Utrkij Yuzsulaw írta:
Bakker, én is ebben a hitben voltam, nagyot is néztem, amikor a kb. 300-400 hp-s hősét veszem célba a batman hordával és nem történik semmi a támadáson kívül, pedig gondoltam a hős kitűnő "gyógyszer" lesz majd nekik...
igazad van, nálam is ez van! kipróbálom már, gyógyítani lehet-e, mert élőholtakat nem lehet. először azt hittem, vmi patch-eltérés lehet, ami pl. nincs meg nekem, de tényleg a csonti hősök élőholtak. (de csak azok, amiket csontinak is mutat, mert amik úgy néznek ki, mint egy friss zombie, szóval semmi jele (még) a rothadásnak, no azokra minden hat, azok élők, még ha a biograpy szerint már zombie-k is

legalábbis amikor vámpírokat gyaktam Aleronnal vagy hogy hívják a death knightot, emlékeim szerint elég rendesen gyógyultak a hős vérétől... (újabb érvek a summon w. elemental mellett
ez azért is érdekes ez az undead dolog, mert ezek szerint hipnotizálni se lehet egy ilyen hőst. pedig az a legszebb dolog!

ezért szeretem a H4-ben jól feltápolni a hős speedjét. Ő kezdi a csatát, és hamar lesz is egy új szövetségese

a H5-ben meg jól megszívattak, hogy majdnem utolsónak jön a hős. ez nem fair. az egységeknek wait-elniük kell, hogy valami jó varázslatot még időben elsüssek rájuk. szemétség, hogy nem lehet gyorsítani/növelni az initiative-on. mondjuk a H4-ben meg a kampányokban a sok fölösleges szöveg nagyon unalmas... A kiegek sokkal jobbak lettek az eredetinél, jobbak a kampányok külön-külön is meg az is frankó, hogy egymásba vannak fűzve. Old heroes tradition...
ami a H4 alappal megszakadt egy rövid időre, de hamar belátták a hibát
azért az fantaszticseszkij, hogy minden részben eredeti, új megoldások látnak napvilágot! a 3-ban 1xűen nagyxű volt a mágiarendszer, a 4 nagyon RPG-sre sikeredett (de jó értelemben), az 5-ben meg talán kicsit túlbonyolított, de izgalmas. A skill-es dolgokat is tehették volna áttekinthetőbbé, tiszta Civ tech tree ez a skill wheel. Node nagyon OFF lettem, a lényeg, hogy mindig van vmi új a régi jó H4-ben is, majd elő is veszem még

/a TGS amúgy sincs befejezve/