Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 79  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 27 kedd, 13:21 

Rendben, legyen a kard. Azért is jó, mert ugye történetem szerint Lord Hagen nagyon sokat harcolt előhalott seregek ellen, és ott simán szerezhetett egy ilyen kardot, amit aztán öregsége miatt már használni nem tudott, így odaadta utódjának, Theodorusnak.
Végül csak jól áll össze a kép! :)

Petrus egy kis ideig hallgatózik, azonban nem hall semmit, semmi furát, így veszi a bátorságot és bekopog az ajtón...
Ha úgy gondoljátok, hogy befejeztétek a mondanivalót, amit mondani akartatok, akkor kopog az alabárdos. Bár, ha úgy gondoljátok, akár félbe is szakíthatja a beszélgetést...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Freemy 2006 jún. 27 kedd, 19:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 27 kedd, 13:57 

- No mi az, már megint? - szól ki a lord, kissé ingerülten.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 27 kedd, 14:37 

Petrus nem kertel, ráter egyből a lényegre:
-Uram! Bocsánatot kérek a zavarásért, nem tenném, ha nem lenne nyomós okom rá. Azonnal a fedélzetre kellene jönniük, ugyanis vendégünk érkezett, aki bár enyhén szólva is morcos, nagyon úgy néz ki, mégsem ellenséges szándékú és valószínűleg mágusaink segítségére szorul... Kérem, jöjjenek azonnal, remélhetőleg később még befejezhetik a tárgyalást...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Freemy 2006 jún. 27 kedd, 19:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 27 kedd, 14:48 

Azét így is rengeteget segítettél nekünk! Nem is igazán védő köre gondoltam, inkább valamilyen Ward jellegű varázslatra, amelyik mondjuk jele a rúna megalkotójának, ha a varázslatba beleszőtt entitás a közelépben tartózkodik. Ez közvetlenül nem ártó jel. Egyébként a dzsinn az jó vagy rossz nekünk?

Na nézzük meg ezt a Dzsint, mit tudunk neki segíteni. Bár kiváncsi lennék hogyan került ide.-szólt Billy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 27 kedd, 14:50 

Remegek. Ezernyi fényes szikra szaladt át rajtam. Belemartak a sötétségbe, bele a lelkembe. Pokoli a kín, szerencsére nem tart soká, de nem szeretném újra megtapasztalni. Még mindig égetnek ahol a fények elértek.

- Nem szándékosan okoztam az előbbit, csak a dühöm szivárgott át az anyagi sikra. Nem kell emlékeztetned helyzetemre, hidd el nem fogok megfeledkezni róla. Nehezen is tudnák. Segítek mindenben, amit kérsz tőlem. Legyen hát igazad pap, álok a szolgálatodra, a szabadságomért cserébe. Segítek végrehajtani a küldetésed, ha utána utamra engedsz. Számomra az idő semmi, de a türelem nem erős oldalam. Ha nem is engedsz el a küldetés után, akkor is meghalsz egyszer csak akkor majd velem is szembe kell nézned. Ezért hát biztosra veszem, hogy betartod a szavad. Lehet, hogy lesznek olyan pillanatok, amikor elhatalmasodik rajtam a gyűlölet, de azt tudd, hogy számomra az öröklét a legfontosabb és nem fogom kockáztatni, hogy elpusztíts. Megteszem, amit mondasz, társad leszek a küldetésed útján, de ne várd hogy kedveljelek téged, én csak gyűlöletre vagyok képes.

