Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 79  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 11:17 

ÁÁÁÁÁÁ. ÁÁÁÁÁÁ. ÁÁÁÁÁÁ. Átok rátok nyomorult húslények. Vergödök , cibálom a fogvatarto erőt. Sikitok. A sikitásom kiszakad az szellemi térből és ékként hatol be az emberek sikjára.. Ez a pap tart fogva.

- Ne erölködj aggastyán.- Ezek a szavak mind hideg érzést kelltenek a halgatokban. A hangom mintha távolból szólna, egy kut mélyéről.
- A te erőd már elszált. Nem tudsz örökké fogva tartani, már érzem hogy gyengül a kötelék. Én ráérek. Nekem az idő semmi. Engem nem emeésztenek a muló évek ugy mint téged.

- Mit akarsz tőlünk? -kérdezi a pap meglepő nyugalommal.
- Tünjetek el....... A sikolyom ismét átlép az emberi térbe. Egy pillanatra még a testemet alkoto sötétség is megmutatkozik.
Fekete mint a legfeketébb éji felhő amin legfényesebb csillag sem tud átvilágitani.
Teljes erőböl rázom börtönöm rácsait, érzem hogy a pap ereje már nem tart sokáig fogva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 11:47 

Egy pillanatra minden figyelő megpillant egy homályos, igen-igen sötét alakot a varázskör közepében, amint haragosan vonaglik. Még a sikolyát is hallják: acélreszelőként smirglizi az agyak felszínét...

Selmo atya homlokán megsűrűsödnek a ráncok, amint észleli, hogy a megkötött lény lényegesen erősebb, mint amire számított. Néhány izzadságcsöpp kezd gyöngyözni homlokán, amint pár újabb hatalommal telített szóval megerősíti a béklyót:
- Igazad van, túl sokáig nem tarthatlak fogva, de mielőtt elszállna a kötelékből az erő, még elpusztíthatlak, kitörölhetlek végleg, ha ezt akarod.

Cikász: érzed a pap hangján, hogy igazat beszél. Valóban meg van a hatalma ahhoz, hogy eltüntessen erről a világról téged véglegesen valahová... ahová nem biztos, hogy szeretnél kerülni... :lol:

Ebben a pillanatban hangos robbanás hallatszik a konyha felől, és Zumba átkozódása:
- Melyik vadállat csempészett petárdát a levesbe! Jöjjön ide és sikálja fel a konyhát, mert minden úszik a kulimászban!!! Még szerencse, hogy nagyobb baj nem lett! (Naná: a magóg levesbe csempészett robbanószerének haragos lángjait a tűztől védő rúnák sikerrel elfojtották, de a szétfröccsenő leves vastagon beterítette a konyhát, a tűzhelyet, és a fekete szakácsot, aki meg is égette magát egy kissé.... :lol:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 12:07 

Elpusztulni? Nem értem. én már tul vagyok a pusztuláson. Nem ölhetnek meg. Vagy mégis. Kitörölnék a nevem a létezés /a nemlétezés könyvéből. Nem az nem lehet.

Abbahagyom a kötelék rángatását és az emberekre figyelek.-
-Mit akartok tőlem.?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 12:12 

Az atya elmosolyodik, hogy leplezze az erőfeszítést, amivel fenntartja a varázslatot (huhh, ha egyetlen hibát vétett volna az idézőkörben!):
- Nem az a kérdés, hogy mi mit akarunk tőled, hanem az, hogy te mit akarsz tőlünk? Ellopod a tárgyainkat, halálra rémíted a lovag lovát, csak bosszúságot okozol, és baj jár nyomodban. Mondj egy okot, hogy miért ne küldjelek az Elfeledettek Mezejére?!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 12:16 

- Az eddigi othonom elpusztult. Ezt a hajót választottam lakhelyemül és nem türhetek meg élőket a közelemben. Engedj el és elhagyom ezt a bárkát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 12:24 

Hihetetlen. Egy túlvilági lény. Félelmetes már a puszta létezése is. Nem gondoltam volna hogy én aki a az általam ismert világ leggonoszabb részéröl származik , még én is ennyire megborzongok valamitől. A robbanáskor egy gondolat szöget ütött a fejében. Olyan volt a hangja mint amit a gályán is használtam. Remélem ez a szer nem az én csomagomból származott. Jobb lessz ha minél hamarabb átnézi majd és megszabadul minden veszéjes készitményétől.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 12:27 

cikász írta:
- Az eddigi othonom elpusztult. Ezt a hajót választottam lakhelyemül és nem türhetek meg élőket a közelemben. Engedj el és elhagyom ezt a bárkát.

