Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 21 csüt., 16:32 

Süni írta:
Ha lesz valami szankció velem szemben,elfogadom,megértem.
Továbbra is írni fogok élménybeszámolót a meccseimről.

Nyugat vs Kelet
Taegen vs Süni
Vokial vs Orrin
Egész meccsen abszolút lassúnak éreztem magam,mivel nem kaptam logot,csizmát,kesztyűt sem
a küldetések közül az összeset megcsináltam.
pack dread knight őrizte az 5all-t,nehézség nélkül elvertem 3 angyallal.
a másik relikem 3 all,oda már nem volt időm elmenni
Kaptam néhány skill növelő artit,a hősöm aránylag jól fejlődött,így eléggé megkésve,de 1.3.5nél megütöttem a pack green dragont
-10 griff-10 pikás
Ekkor,és a főcsatában is a seregem:
5 ark,6 cavalier,15 monk,19 crusader,12 griff,69 marksmen,78 pikás
Level 4 spellnek meteor és chain jött
Orrin 16 21 13 15 Vokial 13 13 6 12
Nála 10 dread knight,4 sari,44 csonti,1 giant,17 swordsmen,14 vámpír,13 power liches
Nem sokáig tartott a főcsata,egy meteor tán megfogyatkozott az ellen,majd az egységeim jól harcoltak,így nyertem

Nem lesz szamkció, nincs is értelme szerintem, csak figyelj oda hogy mit csinálsz, ha mással játszol! ugy nem lesz szankció?:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 21 csüt., 18:44 

Süni írta:
erről írtam előbb,megintcsak megy az ugatás,mert meg merek szólalni!
9 előtt Lacának írtam mailt,hogy Taegen nyerte a meccsünket,a load miatt
ez sem érdekel senkit,tudom :P

Süni, nem fogom átirni az eredményt...
Ha tudod miért örülök neki, ha nem majd felnősz hozzá idővel...

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 0:45 

hát ez nem semmi
frankón ide jutottunk, nincs load és kész, főleg ha élesbe megy, tessék odafigyelni, ennyi.
Vologya sem kért loadot...........nem mintha kapott volna:)
de én sosem kérek és sosem adok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 4:13 

Itt a válasz Adler, hogy miért nem játszom online.

Tapasztalhattad, egy sima beszélgetésben kétszer szakadt meg a net, ha ez éles játékban megy, akkor esélyem sincs semmire.

A net jósága nem rajtam/rajtunk múlik.

Döntésetek igen korrekt, gratulálok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 8:25 
Heroes Team

Cat: Köszönjük a gratulációt... :roll: A döntés abszolút korrekt, függetlenül attól, hogy Te mit gondolsz róla! A load számtalan visszaélésre ad lehetőséget, ezért mindenképpen tiltani kell, ez nem is lehet kérdés. A net szakadozása sajnálatos, de nem elfogadható kifogás.

ui.: Az persze más tészta, ha két ember megegyezik egymással, mivel régi ismerősök, megbíznak egymásban (Kareszban is bízott sok ember...), de ezt csak saját felelőségre tehetik meg a játékosok!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 10:30 
Heroes Team

Sziasztok!

Vacilláltam, hogy belekotnyeleskedjek -e a - már nem aktív játékosként -
engem egyáltalán nem érintő kérdésbe, de gondoltam mivel ezt más is -
minden szívfájdalom nélkül folyamatosan - megteszi, bizonyára nem fogtok megharagudni érte. :)

Szerintem a lehető legrosszabb a kategórikus tiltás ÉS A szubjektív
engedélyezés fentebb Nimbus által is említett KOMBINÁCIÓJA!!!
NEM igazságos egyszerre mindenki másnak tiltani ÉS az ismerősők/barátok számára opcionálissá tenni a load lehetőségét, akkor könnyen előfordulhat, hogy Sztrovacsek Lajosnak - mert nem ismerem - nem engedem, az általam szeretve tisztelt Gipsz Jakabnak viszont -természesen, végül is Ő nem csal csak megszakadt a netje"- igen. Még saját felelősségre sem, mert ez egyértelmű jogosulatlan előnyhöz jutattás, ami ugye minden versenyben tiltott szokott lenni!

VAGY MINDEN LOAD lehetőséget ki kellene zárni - bárkire is vonatkozzon - a "szerencsétlen, netje szakadt csaló" automatikus vesztésével, vagy a 2 játékos SZUVERÉN döntésére bízzátok, végül is az esetek jelentős hányadában felnőtt, értelmes emberekről van szó, talán el bírják dönteni, hogy engedélyezik -e a másiknak (és persze maguknak is) a visszatöltést.