Nem tudom hogy miért, talán a támadást követő gyengeségem eredményeként, magam is csak most veszem észre hogy lassan teljesen látható vagyok mindenki számára. Kezdetben egy sötét felleg lebeg a mennyezet alatt. Aztán a felleg lejjebb ereszkedik a padló szintjére. Egyre sűrűbb és egyre gyorsabban fodrozódó lesz. A szobában lévők szokatlan hideget éreznek, nemsokára már a leheletük is láthatóvá válik. A sötét felhőből egy emberhez hasonló alak bontakozik ki. Túlságosan is áttetsző ahhoz hogy bárki felismerhesse vonásait, de azt mindenki jol láthatta hogy a szellem valaha ember volt, mégpedig egy nő. Kortalan arcából nem sugárzik gyűlölet, csak végtelen üresség és szomorúság olvasható le róla.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 27 kedd, 15:13 
Heroes Team

Johnatan kicsit megijed, mikor az idegen, meghallván az előző szavait, kicsit dühösen magasba emeli az öklét, mely körül ismét újfent fényes szikrák kezdtek táncot járni, de pár pillanat múlva, mintha megértette volna szándékát, megenyhült, s leeresztette magasba emelt karját, s némileg lenyugodva beleegyezett abba, hogy tanácskozik az általa említett személlyel! "Pár pillanat, csak tudnám hol időzik ennyit az a matróz, akit a lordért és a többiekért küldtem! Most ha megbocsátassz utánajárnék annak a fajankónak!"-szólt, majd elindult abba az irányba, ahová nemrég elsietett a küldönce! Ekkor ért vissza a matróz, s Johnatan kikérdezte, hogy mégis hol vannak a többiek, s erre amaz elmondta amit tudott! "Az egyik alabárdos? Hmm..."-néz körbe a tömegen-"De vajon mért pont Petrus akarta őket megtalálni? A lovagok is ott vannak? Akkor meg lehet hogy azért? Na mindegy szólj a többieknek, hogy mehetnénék lassan a helyükre, én meg utánanézek, hogy mégis mért kelett neki átvenni a helyedet!", s ezzel elindult ő is az ebédlő felé, ahhol a matróz mondása szerint hagyta! Mire odaért, már kint volt az alabárdos, s jelezte, hogy nemsokára jönnek a lordék is!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 27 kedd, 15:31 

És valóban: felbukkannak a tárgyaláson lévők, a lord, a kapitány, a két varázsló, a pap, és a két lovag. Mondhatni eléggé elámulnak az újabb "eseményen".

Cikász:
Előtte, mielőtt mindenki kitódulna a fedélzetre, a pap rád néz. Mintha megnyugodott, megkönnyebbült volna. Talán félt valamitől? Rádnéz, és így szól:
- Én megtartom az adott szavam, szellem!

Billy:
- Egy dzsinn? Hmmm... nem tudom, mit keres itt, de talán ez sem véletlen! A dzsinnek amúgy jeleskednek a mentálmágiában...

De továbbra sem szeretnék magammal beszélgetni, úgyhogy tietek a szó dzsinn ügyben! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 27 kedd, 15:59 

Alexander Petrus távozását kihasználva el is indult, hogy kiöntsön két adag tőtetet. Egyet magának, a másikat pedig az új kékbőrűnek... Ezt a kísérletet azonban úgy néz ki, hogy Dakk is észrevette, aki most először odalépett az alabárdoshoz valószínűleg azért, hogy Petrus távollétében kicsit felvilágosítsa...

Theodorusnak út közben részletesebben elmesélte Petrus a dzsinnes sztorit, mindent, ahogy történt. A lovag viszont nem tudott segíteni a jövevényen, így bízott abban, hogy majd más megteszi...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 28 szer., 0:10 

A Pixi

Kérlek ne haragudj meg de erről nem beszélhetek, eskü kötelez hogy népem titkait nem árulóm el senkinek. Legyen elég annyi hogy néha igen zavaró, néha viszont igen kedvező tud lenni. Bár ha engem kérdezel, akkor inkább átok ez mint áldás. Talán elmondhatnám hogy végül is mi ez, mert úgysem árulnál be a papnőnél, de hát a törvények mégis csak azért vannak, hogy megtartsák őket.
Hmm- tudod most jöttem rá valamire, sokáig tartottam tőled, pedig sok közös dolog van bennünk. Te is idegennek érzed itt magad, te is sokat gondolsz a hazádra és a népedre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 28 szer., 9:29 

