Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1318 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 66  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 17 hétf., 0:46 

itt a második

Ellentámadás

Bozso vs. Csizu

Fiona (Csizu), miután sikeresen emgvédte területét, azonnal ellentámadásba ment át és lerohanta a szigetvilágot.
A szokásos Sylvia-Voy páros ezúttal is jól működött, ám mint utólag kiderüt, a védőknek hatalmas szerencséjük volt, hiszen két barbár várat foglaltak.
A támadók egy lovag és egy nero vár mellett a 2. hétre egy újabb lovag várat is elfoglaltak.

Ennek, valamint a sokat mélázó Sylviának köszönhetően Voy át tudta venni a kezdeményezést. Bár használható artifaktot egyikük sem talált, Voy jobban haladt, Sylvia mpedig bátortalanul botorkált a vizen:)
A két hadúr nagyon tartott egymástól, előbb Sylvia fizetett, majd Voy, de az egymás ellen alkalmazott trükkök egyike sem vált be, így égül kölcsönöse elfoglalták egymás fővárát.
Voy végül nem mozdult a barbár várból, mivel Sylvia már úton volt, hogy végső csapást mérjen a behatolókra.
Sylvia (5/6/1/3 lvl 8) küklopszai az első körben lebontották a falakat, köszönhetően a jó morálnak:), így szabaddá vált az út.
Voy (4/8/7/6 lvl 14) azonban mindenkit lelassított és íjászai rendületlenül ölték a támadókat.
Amikor viszot sorra került a 64 Villámmadár, Sylvia egy gyorsító varázslatot helyezett el rajta. A berepülő madarak megroppantották a védők derékhadát, a később beérkező wolf raiderek és behemótok pedig befejezték, amit a madarak elkezdtek.
A támadók visszavonultak, igy az ellentámadás kudarcba fulladt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 17 hétf., 1:07 

Lord Shaba Elemental Fjord ura:

Dreegar hajói elérték Lord Shaba területének partjait. A védekező Fortress sereget 2 várnyi ördögi sereg tartotta rettegésben órákon át. A támadók kitűnő gyíkhőse kikötött a parton, majd vissza is fordult. Ám a hajóra szállás napján soha nem látott borzalmakkal találta magát szemben, mivel a hazai csapat nagy erejű főhőse pillanatok alatt ott termett a parton, hogy elejét vegye a küzdelemnek. Az Elemental Fjords föld hadserege először megfelezte az ellenfél seregét. Dreegar mentette a menthetőt, és hirtelen elillant a fél seregével. Ezután Lord Shaba nagy erejű főhőse hajón indult az elmenekült horda után, és utolérte őket egy kis sziget partján, amint azok hajóba szálltak. Ezzel a remek kitámadással a védők visszavonulásra kényszerítették a támadó sereget, így sikeresen megvédték földjüket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 17 hétf., 23:10 

Report

Invázió

Crustacea

Bozso vs Merlin

Uland (Merlin) földszerzési szándékkal megtámadta a Crag Hack (Bozso) tulajdonában lévő szigetvilágot.
Sylviával szemben ezúttal Ingham állt. Mivel Sylvia szélebesen száguldott, mindent felszedett a vizen
és 3 hét alatt teljesen felépítette a Fortress várat. Ingham két Infernot foglalt ám nyersanyagokban hiányt szenvedett,
így lassabban építkezett.
A döntő csatára a 4. hét közepén került sor, amikor Sylvia (6-8-3-3) teljes serege élén megtámadta a várába visszahúzódó
Ellenséget. A csata hamar eldőlt, mivel a Dragon Flyok és a Wyvern Monarchok hamar rendet vágtak az ellenség soraiban.
A támadók vesztüket látva elmenekültek, az invázió elbukott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 21:41 

23. kör
2006.07.19 - 2006.08. 02

Magic továbbiakban is inaktiv marad, ezért földnélküliként folytatja a játékot,
2 földje Pierpoint és Erathia gazdátlan egyenlőre.

Új játékososk kaphatják mint eddig, vagy földnélküli játkos megvásárolhatja valamelyik birtokot, az értékének 10* ért.
Azaz:
Erathia 50 aranyforint.
Pierpoint 120 aranyforint.

Azt hiszem igen humánus voltam:)

Mindenkinek jó játékot és köszönöm.

ps.
Nimbi mikor csatlakozol a májerekhez?:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: hi
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 1:15 

üdv

sztem bőven több voltál mint humánus!

remélejük hamarosan ezeken a pályákon is lehet játszani:)

Bozso

ui: ja Adler, Merlinnel az utsó meccsünket még nem írtad be sztem, legalábbis egyikünk pénze sem változott...
nézd meg lécci

köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 26 szer., 14:55 

Kedves Mindenki!

