Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1318 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 66  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 19:02 

Én a tolvajlásnál max 20 %-ot támogatom. 15,30,50-re gondoltam.
Tactic akkor legyen mild és severe +starting bonus.
Szerintem a területek iránt tényleg ne kapjunk pénzt. Vagy ahogy régebben mondtam hogy összérték pl. 10 %-át.
Az elején tényleg van egy-két skill ami teljesen értelmetlen. Ezek csak akkor lesznek használhatók ha lesz miből. Már pedig a lordok 90% már tolvaj és csak egymástól lopják az 50%-ot. Ha meglesz valamelyiknek a 100 akkor rögtön vásárol valamit és erősödik. Nem kell ahhoz jól játszania hogy pénzt szerezzen és több könnyítése legyen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 19:03 

Imperator01 írta:
Nem igaz, hogy az embereket csak akkor érdekli a dolog, ha már rajtuk csattan! Eddig nem tünt fel senkinek milyen sok pénz van benne! Elöbb is lehetet volna reklamálni!

Nono! :roll: Én nem azért reklamálok, mert rajtam csattan! (csak a félreértések elkerülése végett!) Hisz van thieverym, pénzem is! Nem messze állok a földnélküliségtől, és zavar, hogy nekem rossz szájízem lenne, ha most direkt buknám a földemet, aztán példul belőled gazdagodnák pár szintet a lopással! Szerintem ez egy ötletes pénzszerzés, 0 rizikó! Csak nem tisztességes!!! :?

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 20:31 

Teki1986 írta:
Én a tolvajlásnál max 20 %-ot támogatom. 15,30,50-re gondoltam.
Tactic akkor legyen mild és severe +starting bonus.
Szerintem a területek iránt tényleg ne kapjunk pénzt. Vagy ahogy régebben mondtam hogy összérték pl. 10 %-át.
Az elején tényleg van egy-két skill ami teljesen értelmetlen. Ezek csak akkor lesznek használhatók ha lesz miből. Már pedig a lordok 90% már tolvaj és csak egymástól lopják az 50%-ot. Ha meglesz valamelyiknek a 100 akkor rögtön vásárol valamit és erősödik. Nem kell ahhoz jól játszania hogy pénzt szerezzen és több könnyítése legyen.

A tolvaj skill szerintem 20 35 75! Mert azért 3 szinten minden skillnek jónak kell lennie!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 21:52 

Sziasztok!

Jókat röhögtem és hüledeztem a hozzászólásokon. Ezidáig egy gamét játszottam Ssth cimborám ellen. De ahogy olvasgattam nem is fogok többet főleg 1-2 játékos hozzáállása rettentett el. Lesz aki érti mire gondolok.
A tolvajlásról: Ha le lesz csökkentve 10 %-ra, akkor már nem ér annyit, ergo az ember nem választotta volna be magának! Egyértelmű volt már az elején is. Egyébként meg ha azt akarod, hogy ne raboljanak ki, akkor foglald el a megtámadott tartományt és akkor nincs rá visszatámadás. :) A föld nélküliek meg ne rabolhassanak. Ha már mindenképpen csökkenteni akarjátok a Thieveryt, akkor: 33, 50, 90 a javaslatom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 23:02 

bogpista írta:
Sziasztok!

Jókat röhögtem és hüledeztem a hozzászólásokon. Ezidáig egy gamét játszottam Ssth cimborám ellen. De ahogy olvasgattam nem is fogok többet főleg 1-2 játékos hozzáállása rettentett el. Lesz aki érti mire gondolok.
A tolvajlásról: Ha le lesz csökkentve 10 %-ra, akkor már nem ér annyit, ergo az ember nem választotta volna be magának! Egyértelmű volt már az elején is. Egyébként meg ha azt akarod, hogy ne raboljanak ki, akkor foglald el a megtámadott tartományt és akkor nincs rá visszatámadás. :) A föld nélküliek meg ne rabolhassanak. Ha már mindenképpen csökkenteni akarjátok a Thieveryt, akkor: 33, 50, 90 a javaslatom.

nézdd, a játékosok hozzáállása a játékból ered, mivel a mapok töbségében az induló leosztás sem fer, akkor nem értem miért kellene az ugymond iratlan szabályokat betartani. ha már itt tartunk pl: én mint védő fer vagyok abban az esetben, ha két várral kezdek míg az eggel az ellenfél?
lehet másban neki van előnye de akkor is....
példának hoztuk fel hammerlandot, mint tipikusan olyan pályát, amit h&r nélkül szinte képtelenség megvédeni. ha jól emlékszem aki hammerlandot támadta, az mindíg nyert(a kivétel én voltam Adler ellen, de én nem számítok, mert igazából közelebb vagyok a lámasághoz, mint ahhoz hogy jó játékosnak mondjam magam) vajon miért? mert az iratlan szabályok tiltják az egyetlen kombót, amivel meg lehet védeni a tartományt. ha úgy vesszük, ez nem fer a védővel szemben.

