Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 28 csüt., 9:02 

Mugger ezért ki fog engem nyírni... :roll: :shock: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 28 csüt., 10:06 
Heroes Team

Beorn the Shapeshifter írta:

Á, nem bírlak, az elkeseredettségtől! :( :( :( :lol: :lol: :lol:

Nem is értem, miért nem hagyod, hogy bebizonyiccsa(tsa, sta, tya, tja) ez az alig néhány dologhoz értő íjászlegány (aki egyszerre tud mérgező, lángoló, és több emberre igen veszélyes nyílvesszőt lövődőzni!), hogy egy lovag (paladin, knignt, csampinyon, stb.) is lehet mesterlövész egyszerre!!! Ja és suttyomban Gróf is!

Velejéig gonosz medve vagy Te, hiába! :lol: :lol: :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2007 jún. 28 csüt., 10:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 28 csüt., 10:08 

Mugger_ írta:

Á, nem bírlak, az elkeseredettségtől! :( :( :( :lol: :lol: :lol:

Hadd csináljak saját Heroes 4 Online, Fórumos szerepjátékot! :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 28 csüt., 12:39 

Félreértés ne essék: senki sem tiltja meg, hogy így tégy! Sőt!!! Nyiss egy új topicot, írj egy frappáns bevezetőt, hogy nagyjából a leendő játékosok tisztában legyenek a helyszínnel és a várható cselekményekkel, azután hajrá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 28 csüt., 13:49 

Rám is lehet számítani, itt szoktam lenni, ha ki is hagyok egy-két három napot, de követem az eseményeket!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 28 csüt., 13:49 

Egy dolog nyitni egy topicot, a másik meg használni.
Bár a többiek nem írták, szerintem ők is úgy gondolják, hogy felkapott téma lesz, ahogy ez is, mióta megjelentél! :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 30 szomb., 12:04 

Ha még nem vetettük el teljesen a gonosz hajós dolgot, akkor lenne egy javaslatom.
Míg vissza nem térnek azok, akikre várunk, elindulhatnánk egy necró hajóval (vagy infernó vagy bármilyen gonosz hajóval) kalandozni, majd idővel találkozna a két hajó...
Mit szóltok hozzá? Látom ugyanis, hogy sokan írnának újra, de a hiányzók miatt nem tudunk, mert megakasztották a sztorit.

Én ha ez így jó, egy félelmetes kinézetű, rozsdás karddal hadonászó, sima csontival illetve egy ijesztgető szellemmel lennék...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 30 szomb., 12:26 

Arra gondolsz gyakrolatilag, hogy indísunk egy alternatív cselekményszálat is, ami végülis a 'gonosz' oldalról indul? Nem is rossz ötlet! Így legalább némileg haladhatnánk is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 30 szomb., 14:51 

Legkésőbb holnap folytatom a sztorit. Sorry. Most fejeztem be a hétvégi melót, oszt visszaolvasom a régi hsz-eket.

De az sem lenne baj, ha valaki lemesélné a következő találkozást majd, amiben az én mínóm is játszhatna. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 30 szomb., 15:16 

Igen, egy alternatív cselekményszálra gondoltam.
Mivel ezzel ellentétes dolgot nem írt senki, mindjárt bele is kezdek, csak kitalálok valami közös indulópontot és egy indító eseményt.
Aztán ha tetszik, marad, ha nem tetszik, akkor átformáljuk valahogy...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 30 szomb., 19:32 

Srácok, az alternatív sztoriban csak élőholtak vehetnek részt? Csak a választható 'fajok' miatt kérdem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 30 szomb., 20:22 

Ugyan ez Freemy hatóköre, de kifejezetten gonoszokról volt szó, nem élőholtakról. Tehát mindenki, aki el tud viselni egy halállovagot, mint hajókapitány... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 30 szomb., 20:49 

No. Összeröfögtem vagy egy fórumoldalnyit 3 hsz-ben, úgyhogy lehet éledni! :lol: :lol: :lol:

Tök jó, ez a fehér. Még jó, hogy Dougal nem copyright-ozta le... :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 30 szomb., 21:45 

Jelentem éledtem! :lol: :lol:

Lehet egy javaslatom? Sztem úgy kéne, hogy a nekró cselekményeket vörössel emeljük ki, az eredetit pedig sötétkékkel írjuk! Az off meg vagy ide, vagy oda és akkor zölddel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 30 szomb., 23:00 

MGee írta:
Srácok, az alternatív sztoriban csak élőholtak vehetnek részt? Csak a választható 'fajok' miatt kérdem...

Nem, mindenféle gonosz népség jöhet!
Teljesen véletlen, hogy nekem csak nekró lényeim vannak...
Mondjuk a 3. részben a szellem ugye semleges, így ez az állítás is sántít picit... :lol:
Ugyan ez Freemy hatóköre, de kifejezetten gonoszokról volt szó, nem élőholtakról. Tehát mindenki, aki el tud viselni egy halállovagot, mint hajókapitány... :lol:

Gondoltam, hogy nem fog tetszeni a halállovag mint hajókapitány.
Találjunk ki jobb karaktert! Igazából nem nagyon jutott más az eszembe, aki végülis gonosz, és érthet a hajózáshoz.
Mondjuk lehetne egy semmi máshoz nem értő lény is, nem feltétlenül H3-beli lény. Lehetne akár egy sima kalózkapitány is... :lol: Döntsétek el, hogy ki legyen és ha nem tetszik a halállovag, akkor nem az lesz, hanem más.

