Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 452 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 28 csüt., 20:52 

A kieg-nek nálam már 2.0-ás a verziója, de az alapjátékot 1.4-en hagyja sajnos...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 0:50 
Heroes Team

Freemy írta:
Igen, a legújabb alatt én az 1.4-et értem. Hogy lehet (ha egyáltalán lehet) visszabutítani a játékot 1.3-ra? Mert abból, amit írsz, nekem az jön le, hogy ott még minden ok. Normális sebesség, nem szaggat és hiba sincs annyi. Vagy tévednék?
Lesz még majd 1.5-ös patch is az alap játékhoz, vagy az már a kiegészítővel együtt lesz? Nekem csak az eredeti van meg, és amíg azt végig nem viszem, nem is kell a kiegészítő...

A Lebutítás nálam uninstall és újratelepítés, 1.3 peccselést jelentett! Azt meg hogy a játék nem lassul be nem tudom garantálni, nekem belassul, bár csoda hogy elindul itt egyáltalán! :shock: A hibát meg úgy értelmeztem, hogy nem láttam még túlzottan! A multkor láttam 1.0-t, hát had ne mondjam! Még jó hogy nem indul el! :lol: :lol: volt egynehány hiányosság benne, ami hibának is mondható! :(

Koy: Mentéseket nem kapunk már? :cry: :cry:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 9:26 

Arra nem jöttem még rá, hogy hol tárolja a játék a mentéseket. Mert nem szeretném újra kezdeni az egészet újrainstall után... Szóval hol vannak?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 9:52 
Heroes Team

Dokumentumok/My Games/Heroes of Might....V/Profiles/Fremmy/Saves

Például, ha Freemy nickkel van a felhasználó létrehozva! :wink:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 11:36 

Tipp mindenkinek: ha az ellen Haven-nel van és pl. sok a kóbor ill. paplovaggal rendelkezik a seregében (vmi más egységéből) és már a játék alatt látjuk hogy erre tápol, akkor használjunk egy klasszikus Heroes 3 kombót! Mindenféleképpen fejlesszünk sötétmágiát és vakság-bábjátékos kombóval gyűrjük le őket! Multiban nekem ez az egyetlen fegyverem a Haven szokásos létszámfölényével szemben és eddig mindig bevált legalább is aki ellen ezt bevetettem!
8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 11:40 

Utrkij Yuzsulaw írta:
Tipp mindenkinek: ha az ellen Haven-nel van és pl. sok a kóbor ill. paplovaggal rendelkezik a seregében (vmi más egységéből) és már a játék alatt látjuk hogy erre tápol, akkor használjunk egy klasszikus Heroes 3 kombót! Mindenféleképpen fejlesszünk sötétmágiát és vakság-bábjátékos kombóval gyűrjük le őket! Multiban nekem ez az egyetlen fegyverem a Haven szokásos létszámfölényével szemben és eddig mindig bevált legalább is aki ellen ezt bevetettem!
8)

EZ a trükk beválik Haven VS Haven harcban is?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 11:56 

Haven vs haven harcban minden azon múlik, hogy kinek van erőforrás előnye a másikkal szemben. Ezután már csak mindkettőnek képeznie kell az egységeket és akinek ez jobban megy általában az győz. De haven-nel is meg lehet ezt próbálni, de nemigen lesz hatásos, mert a lovagoknak nem kimondottan magas a varázserejük, ergo ippeg 1-2 körig fog tartani minden varázslat(pl. a vakság meg a bábjátékos vari), és nagy seregeknél semmit se fognak így érni!
Azt még hozzáfűzném mégegyszer, ha a Haven-nel sötét mágiát használunk, akkor mindenféleképpen menjünk az "átkok mestere" ----> "bukott lovag" vonal eléréséhez, mert ugyan -1 morál mindenkinek, amit egy áldás már is semmisé tesz, de minden sötét mágia +5 varázserőt kap, így már lehet a lovaggal is tartós átkokat szórni! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 01 hétf., 18:06 

Egy tipp, ami nekem megkönnyítette a hadjáratot a varázslóval:

Ring of Sar-Issus+Archmage+Arcane training(Sorcery)=Ingyen mass slow, firebolt... vagy 3 manáért Conjure Phoneix
(Az Erratic mana nem lett meg, de azzal még érdekes dolgokat lehetett volna összehozni...:))

(pár száz familiar után nem volt rossz...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 03 szer., 13:13 

Jou írta:
Akkor majd ide is passzolhatnál egy másolatot! ( illes_v@citromail.hu ) Köszönöm! :D

Bocs mindenkitől, de egy kis technikai malőr történt (a suliban, ahol dolgozom a hálózat nem enged csatolni) de amint lehet küldöm a sav-eket :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 04 csüt., 23:44 

Még nem "butítottam le" a Heroes V-ömet, mert kíváncsi voltam, lesz-e még hiba, mert ami eddig volt, az még elviselhető.