De együtt a 2 variáció semmiképp se működhet! Nincs más tészta! Egy tészta van s azt lehet fogyasztani, vagy se! Szerintem...

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 10:45 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 0:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 10:57 
Heroes Team

Adler írta:
hát ez nem semmi
frankón ide jutottunk, nincs load és kész, főleg ha élesbe megy, tessék odafigyelni, ennyi.
Vologya sem kért loadot...........nem mintha kapott volna:)
de én sosem kérek és sosem adok.

Adler írta:
Itt a válasz Adler, hogy miért nem játszom online.

Tapasztalhattad, egy sima beszélgetésben kétszer szakadt meg a net, ha ez éles játékban megy, akkor esélyem sincs semmire.

A net jósága nem rajtam/rajtunk múlik.

Döntésetek igen korrekt, gratulálok.

HA jól olsvasom, itt Adler éppen az "elbutam a főheróm mert nem ment csapat", vagy a " jajj, nekimentem olyannak, aminek nem kelett volna" esetekre értette a Loadot, persze ha bekövetkezik a dolog, szépen Úriasan a Netkábel kihúzásával/lekapcsolásával is meg lehet oldani eme problémát, de kinek mitválogat a becsülete!

Az elment a net problémát meg a nagyfőnökök is bármikor megtapasztalhatják, pl 1 áramszünetet nem lehet behatárolni, főleg az előre nem jelzettet, de tuti mindekinek van szünetmentes táp meg hasonlók... De van az a verzió is, amikor az illető tudja előre, hogy bekövetkezhet ez és az, s nem 1x fordult elő vele az életbe (Persze mindet csalási szándékkal teszi) és a többiek is lehet tudomással vannak ezen dolog iránt...

Szóval variáció van, akárcsak ízlés... :roll:

Conan: Tudod még létezik "tiszta" játék is, azért van hogy a loadot nem fogadják el, és felvállalják, hogy hülyeséget csináltak...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 11:17 

.

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 0:18-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 12:15 
Heroes Team

Mugger_ írta:
Szerintem a lehető legrosszabb a kategórikus tiltás ÉS A szubjektív
engedélyezés fentebb Nimbus által is említett KOMBINÁCIÓJA!!!
NEM igazságos egyszerre mindenki másnak tiltani ÉS az ismerősők/barátok számára opcionálissá tenni a load lehetőségét, akkor könnyen előfordulhat, hogy Sztrovacsek Lajosnak - mert nem ismerem - nem engedem, az általam szeretve tisztelt Gipsz Jakabnak viszont -természesen, végül is Ő nem csal csak megszakadt a netje"- igen. Még saját felelősségre sem, mert ez egyértelmű jogosulatlan előnyhöz jutattás, ami ugye minden versenyben tiltott szokott lenni!

VAGY MINDEN LOAD lehetőséget ki kellene zárni - bárkire is vonatkozzon - a "szerencsétlen, netje szakadt csaló" automatikus vesztésével, vagy a 2 játékos SZUVERÉN döntésére bízzátok, végül is az esetek jelentős hányadában felnőtt, értelmes emberekről van szó, talán el bírják dönteni, hogy engedélyezik -e a másiknak (és persze maguknak is) a visszatöltést.

De együtt a 2 variáció semmiképp se működhet! Nincs más tészta! Egy tészta van s azt lehet fogyasztani, vagy se! Szerintem...

Üdv. Mugger

Lehet nem voltam elég egyértelmű, ezért elnézést. Szó nincs arról hogy kombinálnánk bármilyen kategórikus tiltás és szubjektív engedélyezést... A szabály egészen egyértelműen a kategórikus tiltásról kell szóljon, melyet a vitás esetekben alkalmazni kell. :!:
Amiről az utóiratban írtam ellenőrizhetetlen, éppen ezért szabályozhatatlan. Szal igen EGY tészta kell, hogy legyen hivatalosan, de az illegális tészta fogyasztással kapcsoltban nem lehet mást tenni, mint rábízni 2 játékos SZUVERÉN döntésére! :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 12:19 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 0:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 12:34 

cat
olyan eset amikor megszakad a net előfordulhat, akkor nem látok problémát abban, hogy load legyen, de a bebuktam a hősöm, lejárt az időm, bad click bajnok vagyok (by szotyi) meg hasonlókra nem vonatkozik.
A modemes korszakban sokkal több probléma volt, főleg data error, de sosem volt ebből probléma.
Sajnos azonban van(nak) olyanok akikkel csak ugy játszok, hogy előre kikötöm, legyen bármilyen probléma nincs load, ha szakadás van,akinek megszakadt az veszit, természetesen ez rám is vonatkozik.
Ez van sajnos, nem szivesen, de ez van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 13:33 

most akkor Süni azért kért load-ot, mert vmit elrontott, nem? nem tudom miért lett összecsapva ez azzal az esettel, amikor megszakad az internet - vagy, újraindul a gép! pár héttel ezelőtt mind Bozsoval, mind Jouval simán lejátszottuk úgy az OB-s meccsünket, hogy vagy 10/15-ször indult újra a gépem :shock: mondtam előre, hogy haldoklik, de lejátszottuk, sürgetett már a határidő

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 14:54 

ArchConan írta:
Jou írta:
Conan: Tudod még létezik "tiszta" játék is, azért van hogy a loadot nem fogadják el, és felvállalják, hogy hülyeséget csináltak...