- Pedig jobb lenne, ha meg tudnánk egyezni, szellem! Mivel ez a hajó nekünk is otthonunk, valamelyikünknek el kell hagynia: vagy nekünk, vagy neked. Gondolod, hogy így, mágikus gúzsban, azt választjuk, hogy te maradj? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 12:31 

- Persze hogy nem. Ti is csak a saját javatokat akarjátok.
- Engedj el és elmegyek.

A kötelék továbra is gyengül. Talán már kitudnék szabadulni,csak még húzni kéne az időt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 12:45 

- Ugyan hova mennél, szellem? - Az atya hangja tovább mélyül, szemei szinte már fehéren szikráznak.
- Visszatérnél nem sok idő múlva, ahogy kiengedlek, és ott folytatnád, ahol abbahagytad! Talán még a módot is kieszelnéd, hogy ne kaphassalak el még egyszer. Két választásod maradt hát: elűzlek arra a síkra, ahol az örökkévalóságig bolyonghatsz egyedül, cél és értelem nélkül, vagy... vagy elárulod az igazi neved!

Cikász jól tudja, hogy mit jelent, ha egy szellem valódi nevét egy ilyen hatalmú pap megismeri: szinte korlátlan hatalmat felette, bár...

Ekkor egy hang szólal meg a szellem bensejébe, mely fodrot vet sötétségből álló lényében, visszhangzik benne, úgy morajlik, akár a haragvó tenger. És fekete... fekete a legfeketébb éjszakánál is... Nem tudja honnan jön, de olyan, mintha valami feneketlen szakadékból szólna. Hatalommal telített, parancsoláshoz szokott, bár kissé furcsa, mintha nem lenne magánál egész az illető hang tulajdonosa (félálomba beszélő élőlényeknél hallottál ilyesmit): "FOGADD EL A PAP AJÁNLATÁT!"

Nem, ez nem a mesélő hangja volt! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 13:20 

- Legyek a szolgád? A lábaidnál kuporgó ölebed. Nem nem leszek soha.
De még mindig jobb mint örökké elpusztulva bolyongani a többi kárhozottal.
Legyen hát.

A nevem lassan jelenik meg a pap agyában. Jerwetriztutkolánla.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 13:28 

- Szolgám? Nem. Nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy most jól döntöttél te is, én is. Valahogy még nagy szereped lesz ebben a mi kalandunkban, úgy érzem... Remélem nem tévedek, mert akkor az isten-titánok legyenek irgalmasak hozzánk! Légy hát ismét szabad Jerwetriztutkolánla! (a neved csak te hallod) Lakhelyed e hajó, ahogy nekünk is! Próbáljunk meg együtt "élni" rajt. Most pedig, légy szíves, jöjj velem a kabinomba, szeretnék elbeszélgetni veled!
Azzal int egyet, és kialszik a fény a krétavonalak felett. Ismét szabad vagy... bár nem kell jobban odafigyelned, hogy lásd a vérvörös, eltéphetetlen fonalat, amely a paphoz köt téged.

A nézők gratulálnak Selmo atyának, hogy ilyen ügyesen megoldotta e szituációt (bár egyesek nem sokat fogtak fel a lényegéből), és sikerült elűznie a szellemet a hajóról végre. (Úgy látszik, ők egy kicsit mást hallottak, mint te :lol:).

Warlock: karkötő? Hmmmm? Megvizsgál?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 15:09 

Követem a papot. Miröl szeretnél beszélni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 16:58 

Billyt sokáig nem látjátok,ahogy kiheverte a vad tivornya pillanatait, kéte, hogy senki se zavarja, mert meg kell vizsgálnia a a zsákmányolt varázstárgyakat.