Mostanáig kellett várnom, hogy újra találjak valamit. Az Inferno 3. küldetésénél járok épp és Agrael-nél jött elő a dolog.
A megidézett pokolcsődöreimet, ha leüti valaki, akkor kidob a játékból. Idézés nélkül meg nem tudom megnyerni a csatát... Persze ez nem egy fontos harc, ezért elhalasztottam későbbre. Lehet, hogy már korábban is így jártam volna vele, de nemrég értem el azt a szintet, ahol már a pokolcsődör is idézhet. Azóta ahányszor leverik az idézett csődöröket (de csak Agrael-nél), mindig egy szép hibaüzenet kíséretében kivág az asztalra...

Attól félek, hogy ha újra feltelepítem, de csak az 1.3 patch-ig a játékot, akkor nem fogom tudni megnyitni a mentésemet. Ilyen előfordulhat? Vajon 1.3-al is fellépne ez a probléma?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 05 pén., 12:18 
Heroes Team

Freemy írta:
Még nem "butítottam le" a Heroes V-ömet, mert kíváncsi voltam, lesz-e még hiba, mert ami eddig volt, az még elviselhető.

Mostanáig kellett várnom, hogy újra találjak valamit. Az Inferno 3. küldetésénél járok épp és Agrael-nél jött elő a dolog.
A megidézett pokolcsődöreimet, ha leüti valaki, akkor kidob a játékból. Idézés nélkül meg nem tudom megnyerni a csatát... Persze ez nem egy fontos harc, ezért elhalasztottam későbbre. Lehet, hogy már korábban is így jártam volna vele, de nemrég értem el azt a szintet, ahol már a pokolcsődör is idézhet. Azóta ahányszor leverik az idézett csődöröket (de csak Agrael-nél), mindig egy szép hibaüzenet kíséretében kivág az asztalra...

Attól félek, hogy ha újra feltelepítem, de csak az 1.3 patch-ig a játékot, akkor nem fogom tudni megnyitni a mentésemet. Ilyen előfordulhat? Vajon 1.3-al is fellépne ez a probléma?

1.3-nál nem lép fel ilyen probléma egyáltalán, mit ez az idézős! Az 110%-hogy nem vág ki, mert én abban a kampányban már a 2. páylán felzúztam expertre a Gaitinget, s sűrűn idézgettem mindent mivel így lehetett sok csatát veszteségmentesen megnyerni viszonylag kis sereggel!!

A mentéséses dolog meg szerintem így van ahhogy mondod, általábban fejlettebb verzió mentéseit nem látja a "butább"! :( Ezzel én is megszívtam sajan, de én még az 1. kampány vgén! :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 05 pén., 13:51 

Akkor valahogy végigszenvedem ezzel, mert újrakezdeni nem akarom. Vagy létezik valami kód, amivel el lehet jutni újra idáig? Egyébként nem hiszem, hogy lenne, mert akkor minden más lenne...
Mondjuk az tetszett az Inferno küldetés elején, hogy az a Godric üldözött az első küldetésben, akit korábban jól felfejlesztettem. Féltem is tőle rendesen, de olyan hülye volt, hogy simán le lehetett rázni. Ha én irányítottam volna, Agraelnek nem lett volna menekvése! :)

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 05 pén., 15:31 
Heroes Team

Akkor jó lesz neked a Nekró kampány 5 pályáján! :) Ugyanis ott übertáp sereggel lesz majd ellened, s a cél beverni a várban, ahhol csücsül!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 05 pén., 19:21 

Ha tényleg gond lesz, akkor majd nem tudok mást, mint újrakezdem. Most vagyok a 4. küldetésnél, bízom benne, hogy más összetételű sereggel más térképen más ellenfél ellen nem jön elő a hiba... Jobbat nem tudok, mint bizakodni.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 06 szomb., 23:07 

Egy törpös tipp: a rúnák nagyon jó tápoló varik ugyebár, és ha ezt kombináljuk a fénymágia varijaivak akkor még a Haven-t is "megalázva" táposabb sereget csinálunk harcmezőn az egységeinkből. Egy érdekesség még ehhez: van egy hős (huh na nem tudom a nevét :D ), aki ha fénymágiát nyom a saját egységeire akkor mellette van esély az "Igaz Hatalom" vari elütésére is, ennek az esélye a hős szintjétől függ!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Training
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 19 pén., 23:59 

