Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 13:08 

Gratula az összes réstvevőnek!
A csoportokról meg később is lehet dönteni , hátha megjönn a kedvük a többieknek vagy mások is jönnek. 4 csopor kell, mert különben nem is jutottam fel sehova :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 13:13 

Attól függ mikor kezdődne az új idény. Szept?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 20:06 
Heroes Team

Így utólag is GRATULA SORCI!!!

ui.:géphiba ide, visszalépésem oda, azért ehhez Te is köllöttél! :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 02 csüt., 11:10 

hi,

grat mindenkinek az online bajnoksagban elert eredmenyekhez. hajra kov. szezonban:) :!:

udv,

P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 06 hétf., 1:36 

Sziasztok!

Most már a végleges táblák vannak kint! Gratulálok mindenkinek a helyezéséért! :)
Kérem az első helyezettek szíveskedjenek felvenni velem a kapcsolatot a kupaátadás ügyében, továbbá a tavalyi elsőket a kupavisszaadása ügyében! ;)
Ha esetleg akad olyan aki nem szeretné folytatni az online heroes ezen megmérettetését kérem az jelezze, továbbá várom az becsatlakozni kívánók jelentkezését!

Új szabályt fogok bevezetni az utolsó csoport védelmében: A felsőbb osztályból kilépők, illetve hanyag, a meccseiket le nem játszók nem egyszerűen visszasorolódnak az utolsó csoportban, hanem először egy féléves eltiltást kapnak az OB-ről. Remélem mindenki megérti hogy miért.
Továbbá szeretnék bevezetni egy létszám korlátot is! Ez két okból lenne indokolt. 1. Nem fognak belépni olyan emberek akik pár meccsre jönnek csak mert meggondolatlanul jelentkeznek. (ld. fireknight esete...) 2. Mindenki meggondolja, hogy érdemes-e kilépni az időleges tudatzavara :) miatt. Ugyanis ha egy új ember belép, kitöltvén az űrt, ki tudja mikor tud visszalépni, mert nem lesz hely. Talán igy egy kicsit komolyabban veszik az emberek a játékot.
A folyamatos átszervezések mindenkit érintenek, sokakat negatívan, ezért nem szeretnék idényenként 3 csoportosról 4 esre, vagy fordítva alakítgatni. A sorozatos ki és belépések sajnos pont ezt okozzák...
De kíváncsi vagyok a véleményetekre is! Lehet reagálni, ki mit gondol, hátha okosabbak vagytok mint én! :)

Üdv: Laca

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laca 2007 aug. 13 hétf., 9:03-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 06 hétf., 9:28 
Heroes Team

Szia Laca!

Ha még lehetséges én szívesen kitölteném az üres helyek egyikét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 10 pén., 19:17 

A kupát akarom!!!:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 12 vas., 22:36 
Heroes Team

Támogatom az ötletet, bosszantó ha valaki kilép, pláne, ha mondvacsinált indokkal teszi - vagy még nem is indokolja döntését. Azokkal szúr ki, akikkel lejátszotta a meccset, a többiekkel meg már nem kell hiszen kiszáll a versenyből - és utána felfordul a csoport stb. Sajnos ez a ki- be szállok, magyar mentalitás (a heroesban), gondoljunk pl. a Lords I-II-re... Többen vannak, akik mind2 említett versenyben részt vettek... de csak egy darabig.
Az OB-t tartjuk a legkomolyabb versenyünknek (legalábbis páran így gondolják) akkor vegyük azt komolyan, ha már beneveztünk.
Elnézést, nem akartam senkit megbántani, de úgy gondolom, ha valamibe belevágtam, akkor azt vállalom, megtisztelve vele versenytársaimat\barátaimat és nem utolsó sorban a szervezőt.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 13 hétf., 0:51 

Tökéletesen egyetértek a kezdeményezéssel...

A BB-t és Tábort kivéve szerintem is ez a legjelentősebb versenyünk, hát tiszteljük is meg a szervezőt és nem utolsó sorban magát a versenyt!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 13 hétf., 10:01 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 21:43-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 13 hétf., 10:17 

sajnos tulsok volt a komolytalan jelentkező, de alapvetően igazad van
egyet tudok javasolni azoknak, akik teljesen uj játékosok, ismeretlenek, kezdők, stb. azok csak ugy jöhetnének, hogy fenn vannak a toplistán, játszottak min. 3 játékot.
Vagy valami hasonló.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 13 hétf., 12:37 

Adler, nem biztos, hogy ez a jó megoldás. Nekem pl. Gjodie elleni OB meccsem volt életem első online gaméja és becsületesen végignyomtam a szezont, míg volt itt olyan, aki már néhány 100 meccsel a háta mögött hagyta abba a felénél.
Elég rossz lett volna, ha egy ilyen szabály miatt nem indulhattam volna.

