Sziasztok!
Online Kupa Döntő
Bogpista (
Fortress) vs.
Paul (
Necro)
Jó hosszú parti volt, de nem is vártunk mást. Nem sok esélyt adtam magamnak az elején, de reménykedtem egy kis mákban.
Drakon jött az elején mint hős, gondoltam majd jön másik aki használhatóbb. Megvettem a 8 hőst, de értelmes nem volt köztük. Az első héten még kb. 10 hőst purcantottam ki és vettem újat egy értelmes heroért, de senki nem jött aki érdemesebb lett volna a mocsári hordákat vezetni. Így maradt Drakon. Szerencsémre az öt várból jött még egy Fortress, egy Stronghold, 1 Necropolis és egy Tower. A fortit húztam az első héten is, de mivel a szélén volt, csak citadel+gorgonig. Mivel kaptam ancient macit a refuba kitaláltam, hogy a Maciért felhúzom a strongholdot is a második héten. Drakon 1 Titánnal szaladgált, nem fejlődött rosszul, jött armorer, leadership (alap ugye) air, logistic, wisdom, föld, majd offence és water. Mivel abszolút dinka varázslatok jöttek a tornyokba, így örültem a területemen lévő recanternek. Moandor már az első héttől gyűjtögette a csontokat, akihez a második héten Vidomina is csatlakozott. a sok aprólékot mind a zúzdába szántam. A második hónap elején indultam középre. Az utópiák nem voltak rosszak, de túl jók se. Kannám nem volt, csak a +4 all pajzs, de oda volt sentinelem is. Mentem volna át a border guardon, de nem tudtam. Pedig szentül meg voltam győződve hogy meglátogattam a sátrat. (2 hősel is voltam ott) de mégsem. Így a nehezebb utat választottam, ami pár darazsamba került (nem volt resum)középen a +4AD páncél (Cuirassom volt előtte) meg az egyik könyvtárba is benéztem, amikor Galthran is megjelent középen. Paulnak szerencsémre 5 különböző vára volt, amelyek közül csak a fővárát húzta, a többiből csak a lvl1-et vitte a zúzdába. új hét kezdődött és a csatárláncom túl hosszú volt (volt 1 TP-s másik hősöm aki szedegedte a lényeket a várból) Vészesen közel állt meg az utánpótlás a tiltott zónához, de Galthran azáltal hogy meglátogatta a kilátót már nem érte el, így elTP-zett középről. Én felszedtem a másik relicet (Nyaklánc) meg a másik Library és áttörtem Paul térfelére. Pault sürgette az idő a bf partija miatt, így 1 nap múlva meg is ütköztünk nyílt terepen. Előtte egy másik hőssel betámadott, felmérte a terepet, csak utána jött a főhőse. Én átkoztam is magam, hogy meg kellett mutatnom a mass hastém, de nem akartam még több csontot bukni (560-at sebzett a lightingja).
Majd következett a főcsata.
Drakon: 57 31 32 27 (rámentem az attackra) lvl24
47 Wyvern monarch, 91 mighty gorgon, 26 káosz (6 csatlakozott

) 105 greater bazilisk, 10 Ancient 1719 csontiharcos, 104 darázs.
Galtran: lvl22 43 36 51 27 2396 csontiharcos, 65 V.Lord, 161 zombi, 63 P. Lich, 22 Dread, 65 wraith, 12 Ghost.
Paulnak a csatában +3 speedje és +1 healtja volt, nekem +3 health. Paul Death ripplével kezdett

amire én mass hastét válaszoltam. Éppen egyel volt gyorsabb a darázs a ghostnál. Rázúdoltam mindennel a csontokra. A gorgonra ütött vissza először. - 63 gorgon megfeküdt az ellencsapástól

De a csontik is hullottak és másik kör elején mass slow és vége is lett, Paul feladta. Sikerült a lehetetlen, jó sok mák kellett hozzá, de sikerült az előhalott hordát legyűrni. Hosszú és izgalmas meccs volt, köszönöm Paul.