Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 348 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 23:48 
Heroes Team

Üdv!
A 8 közé jutásért:
Ssth-Lzo 1-0
(Dungeon,Arlach)-(Rampart,Mephala)
Érdekes kis meccs volt...
Az elején jól alakultak a dolgok,Mephala szépen fejlődött,egyedül a sebessége volt a sebezhető pontja.
2 szintű varázslatként a Scuttle Boatot tanulta meg,ami nem tűnt fontosnak.Egészen addig,míg a 2. héten fel nem tűnt a vízen Arlach,és a szigetemen szállt partra.Onnan elvitte a +2 csizmát.A hajója viszont eltűnt másnapra :D .Ezután a várához indultam a csatlakozó 3. heti populációval,de a Logistika nélkül nagyon sokáig tartott.A vízen kellett volna próbálkozni,főhősét a szigeten tartva...
Annyira sokáig tartott az út a szárazföldön,hogy a felmentő hajóval épp a támadás előtt hazaért Arlach.
A csatában már nem volt esélyem,mindent összeszedett a környéken,meg a szomszédban...
Még Water Elementált is tudott volna idézni...,ha szükség van rá!
Köszönöm a játékot,nekem nagyon tetszett a meccs,felért egy sakkpartival,és még esélyem is volt,csak nem jól gazdálkodtam vele. :roll:
Üdv-Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 2:45 

Sziasztok!

Hát srácok ez így nem lesz jó, nem látom a nagy akaratot, hogy le akarnátok játszani a meccseket. Sikerült újrahúzni a gépemet, így már van MSN-em is. Ma folyamatosan zargatlak beneteket. Igen rövid határidőt fogok megszabni a lejátszásra. A kiesettek továbbjátszásáról annyit, hogy ilyen hozzáállás mellett csak azt tudom garantálni, ha lejátszák maguk közt, akkor beszámítom a versenyen. Nem fogok még azokon is idegeskedni, akik már kiestek. De ha lejátszák, akkor nem zárkózom el. A határidő ma éjfélkor lejár. Heroesra fel! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 10:29 

Hali!
Tehetek én róla, hogy adlert nem lehet elérni! Nem kell idegeskedni, le lesz játszva minden mecs!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 10:40 

minden délelőtt voltam, amikor szóltam Neked, valamelyik hétvégén, akkor nem volt alkalmas..................ne kend rám :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 12:00 

Adler írta:
minden délelőtt voltam, amikor szóltam Neked, valamelyik hétvégén, akkor nem volt alkalmas..................ne kend rám :roll:

Pedig rád fogom :twisted: :twisted: Msnen miért nem vagy fent?Most is válaszolsz a üzimre de nem vagy fent! A hétvégéim mindig jók voltak, ilyet én biztos nem mondtam!A bb4 előtt montad, hogy most lejátszhatnánk pénteken, arra az egy napra lehet mondani hogy az én hibám!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 12:05 

drága barátom, válaszolok, de játszani nem tudok, mert 1x nem érek rá, most is a gyereket üldözöm :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 13:05 

Adler írta:
drága barátom, válaszolok, de játszani nem tudok, mert 1x nem érek rá, most is a gyereket üldözöm :roll:

Épp ez az tehetek én róla, hogy nem érsz rá! Forditva is igaz! Este ráérsz? Reggel nekem suli, ugyhogy az gáz! Reggel 6 óráig mondjuk játszhatunk, ha más nincs!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 17:15 

Kedves Fórumozók!

Teki(Winner) vs Fifi(Loser)

Elején kicsit unalmas volt de a végén már elég szórakoztatóvá vált.1 csontival rohangáltam összevissza :lol:
Támadási értékem 5 volt mert volt nálam egy +4-es fegyver :lol:
Épp akkor kezdtem a küldiket megcsinálni.Egyet meg csináltam az adott +10 (asszem) tudást.A többi értékeim harok vótak.
De jó volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 19:34 
Heroes Team

Sziasztok!

