Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 256 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 29 szer., 19:25 
Heroes Team

Halihó, Ádám, én is feltettem a nagy kérdést Kertics bátyónak, de megfelelt rá! :twisted:
Elképzelhetetlen, de mégis igaz: maradt hiba a pályában és neki bejött az az állás!!! Akkor már ki is használta, amit meg tudok érteni :wink: ! Pluszban Kertics profi és van egy ritkán alkalmazható taktikája az erős, de butuska ellenféllel szemben! :wink:
Én hallottam, magam nem jöttemvolna rá erre, de neki elhiszem, s asszem, nekem te is elhiheted.
Egyébként elsőre én is elkeserítőnek találtam az eredményt, de ahogy ti is mondtátok, mindent megnéztem és jól szórakoztam a Lord of war-on, ezért eszembe sem jut újra lejátszani.
Mindenkinek van kedvence, ettől nekem még ez lesz az! :)
És van még így is olyan pálya, amin az én eredményem a menő :twisted: , ld. Reinkarnáció (pusztán az időt tekintve), Eternal Love végső eredménye, stb. Így öregen, ennyi nekem elég! :wink: :wink:
Minden már csak szórakozás, kivéve YC pályáit, mert azokon idegsejteket is vesztek...

Csáó, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 30 csüt., 17:10 

Udv Krityó mester,

hiába reklámozom azt a 2 pályát,senki sem harap rá,pedig....
Szerintem senki sem teljesitené 200-250 nap alatt egyiket sem,bár a pálya szerkesztője irta,hogy volt 1 vietnámi srác aki 180 nap alatt végig vitte...
Hát akkor is erősen kételkedtem,kiváncsi vagyok hogy a magyar nagyok mire mennek vele!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 30 csüt., 20:37 
Heroes Team

Hali, csak nem gondolod, hogy ennyi idő után már küldenek be eredményt? Szerintem kb. szeptemberre jön be új pontszám azokra, mert addig mindenki nyaral, mást csinál és ezeket nem tudja megcsinálni! :twisted:
Na, egyébként beküldhetnéd Lzonak te is listádat, az hátha megmozdít valamit! :idea:

Csákó, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 02 szomb., 11:35 

Az előbb elküldtem egy hozzászólást, a net ördöge elsumákolta... úgyhogy mégegyszer
Yc!
A Dragonfly nál nem ismertem a léptéket. Vegyük azt, hogy van belőle 9600. Hidd el, az azért nem könnyű falat. 4 olyan pályára emlékszem, ahol az Aramor o' damned ellen pont a dragonfly segített. nem (csak) a levegőbe írogatok, próbáltam.
Azt áruld el, hogy hogyan lehet az, hogy én nem tudok SEMMITvarázsolni, őm meg mindent. amiket én ismerek, azok a cuccok mindkét hősre hatnak: cursed gr - recante's cloak - orb of inhibit. készítettem pár pályát már (az egyiket dec. körül be is küldtem, de nem tették fel - ahogy más pályákat sem.), de ilyet nem tudok csinálni. Nincs a hősnek spell-bookja/az előző mezőkön mindig elvonják a spell pontjait az eventek, vagy mi????
akiket érint, jó nyaralást,
Sidious

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 02 szomb., 12:43 

DarthSidious írta:
hogyan lehet az, hogy én nem tudok SEMMITvarázsolni, ő meg mindent. amiket én ismerek, azok a cuccok mindkét hősre hatnak: cursed gr - recante's cloak - orb of inhibit.

Szerintem az ellenség hősének "power of the dragon father" varázstárgya van, amely 1-4-ig immunitást ad a varázslatokra. Ilyenkor "csak" implókat lehet sütögetni. meg a többi 5. szintűt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 02 szomb., 23:22 

Udv,

nem feltétlen,a vengaence is mine pályán több iylen csata is van:)))))
pl expert resistance és az arcifactok,és akkor nem tudsz rá varázsolni :)
rafkos:)
ha jol tudom akkor az orb of vunerability sem segit
a cursed groundon meg a combo artifactok müködnek,az angelic alliance és az armor of damned is ezt tudom..
Kiprobáltam a ViM-et wogifikálva,hát mit ne mondjak jol emgszivtam már az elején:)))
a stack experience nem rossz dolog,csak hát oriási seregnél bizony az ellenfél előnyben van,nem is kicsit,azt hittem rosszul látok mikor a mighty gorgonjainak 300 feletti hp-juk volt és ugy sebeztek mint 1 black dragon,mondjuk ott asszem ahősnek a speckoja volt a gorgon...
Szoval érdekes,ott mondjuk nagyon jo a dragon flies,mert harpy hag modjára visszarepül,több egységet támad,berserket varázsol,és weakness,szoval nem rossz:)

Heroes 3 és fallout 2 forever

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 02 szomb., 23:33 

Bocs, hogy ide írom, de úgy látom, itt van élet.

