Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 96  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 20 pén., 17:26 
Heroes Team

Nekem is mostanában eléggé nehézkes a be/továbbjutás a fórum részei között! Eléggé elszomorító mostanában ez a tény! :(

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 20 pén., 17:29 

Nekem meg ha sokat vagyok eg topicban akkor újbol kell jelentkeznem hogy, tovább olvashassam a hozzászólásokat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 20 pén., 20:49 

fifi írta:
Nekem meg ha sokat vagyok eg topicban akkor újbol kell jelentkeznem hogy, tovább olvashassam a hozzászólásokat

:shock: :shock: :shock: .Nekem nincs ilyen problémám,legalábbis nem tapasztalom.De olyan hülye ez a Freemail,hogy néha ki akar lépni magától :shock: :evil: .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 24 kedd, 17:50 

Gyerekek!!!!
Nem sokára 1éve, hogy heroes fórumlakó vagyokKép
Ez alatt az egy év alatt nagyon sok hülyeséget végre hajtottamKép
Ha nincs ez a fórum tán most egy nagy semmi lennék.Ezen a fórumon tanultam meg mindent.A fórumozást, a netezést....Sok jó emberrel találkozok itt mindennap.Mindig segítettek.Néhány fontosabb nevet kiemelnék:
-Freemy, Cat, Zolirobi, Mugger, Balee, Doom3d, Jitay...és még nagyon sok mindenki
Azok akiket fontosnak tartok eben a fórumban:
-Freemy, Cat, Zolirobi, Mugger, Havoc, Süni, Laca, Vologya, Ktibsza, Beorn, Nimbus, Balee, Doom3d, Hellblood, Zargul, Jitay, Bhappy, Jou, Adler...

Mikor regeltem ide a fórumra, fogalmam sem volt mi az a fórum.
Kábé kisdacide szinten lehettem.Itt megismertem az ICQ-tKép
Nagyon elégedett voltam vele.Nagyon szerettem meg minden...
Ezután meg akartam próálni az msn-t is de a vírusírtó csak bombázott az ablakokkal szal nem érdekelt.Akkoriban a fórumon nagyon -finoman fogalmazva- bunkó voltam.Hazudtam meg minden...
Viszont Cat-nek köszönhetem, hogy áttértem a jó oldalra.Köszönöm Cat!
Ezután jobban megismertem a netet.Azt hittem csak professzionális emberek szerkezthetnek honlapot de legelőször Freemy aztán Jitay tárta fel előttem a html szerkeztés kapuját.Köszönet nektek!
Eztán szerkezgettem a necropolis.tvn.hu-t(Jitay készítette el az alapot(Köszi)).Utána jelent meg a myvip ami megfelezte a heroes fórumon töltött időmet(Sajnos :cry: )
Ott eszméletlen sokat lógtam és sok ismit szereztem.Ekkor már msn-re kényszerültemmert nagyon sokan csak ezt ismerik(Sajnos, pedig az ICQ sokkal jobb).MSN miatt három jó dolog szűnt meg az életemben:a myvip, az ICQ és a heroes fórum(na jó ez még enm teljesen de...) :cry:
Mostanában alig vagyok fenn vagyis fent vagyok de nem olvasok semmi üzit és nem is írok mert leköt az msn vagy éppenséggel vmi más ügy...

ÉN NAGYON SZERETEM EZT A FÓRUMOT!!!REMÉLEM MÉG VISSZATÉREK ABBA AZ ÁLLAPOTBA AMIKOR TÖBBET TUDTAM ÍRNI!

Tisztelettel Öztürk "Fifi a.k.a Peace" Kemal!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 24 kedd, 19:06 

Fifi:Gratulálok!Nahát!Még én is szóba kerültem :D :D !Akiket felsoroltál,igazad van,én felsorolom azokat,akik nekem segítettek(legalábbis megpróbáltak):
Cat,Freemy,Te(Fifi),Beorn,Vologya,Mugger,Laca,Kertics,Balee(ő volt az első),és még mittudomén ki.És akik akadályoztak néha a célomban( :lol: :lol: ):
Vologya( :lol: ),Freemy,Cat,és még 1-2 ember.Persze csak poén volt(azaz ne vegyétek komolyan),az utolsó,illetve első fórumlakóként nem tudok villogni :( :lol: .(Miattuk :lol: )Nem sértés ez,csak vicceskedni akartam.Amúgy én majdnem 2 hónapja vagyok itt(260 hsz :oops: :( ).