Billy magabiztosan fordul a másik varázsló felé.
- Óh, egy Dzsinn, az égiek nagy ajándéka, mivel mint azt te is bizonyára tudod, a Dzsinnek a mentálmágia nagy szakértői.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 28 szer., 9:56 

Hát figyelj amúgy az egész heroes történet várakról lényekről csatákról várak közötti konfliktusok fenn van interneten magyarul hallottam róla csak azt nem tudom hol ha több infót tudok akko mondom majd vagy esetleg keress rá a heroes történelemre ha még fenn van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 28 szer., 10:03 

Necro Death írta:
Hát figyelj amúgy az egész heroes történet várakról lényekről csatákról várak közötti konfliktusok fenn van interneten magyarul...

Lehet, de én nagyon nem szeretem, ha egy kötött, minden részletében kidolgozott világban kell mesélni. Az megköti a szárnyaló fantáziát mondhatni. Épp ezért próbálom így megoldani, hogy az alapok a Heroes-ból valók, de kedvemre belerángathatok mindent, bárhonnan, és ugyan ezt tehetik a játékosok is. Ha a hivatalos iratban le lenne írva, hogy ebben és ebben a városban ez és ez van, akkor nem tudnék oda valami egészen mást bemesélni, ami esetleg - a kaland szempontjából - sokkal szórakoztatóbb lehet. Meg így nem lehetne elcsöpögtetni a kis utalásokat a Shadowrun, MAGUS, D&D, Earthdawn, stb... világokból.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 28 szer., 10:06 

Freemy írta:
... Ezt a kísérletet azonban úgy néz ki, hogy Dakk is észrevette, aki most először odalépett az alabárdoshoz valószínűleg azért, hogy Petrus távollétében kicsit felvilágosítsa...

- Figyú, cimbora! - bámul le a megtermett monotaurusz az alabárdosra, miközben súlyos, fekete karmokkal ékített mancsát annak vállára teszi.
- Azt hiszem, én ezt most hanyagolnám a helyedben! - azzal kiveszi a kissé döbbent férfi kezéből a butykost, és egy jót húz belőle. Úgy fél liternyit. Úgy látszik rá is ráfér egy kis bátorítás. Hiába, nálánál talán senki sem tudja jobban, mit is jelent pontosan az, ha a csatatéren felbukkan egy dzsinn is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 28 szer., 13:21 

Alex meglepődik Dakk tettén, mikor megállítja. Nincsenek egy súlycsoportban, ezért nem akar ellenkezni, mikor látja, hogy a minó meghúzza a butykost... E helyett csupán ennyit szól.
- Ha nem, hát nem. Majd legközelebb! Váljék egészségünkre!
Majd ő is húz egyet a finom nedűből és Dakk mellett figyeli tovább az eseményeket. Úgy érzi, ez jó döntés volt. A szervezetbe egész biztos... :lol:

Theodorus mikor odaér Johnatan mellé és megpillantja a dzsinnt, mást nem is tud mondani hirtelen, mint ezt:
-Mekkora egy lény ez! Hallottam már róluk, de még egy sem került eddig elém... Most épp mit próbál tenni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 28 szer., 15:58 
Heroes Team

"Sajnos az a helyzet kedves barátom, hogy senki se tudja, hogy hogyan került ide, s minthogy említette nekem, a legfelsőbb mágia tnulmányozója és birtoklúja, de mégsem tudott visszamenni saját hazájába! Aztán némi rábeszélés után sikrült megyőzni őfelsőbbrendűségét, hogy netán beszéljen a varázslóval, na meg talán a hobittal, hátha netán közösen rá tudnának jönni, hogy ezen kísérlete mért nem sikerült! de attól még furcsa, hogy senki se hívta, ő maga sem akart idejönni, s mégsem tud visszatérni! Rejtély! És ti, mit csináltatok ezen idő alatt? Vagy szigorúan titkos?"-kérdezte meg Theodorustól, hátha beszél netán róla egy keveset!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 29 csüt., 9:47 