a tolvajlásról annyit: ha a tolvajlás annyira kifizetődő lenne akkor miért van az, hogy fél év alatt még SENKI!!!(tolvajlással sem) nem érte el a szintlépéshez szükséges pénzt?amikor ezt a képzettséget választottam, én is azt hittem, hogy ezzel egy kicsi előnyt kovácsolok magamnak, de ha nem sikerül a támadásom és visszatámadnak, akkor engem ugyanúgy megkopasztanak, ergo így is csak annyi sansz van, mint más képességgel. példának itt van a jelenlegi állásom: van 71 aranyam, de Rusty_Rockfist igényt tartott egy támadásra. ha nyerek bukok 36 aranyat, ha a visszatámadás nem sikerül akkor csak 16 aranyat tudok visszahozni, de ha nem, bukom a tartományt. mivel a játék célja minél több tartományt gyűjteni, nem kérdés mi éri meg jobban. ha a tolvajlás képességet csökkenteni akarjátok, ám legyen. ez esetben én megkérném Adlert vegye vissza tőlem ezt a képzettséget és had válasszak magamnak olyant, amivel érek is valamit.az egész olyan Tesco-snak tűnik. amikor az ember választja jó vételnek tűnik, amikor használja, nem tűnik jobbnak, mint a többi, a kasszánál pedig közlik, hogy az ár csak a felét tartalmazza. Nem hiszem, hogy egyedül leszek ezzel a dologgal. ennek folyománya az lesz, hogy a deffenses lordok is vissza akarják majd adni a képzettségüket, mert ugyan mi ellen kellenevédekezzniük?
valószínűleg ez még csak a kezdet, mert fél év múlva jön majd valaki azzal ,hogy baromira nem fair az ellen részéről 30 grandelffel kezdeni, mert igaz, hogy megvan rá a képzettsége(expert archery), de hát a korrektség iratlan szabályai...
Vagy monjuk egy pályán, ahol nincs kénbánya advanced intelligence-ével Dungeont adni az ellennek.
ezek fair dolgok? ha az etikettet nézem csak annyira fair, mint a h&r.
a véleményem röviden annyi: ha így találták ki ezt a játékot, és máshol nagyon bevált, akkor hagyjuk a szabályokat eredetiben. ahogy nézem mindenki azokat a szabályokat akarja kurtítani,amikkel ő maga nem rendelkezik és amivel borsot törtek az orra alá. érdekes egy tolvaj nem volt a tolvajlás ellen, egy luck, archery vagy egyéb képzettséggel bíró lord nem volt azon hogy saját képzettségét kurtítsák meg. ezen is el kellene gondolkodni
a No rulesról még annyit: játszottam már több lorddal. még nem kellett h&r-t vagy más cselt alkalmaznom, mert vagy annyira jól álltam, vagy annyira rosszul :-), hogy már nem segített volna semmi.
Bogpistának még annyit: a Lords alapja a Heroes III játék, a benne lévő szabályrendszerrel! ha ezek szerinted nem korrektek reklalmálni lehet a 3Do-nál, vagy a licens jogutódnál a Ubisofnál. ha kell link írd meg és idedobom neked :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 23:52 

bogpista megszokta, hogy van 3 sor no xyz rules
ez miután más játék alapból nincs, de lehet, ha Ő igy szeret játszani, csak beszélje meg ellenfelével.

Ugy látom tolvajlás skill kérdésben szavazás lesz:)
nyilvános, nem titkos szavazás.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 0:22 

sziasztok

én csak Prokusz hozzászólására szeretnék reagálni, miszerint fél év alatt 1 ember kivételével senki sem lépett szintet thieveryvel...
nos én eddig 4 game-t jáccottam 2 hét alatt és most vagyok 101 aranynál...az is igaz hogy földön futó lettem:((
nekem is van tolvajlás képzettségem, de télleg nem tartom korrektnek a mértékét, pedig én ezzel (fejlődés szempontjából) jól jártam.
de ha ez máshol igy ahogy van bevált, akkor legyen!

amúgy én örülök hogy játszhatok!

na jo éjt!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 0:35 

Prokusz írta:
Bogpistának még annyit: a Lords alapja a Heroes III játék, a benne lévő szabályrendszerrel! ha ezek szerinted nem korrektek reklalmálni lehet a 3Do-nál, vagy a licens jogutódnál a Ubisofnál. ha kell link írd meg és idedobom neked :twisted:

:lol:
Én nem reklamáltam semmit ha esetleg nem tűnt volna fel.