Úgy gondolom a játék, hogy mindenki számára élvezetes legyen (ismét) némi átalakitásra szorul.
Az erőviszonyok olyan mértékben eltolódtak, hogy sokan teljesen esélytelennek érzik magukat a támadásra, nem elég, hogy a térképerk általában a védőknek kedveznek, a védők nagyrésze jelentős induló unit bonus al rendelkezik, igy akik gyengébbek, soványabbak inkább nem is játszanak, mert szinte biztosra vehettő, hogy kikapnak.
Nincs ezzel baj, ilyen az emberi természet, csak éppen megöli a játékot.

A skill rendszer megreformálását a következő képpen gondolom:

- Archery:
basic: 5 ijjász + basic archery skill
adv. 10 ijjász + adv. archery skill
expert 10 marksman + expert archery skill

- Air/Earth/Fire/Water
basic: basic választott magic (scholar)
adv. adv. választott magic
expert expert választott magic.

- Ballista
basic: Ballista + basic artillery skill
adv. Ballista + adv. artillery skill
expert Ballista + exp. artillery skill + First Aid Tent

Ennyi lenne, valamint egy olyan, hogy a földnélküliek dupla pénzt kapnának, egyenlőre akciós jelleggel a következő körtől, támadásonként.
Amig a készlet tart.

Tábor utáni időszakra vonatkozóan 2 kör lenne a türelmi idő, aki inaktiv, az bukja a földeket.

Ennyi lenne, köszönöm!

Remélem nem bánjátok, de ugy érzem muszály lesz ezeket a lépéseket megtenni, hog yújra legyen egy ksi harc, ne csak a status quo.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 27 csüt., 12:18 

Felkerültek a megváltozott skillek, mostantól ezek vannak érvényben, igy kell beállitani a játékot, akiket érint.

http://web.axelero.hu/vonadler/Lords/rules.html

Köszi a megértést vagy a meg nem értést, de mint irtam a cél az, hogy többek számára élvezetes legyen a játék, a később csatlakozók is érezzenek némi esélyt arra, hogy győzhetnek.

GL

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 28 pén., 9:13 

Hali!
Adler ílyen modositasokkal viszont nekem egyik skill se kell! 5 archer, pl a 15 is kevés lenne! Archery az biztos! Diplo az nincs most? Az elementál helyett most earth elementál magiát kapok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 28 pén., 9:37 
Heroes Team

Szia!
A szabályoknál valóban kint maradt,hogy:
"Air/Water/Earth/Fire Magic Elementál bonus az induláskor. ",majd a leírásnál "Basic választott magic. (scholar) ".
Valójában akkor most már csak a varázslatot kapjuk gondolom.
Az újak esélye megnő valóban,és kiegyensúlyozottabb lesz a verseny.
Javaslatom,ha már változtatás van:
1.A földnélküliek bármely területet támadhassák.
2.Lehessen a skilleket újraválasztani,akinek erre szüksége van-pl. Imperátor esete.
Üdv-Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 28 pén., 12:06 

A földnélküliek továbbiakban is csak azokat a területeket támadhatják, ami Támadható, szerepjátékosan:) ez igy megfelelő, ti. mintha partraszállnának.
Már a dupla pénz is elég bonus.

Nem lesz skill csere egyenlőre, a Diplo miért ne müködne?

Az elementálos bonus - azokat nem számitva akik 5 elementállal indulnak - összesen 3 ember érint, én elhiszem, hogy nehéz hirtelen elfogadni, hogy nem 30 elementállal indul a csatába - 1200 hp earth elementálok esetében - de vannak olyan jó játékosok, hogy igy is képesek csatákat nyerni.

A remélem megértik a döntés lényegét, ez a bonus akkora előny volt számukra, hogy ellenfeleiknek a legkisebb esélye sem volt ellenük, legyenek támadók vagy védők.

Ez pedig egyenes uton vezetett oda, hogy a játék elvesztette érdekességét, voltak olyan területek ami szinte örökre azé maradt, aki induláskor már unit előnnyel indul.

A játék folyamatában jönnek elő ezek a dolgok, bár biztos rutinosabb játékmester előre látta volna, anno a Thievery is ölte a gamét, most ezek a bonusok is.
Előre kértem, hogy legyetek megértőek, hiszen a játék fontos, hogy minél szinesebb és izgalmasabb, élvezetesebb legyen, mindenki számára, s legyen némi esélye azoknak is, akik később kaptak kedved hozzá.

Lzo:
valóban csak skill, ez kimarad, de szerintem igy is érthető.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 28 pén., 22:22 

Én az elementálokat simán lecserélném, mert eddig is csak lassitotak hiába volt sok! Az ijászokat akár viszont el is lehetne törölni, mert 5 archer pazarolni a skillt nevetséges! Nekem is jó hogy változtatunk , mert így engem már senki nem akart megtámadni ssth kivételével, persze ő megis vert:) Viszont én akkor lecserélném ezt a kettő skillt, mert én a játék eleje óta erre építettem, mert egyértelmű volt hogy ez nagyon erős kombó!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 3:06 

Kéretik elfogadni, hogy nincs csere.