Beorn, ez nem az én sztorim, szeretném, ha te is szövögetnéd a szálakat, mert úgy az igazi! De komolyan! Természetesen végigviszem a sztorit, ha nem akarsz beleszólni, de nagyon szeretném, ha lenne benne pár jó ötleted, csavarod! :wink:
MGee írta:
Lehet egy javaslatom? Sztem úgy kéne, hogy a nekró cselekményeket vörössel emeljük ki, az eredetit pedig sötétkékkel írjuk! Az off meg vagy ide, vagy oda és akkor zölddel.

Ez egy nagyon jó ötlet!
Direkt írtam vörössel a sötét sztorit, mert ugye ez más. A normális sztori mehet akár normális színben is, de a kék is jó.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 01 vas., 8:14 

1.) Freemy, az alternatív sztori naon jó ötlet volt! De komolyan! És ebben főleg Te fogsz mesélni, nem baj, ha nem lesz túl komoly a mese, hiszen ez nem zavar bele az eredeti sztoriba. És én is szeretnék játszani egy PC-vel végre, még ha olyan gyagya is, mint a zombim... :lol: :lol:

A kapitánynak szerintem tuti a halállovag!!! Én rá szavazok, de ha van más ötlet... :twisted:

2.) akkor a színkódolás:
- fekete színnel írjon mindenki, ami az eredeti sztorihoz tartozik, és cselekmény
- az OFF színe zöld, de az RPG fórumra tényleg csak az odaillő OFF-ok kerüljenek, mivel - hála Freemynek - létezik az OFF topic is (majd én is megpróbálom mérsékelni mgam :lol: )
- a gonosz sztori színe akkor legyen a piros, ha mesélőről van szó, és a sötétpiros, ha játékosi hozzászólásról (én is javítom)
- az eredeti sztoriban a mesélőnek fenntartom a különböző kék színeket: azaz kék, sötétkék, vagy indigó, éppen, milyen kedvem van... :lol: (amúgy is nehéz ezeket megkülönböztetni egymástól), a cián meg a karkötő dumája, de így kommunikálnak az egyéb varázstárgyak is :lol: ÉS ÍGY LESZ SZÉP SZÍNES A MESE!!! :lol: :lol:
Majd javítsátok, légy szíves, hogy ne legyen zavar. Thx! (Beorn, a szőröző mesélő... :lol:)
De ha van jobb ötlet, akkor az is lehet, csak olvasható legyen, és egységes... :lol:

3.) kérek mindenkit, hogy a szerepjátékos sztoriban szedje ki az aláírásait a hsz-ek után (alul kivenni a pipát az "Aláírás csatolása" doboz elől). Ezt már többször is pampogtam. Igazából ez nem mesélői szeszély, hanem két okom is van rá: a) illúzióromboló szerintem; b) mikor módosítod az aláírásodat, a - lassan 100 oldalas - topic összeomolhat, és előfordulhat, hogy mondjuk 99 oldalnyi anyagot jelez, de valójában írni csak a 97. oldalra lehet (remélem érthető voltam). Utólag is érdemes kiszedni a szerkesztés gombbal. (Bocsi, a gyk-k kedvéért volt mindez... :lol: :lol: )

Köszi mindent!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Beorn the Shapeshifter 2007 júl. 02 hétf., 19:55-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 01 vas., 9:11 

Rendben. Ha te mondod, akkor marad a halállovag. :lol:

Az aláíráshoz még valami:
- (x-edik pont :D) Azért is jobb, ha tartózkodunk tőle, mert amikor Beorn elkészíti a doc fájlt akkor ezeket ki kellene törölnie. Így kevesebb felesleges munkája lesz vele!

Megjegyezném, hogy szerintem az aláírás nem okozza azt, hogy több lapot csúszik az oldal. Azt érszrevételem szerint (bár lehet, hogy nem így van) az okozza, ha hozzászólást töröl ki valaki a topicból, akkor azt a már nem létező hsz-t is bentlévőnek kezeli.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 01 vas., 9:24 

No látom újra zajlik az élet.Délután olvasok és írok. 8) Muhahaha, rettegj Erathia!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 02 hétf., 13:47 

Sokmindent nem írtam le a fő sztoriba az alternatív kalandhoz kapcsolódóan, amit viszont szeretnék most elmondani.
Azért biztos lesz olyan, aki a sorok közt olvasva rájön ezekre az információkra is, de aki mégse, az most figyeljen!

1. Ma délelőtt került ki a toborzó cetli a kocsmákba. Most épp esteledik...
2. Tegnap ért vissza a hajó első, baljós útjáról, de az említett barbárokkal folytatott csata már több nappal ezelőtt volt.
3. A barbárhajó ha lassabban haladt is, de követte a lidérchajót, bízva abban, hogy az a partközelben valahol kiköt és akkor rajtaüt.
4. Miből derül ez ki a történet során? A Pit Lord ugye találkozott egy csapat barbárral ideútja során. No, ez egy kis felderítőcsapat volt. Szerencsére nem tudtak hírt vinni, de hírt adtak magukról, tehát itt vannak valahol a közelben és az is biztos, hogy nem ez az egy felderítőcsapatot küldték ki.
5. Jó lenne, ha ezt valaki a történetben is észrevenné és összekapcsolná a jelenleg kapcsolat nélkül szálakat!
Talán még hamarabbi indulásra tudná ösztökélni a jelenleg várakozó kapitányt... :lol:

Tetszik a történet eddig?

Ja, mielőtt még elfelejtem! Lehet válogatni az időközben a hajóra került NPC-k közül is magadnak valakit!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 02 hétf., 14:25 

Freemy, akkor írjunk az NPC-k helyett is? Mondjuk hozzun lichet meg ilyenek?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]