Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 24 vas., 21:11 

Nimbi:
még bármi lehet belőle

egyébként szvsz nyugodtan irhat, ha van kedvem elolvasom, végül is tanulságos minden élménybeszámoló különböző pályákról.

Az, hogy valaki mikor játszik, vagy mikor nem, mindnekinek a magánügye, ezt számonkérni a másikon nem ildomos, mert senkinek semmi köze, kivétel amikor határidős meccsek vannak, majd játszik Conan is ( szvsz Ő azért játszik WCL t), ssth is, meg mindneki más, valaki többet, valaki kevesebbet, valaki 20 soros beszámolót ir, valaki egyáltalán nem ir beszámolót, jól van ez igy.

Van akit megkritizálnak, azt is el kell fogadni, nem ócsárolták, hanem nőies formában kritizáltá, urambocsá' ugratták, ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 25 hétf., 20:28 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 0:09-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 25 hétf., 21:09 

Ami késik,nem múlik
Mastino úgy elvert,hogy öröm volt nézni :)
Negyedóra múlva részletezem,csak a te kedvedért :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 25 hétf., 21:19 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 0:08-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 25 hétf., 21:42 

Milyen legyőzhetetlenségi nimbusz?
Az egy dolog,hogy sokáig csak nyertem,de a top játékosok ellen ugyanúgy elvérzek,mint régebben.
A toplista megint más tészta,nem a reális erőviszonyokat tükrözi,amint látod az 5.helyem messze nem valós,magamat jó indulattal a 30.hely köré sorolnám.
Hogy mit akarnék tőled?
Tanulni,fejlődni,meg heroessal játszani akár veled is :shock: ,de neked is kell sok idő,mire ezt megérted...

Mindegy

Mastino vs Süni
Closed 1
Remekül haladtam,log,path nem jött,mivel voltam olyan okos,és 7 skillt korán beválasztottam,így esélyem sem volt a normális haladásra
Még a bányáknál is szenvedtem,3 íjász csoport kicsit megszedett,bár 24 archer joinolt diplo nélkül :P
2.héten 3 reddel megint a főváram körül voltam,jó arti nem jött,libraryt bevettem nagy mákkal,1 black és 3 red sari ellen nem buktam semmit
3.héten hidrákat bontottam,dragon scale armor,4/4es know/spelles arti,amit nem vettem fel
Sec vár inferno,remek,végig nem volt pénzem,3.héten se lett red,de legalább fővárban town portal jött
beütöttem az utópiám,5all meg valami jó arti,20k arany,csizma
8 reddel végigmentem volna a térfelemen,de Damacon pack black társaságában a főváramnál volt már szinte,majdnem bevette,town portal,aztán full sereget kivettem
Ekkor középről már mindent kivett Mastino,4.héten simán eldőlt a meccs,bár addig se volt esélyem...
még visszament seregért,2.1.4nél főcsatáztunk
Damacon 34 32 35 20 Dace 25 27 20 22
Nála full sereg 15 blackkel(3mat ígyis bukott),nálam majdnem full sereg,11 reddel
Nem húztam sokáig a főcsatát,mentem előre,aztán szép lassan végem lett
A counterstrike volt a legjobb varim,Damaconnál pedig earth elementál,meteor,másra nem emlékszem
Ennyi.
Holnap visszavágó,a lelkesedés rendületlenül erős bennem :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 25 hétf., 21:56 
Heroes Team

Süni 5. ???? :shock: :shock: :shock: Azt meg hogyan????
Ez totál mellbe vágott!!! :x :shock:
Lzo, Laca nem akarjuk kicsit megint újra számolni azt az online pontszámítási képletet?? :lol: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 25 hétf., 21:59 

Ez a képlet tökéletes,jobbat nem is lehet megalkotni
Nem kell meglepődni az 5.helyen,ami még csak 6.
Nemsokára jön egy mélyrepülés,és megint ott leszek a mezőny vége felé :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 25 hétf., 22:01 
Heroes Team

Sziasztok!