Miután ezt bejlentette, Billy levonult a szobába, é mindenféle mágikus és nem mágikus trükkökkel elzárta a kabint, hogy ne zavarhassa senki.
Ezután remegő izgalommal fogta kezébe a zsákmányolt karkötőt.
-A mágikus tárgyak továbbra is elhagyatottan pihentek a szoba sarkában.
Először csak letette az asztalra, és csak nézte. Szinte gyűjtötte magában a kínt, amit a karkötő utáni sóvárgás hajtott. Amikor már úgy érezte, hogy nem bírja tovább remegő kezekkel felvette az asztalról a karkötőt, és végigsimította felületét. megvisgalta minden egyes négyzetcentiméterét, mint egy gyerek, aki megkapja életében legjobban vágyott játékszerét. Simogatta,dörzsölgette, és még párszor meg is pördült a tengelye körül, szinte táncot lejtve.
amikor az az eufórikus hangulat lejjebbhagyott, és a felszínre emelkedett a ősi kiváncsiság, szakmai érdeklődéssel próbált rájönni a karkötő mikéntjére.

ocsi, csak sok dolgom volt a munkahelyen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 17:52 

cikász írta:
Követem a papot. Miröl szeretnél beszélni?

Selmo atya letelepszik az egyik priccsre, egy ideig elgondolkodva vakargatja a feje búbját, majd imígyen szól:
- Nem tudom, mit gondoljak rólad, te szellem. Érzem benned a gyűlöletet, minden élő teremtmény iránt, láttam lelked feneketlen sötét kútját, de ugyanakkor valami halovány szikrát is láttam megvillani. Talán előző létezésed jó oldalát? Ezért nem száműztelek egyből, hanem vállaltam a kockázatot, és megpórbáltam egyezkeni veled. Hiszen te is csupán csínyeket követtél el, ahelyett, hogy megpróbáltál volna megölni egyikünket-másikunkat... - újabb fejvakargatás, hümmögés - Amint rájöttél, ezen a hajón nagy valószínűséggel csak én látlak (meg a ló, bár azt nem értem, hogyan), és én tudok veled szót érteni. Mindenekelőtt szeretném tudni, hogy ki vagy... pontosabban ki voltál annak idején?

Warlock: A karkötő öt nagyjából egyenlő hosszúságú, simára csiszolt, feketés színű, egészen haloványan vörös erezetű fa lapocskából áll (már ha tényleg fából van), aminek minden egyes darabját 5-5 csomó nélküli bőrgyűrű köti össze. A bőrgyűrűkön nem látsz varrásnak, vagy ragasztásnak nyomát, mintha egybe készültek volna (de akkor hogy fűzték bele a fadarabokba?)

Óvatosan megpróbálsz valami nyomot ejteni a bőrön, illetve a fán, de semmivel nem tudod sem megkarcolni, sem elvágni, eltépni, ami megerősíti benned a gyanút, hogy a karkötő mágikus, még ha nem is látszik annak. Miután már minden általad elképzelt (és pillanatnyi helyzetedben rögtönzött) vizsgálati módszert kimerítettél, nem marad más hátra, mint hogy felpróbáld, lesz, ami lesz.
- Jó vicc lesz, ha ez a mágikus karkötő kővé változtat, vagy csak simán megöl! - kuncogsz magadban kissé idegesen, de VALAHOGY nem tudsz ellenállni a kísértésnek, egyszerüen muszáj felhúznod a bal csuklódra.

A karkötő könnyedén felcsusszan a kezedre, és pont passzentosan meg is áll rajta (mintha az előbb egy kicsit nagyobb lett volna...). Egyetlen pillanatra megszédülsz, mintha valami enyhe áramütés futna át rajtad.
- Mi a manó? - horkantasz egyet. Odakint épp hatot gongatnak...
- Lassan vacsoraidő - gondolod. - Hopp! Az elébb, mikor fel akartam húzni, jól emlékszem rá, hogy épp az öt gongatás hallatszott kintről - fut át a gondolat figyelmes hobbitagyadon. - Mi a franc? Mi tartott egy órán át? :roll:

- Helló! Örülök, hogy végül is te vettél magadhoz! - hallasz egy hangot odabenn. Azonnal felismered Bögyös Helga édesmély altját... épp eleget epekedtél utána ifjú korodban. De ki, vagy mi a franc beszélhet hozzád Bögyös Helga hangján? :shock:
- Ne haragudj, hogy beletúrtam egy kissé az emlékeidbe, de muszáj volt elsajátítanom a gondolkodássémát, amivel kommunikálni tudok veled. Szerintem jól ki fogunk jönni egymással, nem gondolod? - öröm, és saját fontosságod tudata önt el, úgy érzed, hogy valami nagyon jóra sikerült szert tenned, amivel sokra viheted, aminek segítségével híres lehetsz... vagy akármi... pillanatnyi rossz érzésedet (talán a természetes hobbitreflex?) szinte azonnal elmossa az a kép, hogy ennek a karkötő segítségével akár száz olyan hobbitcsajod is lehet, mint a régen áhított Bögyös Helga... persze csak az után, miután világhírű varázsló és illúzionista válik belőled... :twisted:

