Nos sziasztok.
Ez a pálya szerkeztős téma nekem nagyon tetszik . Sok hasznos információval gyarapodtam.
De lenne egy kérdésem.
A Heroes 4 ben , hogy lehet eventeket (esemény sort lerakni )
következő kérdés : a questek (Heroes 3 ban a neve seers hut volt

)-et hogyan lehet használni.
Hol lehet szöveget megadni és hol a küldetést . nagyon kiváncsí vagyok.
kérlek válaszoljatok erre .
Na akkor én is bekapcsolódnék a témába én is szeretek pályákat szerkezteni.
A honlapon eddig 3 van fent :Italia war (3)

, Hegylakó(4)
Haxawar(5)
mindeggyik Xl es méretű .
Ha akarjátok megnézhetitek őket. Egy megjegyzés a hegylakó és az italia warban vannak seers hutok de nincsenek benne küldetések mert akkor még nem tudtam, hogy hogyan lehet ilyet csinálni .
-Ha minden igaz a napokban kerül ki egy másik pályám
a neve Beriquel ami szintén egyedül a világ eleln szerű pálya .
Nos most erről fogok írni.
1.Én álltalában ilyenkor 8 különböző földrészt szerkeztek ahol természetesen 8 nép éldegél

. Mindegyik földrésznek adok nevet .
Mindeggyik ilyen országnak van határ őrsége némi katonával. És álltalában ide szoktam tenni a kis táblácskát (Ide írom az ország neveket )
2, álltalában mindeggyik nép egyenlő feltételekkel indítom. Bár ha a történetben az szerepel , hogy a fő gonosz feltört a pokolból akkor az a nép egy nagyobb létszámú kezdő csapattal indít. persze hátrányoltatom is őket éldául nincs váruk. És el kell foglalniuk eggyet.
3,Nekem nagyon fontos a szöveg , ezért viszonylag sokat írok. Mindegyik
népnek külön történetek . Fontos a tartalmi kapcsolatok. Előfordul az is , hogy vanna olyan szövegek amit minden népnél megjelenítek. Pl megjött az adó
4, az eventekről is van mit írnom. az ilyen tipusú pályáknál értelmetlenség lenne tele tűzdelni mindenfél eventekkel . népenként elég 5-6 maximum
6,seers hutok a legérdekesebb elemei a páyláknak. Ajánlott jó sztorit írni .
Nos sorolhatnám, de inkább befejezem az egészet .
Na sziasztok