Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 08 szomb., 23:16 

Megvolt a mai meccs. Nagyon tetszett. Talán a vb meccse volt. A német csapat, különösen Schweinsteiger borzasztó jól játszott. Érdekes, miért nem tudtak ilyen teljesítményt nyújtani az olaszok ellen? No, mindegy. Teljesen megérdemelték a bronzérmet, kb. annyira, mint a portugálok a szépítést.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 08 szomb., 23:21 
Heroes Team

Különösen, hogy csak 3-0 után kezdtek el focizni a portugálok. Az olaszok ellen egyszerűen semmi esélyük se volt. Szegény Kahn. Egyszer véd a VB-n és gólt kap. De fő, hogy játszhatott. :) Hát így se Oscar díjat, se a bronzot nem kapták meg. :) Eusebioék jobban játszották a szerepüket. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 09 vas., 2:23 

azért nem tudtak, mert az olaszok nem hagyták őket:)

a portugálok nevetségesek voltak, mindent túlkombináltak, vicc ez a csapat, s ők a 4. ek, meg az eb ezüstérmesek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 09 vas., 2:40 
Heroes Team

Adler írta:
azért nem tudtak, mert az olaszok nem hagyták őket:)

a portugálok nevetségesek voltak, mindent túlkombináltak, vicc ez a csapat, s ők a 4. ek, meg az eb ezüstérmesek.

És az nem vicc, hogy nem volt itt Európa "legjobbja" és a 2002-es bronzérmes? Amúgy meg a németek se voltak sokkal jobbak. Csak egy játékos volt a pályán. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 09 vas., 11:11 

Ilyen a foci. A labda kerek, 11 játékos játssza (általában :)), egyszer az egyik, másszor a másik nyer. Simán össze lehetne szedni még egy vb-re való válogatottakat. Egyébként a görögöket soha sem tartottam annyira jónak, bár az Eb cím összejött nekik, mégsem került el túl sok görög játékos nagycsapatokhoz. A törökök sem olyan jók, mint az eredményeik.
Nem tudom, ki mondta, de nagy igazság. Kellene egy b-csoportos vb-t is csinálni. Nem kellenének selejtezők. Az a-ból visszaesnének a b-be azok, akik nem élték túl a csoportkört, a b-ből pedig minden olyan feljutna, aki túléli. Lehetne akár c-csoportos vb is ugyanígy. Ezzel a lebonyolítási rendszerrel évente lehetne Eb illetve vb. Milyen jó is lenne! Nem?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 09 vas., 19:54 

Még 6 perc a vb-döntőig! Hajrá franciák :lol: :lol: :lol: :lol: :!: Remélem az olaszokat hazaküldik egy hármassal!!!!!! :lol: jó szurkolást jó estét mindenkinek! :shock: :) Vajon az ifj.Knézi miért nem közvetíthetett a vb-ről meccset!? Mer nekem nagyon tetszik a stílusa! :roll: :roll: :roll: Mellesleg ért is ahhoz amit csinál,nem úgy mint egyesek! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 09 vas., 20:52 
Heroes Team

Félidő Olaszország - Franciaország 1-1. A franciák egy vitatható tizenegyessel szereztek vezetést, majd egy szögletből fejessel egyenlítettek az olaszok. Ugyan még messze az 5-4, de jól indultunk afelé. :)

ui.: Zidane tanult a portugáloktól. (szinészkedés). Túl sok vitatható tizenegyest kapnak a franciák. Ez miért van? :? Azért mert nekik mindent szabad?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 09 vas., 21:09 

Szerintem Tibsza Materazzi összekoccantotta Malouda lábát. Szerintem. az olasz gólhoz meg annyit,hogy Materazzi nem támaszkodott egy cseppet sem ugye? :? Héder Barna megintcsak bebizonyította hogy nagyon keveset ért a focihoz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 09 vas., 22:01 
Heroes Team

VerZoSüni írta:
Szerintem Tibsza Materazzi összekoccantotta Malouda lábát. Szerintem. az olasz gólhoz meg annyit,hogy Materazzi nem támaszkodott egy cseppet sem ugye? :? Héder Barna megintcsak bebizonyította hogy nagyon keveset ért a focihoz.