Mindenki megértését köszönöm!

Inkább játszunk:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: hi
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 4:10 

sziasztok!

küldök inkább reportokat:)

Támadás és ellentámadás

Bozso (Sylvia) vs Csizu (Voy)
Crustacea

Fiona (Csizu) ismét megpróbálta elfoglalni a bevehetetlennek tűnő szigetvilágot. Erősen bízott benne, hogy mégegyszer nem lesz olyan szerencséje a védőknek, hogy két barbár várat foglalnak.
Igy is lett, a védők ezúttal két necro várat foglaltak, ráadásul a 3. hét elején a black knightok populációja növekedett. Ez alatt Voy rampartot és fortresst foglalt.
Mivel Sylviának mindig volt elég pénze, mindenkit fel tudott bérelni, teljes seregével pedig nem bírt el Voy, így a támadás kudarcba fulladt.

Csizu (Gunnar) vs Bozso (Dessa)
Tularean Forest

Crag Hack (Bozso) nyomban hozzálátott az ellentámadás megszervezéséhez, ezúttal is Dessát bízva meg az elfek erdejeinek elfoglalására. A támadók új taktikáavl próbálkoztak, ami meg is lepte a védőket és mindössze néhány moove-on múlt, hogy nem esett csapdába a védőket irányító Gunnar. Mivel a támadók itt nem tudtak csatát kieszközölni, Gunnar erősítésért ment, amivel erőfölénybe került, várban maradásra kényszerítve Dessát. A védők számbeli fölényét sehogy sem sikerült ellensúlyozni. Az ellentámadás kudarcba fulladt.

irogassatok ti is hogy kivel mi történik:)

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 11:50 

Keleten zajlanak az események:
Rusty_Rockfist vs. MGee
Map: Elven Pass
Időpont: 07.28.

MGee első Lords játékán Elven Passra vetett szemet. A Lighting Bolttal, 15 random nyersanyaggal és logisticcsel felszerelt főhőse, Gurnisson volt. Ellenfelem Strongholddal volt, míg én Rampartttal. A dwellingek döntöttek, így a 2. hónap elején a fővárában megvertem a támadók seregét.
Az invázió elbukott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 19:06 

Mire jó egyátalán most a earth elemental?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 20:40 

Hali!
Most már tudom mit jelent! Az hogy nincs skill csere az kicsit igazságtalan , így csak változtatsz a skilleken kedved szerint, így kinek van kedve játsztani? Nem az én hibám ,hogy más későn ismerte fel milyen jó a skill!Egyetértek hogy változtasunk hogy más is élvezze a játékot, de ne úgy hogy akik eddig játszotak annak meg elvegyék a kedvét.....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 21:40 

szia
semmi nem a Te hibád, ezt nem irta senki
most kegyetlen leszek mint Mugger:

A játékmester én vagyok, én ugy éreztem, hogy behalt a játék, az elementálos bonusok miatt, de ezt már irtam, lásd feljebb.

Hogy ne legyen galiba, nincsen csere, mert szinte követhetelen lenne, hogy ki mit miért cserél össze vissza, mire akarod lecserélni az exp. earth-t?

Hogyan vonunk bármilyen értéket a skillek között, mi legyen a mérce, leginkább a semmi, tehát marad igy.
Mondhatnám ugy is, jol felismerve jó skillt választottál, maximálisan kihasználva, most uj korszak van - monjuk 1.2 - most ez megváltozott, azt hiszem rajtam kivül kevés kompetens van, aki megváltoztathatja a dolgokat.
Ezek a szabályok, lehet szeretni vagy nem szeretni, de ezek.

ps.
lépj túl ezen kérlek, az élet nem olyan, hogy minden fair vagy annak tünő, esetleg.
Most ez a hadihelyzet, nem kibaszás, mégha Te annak is érzed.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 22:24 

A earth elemental még hagyán, de az 5 archer nekem már sok...... Ez nem sértődés kérdése, nem azért játszottam sokat hogy használhatatlan skilleket kapjak, mert közben nincs kedved modositani pár cucott!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 22:52 

csak Neked az archeryt módositottam, thnx to Bozso.

nem kedv kérdése, arra probálnék törekedni, hogy élvezetsebb legyen a játék, olyat ugy sem tudok, hogy mindnekinek jó legyen, megértelek maximálisan, de Te is légy az, innen nézve hatalmas föld területtel rendelkezel - ez még nem baj - amit valjunk be őszintén senki és semmi nem veszélyeztetett igazán, a hasonló erőket felvonultató Karesz területeivel nem sok helyen voltál határos. Senki nem támadott, szerintem kerültek is, s ez se neked, se a játéknak nem volt jó.
Ha játszol, hála a földjeidnek ismét gyorsan tudsz fejlődni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 23:58 

thnx Bozso és Adler! Azért igy már mindgyárt jobb!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1318 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 66  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]