Szerk.:Én már 2005-ben is felregisztrálhattam volna ide,csak mikor ezt hoztam be,rögtön kiléptem :lol: ( :oops: ).Egyszerűen nem érdekelt,olyan ijesztő színe volt a háttérnek :lol: ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 25 szer., 4:33 

Köszi Fifi! :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy igazam volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 28 szomb., 17:07 

Kérdések :idea: :
mi az icq,msn,aim,yahoo messenger,és hogy lehet weboldalt csinálni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 28 szomb., 17:33 
Heroes Team

kisdacide írta:

Az elején felsoroltak egyfajta chat progik, de itt csak azokkal folytastható a dumálás, akik fenn vannak a listádon.
Weboldalt csinálni pedig kétféleképpen lehet:
Ad 1: keresel valakit, aki megcsinálja neked álmaid honlapját :)
Ad 2: na ez a zűrösebb és nyűgösebb. Először is meg kell szerezni a szükséges tudást, html, stíluslapok, php, scriptek, hogy csak párat említsek. Ha ez megvan, akkor ki kell találni, hogy mit is akarsz látni a majdani weboldaladon. Milyen legyen a dizájnja, szövegezése, stb. Majd ajánlatos körbenézni, hogy a többi témába vágó oldal (persze ha van olyan, és miért ne lenne?) hogy is néz ki, ergo érdemes-e egyáltalán létrehozni egy olyan oldalt, ami olyan dolgokkal foglalkozik, mint hozzá hasonló 100 másik. (Halkan jegyzem meg, hogy általban nem érdemes.) Ha azonban mégis úgy döntöttél hogy alkotsz egyett, akkor neki kell ülni, kidolgozni az egyes elemeket, (esetleg "kölcsön" venni más oldalakról - ez utóbbi messzire elkerülendő).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 28 szomb., 19:56 

jitay írta:
kisdacide írta:

Az elején felsoroltak egyfajta chat progik, de itt csak azokkal folytastható a dumálás, akik fenn vannak a listádon.
Weboldalt csinálni pedig kétféleképpen lehet:
Ad 1: keresel valakit, aki megcsinálja neked álmaid honlapját :)
Ad 2: na ez a zűrösebb és nyűgösebb. Először is meg kell szerezni a szükséges tudást, html, stíluslapok, php, scriptek, hogy csak párat említsek. Ha ez megvan, akkor ki kell találni, hogy mit is akarsz látni a majdani weboldaladon. Milyen legyen a dizájnja, szövegezése, stb. Majd ajánlatos körbenézni, hogy a többi témába vágó oldal (persze ha van olyan, és miért ne lenne?) hogy is néz ki, ergo érdemes-e egyáltalán létrehozni egy olyan oldalt, ami olyan dolgokkal foglalkozik, mint hozzá hasonló 100 másik. (Halkan jegyzem meg, hogy általban nem érdemes.) Ha azonban mégis úgy döntöttél hogy alkotsz egyett, akkor neki kell ülni, kidolgozni az egyes elemeket, (esetleg "kölcsön" venni más oldalakról - ez utóbbi messzire elkerülendő).

Aha.Ez tényleg bonyolult.Azt hiszem nekem az 1-es megoldás a jobb :) :( .De majd belejövök.(Mint ahogy VerZoSüni írta a chat szobában:
"Majd eljön a te időd is". :wink: :) )Másik:az icq-t,msn-t,stb-t is létre kell hozni?Az is bonyolult? :?

Szerk.:Megvan,hogyan kell nem 2-szer elküldeni az üzimet :D . :wink: Ha azt írja ki,hogy a lap nem jeleníthető meg,Vissza gomb,vágólapra másolás,aztán az üzi megnézése.Ha nincs ott,bemásoljuk,elküldjük :wink: :P . 8) :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dave 2006 okt. 29 vas., 20:14-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 28 szomb., 21:49 

Sziasztok!
Valakinek a magyarázatára én is kíváncsi lennék,hogy kell az msn-t konfigurálni,mert egy havernak magyarázhatom,akkor sem képes végrehajtani,amit írok neki!
Szóval egy másfajta megközelítés,vagy más szavakkal leírása a dolognak megkönnyítené azt,hogy zökkenőmentesen játszhatnék bcee-vel!(igen,akit myvipen a Heroes klubba "ismertem" meg,nagyon nagyra tartja magát,de szivesen elverném :lol: ).
Eddig még nem sikerült vele összehozni egy partit... :(
Na de sok van még a szünetből :D .
Kisdacide,eljön a te időd is,csak tőled függ,mikor :D :D .
Na bye.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 29 vas., 19:55 