Sziasztok! A Haven trainingje engem is nagyon megigézett. Eddig Heroes V-ben szinte mindig Haven-nel voltam (Dougal) és a trainingnek nagyon sokat köszönhetek. A hősömből adódik, hogy elsősorban Marksman-t fejlesztettem. Viszont még mindig nem tudom pontosan mennyibe kerül a fejlesztés, ha megépült a Hősök Csarnoka (gondolom úgy hívják a magyar verzióban) Valami ilyesminek tűnik, hogy a két egység közti értékkülönbség kétszerese (amiből potenciálisan 10%-ot levesz az Expert Trainer). Tehát Monkból olcsóbb Cavaliert fejleszteni, mint Inkvizitórból? Ha jól emlékszem egy Marksman összesen 140 arany szokott lenni, ha parasztból van fejlesztve. A Monkból fejlesztett Paladin kb 3000?
Agrael

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 20 szomb., 10:11 

Ha a képzési árréseket akarod megtudni javaslom látogasd meg ezt a címet:

http://www.heroesofmightandmagic.com/he ... ning.shtml

Remélem segítettem!
Üdv Utyu!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 25 csüt., 19:25 

Amit én gondolok hogy nekem megy:

Irina-val mindig is egy csapat voltam. Griffekkel főleg (látszik, hogy szeretem őket). Nemcsak a Battle Dive a jó dolog, hanem a végtelen visszacsapás (lásd Battle Griffin - a kedvencem mert olyan vörös XD )

Szóval, Irina kb... 20as szinten, egy pár mellékes ember (főleg Angyal) meg ... *ühüm* Imperial Griffin - Throng v Horde (60 azér nem jó...)

A csatataktika már az én dolgom... ez nagyon egyedi dolog. Nem javaslom másnak.

Alc

Ja persze...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 04 vas., 13:58 

Szevasztok!
Remélem tudtok segíteni. Az a gondom hogy a map editorban amikor meg akarok változtatni egy mapot és lementem, a file-ja 1 byte-osra változik és onnantól kezdve meg se lehet nyitni többé. Mit rontok el? Mit kell még változtatni a map tulajdonságaiban hogy ez ne következzen be?

Előre is köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 06 kedd, 18:00 

A Dungeon utolsó küldetésénél tartok. Eddig nem volt gondom a kampányban, viszont most már többször is megizzadtam ezen a pályán, míg végre elértem a célom. Már csak az utolsó garrison van hátra és a végső hős. Legalábbis remélem, hogy nem kerül több ellenséges hős az utamba.
Elkövettem több hibát is a kampány során, amit már nem tudok visszacsinálni. Raelag nem szerzett mágikus képességeket, amikor még nem olvastam a végigjátszást, akkor inkább az erőre gyúrtam, mint általában mindig. Itt kezdődik a probléma. A hatalmas seregek ezen a végső pályán csak mágia segítségével győzhetők le minimális veszteséggel, nekem pedig nincs durva mágiám, sőt útközben összeakadt a bajszom az egyik erős inferno hőssel, aki szépen lefelezte a seregem erejét. Így a föld alatti lénytermelőket használva valamelyest pótolni tudtam a seregemet, de messze vagyok attól, amit úgy gondolok, hogy elég lenne.

A kérdéseim a következők:
1. Lesz-e valami hátránya annak, ha nem éri el Raelag a maximum 40-es szintet? Ugyanis arra nem vagyok képes ezzel a sereggel a pályán.
2. Milyen erőt képvisel az utolsó hős? Ha túl erős, akkor inkább nem is folytatom és kezdem előről a pályát.
3. Miért kellett ennyire brutális ellenfelet gyártani, ahol pláne villámléptékben kellene haladni, hogy ne fejlődjön túlságosan?
Nem szeretem az ilyen pályákat. Azt szeretem, ha egy térkép maximálisan, 100%-ig kijátszható, nem pedig azt, ahol futni kell a sikerért. Azt sem értem, hogy minek kellett a föld alatti inferno részre inferno dewellingeket berakni? Mikor nincs értelme használni őket. Értelmetlen a varázstárgykereskedő is, mert ha az ember vesz ott bármi hasznosnak tűnő dolgot, már nem marad pénz lényekre. Túl kevés a pénz! Vagy legyen több és akkor be lehet osztani úgy, hogy ebből is egy kicsit meg abból is egy kicsit, vagy inkább ne is legyenek olyan helyek, ahol "elcsábulna" az ember... Nem?

No, picit megszaladtak a sorok... Azért remélem, hogy érthető voltam. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 452 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]