Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 14 csüt., 8:52 

üdv újfent mindenkinek!
Freemy, te úgyis olyan összefoglalós vagy: nem tudnád nekem összefoglalni a mostanában hajón történteket, kb a vízszerző túra elkezdése óta? Nincs sok időm, és ez leegyszerűsítené a dolgom a visszakapcsolódás ba!
előre is köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 14 csüt., 10:46 

BHappy Derick-je és MGee Clod-ja is a vízszerző brigádban van! Erre most jöttem rá, miközben visszaolvasgattam Ewoliannak. Kár, hogy nem aktívak mostanában...

Tehát a történet Ewoliannak (nem kis időbe került összeszedni, de talán megérte) :):

Eltűnt a sas. Erre talán még emlékszel, hiszen beszéltél is róla. Ez volt az első említést érdemlő történet. Közben valami zöldes VALAMI érkezett a hajófenékbe, belemerült egy húsoshordóba, de még semmit sem tudunk róla. Felébredt a dzsinn, majd tesz valami érdekeset. (lásd lejjebb)
Petrus sebesülten megérkezik a hajóra, az atya ellátja. Nem sokkal ez után az atya az eltűnt sas helyéhez megy, és imákat kezd el mormolni... Ekkor történik a probléma. Gonoszság árad belőle, majd teljesen megmerevedik, mintha elszállt volna belőle a lélek. Petrus Billyt gyanúsítja egy rövid ideig azzal, hogy talán ő okozta azt, amitől ilyen állapotba került az atya, majd Dakk és Billy rövid, de hatásos beszéde után valamiért azonnal elhiszi, hogy nem ő volt. Theodorus a lordért szalad, majd jön a kérdés: "Miért az atya?" Közben a szellem és az atya közti szál elszakad
A kabinjába fektetik a papot, majd a szellem beférkőzik tudatába. Kíváncsi arra, ki és miért tette ezt az atyával. Majd a testbe költözve felkel. Ekkor egy mély férfihangot hall: "- Papom helyett te szolgálhatsz engem tovább. Bűneid megbocsátanak, célodat teljesítve elnyerheted örök nyugalmadat is. Idővel egykori hívem hatalmát is megkaphatod. A választás a tied. Dönts bölcsen, de ne feledd: nem véletlen, hogy mindez így, és éppen most történt. Ha válaszolni akarsz, merülj el régi-új éned tudata mélyén, és megleled a szükséges fogadalom imáját. Megleled, ne félj!"
Billy rájött, hogy nem az atya az, hanem valaki más van a testében. Közben mindenkit kiküld a szobából, Theodorus kíváncsi és az ágy alá rejtőzik.
A szellem, mikor Billy rájön, hogy nem a pappal beszél:
- Jól figyelj rám, hobbit. Kezdem el. A pap hangja helyett most az én mély túlvilági hangomon szólalok meg.- Azt kérded ki vagyok? Én vagyok, én vagyok az árnyékotok. Mint árnyék követelek titeket, mert régi otthonomat elpusztítottátok. Biztos emlékeztek a hajó szellemére?. Most a minótauruszra nézek és.. - meglett a hangszered, amit kölcsönvettem? Ezzel is emlékeztetem öt hogy ki vagyok
.- Láttatok már engem, mikor az atya elfogott. Ott akkor olyan dolog történt ami mindent megváltoztatót. Ti azt hittétek elűzött, de valójában a önszántamból a barátja lettem. - Jobbnak látom elhallgatni, hogy nem éppen önszántamból és nem is a barátja.
- Azóta én is itt utazok veletek. De most szörnyű dolog történt az atyával. Gyanúm szerint a mentálmágus csapott le ismét és a közös barátunk lelkét cafatokra tépve egy asztrálsikra száműzte. Én felderítő utón voltam, nem tehettem semmit. Mikor visszatértem, megszálltam ezt a testet, hogy megnyugtassalak benneteket. Talán megtudom menteni az atya lelkét de ehhez szükségem segítségre van szükségem.
- Amúgy ez előbb igazat mondtam, tényleg tudom, merre kell mennünk.
- Tedd le fegyvered, mondtam már hogy nem én vagyok az ellenség. Meg aztán ne feledd hogy ez az atya teste. Ha megölöd akkor már senki sem tudja visszahozni az életbe.
-Nincs sok időm hobbit úrfi. Hamarosan el kell hagynom ezt a testet. Válaszolj hát hogy hajlandó leszel e varázserőddel segíteni, vagy viseled inkább a bűntudat terhét?
Billy:
Mond szellem, mit tegyek, és miért segítsek, és miért kell megtennem.
Csak röviden, ha sűrget az idő.
Szellem:
- Mint már mondtam a pap lelke az asztrálsikon lebeg. Két dologra van szükségem. Az egyik, hogy a varázseröd felhasználásával átküldjem magam az asztrálsikra. Ehez viszon teljesen az irányitásom alá kell vonni az elmédet egy időre. A másik hogy. Az asztrálsikról semmiképp sincs visszatérés kivéve ha......ha valaki olyan idéz meg akivel a legfelsőbb kapocs köt össze. Gondolom tudod hogy mit jelent egy szellem nevének ismerete?
Ez a kapocs kötött az atyához is. És ez fog hozzád is, és csak ugy térhetek vissza ha te, mint a fogvatartóm megidézel. Remélhetőleg akkor már a pap lelkével együtt.
Csak most esik le mit is beszélek. Önként hajtanám igába a fejem. Hát teljesen megörültem. Egyátalán nem számoltam a vele járokkal. Csak remélni udom hogy ha ez a kötés létrejön akkor a hobbit majd önként szabadá tesz ismét. ÁÁÁÁÁÁ. Nem lehetnek kétségeim, muszáj az atya után mennem.
- Nem kevés dologra válalkozol hobbit, de az atya minden reménye bennünk van.
Egyre idegesitöbbek ezek a fények körülöttem, remélem még hagynak időt amig a hobbit meghozza döntését.
Billy:
- Jól van hát! Meg kell bíznunk egymásban! Tegyük meg, mit megkövetel a sors!
De hát mit tehet itt egy íly apró lény mint, egy félszerzet!-idézte apja kedvenc mondását Billy.
Közben Petrus és a lord között kialakul némi ellenszenv...
Az utolsó esemény az, hogy Petrus észreveszi Lillit-et, ahogy közeledik a hajóhoz.