Rusty (Stronghold - Gurnisson) - HZsolt (Castle - Edric)

Jól indult a játék, Gurni kapott ballistát :) és a kezdő artik is tűrhetőek voltak! 3. nap már 11-2-1-2 volt a barbár, északon mindent kifosztott. A +4 attack questet csináltam csak meg. Visszavonult, s déli várból elindulva délen is fosztogatott. Tyraxor kiszedte a +5 all kardot, majd kicsivel később Sanya a Lion Shieldet. Az örvényt championok "védték" a túloldalt efreetik. 1-2-5-re kikötöttem az északon Zsolt területén, köv. nap libary és a vára. Zsolt épp a második hét 5. napján ölte le a Red Dragonokat, amikor kikötöttem. Tudtam, hogy nem lesz elég pénze a lényekre, nekem is alig volt a Strongholdra (Cyclopsom nem is volt). A várában volt minden az arkangyalok, és a cavalrierek kivételével. A végső csatában Edric: 15-14-14-10, Gurni: 27-14-14-15 (lvl 12). Most játszottam először HZsolttal, és nagyon kellemesen csalódtam. A kardot kiszedte, a questeket teljesítette, de a seregre nem volt pénze sajnos.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 23:47 

Sziasztok!

A mai nap mindenki belehúzott, ezt már szeretem. Egyedül az Imperátor - Adler meccs nem fejeződött be, a többi meccs időben lezajlott.
A Kokozd elleni nyolcaddöntőről:

Bogpista (Rampart - Mephala) - Kokozd (Stronghold - Gurnisson)
Mephala jól kezdett, egyből intelligencia jött be neki (ez maradt is basic a végéig :)) A menekülttáborba master Genie volt. A questekre építettem a taktikámat. Az első hét első pár napja nehezen telt, Mephala lassan mozgott. Megkapta a földet 4, szinten, az egyik fában air magic volt. Fel is szedtem, az Air szintén basic maradt :) Azért, mert később megkapta a logisztiket is és mivel lett csizmám is, így ezt fejlesztettem mikor tudtam. Bejött a wisdom is, ami azért kellet, mert a második váram dungeon volt. Fejlesztettem is a tornyokat benne, a lvl4 az resurrectet tartalmazott frenzy mellett. Hogy ezt megtanuljam el is pazaroltam rá vagy 2-3 napot. Rosszul menekültem el, mert mikor megvettem a dungeos várba akkor hülye voltam mert állt bent 1 másik hero és az kapta a duplázást. Tudtam hogy az fogja kapni, csak elfelejtettem kivenni mert az idő már sürgetett. A 3. hét első map azért sikerült a dupla mana, ezután 1 nappal meg is jelent fent Gurnisson Szürke macik és viharmadarak társaságában. A ballista is elmaradt, nem adta át. Talán arra számított nem érem el. De pont elértem és meg is támadtam. Nekem szinte teljes sereg törpék kivételével (master genie szerepelt helyette) nála csak ez a 2 lény. A skillek hasonlóak voltak, bár Mephala azért erősebb volt skillekben. A csata nagyon egyoldalúra sikeredett mivel nem volt nála a többi lény. 1 blinddel ki is végeztem. Jó meccs volt, Kokozd gyorsan átjött amivel majdnem meg is lepett. Gratulálok neki ügyesen játszott, kár, hogy a végét elrontotta a lények hiányával.
A továbbjutóknak: Mindenkitől kérném előre a várat, amivel akar majd lenni a következő mapján, mivel előregyártott Random balance lesz és minden vár saját terepén kezd majd. A szabályok is bővülnek majd, ez majd a honlapon megfigyelhető lesz. Sok szerencsét, jó harcot.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bogpista 2006 máj. 11 csüt., 12:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 10 szer., 19:01 

Sziasztok!

