Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 581 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 30  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 27 vas., 16:23 

De mégis van a Necrora...rágyúrnék az ilyen lelkes kék-fehér vibráló fényre és a rohadásra...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 27 vas., 21:51 

Az se lenne hátrány, ha a sok színezés mellett megcsinálnának ilyen apróságokat, hogy a Titán, ami körül villám cikázik és villámot lő legyen immunis a villámra, az infernós lények, amik szó szerint lángokban állnak meg a tűzre... :? 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 27 vas., 22:58 

primessor írta:
Az se lenne hátrány, ha a sok színezés mellett megcsinálnának ilyen apróságokat, hogy a Titán, ami körül villám cikázik és villámot lő legyen immunis a villámra, az infernós lények, amik szó szerint lángokban állnak meg a tűzre... :? 8)

míg ez logikailag (már amennyire fantasy-ben be lehet vetni a logikát :D) korrekt lenne, addig sztem játékmenetileg talán túlságosan nagy tápolás lenne, szóval én arra szavazok, hogy inkább ne kapjanak ilyen immunitásokat. :)

az eddigi upgrade-ek sztem elég fantáziátlanok, bár nem is tudom miket vártam, pár ruhacserén kívül... a legújabb dungeon lények mehetnének rögtön a cirkuszba :)

és az emberek --> renegade upgrade ugyan kézenfekvő megoldás lenne, de játékstílust illetően úgy érzem nem lenne teljesen korrekt, és legalábbis mindenképpen "butítani" kéne pár renegade lényen. ismét csalódnék a nival-ban, ha azokat rakná be alternatíváknak, csak azért, mert azok már egyszer "ki lettek találva"...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 28 hétf., 2:17 

Új infó...
Láttam pár alternatívát...A Necro-s Zombinak ilyen sarlója lesz meg feket ruhája meg haja
Az Academys mage,g*cijól fog kinézni,ilyen fehéres aranyas ruhája lesz,turbános feje lesz,kicsit ilyen filmes arabos jófiú szultánfia kinézet,de jó nagyon.
A küklopsz először nem fog dobálni mert egy nagy fatörzs lesz a kezében.max ha fejlesztve lesz,és el lehet felejteni az emberi kinézetet,mint az ördögnél,ez is hasonló nagy monstrum lesz. Láttam pár új varázslatot.Ebből nekem legjobban a vampirism tetszett,vámpíros képességet kap a lény.
ÉS állítólag az új vár lesz a legszokatlanabb és legszebb az eddig heroes töriben.ÁLLÍTÓLAG
Amúgy ok hogy a törpöknél is ezt mondtam de nekem szerintem a kedvencem lesz.Arantir egy kicsit gagyin van megrajzolva de nekem tetszik azért.Ő lesz a fő ellenfél.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 28 hétf., 2:21 

Jah és a küklopsz szarvain goblinfejek fognak lógni...sztem jól néznek ki...szarvakról jut eszembe,a kentauroknak is iylen kecskeszarvuk lesz,de jól néz ki mert ilyen brutálul néznek ki nem ilyen kis szendén,bár a 3-ban a Rampart a kedvencem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 28 hétf., 13:41 
Heroes Team

csubi írta:
Láttam pár új varázslatot.Ebből nekem legjobban a vampirism tetszett,vámpíros képességet kap a lény.

Amikor a H4 kezd belesodródni a folytatásba.... :roll: :roll:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 28 hétf., 15:44 

Jah meg a másik varázslat ami nekem nagyon tezstett,light magic,és attól függően sebez a lénynek hogy mennyit ölt meg.Ez sokat sebző lényeknél jó ,amikor leöli a pararasztjaimat akkor simán kinyírom egy ilyennel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 28 hétf., 19:42 

csubi írta:
Új infó...
Láttam pár alternatívát...A Necro-s Zombinak ilyen sarlója lesz meg feket ruhája meg haja
Az Academys mage,g*cijól fog kinézni,ilyen fehéres aranyas ruhája lesz,turbános feje lesz,kicsit ilyen filmes arabos jófiú szultánfia kinézet,de jó nagyon.
A küklopsz először nem fog dobálni mert egy nagy fatörzs lesz a kezében.max ha fejlesztve lesz,és el lehet felejteni az emberi kinézetet,mint az ördögnél,ez is hasonló nagy monstrum lesz. Láttam pár új varázslatot.Ebből nekem legjobban a vampirism tetszett,vámpíros képességet kap a lény.
ÉS állítólag az új vár lesz a legszokatlanabb és legszebb az eddig heroes töriben.ÁLLÍTÓLAG
Amúgy ok hogy a törpöknél is ezt mondtam de nekem szerintem a kedvencem lesz.Arantir egy kicsit gagyin van megrajzolva de nekem tetszik azért.Ő lesz a fő ellenfél.