A szankciók szerintem is kellenek!

Legjobbakat:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 13 hétf., 16:54 

Szankciókat támogatom, mert az jó :twisted:

Nyitott csoportot is, mert a kiesés szépségeitől nem szabad megfosztani az utolsó csoportot sem, nem lenne fair velük szemben, ha nem lenne lehetősége kiejteni valakit a többieknek.
Különbenis, növeli a harci kedvet :wink:

Adler Toplistás ötlete megfontolandó. Minden tisztelem Ubul kitartásáé,
de ha 2 olyan meccset kellett volna elsőre játszania, ahol kihúzzák a netkábelt, és nem jelentkezik az ellen, vagy pl Süni ellen kellett volna játszania, akkor lehet már rég kilépett volna a fórumról is :lol:

Na jó, bocs Süni, velem ilyet még szerencsédre nem csináltál. Remélem azért nem veszed a szivedre. :wink: A lényeg a példa volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 13 hétf., 17:09 

Dehogy veszem komolyan,minden héten elővesztek valamit a dolgaimból,már megszoktam :wink:
Nem tudom,hogy vagy vele,de én inkább arra emlékszek vissza nagyon szivesen,amikor OB meccsen elvertelek
Ha akkor nincs az a bukta nálad,hibátlanul zártad volna azt az idényt is,de én belerondítottam majd kitűnő lelkesedéssel a csoport utolsó helyén végeztem 4 ponttal :lol:
Majd a következő idényben megint uccsó leszek
Támogatom a szigorításokat,hátha majd engem is ösztönöz egy két dologra :D
Na bye

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 13 hétf., 17:40 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 21:42-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 13 hétf., 19:00 

A zárt rendszer valóban problémás, ugyanakkor szerintem az sem fair, hogy ha az utsó csoportból valaki kiesik, akkor neki fél évig dekkolnia kell, amíg vissza tud kerülni...
A lényeg hogy aki elindul (gondolom én naivan) játszani akar, és csak azért mert utolsó lett, nem kéne megfosztani a játék örömétől...

Én pl arra gondoltam, hogy ha ilyen helyzet áll elő hogy 1-2 ember nem fér be egyik csoportba sem, akkor játszhatnának versenyen kivül...Vagyis az eredményeik nem számítanak bele az utolsó csoport állásába, de mégsem maradnak játék nélkül...

Én pl tuti mérges lennék ha kiesnék az utolsó csoportból és a következő szezonban nem indulhatnék, mert hogy nincs hely...

na üdv

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 13 hétf., 19:09 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 21:42-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 13 hétf., 19:13 
Heroes Team

Bozso: és ha te egy újonc, vagy nem OB tag helyében lennél? Akkor nem lennél ugyanolyan mérges, hogy nincs hely?

Na de ArchConan ötletével ez megoldható lenne. Egyrészt nem feltétlen esik ki az utolsó 1 vagy 2 helyezett, de esélyt kapnak azok is, akik újak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 13 hétf., 19:14 

mindenképpen nyitva kell hagyni a lehetőséget
az én elgondolásomban a 4. csoport nyitott, de csatlakozni csak szezonkezdéskor lehet, közben nem.
Kiesni onnan nem lehet, mert annak nincs értelme, ne feledjük, sok a jó játékos, egy kezdőnek lehet hosszabb időre van szüksége ahhoz, hogy felzárkozzon.
A lényeg nem is ez, hanem a verseny komolyan vétele, ne legyen az, hogy bukom az első meccseket az x csoportban, s valószinűleg kiesek, akkor beirom, hogy kilépek, s kész.
Aki jelentkezik az elején, abban legyen annyi, hogy alakitsa úgy az életét, hogy 2 hetente ráérjen 1 mérkőzésre, ha nem fér bele, akkor inkább maradjon ki, nem rontsa el a többiek játékát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 13 hétf., 19:19 

Tibsza!

Persze hogy szarul esne, épp ezért mondom hogy mindenképpen nyitottnak kell lennie a dolognak, akár a Conan-féle "selejtezők" révén, akár más eszközzel, a lényeg hogy aki játszani akar megtehesse.

Ezért javasoltam azt ha nem jön össze annyi ember hogy uj csoportot lehessen inditani, akkor az újak az utolsó csoport tagjaival játszhassanak versenyen kívül, vagy ahogy Conan javallta nagyon helyesen, játszanak selejtezőt!

Szerintem ez megoldható, csak az ne legyen az, hogy ha valaki kiesik, vagy nem kerül be, akkor fél évig teljesen kimaradjon...
Ezért gondoltam arra hogy vesenyen kívül lehetne megoldani...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]