Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 96  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 16:54 

Kertics írta:
Laca: egy "t"-vel többet írtál. :D :D :D

:D Elolvastad a fórumetikettet? Kerül az egy mondatos hozzászólásokat. Ez például 3 mondatos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 17:04 

Ejnye Kertics! Biztos nem olvastad a fórumetikettet! Vigyázz mert Hellblood kitörölteti a usered Menyus főistennel! :D

Laca, a többmondatos :P

Ui: t-vel is jó, meg egy t-vel kevesebbel is! Mindkettő helyénvaló, úgy érzem! ;) :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 17:14 

Szia!

Kár hogy így érzed. :cry: Miért?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 18:03 

És szerintetek melyik az az egy t? Mert több helyről elvéve is "értelmes" marad a szöveg. Cat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 18:41 

cat írta:
És szerintetek melyik az az egy t? Mert több helyről elvéve is "értelmes" marad a szöveg. Cat

Tudod te azt nagyon jól, csak ragozod itt a dolgokat... :lol:
Másrészt meg szerintem lehet egy mondatban is tartalmas hozzászólást írni, de 5-ben is lehet semmit... Szóval érzitek a különbséget, ugye? :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 19:08 

Balee írta:
fifi írta:
Az oszlopozás egy olyan elmébe ható teknika amit nem veszünk észre de titokban szépíti a filmet!Ezt nem csak a filmekben lehet használni hanem regényekben is!Én is használom és használtam az elsö regényemben!És tudtátok ha nagyobb betükkel jelenik meg egy regény az azt jelenti hogy a regény hatalmas de ha kis betüvel az pedig azt jelenti hogy csodálatos a regény!Még sok ilyen titok van amit az írók és rendezök használnak!

Szóval az oszlopozás az egy olyan dolog, ami a film/regény világát építi?
És még azt szeretném kérdezni, hogy pontosan mi értessz "elmébe hatás" alatt?
Apropó oszlopozás!Egy oszlopozást úgyis lehet kreálni hogy pl a főhős ami egy pozitív karakter bemegy egy kocsmába!Itt a kocsma színére és az ablak üvegeg nagyságára kell összhangot adni!Ha egy kocsma fala világos barna ez azt jelenti hogy barátságos környék de ha a kocsma fala sötét barna akkor a környék veszélyest jelent!Ha az ablak üveg nagy ez azt jelenti hogy meglepődés fog érni de ha kicsi akkor nyugodtabban olvasod a regényt vagy nyugodtabban nézed a filmat!Néhány ilyen techinikát mimikával is megszoktak oldani!Legelőször egy jelenetet a felvétel után mindig egy sötét szobában hang nélkül nézik meg ha megfelel hogy mit ad ki a jelenet tovább lépnek a következő teszthez!A következő teszt csak beszédekkel megnézni a jelenetet zene nélkül ha ez is megvan következik a csak zenéval ha ez is OK. akkor az egész jelenetet egyben nézik meg!És így precízebb a filmben az oszlopozás kreálása!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 20:39 

Fifi, mivel nem vagyok elég jártas a témában azt hiszem inkább feladom, látom, hogy neked már soha nem fog tetszeni a Gyűrűk Ura (ami nem az én bajom :P). Én mindenesetre rajongó maradok ezentúl is, még ha néhány szerinted lényeges dolgot ki is hagytak belőle. Azért nem volt hiábavaló ez a kis vita, mert érdekes dolgokat tudtam meg.

Üdv, Balee - aki továbbra is Gyűrűk Ura rajongó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 20:47 

Balee nem csak te vagy Gyűrűk ura rajongó!!! :lol: Itt vagyok én is!!! :D Nekem legjobban a nagy csata (a második részben) tetszett. Az nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon jó volt!!! Neked melyik része tetszett? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 20:57 

Havoc írta:
Balee nem csak te vagy Gyűrűk ura rajongó!!! :lol: Itt vagyok én is!!! :D Nekem legjobban a nagy csata (a második részben) tetszett. Az nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon jó volt!!! Neked melyik része tetszett? :lol:

Ha már Gyűrűk Ura, akkor nekem a végső csata tetszett a legjobban. Mikor megjöttek a szellemek, az nagyon ott volt! :D
Ja és az egész csatát nagyon jól megcsinálták. Ahogy látható az a milliós sereg, az nem semmi! Hallottátok, hogy számítógépes szimulációval csinálták? Többféle programot eresztettek egymásnak és minden egyes harcosra pár program közül esett véletlenül egy. Ez a program határozta meg a mozgását. Nagyon jó ötlet és látványban sem semmi! :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 21:10 