Azért elmesélem a szigeten történteket is, nehogy lemaradj valamiről, meg aztán a fent írtak is némileg magyarázatra szorulnak:

Miután elhagyták a hajót, mentek, mendegéltek, néha megpihentek, tagokat cseréltek a szállíók és újra továbbmentek.
A hegyre fel elkapta őket egy behemót, aki Petrust nagyon megsebezte. Visszavitték a vitézt a hajóra, a többiek pedig (a dzsinn közreműködésével, bár ők ezt nem tudják) legyőzték a fenevadat. Közben akik Petrust kísérték, szintén visszatértek a szigetre és újra csatlakoztak a brigádhoz. Utána ismét mentek, mendegéltek, a hegy túloldalán jégbe fagyott törpékre bukkantak. Forróvérű és kezű magógunk segítségével felolvasztották őket, és mivel akkoriban még nem ismerték a hibernációt, eléggé meglepődtek, mikor életben találták a törpéket. Ki így, ki úgy fogadta őket, majd a csoporthoz csapódtak és meg nem álltak addig, míg egy törpe városhoz nem értek. Ekkor az újonnan csatlakozott törpék kimenőt kaptak és visszatérhettek régi otthonukba, ahol hatalmas ünnepléssel fogadták a visszatérő legendákat. Olyan sokáig voltak ugyanis lefagyasztva, hogy még unokáik se láthatták őket újra... Az ünnep nem tartott túl sokáig, ezalatt a többiek megbeszélték dolgaikat és törpe támadásra számítottak, mikor meglátták a sok-sok törpét közeledni.
Lillit-et el is küldték vissza a hajóra, hogy tájékoztassa őket a lehetséges veszélyről.
Végül kiderült, hogy csak a legendák búcsúztatása miatt jöttek ki ennyien a város kapujába. Mivel már senkit sem ismertek, no és azért is, mert megmentőiknek megígérték a segítséget, visszatért a 7 törpe a brigádhoz ajándékokkal (egy hordó ivóvízzel és ennivalókkal), most pedig épp indulni szeretne vissza a brigád a hajóra. Előtte azonban még dönteniük kell, hogy esetleg valaki körül szeretne-e nézni a városban vagy sem.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 14 csüt., 23:45 

Ma megcsinálták a magogunk netét, ugyhogy holnaptol a minotaurusz akár sült törpéket is ehet.:D

Az kimaradt az összefoglalobol hogy a szellem közben megtalálta a keresett szentélyt de addig nem mondja el amig a papot vissza nem taszigálta a testébe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 17 vas., 18:12 

köszi a segítséget. Még mindig hülye a net, de legalább már néha van, csak ledobál, néha meg nincs, mindenestre mostmár jobban van, mint eddig amíg szintre egyáltalán nem volt... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 18 hétf., 13:29 

cikász írta:
Az kimaradt az összefoglalobol hogy a szellem közben megtalálta a keresett szentélyt de addig nem mondja el amig a papot vissza nem taszigálta a testébe.

Senki sem mondta, hogy az a "keresett" szentély! Valamit talált, de hogy mit, majd kiderül, ha már lesz egy kis időm végre, és nem kell a szétfagyott szervert újratelepítenem még egyszer... :evil: I love Microsoft! :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 18 hétf., 19:34 

Beorn the Shapeshifter írta:
Csak pár észrevétel, kötözködésképpen:
- a behemothot én egyedi lénynek szántam, nem is igazi behemoth volt, csak olyanforma, de azért annál némileg "húzósabb". Én legalább is még nem láttam behemothot jégmágiát használni, meg kaméleon álcát elnyomni... :lol: De ha már így alakult... végül is a kietlen vidékre is "települt" egy komplett törp kolónia... :lol:
- BHappy: üdv! Fejvadászunk már kezdett hiányozni... :lol:
- Cikász: ven egy nekromanta is a hajón (MGee Cloud-ja), nem lenne egyszerűbb, ha ő kötne meg? De ha Billy belemegy, ám legyen... + 3 fekete oldal pont... :lol: :lol:

Itt válaszolok, mivel odaát nagyon off lenne.