Szia Kisdacide!
Ha lesz msn-ed majd mondok néhány dolgot a weblap készítésről.
MSN-t úgy tudsz készíteni ha regelsz a hotmail-on(egy előre meglévő e-mailon is lehet de az macerásabb ha jól tudom).
Ezután letöltöd az msn valamelyik verzióját.Én a live-ot használom de a 7.5 az ajánlott.Írd be a http://www.google.co.hu-ba h messenger 7.5+download
és töltsd le.Ennyi!
Sok sikert!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 29 vas., 20:13 

Van egy kis probléma,fifi! :wink: Mi a login(regelek éppen)?Oda mit írjak?(Sajnos kötelező kitölteni)

Szerk.:Senki se válaszol? :? :(

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dave 2006 okt. 29 vas., 20:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 29 vas., 20:22 

A régi első/utolsó fórumlakós topic végére reagálnám:
Végre megnyitotta a fórum az új topicot. Kb. 10x próbáltam, mire sikerült.

Mondtam én, hogy nem a hsz-szám a probléma, viszont már olyan régóta rossz a fórum, hogy ha eddig nem tudtak tenni ellene, miért pont most tudnának? Szerintem nyugodtan csinálhatunk új fórumot bárhol máshol. Legalábbis tesztjelleggel. Ha ez megjavul, amire kevés esélyt látok, akkor természetesen marad ez az első számú, a másikat pedig lezártjuk, viszont ha nem, ideje elkezdeni most dolgozni rajta, mikor többeknek több szabadidejük van.

Ui: Mondjuk nem értem, miért kellett máris lezárni. Belefért volna még némi off holnapig... :idea:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 29 vas., 20:26 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Freemy: Azért zártam le, mert ott a másik topic, amit most nyitottál... Várjuk meg, mit mond a hardwired, szerintem ott lesz a bibi... Megjegyzem, azért nem ártott egy kis takarítás a fórumon, bármi is legyen a vége, akár marad, akár új lesz helyette... Egyébként már csak a Minden ami HOMM könyvtárat kell kipucolnom, aztán majd meglátjuk... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 30 hétf., 14:38 

Egy fontos mondanivalóm van:
Ha Kiss Antalné;kisfarm@freemail.hu címről érkezik valakinek e-mail,kisdacide@freemail.hu-ra írjátok a választ :!: :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 31 kedd, 17:34 

Van egy titkos listám,amiben a versenyzők pontjai vannak.Ebben a versenyben mindenki játszik,az,aki tud róla,és az,aki nem.Egyedül egyvalakinek árultam el pár dolgot róla.Bővebb információt nem adok,mert továbbra is titkos marad.Majd egyszer elárulom,mi is ez. :wink: :idea: Akinek pedig elárultam azt a pár dolgot,lakat a szájára! :wink: 8) Biztosan kíváncsiak lehettek rá,egy biztos:ezen a héten közzé teszem,de nem ma.Pár napja indult,már több mint 30 versenyző van már a listán.Na most már tényleg ennyi! :wink: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 01 szer., 19:21 

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem!Nem akartam új topicot nyitni mert úgyis topic törölgetés van.

Hogyan lehet lenyugodni?Mármint, hogy hogyan lehet nem izgatottnak lenni?

Köszönöm előre a válaszokat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 02 csüt., 13:46 

Betartva a fórum előírásait, nem válaszolok az Online csaták topicban, ott ez valószínüleg off lenne. :roll:
Nimbus írta:
Nimbus:
Fenti állításaiddal 100%-osan egyetértek.
Részemről ez egy "Minek nézel bennünket?" szintű hsz volt...
A fene nem mondta, hogy ne írj beszámoló! :wink:

Gratulálok! Ez szép munka volt! Remélem olvastad az 5. BB tudnivalójait.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 02 csüt., 17:05 
Heroes Team

Cat: Biztos bennem van a hiba, de ezt most nem értettem... Még az sem világos, hogy most kötekedsz, vagy dicsérsz! :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 02 csüt., 18:06 

Olvasd el a tudnivalókat és rájössz!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 96  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]