Te csak most tudtad meg Freemy!!!??? :shock: Hát egy biztos, hogy nem igaziak voltak!!! De a Trójában, mutatták (a HBO-n), hogy csinálták meg. Lehet, hogy a Gyűrűk Urát is így csinálták meg. Egy kb. 1000 embert vettek és a számítógépben úgy megcsinálták, hogy megduplikálták őket és így lett az a sok ember. Ti ezt tudtátok? Meg a hajókat is így csinálták meg a Trójában. Persze a partraszállás részben csak egy hajót vettek. Nekem is a szellemes volt az egyik jó rész!! :D 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 21:28 

Havoc írta:
Te csak most tudtad meg Freemy!!!??? :shock:

Nem most tudtam meg, csak most jött elő. Már előbb tudtam, minthogy megnéztem volna moziban a filmet! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 21:57 

Tehát elolvastad a könyvet és onnan következtettél?? :wink: :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 22:33 

Havoc írta:

Nem, nem olvastam a könyvet. Akartam, de túl hosszú volt... :oops:
Láttam egy tv-műsort a készítéséről ott hallottam. Nem semmi volt. Én is szeretnék majd valami ilyesmiben résztvenni.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 9:32 

Kedves Fifi!

Január 5.-én írtam neked helyet és időt egy találkára! Azóta nem kaptam tőled választ! Vegyem úgy, hogy nem akarsz találkozni? Csak azért kérdem mert a menedzserem arra a napra akar nekem egy csomó programot beírni! Hagyjon helyet neked, vagy sem? :roll:

Üdv: Laca :|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 10:39 

Freemy írta:
Láttam egy tv-műsort a készítéséről ott hallottam. Nem semmi volt. Én is szeretnék majd valami ilyesmiben résztvenni.

Hmmmm.... Az extra dvd kiadások két-két extra dvd-je (azaz összesen 6) nagy része másról sem szól, mint hogy ezt hogy csinálták, meg azt... Nagyon király az egész, bár azért legalább a magyar feliratot tehették volna mindegyik alá, ha már nem szinkronizálták... :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 17:29 

Laca írta:
Kedves Fifi!

Január 5.-én írtam neked helyet és időt egy találkára! Azóta nem kaptam tőled választ! Vegyem úgy, hogy nem akarsz találkozni? Csak azért kérdem mert a menedzserem arra a napra akar nekem egy csomó programot beírni! Hagyjon helyet neked, vagy sem? :roll:

Én nem kaptam levelet :roll: :shock: :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 17:52 
Heroes Team

Fifike!

Laca elküldte azt levelet, ez tény, persze mi feltételezzük, hogy ezek szerint elveszett az éterben az üzenet...

Ajánlok egy lehetséges megoldást a bizonyításra! Jövőhét Szerdán (18-án) 17.00-kor lesz a BB3 díjátadás a Lurdy ház 1. emeletén a kajáldáknál. Legyél ott! Ismerkedj! Adj magadnak esélyt önmagad igazolására! Azt azért tudnod kell, h ha ide nem jössz el, és Lacával továbbra is furán kezeled a helyzetet, örökre eláshatod magad és soha senki nem fog hitelt adni a szavaidnak...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 17:55 

Nimbus írta:
Fifike!

Laca elküldte azt levelet, ez tény, persze mi feltételezzük, hogy ezek szerint elveszett az éterben az üzenet...

Ajánlok egy lehetséges megoldást a bizonyításra! Jövőhét Szerdán (18-án) 17.00-kor lesz a BB3 díjátadás a Lurdy ház 1. emeletén a kajáldáknál. Legyél ott! Ismerkedj! Adj magadnak esélyt önmagad igazolására! Azt azért tudnod kell, h ha ide nem jössz el, és Lacával továbbra is furán kezeled a helyzetet, örökre eláshatod magad és soha senki nem fog hitelt adni a szavaidnak...
Megpróbálok ott lenni de azt szeretném elmondani hogy nagyon messze lakok bp.től!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 18:03 

fifi írta:
Laca írta:
Kedves Fifi!

Én nem kaptam levelet :roll: :shock: :!:
Bocsi Laca és mindenki(cat)!
Most néztem meg a bejövő üziket és rábukkantam a message-ra!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 10 kedd, 20:37 

Freemy írta:
Havoc írta:

Ennyi nem olvasó rajongót... ejnye-bejnye! :) (Gondolom akkor a Szilmarilokra már rá sem néztetek - az elején még én is le akartam tenni :lol:) Elolvastam az összes könyvet, a Babóval egyetemben és a Szilmarilokkal még küszködök. (Azt csak a nagyon fanatikusoknak ajánlom, mert igencsak más a stílusa mint a másik könyveknek.)

Havoc, a kérdésedre válaszolva, nekem is a Helm Szurdoki csata a kedvencem, valahogy jobban érezhető a túlerő, mint Minas Tirith ostrománál, és az is, hogy nagyon sok múlik a csatán.

Beorn, a 3. Film extra DVD-in van felirat, legalábbis az sajátjaimon...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 96  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]