Süni esetében sem történt semmi sportszerűtlen, csak mivel kiírta a fórumra, szemet szúrt olyan embereknek, akik load nélkül játszanak és ők nem szoktak ilyen 'kegyben' részesülni, ha bebukják a főhőst. Ettől még ugyanúgy játszhat valaki továbbra is load-dal, csak nem kell borzolni vele mások idegeit. Illetve nem illik saját győzelemként reportolni a meccset, ha már egyszer elbukta.

Üdv!
Miután bebuktam a főhősömet a játékban,rögtön rákérdeztem a játékban,hogy végem van,és nyertél,vagy esetleg kérhetek egy loadot?
Én ezzel komolyan senkit sem akartam felbőszíteni,hogy ezúttal loaddal játszottam,csak ha már nyertem,volt kedvem leírni,hogy sikerült...
Eddig még nem tudtam arról,hogy ha valaki kér loadot,már nyertesként nem fejezheti be a meccset,mostmár ezt is megjegyeztem.
Süni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 14:59 

Hogy miért nem voltam itt ma a fórumon eddig?
És miért nem voltam neközelbe a héten ezen kívül még 3 napig?
Mert dolgoztam a szüleimnél,ekkor 4:40kor kelek,és stb...
Ugyanúgy dolgozok(azaz szedem a gyümölcsöt,mint egy felnőtt)...
Kiskorom óta minden nyáron kint vagyok.A nyaram 80%a ezzel megy el.
Conan,elsősorban neked írtam ezt is,csak hogy tudd,messze nem ismersz.

ON
Holnapra keresek pár embert,Might vs Magic verseny keretein belüli játékra,vagy random mapon is mehet a game.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 15:05 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 0:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 15:12 

Annyira debil,mint a Süni vádlottat 2006.november 13.án ismertem meg...
Szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 23 szomb., 1:48 

Süni írta:
Annyira debil,mint a Süni vádlottat 2006.november 13.án ismertem meg...
Szerintem.

nyilván nem érted

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 23 szomb., 21:20 

Értem NG,effelől megnyugtatlak :) :)

Taegen vs Süni
Nyugat vs Kelet
Astral(Tower) vs Galthran(Necro)
Első nap 8 hőssel kezdtem,azonban egész játék folyamán iszonyat lassúnak éreztem magam,szerintem jogosan,log,csizma,kesztyű sem jött
5all 2.héten,a másik szigeten Kanna,3.hét elején szintén meglett.
Gyűjtöttem a csontikat,ehhez még jött a dupla vár,úgyhogy messze nem vettem sietősre a tempót,bár igencsak elgondolkoztatott,hogy egyik vár MG-je sem adott animate dead spellt :)
Sőt,ezt még fokozta,hogy mindkét várban a level 4-5 guild ugyanaz lett: azaz town portal,frenzy,sacrifice :lol:
Minden hét kezdetén kivettem a csontit hozó hőst,aztán száműztem is.
1 küldiartit meg sem csináltam,anélkül törtem be középre,miután a térfelemet szinte teljesen kifosztottam.
1 nappal később következett a főcsata:
2.1.5nél
Galthran 20 38 25 19 Astral 20 14 25 22
Seregek
796 skeleton warrior,128 zombi,107 wights,51 vámpír lord,45 power liches,18 dread knight,9 ghost dragon
2 küklopsz,2 red dragon,17 beholder,20 naga queen,32 arch magi,24 master genie,9 titán
Első körben a redeket kellett lebontani,sikerült a licheknek egy luckkal,így nyomtam egy expert slowot,aztán megfeküdt a toweres sereg,maradtak a titánok,nagák
Néhány kör alatt ők is megadták magukat.
Köszönöm a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 24 vas., 5:59 

Suni neked egy kulon forum kene komolyan :!: mondom :lol:

A Laca elleni meccsrol meg no comment, ha nem latod mi a gaz benne, akkor inkabb STFU :lol:

LOAD meg alap, hogy nincs... max olyanoknak adok akikben megbizom 100%. PL: magamnak :lol: hiheto... senkinek :wink:

Udv,

P

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]