A hammerlands pályát még nem néztem meg, de nem kell ahhoz hit and run. Ha blacked van simán megvárhatod az 1 kört. A csatából való elmenekülés nem hit&run!
A thieveryvel kapcsolatba épp azt mondtam mint te. Mivel ez a lehetőség mindenki számára adott volt, így nem unfair. Ahogy a 30 grandelf se, ha valakinek lesz valaha egyáltalán exp. archeryje.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 1:22 

Igaza van bogpistának, ne feledjük, hogy induláskor lehetett kérni egy skillt.

Mindenkinek adott volt, a tolvajlás, igy az utalagos reklamációk számomra furcsák.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 7:27 

nézéétek, abból kell kiindulni, hogy aki tolvajlásra adta anno a fejét, az azért tette, mert úgy gondolta megéri. lehet szavazás, de azt figyelembe kell venni, hogy a képzettség csökkentésével kiszúrunk azokkal akik ezt a képzettséget megvették, de kiszúrunk azokkal is akik deffens-t vettek. mindkét félt hátrányosan érinti. tehát a csökkentés szerintem unfair. vagy maradjon minden a régiben, vagy teljesen töröljük el ezt a két skillt.
Én tartom magam ahhoz, hogy csökkentés esetén nem kell nekem ez a skill és igényt tartok ez helyett egy használható képességre.
lehet erre azt mondjátok: pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs. ez igaz de amikor én fizettem ezért akkor még ért is valamit.
a másik dolog, mint fentebb írtam, félő, hogy egy idő után a többi skill jön majd sorra, és hagyományt teremtünk az állandó változtatásokkal. egy idő után oda fajulhat a dolog, hogy egyik képzettség sem fog semmiféle előnyt adni. akkor pedig ez az egész játék nem fog semmit érni. ez esetben korrektebb lenne egy balance rules-okkal sima pontszámlálós módszerrel. jó játék lenne az is, de akkor miért kezdtük el ezt? ha egyszer vannak játékszabályok, fogadjuk el őket, és ne változtatgassunk azért, mert nem tetszik nekünk, vagy mert azzal törnek borsot az orrunk alá.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 8:49 

Rusty_Rockfist írta:
Üdv Lordok!

Prokusz: ha ma ráérsz megtámadnálak, Avlee tartományban. He fent leszel megdumáljuk.

hála szervernek este 9 után tudtam csak felmenni a netre. amint tudom felveszem veled a kapcsolatot és megtámadhatsz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 10:24 

Látom a forum egy kicsit megbolydult,mióta fenn voltam.
Szerény kis véleményem szerintem is a tolvajlástel kellene törölni,ne a pénz szerzésről szoljon az egész.És akitől törölve lett hadd válaszon másik skilt.
Még valami:Kit támadhatok meg?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 10:32 

DNA írta:
Látom a forum egy kicsit megbolydult,mióta fenn voltam.
Szerény kis véleményem szerintem is a tolvajlástel kellene törölni,ne a pénz szerzésről szoljon az egész.És akitől törölve lett hadd válaszon másik skilt.
Még valami:Kit támadhatok meg?

én 6 után leszekbárki aki meg tud támadni jöhet:-) msn:prokusz@vipmail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 10:39 

bogpista írta:
Prokusz írta:

:lol:
Én nem reklamáltam semmit ha esetleg nem tűnt volna fel.

A hammerlands pályát még nem néztem meg, de nem kell ahhoz hit and run. Ha blacked van simán megvárhatod az 1 kört. A csatából való elmenekülés nem hit&run!
A thieveryvel kapcsolatba épp azt mondtam mint te. Mivel ez a lehetőség mindenki számára adott volt, így nem unfair. Ahogy a 30 grandelf se, ha valakinek lesz valaha egyáltalán exp. archeryje.

igaz nem írtad le, de nekem úgy tűnt, hogy az néhány játékos hozzáállása alatt pl h&r alkalmazására céloztál. a játék szabályrendszere megengedi. például ez ellen (is) találták ki az alkotók a bilincset. igaz nincs mindenhol, de implo ill. arma sincs mindíg. ha a játék megengedi és szükséged van rá a győzelemhez, miért ne alkalmazzam?
már írtam a szabályok alkalmazása nagyon korlátozza ezt a játékot. ha szabályokat akarunk hozni, akkor egyenlő esélyeket kellene adni mind2 játékosnak. a pályák többsége nem ilyen, ergo...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 11:38 