Egy kérdés csak: van egy pályám, amit bedobnék a közösbe, ill. egy olyan
mentett állásom, amit csak lehetetlennek neveztem el - Cornflux, impossible -,
és már két címre küldtem el ide, de mind a kettőről visszapattant.
Kinek lehet ezt feladni?

pazola

Ui.: Ha valakit érdekel a pálya, és szeret sokat szívni - _nagyon_ sokat -,
akkor írhat magánba is: pazola3@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 06 szer., 12:45 

Udv,

megnéztem a pályád,ez 1 random map,gép által generált,nem szeretem az ilyeneket...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 07 csüt., 15:53 

Bocs, csak nem állhatom meg. Van ezen a fórumon olyan, aki SZERET szívni, ráadásul sokat? Mert hogy néha előfordul, az egy dolog. De hát...
Bogpista - power of dr. father. Igen, jó ötlet. De az az artifact nem engedi a hősnek magára mondani a resurrect/clone varázslatokat, amiket Yc írt hogy csinál ellene. Valóban csak a resistance lehet.
Jónyaralást,
Sidious

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 07 csüt., 17:21 

udv,

elkezdtem a vengaence is mine ver 2-t wogifikálva,hát mit ne mondjak rövid uton besz.ptam:))))
A nagyon preciz pályák sajnos nem jok wog alatt:/
no mind1 gondoltam megosztom veletek:)
a stack experience meg alapvetően nem rossz dolog,de heroes3 hoz hülyeség:)

heroes 3 és fallout 2 forever:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: taktika
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 17:46 

Az én taktikám a nekromantákkal az hogy először is az anyagi dolgok rendezése(pl:Vár fejlesztés,bánya szerzés.)De közbe veszek csontvázakat.Bérelek még egy karaktert és avval fedezek fel mindent.Ha megvan egy igazán jó hadsereg akkor indulok a már felfedezett útra.Ha közben lesz új harcos azt az egyik karakterrel szállítom annak aki eleinte elindut. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 19 pén., 17:36 

Hy!
Hát lehet hogy hülyeség de én úgy csinálom, hogy első héten Capitol (minél hamarabb a Resource Silo-t is), minimum 3. dwelling-ig; 2-3. hét többi dwelling, vagy valahogy így. Közbe zúzok is a pályán, Általában közepes v. kisebb pályákon 2 hősöm van, de ez többé-kevésbé arányosan növekszik a pálya méretével, meg persze hogy van-e alvilág.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 21 vas., 0:56 

udv:)

jelentem találtam 1 érdekes pályát:))) LG a neve,nos itt több 10 légionyi hetedik szintu lénnyel kell mozogni:)
mokás mikor összeszedtem 65000 behemotot,aztán eltunt a hőstől...
ez is valami bug lehet szerintem,bár érdekes modon a 160 ezer !!! championt meg meghagyta:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 27 pén., 16:07 

Én a castle, stronghold, necro és a inferni várral szoktam legtöbször nyomulni. Elösször az anyagi dolgokat majd a lénylakóhelyeket építem föl.Ajánlom mindenkinek hogy a 2. héten legyen meg a capitol mert az eljén nem lesz gond de a vége fele eléggé pénz szükébe lehet jutni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 28 szomb., 19:10 

