Üdv!
Ma este sor került az OB 3. fordulójának egyik elmaradt meccsére.
(Fighting for Turf)
Lzo (Inferno - Orrin) vs. Koko (Fortress - Tazar)
Az elején kisebb fejtörést okozott a hősválasztás,a lehetőségek közül Orrin tűnt a legjobbnak.Nem is volt vele gond,esetleg annyi,hogy nem volt képes megtanulni,csak az Adv.Wisdomot.(Implo bentmaradt a várban...)Az elején jó artikat találtam,a 2. vár fölött(ami szintén Inferno volt...

)+3DragonShield,majd +2 Dragon Kard,a vízen pedig a +4Dragon korona...Így attól eltekintve,hogy pénzem alig volt,jól álltam.Devilt nem építettem,helyette Démonig,majd a végén Efreetig a 2 várat...Ekkor megláttam a csizmát épp arra,ahol Tazar átnézett kis fejlődésre.Szerencsére nem látta meg és vitte el.Így is sok időbe telt,míg odaértem...
Az első hónap végére egy szintre került a 2 főhős,és anyagilag is utolértem magam.Volt egy elvetélt próbálkozásom az ellen második váránál(Necro) 1 droiddal,maradt 1 farkasa,meg 2 Walking Dead,nekem pedig elfogyott a manám idő előtt.Támadóvarázslat nem jött igazán értékes,a TP volt a leghasznosabb 2 várból...,és a Lighting(350 körüli sebzéssel).
A 2.hónap elején a kapukon átmentem ,megnézni mi a helyzet.Erre látom,Ő meg oldalt jön..

Így kölcsönösen meglátogattuk egymás Libraryját...Majd én hazateleportáltam.
Másnap egészen a váramhoz ért Tazar.
Ekkor megtámadtam a vár mellett.Értékek:Orrin(18,20,14,12)-Tazar(13,18,16,17)
Beálltam a 120 körüli Magogot védeni,de első csapásként jött a Meteor.Ekkor szétrebbent a csapat,és Lightinggal próbálkozott,valamint a 3 Gorgonomat ráuszítottam a Hidrákra

,meglepetésre,2x1-et le is vettek(a másodikat 1 vette le...

).Ennyi kellett is ,mert Koko több morált is kapott,és a Resisttel is szövetkezett.A vége felé maradt 13 Gorgonja vakítva,11 Lizard talán plusz 1 Wyvern,amit sehogy sem értem el,nekem pedig 2 Efreet,meg 9 Démon.Ekkor hazafizettem a kis seregemet,mert Tazar leLightingolta volna őket gyorsan.Másnap jött az erősítés neki Gunnarral...Szerencsémre Tazar csak a legyeket hagyta magán és így állt meg.Erre kirontottam a várból és megtámadtam.Ehhez kellett a csizma,adv.log+a Fountain is...

volt meglepi,mikor odaértem
Én kezdtem,mert volt +1 speed nyakék.Nézem,a Lighting leszedi az összes legyet

-
resist... :roll: bakker,akkor nem nyertem?
Tazar hazahúzott.Maradtam ott,mellettem Gunnar az erősítéssel-megtámadott.Én 2 Efrettel,9 démonnal,ő az erősítéssel.13 Gorgonnal menekült haza-sajnos...Közben bukott a 2. váram.2.hét első nap új sereg,futás a 2.várhoz,Koko kivett mindent onnan is.
+1 szint meglett közben,de nem jött a Wisdom
Ugrás haza,Tazar már a kapuk előtt.Minden hiába,levarázsolt a váramban,rezisztállt többször is,és a 25 Gorgonnal nem tudtam mit kezdeni...
Gratula Kokonak,régen játszottam ilyen kiélezett,izgalmas és fordulatos meccset!
Köszi és Üdv-Lzo