Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 70  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 feb. 13 pén., 16:26 
Heroes Team

Zeth írta:
Üdv!!

Kb egy hete írtam egy segítség-kérőt.. amire válaszolt is valaki.. csak sajnos utána /sorsszerüen mondhatni/ meghalt a gépem:(( és elveszett egy csomó mailes infó , többek között a email címe is.
Légyszi, aki tudnál segíteni az Empire the world 1ben írj újra!! a zeth@freemail.hu-ra
Kár h a II. nem lehet megcsinálni:(
köszi

Ezért kell ide a fórumra megírni az ilyeneket :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 feb. 14 szomb., 11:09 

Kösz a segítséget, de így sem megy, pedig megcsináltam mindent. Nincs vmi más ötletetek ezzel a pályával kapcsolatban? (Long live the king 1. pálya)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 feb. 21 szomb., 12:45 

Sziasztok!
Légyszives segitsetek nekem: H4 zenei kellenenek nekem MP3 vagy ogg ba ha tudtok segitsetek PLS
elöre is THX...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 feb. 21 szomb., 13:52 

Szia Mugger. Megkaptad a reinkarnáció elmentését amit küldtem? Mert választ nem kaptam rá. Légyszi írjál, ha kell elküldöm. Köszi :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 feb. 23 hétf., 21:38 

UDV Mindenkinek...
Nem tud senki hozzaszolni a problémamhoz???????????
Hat ezt nem hiszem el...............
Pedig nem is kértem nagyot ....... :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 feb. 23 hétf., 22:06 
Heroes Team
Heroes Team

Chromicum írta:
UDV Mindenkinek...
Nem tud senki hozzaszolni a problémamhoz???????????
Hat ezt nem hiszem el...............
Pedig nem is kértem nagyot ....... :cry:

Én adtam egy linket, ahonnan letölthető egy H4 unpacker.
Vele kiszedheted az összes zenét a H4-ből.
Hogy a csudába nem vetted észre :?:
Kérlek olvasd el a Haldoklik a fórum? című témát a Csevelyfarmban,
mert neked is szól.

Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 feb. 25 szer., 12:33 

Hello!

Lenne 1 problémám! A Heroes 4-hez feltettem a Winds of War kiegészítőt és nem akar elindulni!? tudna valaki segíteni??? 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 feb. 25 szer., 12:35 

Nincs + valakinek a Heroes 2 Gold Edition és a Heroes 2 Price of Loyality??? cserébe én is segítenék megszerezni am csak kell!!!
erre írjatok: keki13@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 feb. 25 szer., 16:30 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

keki13: Eredeti a H4 WOW? Ha nem, akkor az lehet a gond! :cry: Írj egy üzenetet a vologya@heroes.hardwired.hu mail címre a H2-vel és a kieggel kapcsolatban! Lehet, hogy tudok valakit, aki tud segíteni. :wink: Mellesleg a H2-t a Tescoban, EVM-nél, 576 kbyte boltokban meg lehet venni 1990 Ft-ért. Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 feb. 25 szer., 21:13 

Sziasztok!

Letöltöttem egy pályát és mikor ki akartam nyitni azt írta ki hogy "Invalid map file version File version=28 Current version=14"Ilyenkor mit lehet csinálni??? :?: :?: :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 feb. 25 szer., 22:55 
Heroes Team

Sziasztok!

Arkangyal :D : te azt hiszem, hogy Armageddon's Blade vagy Shadow of death verziójú pályát akarsz megnyitni RoE editorral. Nem így van? Akkor írja ki a fenti üzenetet szerintem...
Megoldás: szerzz be a későbbi verzókból egyet, vagy válassz másik pályát. :cry:

Zeth: én voltam, aki válaszolt neked. Írj a krityo1@freemail.hu -ra, holnap megnézem és próbálok segíteni az empire of the world I.-ben. Én írtam azt is, hogy a II. részben nem tudok segíteni, mert szerintem végigvihetetlen a pálya... :evil:

Ha valaki ezzel ellenkező információ tud, az kérem, hogy számoljon be róla, érdekelne, ki meddig jutott el a 2. részben.

Helló: Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 feb. 26 csüt., 16:37 
Heroes Team

Sziasztok!

Kevéssé értek a számítógépek rejtelmeihez, de imádok játszani.
Sajnos a Heroes III. magyarítása után a "Myth and Legend" gyári pálya nem működik. Ez a magyarítás miatt van, vagy a gépemmel van gond?
A másik problémám, hogy Multiplayer-es játékot még soha nem sikerült végig játszani, mert egy idő után elszáll. Valami beállítás rossz? Lehet ezen segíteni?
Ha tudtok kérlek segítsetek.
Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 feb. 27 pén., 9:21 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcos!

