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 25 pén., 12:20 

Én annak idején az egyfordulósra szavaztam, mert szerintem az jobb. Igaz a szervezőknek izommeló. Én indulni fogok bármelyik fajta is lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 127  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]