*** Zargul + Ewolian: mi van a hajótokkal? Az Ezüstsólyom Röptén akkora az izgalom a szelelműzés miatt, hogy mindenki arról beszél, senkinek nem jut eszébe, hogy figyelő matrózt küldjön (vissza) az árbócterebre. Némi szöget zár be egymással a két hajó útvonala, úgyhogy nem közelítik meg annyira a másikat, hogy már a fedélzetről is észlelni lehessen... azután meg leszáll a hírtelen jövő éjszaka. ***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 19:22 

Az a helyzet, hogy én, írnám tovább de megosztottuk egymás közt az eseményeket és Ewolian nem fért ma géphez(sőt valószínü holnap sem fog) de szombat délelött biztos megírnám.Ha az már nem jó akkor holnap teszem meg ezt.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zargul 2006 szept. 25 hétf., 19:59-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 10 pén., 11:19 

Helló! Ki vagy te, és mit csinálsz egy karkötőben?
Hogy kerültél bele? Nem rossz ott? Mit akarsz, hogy együtt csináljunk, és mi kell érte fizetnem.
Hány Bögyös Helgát igérsz nekem?
Miért pont én? Miért pont te? És különben is.
Egyébként én beszélhetek hozzád hangosan, vagy csak gondolatban tudunk kommunikálni?
Teszi fel gondolatban a kérdéseket Billy, miközben kedvtelve nézegeti a bal csuklóján lévő karperecet. Valahogy sokkal sögösebben néz ki vele.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 10 pén., 12:04 

Totál frankó lett ez az RPG, olyan szép színes! :lol: :lol:

- Nem tudom, miről beszélsz. Én nem benne vagyok a karkötőben, hanem én vagyok a karkötő! Tudod, vannak olyan sikeresebben készített varázstárgyak, mint én is, akik öntudattal rendelkeznek. Ne haragudj, ha nem tudom magam pontosan megértetni veled minden esetben, de az a jó ötezer év... elég sokat jelent. Arra kérdésedre, hogy miért pont te, könnyű válaszolnom. Tudod, már többezer éve öntudatlan álomban pihentem odalenn, mikor is felébredtem, és megéreztem a jelenléteteket a felszínen. Először azzal a minotaurusszal próbáloztam, elnézésedet is kérem érte, amiért akaratlanul veszélybe sodortam a gawádat! Ő emlékeztetett a leginkább a régvolt értelmes lényeire, de a gondolkodás-sémája nagyon idegen volt, mint ahogy kiderült: az irántam való vágyódás helyett őrjöngő haragot sikerült belé plántálnom. De azután szerencsémre rád találtam, és kinyitottam neked a kőajtót, hogy lejöhess értem. Hát így. Nem tudod elképzelni, milyen unalmas volt ott lenn a sötétben, elfeledve... Úgyhogy nagyon örülök, hogy rád találtam! Szerintem rengeteg mókát fogunk együtt elkövetni! Azt pedig, hogy miként szerzek neked számtalan Bögyös Helgát, csak rajtad múlik, én támogatni tudlak csak benne. Van némi képességem mások befolyásolására... ez legalább is működik még a régvoltak közül... hogy a többivel mi a helyzet, majd idővel kiderül. Gondolj bele! Találkozol egy írtó dögös kis hobbit lánykával, aki megtetszik neked, de rád sem néz: én el tudom érni, hogy tiszta szívből beléd szeressen. Ez csak egy példa volt. Vagy például rá tudok venni lényeket, hogy neked adják féltett tárgyaikat. Önként... Persze, amint az kiderült, még sokat kell gyakorolnom, hogy jól boldoguljak, és ne kövessek el megint fatális tévedéseket! De hát van időnk bőven, nem? :lol: Szeretet, reménykedés és hála érzése tölt el.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 10 pén., 16:25 