Jou-val toltunk tegnap egy gamet, a változatosság kedvéért kifejtem :)

Random Balance

Csizu(Castle - Edric) vs. Jou(Tower - Torosar)

A játék elején szívesen cseréltem volna Jou-val, de végül jobb kedvem lett, amikor a monk és archer dwell mellé Edric megkapta az archery skillt. Ehhez egy pikeman dwelling is társult még. Később kiderült, hogy Jounak 2 genie dwellje volt, valamint 1 magi, amit nem vett be :shock: És mint később kiderült, ő is rendelkezett archery skillel. De mindezt nem tudtam, így nagy önbizalommal mentem előre. Edric hamar elérte a lvl 15-ös szintet, amikor belefutottam Jouba. Pontosabban futottam volna, mert haza kellett menni nagyobb seregért és varázskönyvért :oops: Hiába fosztottam ki 2 imp cachet (egyik fullos), 2 treasuryt (egyik fullos), 3 cryptát és húztam a pénzes épületeket is, nem volt pénzem kivásárolni a lényeket. Szumma szummárum, egy necro vár elfoglalásáért ment a pozícióharc, amiben a droid csatákat rendre Jou nyerte, végül sikerült bevennem, majd innen mégegy necro várát elfoglaltam. Amíg ezen várak elfoglalásával töltöttem a drága időt, addig Torosar izmosodott és beért skillekben, sőt lvl 18 lett. A főcsatában Torosar 11-13-7-7, Edric 11-13-7-4. Volt +1 speedje Jounak, így ő kezdett, mindenkivel felállt a csatatér közepére, majd mass slow és jött a mészárlás. Azonos skill értékeink voltak, így nem okozott akkora veszteséget, hogy eldőljön a csata 1 kör alatt. Mass cure-val válaszoltam, és viszonoztam az ütéseket. Torosarnak még 10%os archery artija is volt, ha hátul marad a 410 master grenyóval és 32 archmage-val, talán eredményesebb lett volna, hiszen a gremlinek csak akkor lőttek egyet, amikor megfeleződtek. Igaz, akkor hatalmasat. Közelharcban viszont sikerült felülkerednem, és végül győznöm. Golemeket nem hozott Jou a csatába, és maradt pár gargpja is a várban.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ismét nem játszottam jól finoman szólva, és ha Jou kicsit figyelmesebb, könnyedén győz. A sivatagban a monolithot őrző horde power licheken átmegy, s a váram előtti horde cyclops által őrzött kapunál találja magát. Logistics-kel és boots-szal rendelkezett, nem lett volna 2 nap neki a hazaút.
Köszönöm az izgalmas és jó játékot, ahol nüanszokon múlt a végkifejlett.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 25 hétf., 22:33 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 0:07-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 26 kedd, 0:30 

Idézet:
Süni, ha elfogadsz egy tippet: fejlődni a legtöbbet 2v2-ben lehet, ha látod mit és hogyan csinál a szövetségesed, aki nem árt ha nálad jobb játékos...

én ritkán véleményezek hozzászólást, de ez 10 pontos és nagyon igaz.

sajnos 2vs2 re ritkán van az embernek lehetősége, nekem egyetlen a tábor, s nem poénból van előbb a 2vs2 mint az 1vs1.
igaz, hogy 8 orás egy party és van, hogy az ember 20 percet is vár, de láthatja a másikat, szóval sokat jelent.........sose felejtem a Szotyi Ssth párost, Szotyi pedig nem volt akkor sem kezdő, azért figyelte a Running Mant, s alkalmazta 1vs1 ben a látottakat.

Nimbi:
tényleg 6., sokat játszott, fektetett bele időt, energiát, lelkesedést, még bármi lehet.........

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 26 kedd, 0:33 

Idézet:
"Fix pályán játszani olyan, mint végigmenni ugyanazon a labirintuson többször"

csak néha más áll a sarkon, s ez nem elhanyagolható

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 26 kedd, 16:20 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Most kérnék meg minden érintettet (direkt nem írok neveket, de ha igénylitek, megteszem!!!), akik már több napja civakodnak illetve hergelik egymást, hogy fejezzék be az effajta hozzászólásokat és térjenek végre vissza a Heroes világába és az ezzel kapcsolatos hozzászólásaikat tegyék közkinccsé!!! :? Köszönöm a figyelmeteket! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 26 kedd, 16:36 