én mindig azt művelem, hogy építek, mint egy áfacsaló vállalkozó, mégpedig dwellingeket. ha nincs más, akkor a pénztermelőt, de az 1. 2 héten ezeket hanyagolni szoktam, ha elég felszedhető dolog van a közelben. azok pótolják a pénzadó helyeket a várban. persze ez azt is jelenti, hogy jó messzire elcsámborgok a kezdő hős(ök)kel. ha egy bánya/artefact nagyon megéri, akkor az se baj, ha a sereg nagy része megmurdel, de többnyire megvárom, amíg tápos sereget tudok vinni ellenük.gyakran viszek "keselyű" hősöket a főhős(ök) mellett, aki összeszedegeti a kincseket a csaták után, bányákat és helyőrségeket foglal, stb. A főhős(ök) mozgáspontjainak "kímélése" fő direktíva: a főhősnek harcolnia kell. "supply chain"-t gyakran használok, azaz amikor egyik hős a másiknak adja át a fontos dolgokat. szeretem a böhöm nagy ellenséges seregeket, mert kreativitásra sarkallnak. aztán ha sikerül győzni, jól jön a sok XP. apropos, vki próbálkozott a Haven kampány utolsó pályáján az inferno vár elfoglalásával? Bitang erős a várat védő helyőrség (garrison), de meg lehet oldani: első hullámban kb. 500 imperial griffinre lenne szükség, amik persze a succubus és succubus mistress-ket bombáznák, mellesleg megpróbálnák az impeket is kinyírni. a 2. hullámban szükség lesz egy brutál tápos hősre, rengeteg inkvizítorra meg íjászokra, legyen azért paladin és archangel is, de a hős mindenképp felkészült legyen dark magic-ben, hogy vakítson, gyengítsen, stb. ha van vkinek mentett állása egy ilyen összeállításról, légyszi küldje el nekem: marvin28@freemail.hu

...hogy én se maradjak ki a jóból :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 29 vas., 15:08 

1.Irjak a heroes 5-ről is mert van pár trükköm hozzá.2.A h3-ba mindig amikor páját választok akkor piros színnel kezdek, de he mondjuk átrakom kékre a színemet a kék várnál kezdek(ez egyértelmű :wink: ) és ott több a nyersi a delwing és az ara.3.néha szoktam cheat-al játszani :twisted: (pl.:10arkangyal :twisted: ) de az ritka :roll: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re: bencus
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 30 hétf., 19:27 

ahejes ÍrÁsra is vigyuzza má, lécike?
:oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 30 hétf., 20:40 

Hali!

Én jelenleg, vagy már egy ideje semmilyen taktikát sem használok. Nem játszottam egyetlen mapon sem.
Ez is egy jó taktika, biztosan nem fogsz veszíteni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 01 kedd, 14:21 

Heló!

Én mindig a gépre bízom (random), hogy mivel akarok lenni, mert ha valaki jó játékos, annak mindegy, hogy melyik néppel kezd! Ugyanez van a bónuszoknál, hősöknél is!

Én mindig az első hétben felszoktam venni az őrizetlen vagy az olyan kincseket, melyeket ilyen gyenge szarok őriznek(pl. pixie a confluxnál, az ötben, négyben természetnél)!

Építkezésem úgy (a heroes5-ben), hogy először mindig az első, második szintű katonacsinálót veszem meg, és utána a pénzes házakat! Amikor nem elég fejlett a város szintem, akkor mindig katonacsinálót, vagy várat veszek, hogy feltudjam fejleszteni a capitolt! Mert utána pedig dől a lé! Ha pedig nem tudom megvenni a capitolt (bár ez nem sűrűn fordul elő, mert jól kell spórolni), akkor addig várok, amíg nem lesz elég! Legtöbbször mindig az arany a kevés! Minél hamarabb megpróbálom venni a piacot, ha nincs már jobb dolog, vagy ha azt látom, amikor valamiből kevés van, amiből több kellene egy bizonyos vártípusnál!

Mellesleg: A GÉP AZ EGY CSALÓ!!!!! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 01 kedd, 18:27 

Heroes3 offline versenyen nagyon fontos a megfelelő főhős kiválasztása.
pl. SoD versenyen Tower várral indulva Orrin az egyik legjobb.
A főhősöknek többnyire az earth magic, wisdom, logistics, pathfinding ajánlott.

Ha *korábbi végigjátszásból* ismered a pályát, akkor kezdés előtt célszerű kijelölni a kötelező célpontokat, szétosztani ezeket a seregek között, és végiggondolni a legrövidebb bejárási útvonalat. A pálya határozza meg, hogy hány sereget indítasz. A megfelelő logisztikai szervezés a kulcs.

Az ellenséges hősök befogását gyorsítja, ha a lehető legkisebb sereggel támadsz.
Így menekülés helyett szembe jönnek veled, és értékes napokat takarítanak meg.
Mindig csak annyi sereget vigyél, amennyi feltétlenül szükséges. Természetesen a csatákat saját kezűleg (quick combat nélkül), gondos odafigyeléssel kell játszani.

A fenti elvek betartása mellett töbnyire célszerű varázsló főhőst választani. A kis létszámú sereg miatt a might skillek kevésbé hasznosak, mint egy nyersanyagban gazdag template-en játszott online meccsen.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 256 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]