A tolvajlás mostani állását azért nem támogatom mivel így elég sok embernek köztük nekem is elvette a kedvemet hogy játszak tolvajokkal. Szerintem ha egymástól kezdtek majd el lopkodni akkor majd nektek is változik a véleményetek hogy sok az 50%. Akkor az egyik változás hogy földnélküli nem használ lopást. Tehát szerezzen előbb földet utána lophat.
Ha pedig sokan ellenzik a lopás %-ának csökkentését akkor vegyük bele azt hogy ellentámadás során nincs lopás. Tehát csak akkor ha te támadod az ellenfelet. Vélemény?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 12:10 

Teki1986 írta:
A tolvajlás mostani állását azért nem támogatom mivel így elég sok embernek köztük nekem is elvette a kedvemet hogy játszak tolvajokkal. Szerintem ha egymástól kezdtek majd el lopkodni akkor majd nektek is változik a véleményetek hogy sok az 50%. Akkor az egyik változás hogy földnélküli nem használ lopást. Tehát szerezzen előbb földet utána lophat.
Ha pedig sokan ellenzik a lopás %-ának csökkentését akkor vegyük bele azt hogy ellentámadás során nincs lopás. Tehát csak akkor ha te támadod az ellenfelet. Vélemény?

elég sokat játszom én is tolvajokkal, én is az vagyok és mégsem vagyok ellene. a skill korlátozása nem megoldás, mert egy idő után a többi skillbe is bele fogunk nyúlni. a vége az lesz, hogy veheted s skilleket, lépheted a szinteket, de nem lesz értelme, mert a skillek nem jelentenek sem előnyt, sem hátrányt. a Lords pályái sem egálról indulnak(mindíg van kedvezményezett), ha a skilleket elkezdjük korlátozni, akkor nem lesz értelmük.
kisarkítva: hozzunk akkor már olyan szabályt, hogy implot csak lvl1-2 lényekre lehet alkalmazni. a szabály a varázslókat érinti, így senki nem fog erre fejleszteni. egysíkú lesz a játék.
egyenlőre sokat foglalkozunk a tolvajlással, pedig nem kellene. eleinte mindenki megvehette a skillt. a több lvl2 ill 3 szintű lord lesz ezek a problémák el fognak tűnni, mert aki most nem rendelkezik ezzel a skill-lel, és eddig ezzel törtek borsot az orra alá, az biztosan ezt fogja választani. egy idő után mindenki rendelkezni fog ezzel a képességgel és akkor ugyanígy vehetjük elő e deffenses lordokat, mert mi az hogy ő tolvajlással elszedi a pénzem felét, én meg kevesebbet kapok vissza visszatámadásból. akkor az lesz a téma, hogy a deffense kevesebbet védjen? ezért nem lenne jó ha hozzányúlnánk a skillekhez, mert az magaután vonja azt, hogy legközelebb is hozzá fogunk nyúlni. a vége úgyis az lesz, hogy mindegy fejleszted-e a lordodat vagy nem a skillek nem fognak érni semmit.(max azt, hogy Adler honlapján megjelenik hogy 4. színtű lord vagy) remélem érthetően sikerült megfogalmazni miért ez az álláspontom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 12:14 

pl: ha ma elérem Rusty_Rockfistet, akkor játszom vele, pedig tudom hogy ő is tovaj. alényeg nem az hogy xszintű lord legyél, hanem az hogy te legyél 32 tertomány ura. szért nem értem meg miért pánikol mindenki az arany elvesztésén

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 12:14 

Szerintem a szavazás korrekt. Egyértelmű, hogy nem kell váloztatni dolgokon, csak ha indolkolt, de akkor kell. Jól megfontoltan nem elhamarkodva, mert nem mindig akarunk változtani (ezért nem értem Prókuszt, jön itt a marhaságaival, hogy jaj változtatnak utána megint akarnak majd, most mi lesz velünk...tényleg sok félév alatt egy változtatási ötlet hallod ember :? Amit ráadásul nem is most vetnek fel először :?)

Tehát az én szavazatom: Földnélküliek ne tudjanak lopni, és a szintet csökkentsük le 50%ról 35%re basic szinten 50%ra advanceden 75%re experten. Szerintem ez így a tolvajokkal szemben teljesen korrekt.

Minden más változtatást ellenzek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 12:18 

ssth meggyőztél, nem vagyok a változtatás ellen, viszont a skillemet le szeretném akkor cserélni, mert feleslegesnek tartom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 12:21 

Ezzel egyetértek Prokusz és úgy érzem a kérésed jogos. Itt akkor az a kérdés a többiek belemennek-e . Illetve, hogy a tolvajlással szerzedd pénzeddel mi legyen...
Várjuk a többiek véleményét...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1318 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 66  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]