Csubi
letudnád írni az oldal címét ahol ezeket láttad. Előre is köszi. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 28 hétf., 20:25 

csak concept artok,még de www.heroesofmightandmagic.com és ott van valami new infs from mittomén kicsit lejjebb,ott nagyon frappánsan rákattintazs a here-re :D és ott van valami fórum és ott vannak berakva a hozzászólásokhoz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 29 kedd, 9:29 

Nagyon ott van minden lény, először azt hittem hogy a küklopsz olyan lesz mint a Dark messiah-ban de ez minden képzeletemet felülmulta nagyon várom már ezt a kiegészítőt.http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=22026 ez közvetlenül az aforum ahol a képek vannak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 29 kedd, 10:21 

Ez nagyon király lesz, nehéz lesz kivárni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 29 kedd, 12:02 

azon már elgondolkodtatok, hogy vajon hogyan fogják megoldani, hogy a már jelenleg is elég használhatatlan Ranger főképesség ne váljon még használhatatlanabbá az alternatív egységek megjelenésével? :?:

csak mert én félek tőle, hogy ha nem egyszerűsítik, hogy csak a vadászandó alaplényt kell megadnod, hanem továbbra is kénytelen vagy választani az alap az upgrade és most már még egy extra upgrade változatok között, akkor garantáltan a sylvan lesz az egyik leghaszontalanabb faj hős főképességet figyelembe véve.

illetve necro-knál is hogyan lesz megoldva az újonnan bevezetett fölélesztési képesség? alap-->alap, upgr.-->upgr., altupgr.-->alt.upgr. lehetőségek lesznek csak konvertálásnál? mert akkor az a képesség is kb el lesz lehetetlenítve használhatóság szempontjából... egyesek már a mostani használhatóságát is erősen kétségbe vonják...

nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezeket hogyan fogják megoldani Nival-ék. remélem kitalálnak valami értelmes megoldást ezekre a problémákra, különben végleg eláshatják magukat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 29 kedd, 14:40 

Szerintem úgy kéne működnie, hogy csak az alap lényt kellene kiválasztani és az mindkét fejlesztésre vonatkozzon, cserébe csökkenteni kéne a valószínűségét a dupla sebzésnek azon a lényen a jelenlegi 40%-ról mondjuk 30-ra. A nekróknál meg az lenne a jó, hogyha csak azt a updrade-t kapnánk meg, ami a seregünkben van(ha ugyanabból a lényből több féle is van akkor a fejletebb változatból adjon), cserébe itt meg vagy a nekro skill hatékonyságát kéne csökkenteni vagy estleg a sötét energiát kéne csökkenteni arányosan. Lenne még két dolog a démoni hősöknél is, amit még én szvsz csökkentenék. Az egyik a pokoltűz által okozott sebzés mértéke, na ennek a valószínűségét kéne 30-ról 20-%-ra csökkenteni és a kapunyítás is szintenként mondjuk 5%-al kevesebbet hozzon. Ennek azért lenne értelme, mert én szsz sokszor voltam olyan helyzetben, hogy rátápolva rengeteg lényt tudtam idézni és azok gyakorlatilag mindenkit elintézek. Lehet ez nem jó megközelítés, de én tartom magamat ehhez!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 29 kedd, 23:24 

Láttam az Inferno alternatívákat is...azt kell mondjam rettenetsen eltalálták,főleg az Arch Demon-t (ördög)és a Helmmaret (Nightmare).Rettenetes jó lett ez a 2 tényleg,de a többi miatt se panaszkodhatunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 30 szer., 15:29 

Leírnád ismét hogy hol? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 30 szer., 15:42 

www.heroes-centrum.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 30 szer., 18:06 

Én nagyon féltem ,hogy mit fognak művelni a kedvenc kasztommal de ez a megoldás nagyon tetszik.( az hogy a lények ból léngok helyett hamu jön).
Haj, ezek az alternatív fejlesztések egyre jobbak. Mikor jelenik már meg ez a kiegészítő !?:cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 31 csüt., 0:38 

Orc hero peculiarity:
- Can't use magic spells
- Can weaken enemy magic (used on selected school, possible effects: lowering spell power, lowering school mastery, rising mana cost etc.. )
- 6 war-cries (boost creature param., summoning creatures)
- Unique skill: blood rage (adds bonuses to creatures while they are fighting "actively")

Orc faction creatures:
- Goblin (imp + gremlin): can desert, if stack suffers heavy losses
- Centaur (human + hell horse): shooter
- Orc (demon + human) strong infantry
- Shamaness: the only caster, can sacrifice goblins for mana
- Orc chief : elite figher of orc army
- Wyvern: the only flying creature
- Cyclop: can eat goblins, can throw goblins, can damage walls
:shock:
Úgy látszik, a goblinok sok mindenre lesznek jók, csak harcolásra nem. :)
Nekem nem igazán tetszik a Küklopsz kinézete, de annyira nem is rossz, mint amennyire rontottak el már a nivalosok külsőt. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 31 csüt., 11:59 

444Tibi írta:
www.heroes-centrum.com

Ezen a cseh vagy milyen oldalon már meg lehet venni a Tribes of the Eastet!!! Nálunk meg jövő év október?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 31 csüt., 13:52 

Necromancer írta:
444Tibi írta:
www.heroes-centrum.com

Ezen a cseh vagy milyen oldalon már meg lehet venni a Tribes of the Eastet!!! Nálunk meg jövő év október?

csak előrendelni lehet, nem megvenni :) (illetve persze lehet hogy ki is fizeted és lesz egy biztos példányod, de ugyanúgy csak a hivatalos megjelenéskor, mint a többieknek :))
van különbség :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 581 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 30  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]