Eizyent barátja utolsó mondatára valamiféle nyugtalanság fogta el.
Ujjai meg-megrezdültek és érezte, hogy picit remeg az egész lénye.
- Nekem sem tetszik itt valami! Nem látsz el véletlenül odáig?
- A fedélzetre nem látok be, de ami a hajó külsejét illeti, nem hinném, hogy kalózok. Ahhoz a hajó túl ... "tiszta".
 A fiatal mágus némiképp megyugodott, de akkor is megmaradt az az izgatottsága amely valamely nagyobb történések előtt szokta megszállni. Ezt Neldor is észrevette, és újból barátjára tekintett.
 Eizyen megértette a nézést, és inkább kimondta, azt ami nyomasztotta.
- Én még akkor sem nyugodtam meg teljesen. Van valamiféle balsejtelmem, még akkor is, ha nem a hajó lesz az oka. Már hosszabb ideje nem történt semmi, és ahogy az eddigi tapasztalataimból leszűrtem, nem szokott sokáig váratni magára egy újabb meglepetés. Úgy érzem másfajta erők közelednek. De lehet, hogy az egész csak a hajó felbukkanása miatt van.
 Neldor elfordult és alig hallhatóan válaszolt csak.
- Remélem tévedsz - majd hangosabban hozzátette - bár nem szokásod.
 Eltelt egy perc, egyikőjük sem szólalt meg. A csöndet az árbócban figyelő matróz törte meg ismét. Hangja a rémületet sugárzott mikor elkiáltotta magát:
- Hárpiáááááá.. - a mondatot nem fejezthette be, mert egy jól megtermett hárpia belevájta karmait a matróz torkába és felemelve őt lehajította a tengerbe.
 Eizyen a kezdeti meglepetés után mégjobban leblokkolt.
- De ... át ... lyene ... kt még nem is lát..ta.
 Ekkor eszébe jutott apja nagyon régi tanítása, miszerint ha félsz ellenfeledtől lepd meg őt minél előbb, hogy te lehess lépéselőnyben. Erre visszaemlékezve egy pillanat alatt átfutott agyán a gondolat, mivel lephetné meg ezeket a repülő lényeket legjobban. Egy univerzális varázslatra gondolt, de ijedségében túl sok erejét adta bele varázslatába. Egy hatalmas erejű robbanás hangot idézett meg néhány másodperc múltán(talán a másik hajóig is elhallatszott :D )... Varázslata el is érte hatását, a hárpiák egy pillanatra meghökkentek, nem tudták mire vélni ezt a ritkán hallott hangot. Ez pont elég időt adott a legénységnek ahhoz hogy felkészülhessenek a harcra.

Off: Bocsika, hogy nem tudok folyamatosan írni, csak otthon nekem is rosszalkodik a netem, és így emiatt csak ritkán tudok feljönni a világhálóra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 12 vas., 13:15 

