Sziasztok!
Tegnap Lzo-val játszottam a Thunder Mountainson. Íme a részletek:
Lzo (Fortress - Iona) vs. Rusty_Rockfist (Stronghold - Gretchin)
Újra megpróbálkoztam a tartománnyal, ezúttal fair játékmenet mellett. Lzo Dessat választotta főhősnek, de bizalmát később Iona-ba fektette.
A homokban túl sok ficánkolásra nem volt lehetőségem, így az első két hét megalapozása volt az erős gazdaságnak. Mindekttőnkenk kevés volt a pénz még ekkor. Iona gyorsan szert tett 3 várra, míg nekem 1-3-1nél sikerült a grand elvesek által őrzött dungeont elfoglalni. Tulajdonképpen ekkor indult be a gépezet. Végigfoglalva a várakat, kutattam a view air után, mígnem a legalsó tower várban meg is kaptam. Gretchin hatalmas fejlődést elérve 8-8-1-1 volt ezekben a napokban. Teltek múltak a napok, hajóra szálltam, ahol semmi érdemleges nem volt. Talán a badge of courage és a pendant of second sight az említésre méltó. 4. hét végén tudtam elkezdeni építeni a másik stronghod falut is, hiába a 2 silo és a 2 fa meg kőbánya, iszonyatosan ment el a nyersanyag. 2. hónap 2. hetének legelején tudtam bemenni középre, ez erősebb sereggel. Elfoglaltam mindent, egészen a Rocs dwellingig haladtam. Innen visszavonultam, mert a view airrel láttam, hogy a sokkal erősebb Iona felszedte a bilincset, s közeledik. Felépítettem az artifact merchantot, de Lzo már mindent kivásárolt belőle

Így hát elég nagy különbség alakult ki a 2 hős skilljei között, az alchemist javára. A dungeonban kezdtem el építeni először a tornyot, ahol bejött a Resurrection és a Fly

Gyorsan hazamentem, megtanultam, s kiszedtem a kesztyűt meg a villám elleni nyakéket, amit arkangyalok védtek. Aztán Libary, majd felszedtem a sereget s elindultam a sivatag felé ismét (artit is beváltottam). Skillekben még mindig Iona fölény mutatkozott :Iona 25-10-12-13, Gretchin 12-20-7-8. De a seregben volt némi eltérés. Lzo hozta a teljes fortress sereget, 7 titánnal kiegészülve. Nálam volt 26 Ancient Behemot, 66 T.bird, 26 Cyclops King, több mint 400 Hobgoblin stb. A 2 stronghold vár + a portal a dungiban iszonyat kemény. Nem volt esélye Lzo-nak. Sajnos a felhúzott tornyaiban sem voltak túl jó varázslatok, az implo és a clone kivételt képeznek. Míg nálam Fly, Chain, Resurrect.
Köszönöm a játékot Lzo-nak, ő mindent megtett, nem rajta múlt.
Üdv