Nehéz 2vs2őt összehozni mostanában,főleg még nálam jobb játékost is beszervezni :roll:
Nekem van hozzá kedvem,pl holnap időm is,csak kevés az ideje az aktív online playereknek is :shock:
Randomon pedig az ő szabályaival,amit te is körvonalaztál,már játszottam többször
Nehezebb,de 3.hét elején középre tudok menni így is,persze nem a sivatagi védőt verem be :P
Az első pár meccsen amikor Mastinoval játszottam,mindig mondtam,hogy toplistára menjen e a game,de csak akkor küldhettem mailt Lacának,ha legyőzöm,erre meg nem sok esély volt akkor ...
Megint tévedtél Conan :)
ha egyszer idén elkapom Mastinot,annak marhára fogok örülni-na ennyit erről ki a jobb:P

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2007 jún. 26 kedd, 16:41-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 26 kedd, 16:39 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 0:01-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 26 kedd, 17:40 

Conan,miért sértődtél meg?
Bocs,ha valami olyat írtam,de fáradt vagyok,és ilyenkor nem mindig kapcsolok...3óra alvás után 8órát dolgoztam,mondjuk nem jön ide,de tényleg bocs,ha nem ok bármi
Jelezz visssza :roll:
egy partit próbálok megmenteni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 26 kedd, 18:45 

Igazgató úr!
szvsz ez hozzátartozik a közösségi élethez, ilyen olyan ugratások, kritikák, poénok, stb.
nem hiszem, hogy ezért rá kell szólni a felnőtt emberekre, kulturáltan tolták a felek, sehol egy csunya szó, inkább hasznos, mint káros.

na igen 2vs2 ra sajnos nincs idő, főleg online, ugy sokkal lasabbnak tűnik, mint pl. a Táborban, ott néha észre sem veszed, s megint Te jössz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 26 kedd, 19:50 
Heroes Team

Adler írta:
na igen 2vs2 ra sajnos nincs idő, főleg online, ugy sokkal lasabbnak tűnik, mint pl. a Táborban, ott néha észre sem veszed, s megint Te jössz.

Nem is lehet tudni, miért mi?? Lehet hogy odalennt többen vagyunk, s a jó hangulat pörgősebbé teszi az eseményeket?? :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 26 kedd, 20:44 

Üdv!
Mastino vs Süni
Closed 1
Első nap fabánya előtt lots trogi beállt,egy 2/2es kard a bányáknál,szép lassan fogyott a trogi had
Ekkor earth,artilery skilleket választottam be,még nem kellett volna
Következő héten neccesen,de sari dwell meglett,elfek,kentaurok tettél könnyebbé a dolgomat
Hidráknál remekeltem,-2 sari,kanna,4 all volt mögöttük,majd mire visszaértem csizma expert path kombó lett csak,logistic nem jött :shock:
1.4.1nél már utópiát fosztott Damacon 14 blekivel,majd megnézte a libraryját,towert bevette veszteség nélkül,majd elkaphatott volna...
7 blackkel,meg expert önbizalommal mentem középre 4.hét elején,végülis az arma kihúzott a nehezebb csaták alól(titánok,utópia)
titán gladiu,10 poweres mellvért lényegében,máik blokkot beütöttem,majd libraryt meglátogattam
Towert is megengedte az ellen,hogy megtekintsem,a town portálnak örültem :)
alvilági utópiát megnéztük,nekem kellett még pénz a full sereghez,törpéket,meg 10 nagát vertem be a lényekért
Damacon 25 39 27 25 Dace 35 21 29 18
Gondolkoztam,hogy nem nyomom be az armát,de úgy meg végképp kikapok,mert slowot nem kaptam,expert airről álmodoztam,a lighthing 735öt ütött,a level 5 guildemet meg szidtam,mert sacrifice spellt dobta
szóval első kör után 13 black vs 12black
a 39es defense,meg jobb skillek,és ő kezdte a köröket,így nem volt esélyem
Talán ha a fekete gömböt kiveszem a pack green mögül...
Köszönöm a meccset!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2007 jún. 26 kedd, 21:15-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 26 kedd, 20:52 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 23:57-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 26 kedd, 21:20 

Nem értem a kommentet,fejtsd ki bővebben és érthetőbben :)
miért fújtad le a partit? pedig... :roll:
olvastam az off heroes rpg topikot,és félreérted a dolgot,de te tudod :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]