Neldor még mindig a frissen felfedezett hajót kémlelte mikor egy velőtrázó ordítás visszatérítette a Világjáró eseményeihez.Mikor felnézett az árbóckosárhoz, egy hárpiát pillantott meg, amint éles karmait egy szerencsétlen matróz nyakába vájta.Keze a 60 cm-es, kétélű, Ered Lithui acélból készült kardjáért nyúlt, mely már igen sokszor kisegítette a bajban, hisz a penge minősége messzeföldön híres volt,s úgy mondták, törhetetlen.Bár utazásoknál soha nem hordja hátán az íjját(a kardját is csak elővigyázatosságból hagyja az övén, hisz nem egyszer próbálták megölni álmában)mégis átkozta a pillanatot, hogy nem döntött úgy, ma mégiscsak a szeretett íjjával lép ki a fedélzetre.A matróz csobbanását a tengerben, Eizyen kissé elkapkodott mágiája követte, mely egy hangrobbanás formájában egy időre eltaszitota az épp támadó, 8 fős hárpia falkát a hajótól.A legénység többi része, meglepően gyorsan csatarendbe állt, bár egy kardot és egy sietve felöltött "páncélszerüséget" magukhoz venni nem túl sok idő.Neldoron is csak egy könnyű bőrpáncél volt, mely nem sok védelmet nyújtott a hárpiák éles karma ellen de annak minősége ismeretében magabiztosabbá tette a matrózokhoz képest.Amint a korcs lények felocsúdtak a kezdeti meglepetésből, támadásba lendültek.Neldor egy borotvaéles karmokkal, épp feléje repűlő lényt "kapott" melynek agresszív támadását, a kifinomult mintázatú kardjával, hangos csattanással hárított.Az így megtört lendületü hárpia hamar a földön találta magát és Neldor nem is késlekedett a fejét keresztül szúrni, majd keresni egy újabb áldozatot.Pár méterre a jobbján, egy hárpia épp bőségesen, vérrel locsolta fel a fedélzet padlóját, amint könnyedén letépett egy matróz fejet.Két gyors szökkenéssel az oldalába került de amaz, gyorsan reagált.Neldor háttájékra szánt vágását elkerülte a lény és még visszatámadásra is futotta de az elf számított erre.Egy váratlan, támadás elől való lehajolást szúrás kísérte mely sajnos csak szárnyat ért bár támadója így is eléggé lelassult amit Neldor kamatoztatott is.Pontosabban kamatoztathatott volna, mert időközben a harci tapasztalat nélküli legénység egy részét könnyedén leigázták a hárpiák és így új áldozat után néztek.Neldor irányába kettő tartott.Éles hallásával korán meghallotta a susogó szárnyak hangjának közeledtét, így felmérhette helyzetét.Egy szinte mozogni nem bíró illetve két ereje teljében lévő hárpia.Esélylatolgatábsba kezdett.Több esélyt adott magának de félt egy szerencsétlenül bekapott, komolyabb sérüléstől. Míg ezen gondolkodott, ellefelei már egészen a hajókorlátig hátráltatták vissza, amikor az egyik támadásba ledült.Neldor minden figyelmét a támadó karmaira szegezte, mert tudta hogy csak azok képesek sérülést okozni neki.Mikor csak 2-3 méter választotta el őket egymástól, valami hátulról, teljes erőből földre vitte.Ezzel elkerülte ugyan a szemből jövő karmokat de egy jokora zúzódást kapott a hátára.Légzése szabálytalan lett egy időre de hamar taplon volt és már azon agyalt, hogy nem-e összehangolt hárpiatámadás részese volt.Gyorsan elhesegette ezt a gondolatot mert máris ketten voltak vele szemben, ketten mögötte.Ez már közelsem volt olyan bíztató helyzet, így Eizyen-re nézett és tőle várt komolyabb segítséget...

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Zargul 2006 szept. 25 hétf., 20:00-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 13 hétf., 0:37 