Bakos Zsolt: Eredeti Heroes játékra telepítetted a játékot? A magyarosítás csak az EVM-es változattal működik tökéletesen. Bár emiatt nem szabadna a pályának elszállnia, nem működnie.
Nem száll ki a progi csak multi játéknál? Single mappot mikor játszol nem száll ki? Mert akkor az lehet a gond, hogy nincs patchelve a játék!
A javítófileoket (patcheket) letöltheted az oldalunkról a letöltések rovatból. Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 feb. 28 szomb., 17:46 

Hali!
A ROE-ban Dungeons and devils hadjáratban Steadwick elfoglalaása sehogy sem megy. Végére pedig már rohadtul nagy seregem van, de Steadwick-et nem tom legyakni. Nincs erre vmi jó taktika (nálam már 3féle csődölt be)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 feb. 29 vas., 12:10 

Sance írta:
Hali!
A ROE-ban Dungeons and devils hadjáratban Steadwick elfoglalaása sehogy sem megy. Végére pedig már rohadtul nagy seregem van, de Steadwick-et nem tom legyakni. Nincs erre vmi jó taktika (nálam már 3féle csődölt be)

De van, elég sokféle.
1 számú taktika: Az előző pályán igyekszel kigyúrni egy olyan hőst aki az alábbi skileket és varázslatokat ismeri: expert diplomacy/wisdom/air magic/earth magic és lehetőleg logisztika. Varázslatok közül dimesion door/impolision/town portal ajánlott.
Úgy kezdj, hogy teleportálj a dungeon váradba, gyorsan húzd fel a portal of summning-ot és foglald el a dragon cavet(hogy ne tudja egyből leütni a harcosaidat, oszd őket legalább 3 csapatra) impot használva. Így rögtön 2 sárkánnyal kezdesz, ha nem vagy annyira ostoba hogy elfoglalj más lénytermelőket is mert ezzel a saját esélyeidet rontod a plussz sárkányra vonatkozóan. Ezután már jöhet a pénztermelés, de elsősorban a dungeont fejleszd, manna vortex-et feltétlenül építs! Várj a következő hét első napjáig, és vedd fel az újabb 2 sárkányt! Négy red dragonnal már nem gond meggyőzni a kóbor lényeket hogy jobb velünk mint ellenünk, ha meg nem jönnek, akkor sárkányeledel lessz belőlük, és az ellenséges várak elfoglalása is gyerekjáték, így nem gond a költségek fedezése. Még valamit: minél hamarabb, már az első hónapban húzd fel az articaft merchantsot, mert havonta új varázscuccokat kaphatsz amire nem érdemes sajnálni a pénzt vagy az anyagot. A pálya 3 pontján egyébként szintén találsz hetedik szintű lényeket akik egy-egy nagy erejű varázstárgyat őriznek, mindjárt egyet a dungeontól lefelé.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 02 kedd, 12:01 

Ezt a pályát már elég régen csináltam utoljára, arra emlékeztem, hogy nehéz volt, de arra már nem, hogy hogyan vittem végig. Most Gezsa hozzászólásán felbuzdulva gyorsan végivittem a kampányt. Tökéletes! Minimális veszteséggel és állati rövid idő alatt sikerült levernem Steadwicket, magam is alig hittem el, hogy ez én voltam.
A nagyerejű varázstárgyakat nem szedtem fel mindet, de szerencsére Darkstorn szerzett diplomácia képességet is, így amikor letipegtem a Dungeon váramtól délkeletre állomásozó feketékhez, akkor felajánlkoztak, hogy 20000-ért beállnak hozzám, úgyhogy a jófiúknak hamar, és csúnya vége lett :mrgreen:
Köszi Gezsa!
kazakh, a mázlista :lol:

„mi lesz, ha ideérnek a trogodlitidok...”
hát én a heroesos tapasztalataim alapján a legkevésbé attól félek, hogy mi lesz, ha trogodlitidok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 02 kedd, 21:23 

Köszönöm szépen a segítséget, Steadwick most már le van nyesve :D .
Viszont van egy másik gondom :( . Most hogy ezzel a hadjárattal is végeztem, kész van az első 3. A többi viszont ki van szürkézve. Ezeket hogyan lehet behozni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 02 kedd, 22:28 
Heroes Team

Üdv!
Amennyiben bármelyik H3 kampányt szeretnéd elérhetövé tenni,töltsd le a következö fájlt:
http://www.h3trio.com/qrystal/UnlockSecretCmpgns.zip
Az innen letöltött mentést rakd a mentések közé.Ezután bármelyik Kampányt el tudod kezdeni. :lol:
Üdv-Lzo
Ui.:Mikor küldöd a végigvitt kampányeredményeket?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 02 kedd, 22:40 

Lzo: És, hogy is fogalmazzak, "legális úton" nem lehet :D . Ebből a hozzászólásodból azt gondolom, hogy vmi baj van gamémmel, vagy csak az a baj, hogy nem original?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 70  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]