Hát kb. olyan volt mint multkor Henry átborulása a portugál védő lábán, olyannyira tizenegyes. De ezen kár vitatkozni a bíró megadta és esélyt kapott a francia válogatott. És mint 2000-ben most is a kékek nyernek? :lol: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 09 vas., 23:54 
Heroes Team

KTibsza írta:
VerZoSüni írta:

Hát kb. olyan volt mint multkor Henry átborulása a portugál védő lábán, olyannyira tizenegyes. De ezen kár vitatkozni a bíró megadta és esélyt kapott a francia válogatott. És mint 2000-ben most is a kékek nyernek? :lol: :D

Hát tényleg a kékek nyertek. Most sajnálhatják a franciák hogy fehérben voltak. :) Na de majd az eb-selejtezőn még lesz nagy francia-olasz csata. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 10 hétf., 0:11 

VerZoSüni írta:

Szerintem hatalmas fecske volt...
Én is észrevettem, hogy a franciáknak sokkal több 11-est befújnak, mint másoknak. Csak azért nem szidom jobban a bírót, mert egy jogos 11-est viszont nem adott meg a franciáknak. Tehát a kettőből egy jogos volt, mivel egy 11-es volt, így minden ok.
Örültem viszont az egyenlítő gólnak! A végén pedig az a csapat jutott tovább, aki nem 11-esből szerzett gólt. Így az igazi! Megérdemelték az olaszok.

Zidane meg szépen búcsúzott... Ilyen dolog még akkor sem jutna eszembe, ha a legrondább szitkozószavakat szórnák rám. Minek kellett faltörő kost játszania? Mikor megláttam a lassításból amit tett, azonnal azt mondtam, PIROS! Ez nem focipályára való dolog, de még az utcán sem megy el!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 10 hétf., 8:22 

Én megmondtam, hogy az olaszok lesznek a világbajnokok. :lol: Amúgy tökmindegy ki, hogy szapulja őket, többet tettek ezért a címért mint a franciák.Pont.Verzosüni:igen, nem támaszkodott Materazzi, teljesen jogos gól volt.Inkább azon kéne elgondokozni, hogy az olaszok második gólját miért fújták be.Az akkora határeset volt mint a ház.Ha más partjelző van, tuti nem inti be.A franciák oké, hogy jobban támadtak a meccsen de befejezni nem tudták azokat.Az olaszoknak legalább sikerült.Ennyi.Megérdemelten bajnok olaszország!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 10 hétf., 12:46 

Kép :oops:

Végre vége ennek a nagyon gyenge vb-nek, jöhet a magyar foci, mi már a héten rajtolunk. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 10 hétf., 17:35 

Sziasztok! Eddig azért nem írtam mert dolgoztam(mondjuk ez szinte mindennapos). KTibsza: szerintam is kár vitatkozni rajta,lehet hogy a bíró jobban látta mint mi [list]Különben a szakkommentátorok annyi okot felsoroltak,miért nyerhet az egyik vagy másik csapat. Ez is köztük volt. Bejött :( Freemy:szerintem minden csapatnak voltak ilyen dolgai,hogy egy-két téves ítélettel a bírók segítették őket!Az pedig,hogy ki milyen gólt lőtt,arról is ír6nánk,de felesleges,mert a tizenegyes is ugyanolyan gól,mint egy RÖGZÍTETT helyzetből(ugyebár szögletből) befejelt gól.Mindkettőt nehéz a kapuba juttatni,hogy miért nem ecsetelem.a kiállítás pedig teljesen jogos volt,ebben teljesen egyetértek,csak mégis kíváncsi lennék Materazzi mit mondott Zizunak... Zargul:jó legyen jogos gól :lol: .Elismerem azt,hogy az olaszoknak rendkívül jó taktikájuk volt,végig követték az utasításokat.Szervezett jó játékkal,nagyon jó játékosokkal és még ír6nék érveket.De a franciákhoz is. Nekem tetszett ez a vb,nem mondom hogy jobb focieseményt,szórakoztatóbbat nem láttam,de sajnálom hogy eltelt ez az 1 hónap :!: Én azért drukkoltam a döntőben,mert a fociban sokkal jobban tudom szeretni a támadóbb felfogású,beválalósabb,látványosabb csapatot.Mi lett volna ha valamelyik csapat a kieséses szakaszban úgy játszik az olaszok ellen,mint USA! Emlékezetek arra a meccsre,ugye?De a feltételes módból nem élünk meg,sőt attól még nem lessz másabb a jelen!!!! Gratulálok az olaszoknak,megérdemelték...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 10 hétf., 19:31 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Zargul: Te legalább olyan elfogult vagy, mint Adler Bátyó az olaszok mellett! :shock: Nem sértésként mondom, de az olasz válogatottat ki kellett volna zárni még a VB előtt, mert ahol ekkora bunda botrány van, az már több, mint szégyenletes! :( A győzelmük után nem csodálkoznék azon, ha valami kiskapun keresztül szépen eltussolnák az ügyeket... :? Vajon a mai hírek miért nem a bundabotrány ítéletéről szólt, miért a tomboló olasz milliókról és a világbajnok csapatról??? :roll:

Én, mint semleges drukker azt mondom, hogy ez a fajta védelemre épülő foci nem tesz jót a labdarúgásnak. Ez volt a 2. legkevesebb rúgott gólos VB. Voltak szép találatok, téves bírói ítéletek, minden ami foci, de valahogy hiányoztak a támadó focit játszó csapatok... Nem kenyerem Zidant védeni, mert amit tett, az piros lapot édemelt, de a hírekből kiderült, hogy abban a feszült légkörben miért vesztette el a fejét: Materazzi learabozta és terroristának nevezte... :shock: Csak gondoljatok bele abba, ha a lelketekbe tipor valaki olyan dologgal, ami mélyen érint benneteket, mikor sík idegek vagytok vagy szidják az anyukátokat... Ti hogyan cselekedtetek volna??? :roll: Én biztosan letéptem volna a fejét és nálam nem úszta volna meg ennyivel, azonban a büntetéstől ez nem mentett volna meg, ahogyan a bíró sem nézte el JOGOSAN Zidan cselekedetét! :roll: A sportszerűségi díjat nem osztanám Materazzinak az bizonyos... Mert amit művelt, az nem focipályára való, ahogy Zidané sem! (Persze most mondhatjátok, hogy mi a garancia arra, hogy tényleg azt mondta Zidannak, amit írtam, de hogy valami lelkébe tiprót mondott az bizonyos, legyen az bármi...)

Remélem senkit nem sértettem meg a véleményem kinyilvánításával, nem az volt a szándékom! Csak tudjátok ami a szívemen, az a számon! :roll: :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 10 hétf., 19:45 

Na, akkor én meg Materazzi "mellett" szólok egy kicsit, pedig én Magyarországon kívül nem szurkolok senkinek. De nehogy azt higyjétek, hogy csak ő szól oda másnak, ugyanmár. :shock: Sajnos benne van már ez is a mai fociban, és szerintem - hangsúlyozom, szerintem - régen se volt másképp, talán nem ilyen súlyos formában. Csak Zidane nem bírta elviselni... Azt meg, hogy így is ő lett a vb legjobbja, hát nem is tudom mit mondjak. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 10 hétf., 19:48 

Azért nincs szó még a bundabotrányról mert - elviekben - ma hirdetik ki az itéletet.Amint megvan lököm be ide :) Már csak azért is mert a Juventus nagyon megszívhatja :( ...és ők a szívem csücske

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 10 hétf., 21:47 

Vologya írta:
Én, mint semleges drukker azt mondom, hogy ez a fajta védelemre épülő foci nem tesz jót a labdarúgásnak. Ez volt a 2. legkevesebb rúgott gólos VB. Voltak szép találatok, téves bírói ítéletek, minden ami foci, de valahogy hiányoztak a támadó focit játszó csapatok... Nem kenyerem Zidant védeni, mert amit tett, az piros lapot édemelt, de a hírekből kiderült, hogy abban a feszült légkörben miért vesztette el a fejét: Materazzi learabozta és terroristának nevezte... :shock:

Kár lenne azon vitatkozni, hogy melyik csapat érdemelte volna meg jobban a világbajnoki címet. Szerintem az olaszok igenis rászolgáltak a címre. Ez a csapat nem volt az a tipikus catanaccio-s gárda, Lippi mester jól összerakta a csapatot minden poszton erősek voltak. Azt hiába is akarjuk várni, hogy visszatérjen az a korszak, amikor a csapatok nem védekeztek, csak rugdosták a gólokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 11 kedd, 2:29 

Vettem egy Zidane mezt, a hentes Materezzi megérdemli, én már a nézőtérre sem engedném be, nem hogy a pályára.
Egy igazi, alattomos, durván játszó védő.
A gólnál is simán lehúzta Vierát.

Domenech - ekkora gyükért - megérdemelte, hogy elbukta, aki a padon ülteti Trezeguet -t, s képtelen együtt játszatni Henry vel, az sz@pjon is.
Zizu ennek ellenére tényleg Isten volt.

Lippi jó csapatot csinált, a sok másod, meg harmadosztályú - Juve, Milan, Fio, Lazio - játékosokból, hol van ez az EB-n simán kieső olasz csapathoz képest.

Totti, Perotta, De Rossi, 3 világbajnoka van a Romának!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 11 kedd, 7:57 

Adler írta:
Lippi jó csapatot csinált, a sok másod, meg harmadosztályú - Juve, Milan, Fio, Lazio - játékosokból.
Totti, Perotta, De Rossi, 3 világbajnoka van a Romának!!!!

A Juvénak és a Milan-nak meg 4-5(most nem vágom fejből a válogatott keretet de több mint a Romának).És nem biztos még az a másod-, meg harmadosztály.Vagy ha igen, hát legalább a Roma is megtudja majd mutatni az úgy kialakult Seria A-ban a sok "nagycsapat" ellen.Akkor az úgyis bentmaradt Treviso, Lecce és Messina lenne - többek közt - a fővárosiak ellenfele.Ja és így talán eltudnának jutni a BL selejtezőt érő harmadik helyig.Mert ugye még számolni kell az Udinese-vel, a Chievo-val, Reggginával, Sampdoriával és a Palermoval.Ezek biz' nem hagynák a Rómát eljutni odáig.Még így is nehéz menet lenne.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]