Vasárnap lejátszottuk a meccsünket Crevyvel.
Crevy (Castle-Christian) - Merlin (Rampart- Mephala)
Nagyon lassan haladtam az elején. A váram előtt egy számomra használhatatlan necromanta köpeny volt. A menkülttáborokban is gyenge lényeket kaptam ekkor.
A másik váramat (Fortress), csak a második héten foglaltam el. Ezt Crevy megtette már az első hét közepén.
A vízen sem találtam értékes tárgyat sajnos. A területemen Golden Bow

, +5power páncél, és Dragon Wing Tabard voltak. Szép lassan begyűjtöttem őket.
A harmadik héten Christian kihozta középről az összes tárgyat. A +5 all kardot, a +12 véde-kezés pajzsot, a +2 all szandált éa a Resistance csizmát. Na itt a vége gondoltam.
A negyedik héten fosztottam az utópiát. Szerencsére, használható tárgyakat kaptam. A Sár-kánypikkely mellvértet, a Sárkányfog koronát és az Égbolt varázsgömböt.
Csak a főváramat fejlesztettem. A váramban teleportot, láncvillámot valamint vízi lényélesztő varázslatot kaptam.
Mivel középen nem nyitottam kaput, Chistian a második hónap elején a teleport kapun ke-resztül közelített. Ekkor mentem át az ellenfelem térfelére én is, szintén a teleport kapun ke-resztül. Felvettem a küldetés tárgyamat, majd könyvtárlátogatás, és uzsgyi vissza.
Crevy szerencsére nem támadott egyből. Elment a könyvtárba ő is és a terep felderítésébe kezdett.
Beváltottam a küldetés tárgyamat és ismét átmentem ellenfelemhez. Sikerült a várait elfoglal-nom úgy, hogy addig Christian nem foglalt várat.
Kénytelen volt várat foglalni.
A főcsatára, a főváramban került sor. Mephala, a teleportnak köszönhetően a várban tartózko-dott.
Christian még ekkor is jelentős értékbeli fölényben volt. Nem volt azonban igazán jó varázs-lata. A klónozás és a pokoltüz voltak a fővarázslatai.
A csatát javamra szerintem a láncvillámom döntötte el.
Crevy-nek volt piros gömbje ill. mágia ellenállás nullázója is, de nem használta őket.
A főhősök értékei a főcsatánál a következők voltak.
Christian 23-34-20-19, míg Mephala 21-19-14-13.