Mugger, Crag Hack (Stronghold)- Merlin, Pyre(Inferno) 1 : 0

A második hét végére megszereztem a szigeten lévő tárgyaimat a +5 all kardot és a +6 all kannát.
Ekkor valószínűleg jobban jártam volna, ha átmegyek az ellenfelemhez, amikor még jóval erősebbnek tűntem. Ehelyett elkezdtem a +4-es küldetéseket.
A második hónap elején szerettem volna átmenni, de már vártak rám. Nem volt nálam az összes sereg és alig tudtam elmenekülni. Ekkor 7-7db Behemóttal és Devillel lettünk kevesebben.
Én a főváramban nyalogattam a sebeimet, míg Mugger folytatta az előrenyomulást és elfoglalta a második váramat, valamint ellátogatott a könyvtárba. Azt szerettem volna, ha ott lett volna a főcsata.
Ez elmaradt, mert Mugger a town portálja miatt nem erőltette itt a támadást. Kénytelen voltam támadni, de nem bírtam a nagyobb rutinnal rendelkező ellenfelemmel felvenni a versenyt.
Crag Hack dupla spell ponttal(második vár Dungeon) és föld könyvvel rendelkezett.
A főcsatában az értékeink az alábbiak voltak:
Crag Hack 27-28-23-20; Pyre 24-28-26-25

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 10 szer., 22:42 

Imperator vs Adler
Stronghold/Gurnisson - Fortress/Tazar

Rámentem a questekre, én voltam a kék, 1.hét 7. napjára megvolt mind, a fentieket visszavittem, amig Tazar a lentieket is Melodia elmet a +5 kardért.
2. hétre megvolt minden, de még nem volt 10. szintű, hogy elmenjünk a Libraryhoz, ezért bevállaltunk mindenféle csatákat, de még igy sem, lvl 9 nél jártunk, amikor a továbbhajozó Melodia megtalálta a vizen a Thome of Earth t, gyorsan randevuzott Tazarral, aki végre bevette a libraryt, itt lett lvl 10, szerencsére volt exp earth is, majd szépen town portal haza.

3. héten aztán jött Gurnirsson, szép sereggel, mert +5 roc hete volt, szerencsémre lelépett a coursed groundról, s benn állt a mocsárban, Tazar odaért - portal+csizma+kesztű - s a Thome segitségével leverte ellenfele seregét, 2025 implo ellen nem volt gyógyszer.

Hatalmas mák volt, ha nincs a vizen a thome, lehet nagyon szoros lesz, igy nem volt az.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 10 szer., 23:05 

Hali!
Én is rámentem a questekre meg a +5 kardra, ugyanakkor lehetek meg mint adlernek! 2 nem váltottam be! Gurnissonak nagyon jo skilljei voltak és nagyobb szintű is volt mint Tazar 3 szintel! Az imploval azonban nem tudott mit kezdeni! Gartulálok Adlernek és sok sikert neki!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 10 szer., 23:13 

Thome of Earth a vizen, nincs lucky különdij?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 11 csüt., 12:37 

A negyeddöntősöknek GL! :)

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 11 csüt., 14:06 

akinek sod ja van - mint nekem - az kreálhat nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 11 csüt., 14:26 

elolvastam az új kör szabályait
engem nem érint de

miért nem lehet necro?
akinek ez a vára is benn maradt az miért nem választhatja azt, igy csak 2 várból választhat, még más 3 ból.

Mert sok csontija lehet? és akkor mi van, az Inferno meg démonokat gyárt, azt lehet?
Hogy van ez?
mennyivel fairebb 100démont legyárta orákon át, mint a csontikat gyűjteni??

kicsit zavarja igazság érzetem ez dolog, bocs

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 11 csüt., 15:49 

Adler: Nem lehet generálni. Ez egy fix map lesz, amit random balance template alapján fogok generálni és átalakítani. A necro világ életében tiltott volt random pályákon. Itt is az marad.
Már csak tőled nem kaptam várat. Válassz egyet és küld el nekem mailba vagy itt privátba.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 11 csüt., 15:52 

Egyetértek Adler-ral.Ja és a 6 perc nem sok egy kicsit?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 11 csüt., 16:07 

Ez van bogpista hozza a szabályokat mi meg behódolunk. :)
Kigondolta hogy bogpista infernoval lesz...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 348 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]