- Abból indultam ki, hogy senki sem tökéletes, mindenki tévedhet. Így a kietlen vidékről származó beszámoló is lehet pici hazugság attól, aki a hajón mondta, csak azért, hogy továbbmenjen a hajó... Ha így vesszük, lehet ott bármi. Persze csak módjával. Egy-egy élőlény vagy egy-két falu még belefér. Ha nem lenne semmi, akkor pl. az a zöldes valami, ami belemászott a húsba, mi volt? Bár gondolom erre később jön a válasz, ha poén, a világért se lődd le idejekorán, csak ez is azt mutatja, hogy tévedett az, aki azt állította, hogy kietlen vidék! :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 18 hétf., 23:51 

Beorn the Shapeshifter írta:
cikász írta:

Senki sem mondta, hogy az a "keresett" szentély! Valamit talált, de hogy mit, majd kiderül, ha már lesz egy kis időm végre, és nem kell a szétfagyott szervert újratelepítenem még egyszer... :evil: I love Microsoft! :evil:

Poén gyilkos. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 19 kedd, 10:35 

:oops: :oops: :oops: Hülye Beorn! :oops: :oops: :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 11 csüt., 14:23 

Elmúltak az ünnepek, mindenki (remélem) visszazökkent a mindennapi életbe. Úgy érzem, folytathatnánk utunkat is.
Írjam tovább a visszavezető utat vagy írni szeretne még előtte valaki valamit?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 11 csüt., 16:34 

Részemről mehet tovább, már csak Beorn bácsinak kéne beírnia és akkor felhőtlen lenne a boldogságom... :roll: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 11 csüt., 17:09 
Heroes Team

Nekem semmi dolgom minc mar elötte, felőlem mehetünk vissza! Beorn, te meg térj vissza, s írj újra ha tudsz! Télleg hiányos így a történet nélkülük!:D:D:D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 16 kedd, 12:55 

Kívánságotok számomra parancs! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 16 kedd, 17:45 

Kíváncsi leszek, mi lesz ebből. Egész érdekessé tetted ezzel a szigeti dologgal! :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 17 szer., 9:51 

Igyexik az ember. Csak remélem még sikerül észben tartanom a rengeteg furmányt és ármányt... :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 17 szer., 16:23 

Csak nem kételkedsz benne?:):):)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: heroes3
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 17 szer., 18:14 

aha jo imádom[/code][/quote]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 30 kedd, 18:11 

*integet*

Hela, ideköltöztem a téli időszakban. :p

Van itt rengeteg opció, de... pff ha tisztázásokat kapok, akkor én is benne vagyok. Az RPG jó sport, de csak kevesen tudják mesteri vagy akáp alapszinten gyakorolni.

Idézet:
We are the champions. We are the Chosen!

Hajrá kalandorok. Én is minjár mék.

Alc

EDIT: Nincs véletlen pangás? Vmi rosszat mondtam? Mihelyst valaki mondja, hogy indulhatok, elkezdem az utamat. Háááá ja nem a társasággal vagyok. DE izgi lesz ;)

Ja persze...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 01 csüt., 9:25 

Örülnék neki, ha csatlakoznál. Akár még ma. Nem baj, ha máshol kezdesz, de Beorn mesterrel mindenképp egyeztess arról, hogy miképp fog összehozni bennünket a sors! :lol:
Bár gondolom, ezen már túlvagy. Ha mégse, tedd meg és várunk örömmel!

Többieknek.
Odáig értünk a visszatérő sztorival, hogy a most mindjárt megírt hozzászólásom után következő írásom már az lenne, hogy a hajóra lépünk. Ehhez két dolognak kell még megtörténnie, de egynek feltétlen.
1. Kéne valaki, aki észreveszi az érkezőket,
2. A papos sztorinak is előbbre kéne mozdulnia, mert azért amíg mi a szigetet bejártuk, a hajó legénysége nem nagyon művelt semmit. Kéne valami előremozdulás a témában, mert Theodorus lovag már nagyon nem élvezi azt az ágy alatti dolgot...

ui: Alcedo, várom privi válaszod a törpés kérdésre! Köszi!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 01 csüt., 12:19 

Legegyszerűbb lenne az, ha egy törpét alakítana az újonnan érkezett játékos.

Persze, kinek van kedve egy undorító, büdös, kis szakállassal játszani? :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 01 csüt., 14:52 

Ezt már javasoltam neki én is, de lehet több személlyel is. Ha netán nem lesz jó a másik, a teljesen új karaktere, majd valahol pórul jár... :) De miért is ne lenne jó?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]