Semmi érdekesről nem volt szó. A holnapi ebéd volt a téma, mert a lord már nagyon nem bírja a jelenlegi étkeket... (Majd kacsint egyet a lovag, ezzel jelezve, hogy nem beszélhet a dologról.)
Szóval ez a kék torony azt képzeli magáról, hogy ő a VALAKI? Szerintem meg lehet, hogy ő lenne az, aki irányít...
Ekkor hirtelen elcsendesül Theodorus, majd egy rövid gondolatszünet után így fejezi be a mondatot:
... aki irányítja a holnapra rendelt pörköltfőzést...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Freemy 2006 jún. 29 csüt., 19:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 29 csüt., 13:46 

Theodorus gyorsan el is lép a fedélzetmestertől, nehogy rá tudjon kérdezni az egészre és az atyához lép, tőle nagyon halkan meg is kérdi:
-Atyám, véletlenül nem testesülhet meg dzsinnként az, akit keresünk? Arra gyanakszom, hogy ő lehet az... Mit gondol erről?

Beorn, úgy nézem nem tudod elkerülni a beszélgetést önmagaddal, mert a lordnak is és az atyának is beszélnie kell a jövevénnyel. Engem egyébként nem zavarna. Mindig szívesen olvasok ilyesmit. Kíváncsi is vagyok, hogy képzeled! Természetesen a két mágiatudományban jártas emberre is kíváncsi vagyok. Vajon ők mit hoznak ki a találkozásból?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 30 pén., 23:54 
Heroes Team

"Érdekes! Ilyen dolgokról beszélgettek volna?"- gondolkodott el Johnatan Theodorus mondatán, de még mielőtt rákérdezhetett volna, elment mellőle az atyához beszélni, talán az új jövevényről! "De hátha tudnak rajta segíteni, legalább akkor volt értelme felrázni a népeket!"-, mjd elindult hogy megnézze, mi teendők lehetnek még a mai nap!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 01 szomb., 11:40 

Theodorus biztosan tudja, annak ellenére, hogy nagyon halkan súgta mondandóját az atya fülébe, a szellem is hallotta. Most nem látja, de tudja, hogy itt van valahol. Várja is, hogy mit mond az atya neki illetve ő mit mond az atyának. A lovag azért még mindig ügyel arra, hogy ne legyen fura a viselkedése. Az atyára illetve a dzsinnre néz fokozatosan váltogatva...

Petrus észreveszi, hogy a fedélzetmester már nem nagyon törődik az újonnan érkezett lénnyel. Odalép és meg is kérdezi tőle: "Mi jót tervezel? Segíthetek? Ez a jövevény nagyon nem tetszik, szívesen tennék bármit, minthogy nézegessem..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 01 szomb., 14:41 

Ha jól tudom él még ez a 'zöld színnel írom, ami nem gyökeresen kapcsolódik a témához' rendszer, de csak most sikerült újra elköteleznem magam a fórumozásnak, mert eddig bokros teendőim sajnos megakadályoztak ebben. Szóval most masszívan nekiállok visszaolvasni. Lenne egy kérésem, Beorn küldd el kérlek szépen pm-ben, él-e még nagyszerű zavart lelkű cimboránk Derick. :)

Nos, már nem először szerkesztem a hsz.-t, de csekély mennyiségű információért nem fogok új 'kommentet' írni, így is a hsz.-ekkel fogok álmodni :arrow: kb. 300 hozzászólást olvastam végig az elmúlt fél napban(45. oldalon járok), szóval legkésőbb holnap már aktívan részt tudok vállalni a kalandban.

Beorn, küldtem neked pm-et(talán kétszer is :oops: :roll: ), bár abban sincs sok értelmes gondolat :)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BHappy 2006 júl. 03 hétf., 4:26-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 79  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]