A varázslat ereje még idézőjét is megdöbbentette. Tudta, hogyha egy varázshasználó elvben tud valamit, akkor azt bármekkora hatásfokon tudja használni, igaz, ha túlzottan sok erejét beleadja a varázslatba, nagyon legyengül, és saját legyengülése folytán a későbbiekben sokkal kiszolgáltatottabb lesz. Eizyennel most ez történt. Amikor meglátta a szinte soha nem látott repülő lényeket, elfeledte ezt a tanítást, és csak arra koncentrált, hogy minél nagyobb varázslatot hozzon létre.
Az első pillanatban, mikor észrevette mágiája sikerét büszkeség töltötte el, de szinte nyomban ezután megértette, hogy valami balul sült el. A következő pillanatban már rá is tört az a belülről feltörő vákum ami, a túlzott energiavesztést követi. Oldalra pillantott Neldorra, hogy észrevette-e a rajta eluralkodó rosszullétét. Nem szerette volna, ha társa gyengének látná őt. Szerencsére Neldor a vízbe pottyanó matróz után egyből a támadók felé fordult, ezért nem láthatta, ahogy Eizyen összeroskad. Összeszorította fogát, és a fél-kábulat után picit kitisztult előtte a kép, hála az apjától örökölt medáljának. Ettől a medáltól gyorsabban visszatért ereje, és mindig megakadályozta, hogy önnön varázslatától szenvedjen el maradandó benső kárt, vagy esetleg, hogy átlépjen a halálba vezető út ösvényére.
Miután érezte, hogy kezd valamicskét visszatérni ereje újból felpillantott és látta amint Neldor már túl van első áldozatán, és egy matrózt széttépő hárpia felé veszi irányát. Ez felbátorította és néhány pillanat múlva kifejezetten jobban lett. A kezdeti sokk állapotát felváltotta a harc közelségét övező halálfélelem állapota, ami mindig izgalommal töltötte el.
Neldort látta, amint harcba száll hárpiájával, de ekkor belső érzéke veszélyre figyelmeztette. Gyorsan körül pillantott, és észrevett egy zuhanó repülésben felé közeledő kisebb, de még így is igencsak ijesztő hárpiát. Reflexből varázsolta az első eszébe jutó, egyik legkorábban megismert, legtöbbet használt támadó varázslatát. Tudta, ehhez már elég ereje van, így nem félt az esetleges újabb rosszulléttől. Egymáshoz közeledő tenyerei közt egy sárgás fénygömb kezdett kialakulni, majd egy pillanat múlva, a mágus becélozta ellenfelét, pupillái összehúzódtak és szeme megtelt a haraggal. Kinyújtott kezéből egy láthatatlan dolog repült ki, alig hallható suhanó hang kíséretében. A hárpiának esélye sem volt hogy megértse mi történt, átlyukasztott koponyával zuhant ellenfelére.
Eizyennek csak egy pillanattal tartott tovább varázslata, mint kellett volna, ezért nem volt elég ideje félre ugrani. A hárpia éles karma bele hatolt maga elé tartott karjának vállába. Az ütközéstől a földre zuhant. Fejét szerencsésen nem verte bele a hajó aljzatába, de az rázuhanó testtől megszédült.
- Rohadék - nyögte miközben sikerült letaszítania magáról a döglött tetemet. Amikor felnézett meglátta barátját amint négy hárpia kereszttüzében felé tekint. Tekintete segítséget kért. Eizyen szeme káprázott a vállában érzett fájdalomtól, de annyit fel tudott fogni, hogy barátja nagy bajban van. Agyát elöntötte a düh, tudta hogy őrültséget csinál, de ebben a pillanatban nem gondolt erre, csak barátját látta amint lelki szemei előtt felkoncolják és szét tépik megmaradt tetemét. " Ez nem történhet meg!!" - gondolta és a következő pillanatban mindennél világosabban látta, hogy mit kell tennie. Apja tanította utolsó napjaiban, hogy a nagyobb elemi mágiai tudását átadhassa fiának, de sajnos nem tudta befejezni munkáját, mert időközben elválasztotta őket a halál.
Körülötte a levegő megtelt alig érzékelhető, a mágiát nem ismerő lények álltal nem látható anyaggal. Egész teste összegörnyedt, de a következő pillanatban megfagyott a levegő légköre, mint mikor egy olyan dolgot észlelünk, ami valahogy "felsőbb rendű". A mágus teste vöröses csuhájával együtt szinte teljesen kékre változott, amint a hatalmas mennyiségű megidézett elemi erő egy helyre, a varázsló testébe koncentrálódott. Eizyen arcán egy halovány, szomorú, talán lemondó mosoly jelent meg. A megeröltetéstől könnyező szemein át látta amint a Neldor háta mögötti hárpia megindul Neldor felé. Már összefolyt minden előtte, de még hallotta saját hangját és érezte saját kezét, amint felemelkedik és rámutat a Neldort támadó hárpiára. Kezéből hangos dörrenés kíséretében, egy kékes, vibráló, sugár egyenesen Neldor mellett a hárpiába csapódott. A villám elevenen szénné égette a teremtményt, és tovább terjedt a következő, a mágus álltal választott célpontra. Hangos sercegés közepette és égett szagot árasztva a repülő lényekből hárman teljesen szénné égtek, a negyedik, leesett a hajó fedélzetére, és ott szenvedett szénné égetett szárnyakkal, és telkes egészében megpörkölődött testel.
A fájdalom és a megeröltetettség elmúlt. Eizyen kiegyenesedett. Ezen a napon már másodszorra büszkeség szállta meg. Körbetekintett, elmosolyodott, rákacsintott barátjára, majd összeesett.

Kérlek ne haragudjatok, hogy ilyen hosszúra sikeredett, legközelebb jobban odafigyelek majd, csak nagyon benne voltam a story-ban. :oops: Na meg nem hittem volna, hogy ennyit is tudok írni, meg hogy ennyi helyet fog foglalni, na meg hogy stb... :D

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Ewolian 2006 márc. 13 hétf., 14:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 79  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]