Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1318 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 66  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 14:40 

Üdv
egy kérés:
a Prokusz Rusty_Rockfist meccseket szeretném kérni időrendi sorrendben, map , győztes, vesztes, támadás ellentámadás feltüntetésével, köszi.

ui. Prokusztól 2 üres mail jött

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 15:47 
Heroes Team

Üdv Lordok!

Adler: Először Prokusz támadott Elven Pass tartományából Spaward tartományába. Sikeresen védekeztem, s ellentámadtam - sikerrel. A két parti egymást követően zajlott le, ugyanazon a napon.

Üdvözlet

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 15:59 

Adler írta:
Üdv
egy kérés:
a Prokusz Rusty_Rockfist meccseket szeretném kérni időrendi sorrendben, map , győztes, vesztes, támadás ellentámadás feltüntetésével, köszi.

ui. Prokusztól 2 üres mail jött

bocs az üres e-mailekért, nem figyeltem, hogy a virscanem megfogta őket.

Rusty_Rockfistnek gratulálok. Mindkét pályán siralmasan játszottam, a támadásom nagyon gyenge volt, ellentámadásnál pedig Ivor megbukott, majd megpróbáltam Astrallal védekezni, de ő is nagyon megbukott Ionával szemben. de azért jó hosszú parti volt mind2 :lol: :roll: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 16:02 

köszi, csak nem volt világos

game?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 18:05 
Heroes Team

Üdv!

Jó partik voltak, de mindenketten sokat hibáztunk. Tán azért nyertem, mert én követtem el kevesebb hibát.
Vizsgaidőszakom van keményen, de jövő hét csütörtökön ráérek, szívesen játszanék egy lordsot, ha akad jelenzkező. Elsősorban szomszédok (Prokusz, Titi) ráér valaki?

:wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 18:27 

SSth!
Mikor játszunk hétfön? reggel vagy este?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 2:35 

frissitettem a hétvége eseményeit

köszi a sok gamét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 9:57 

Akit invázióba megtudok támadni és rá ér,azzal játszanék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 10:01 

ma 18 után én is vagyok, ha valaki meg akar támadni, állok elébe

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 10:36 

Na most lett elegem az egész Lordsból. Rájöttem hogy a lopás képesség úgy sz*r ahogy van. Játszottam 2-t Imperatorral és neki +45 arany nekem -30. Akkor minek játszak????? Nem lehet folyton ssth-val játszani. Mondjátok meg ennek mi értelme hogy ha nincs lopás vagy defence skilled akkor lehetetlen a 100-at elérni, hogy fejlődj. Na mit mondtok erre?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 10:46 

HZsolt írta:
Hi all

LordShaba!

Megtámadnálak vmikor, ma vagy hétvégén.
Ha tudsz keress fel msn-en hzsolt87@msn.com

Szia!

Bocsi, kicsit elmaradtam: nem tudtam volna alkalmat keríteni a nagy küzdelemre, de talán most hétvégén megpróbálhatjuk. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 11:01 
Heroes Team

Rusty_Rockfist írta:
Üdv Lordok!

Nimbus: szerintem Hammerlands tartománya a támadónak kedvez. Ha a támadó nem ront el semmit, csak nyerhet. Kevés a xp a védőnek, nem tud felfejlődni olyan szintre, mint a támadó. Én pedig nem szeretném a döntő csatát a várban védekezni, mert az én olvasatomban ez nem fair. :?

Prókusz: holnap szívesen játszom Veled, msn-en megdumáljuk a részleteket.
Üdv

Hi!

Nem azt mondtam, h a várban ülve kell várni az ellent bambán, sőt! Az egyik legfontosabb és legerősebb fegyver lehet a HIT&RUN!! Ezek a mapok kifejezetten NoRulesra készültek. 2 varázslóhőssel és 1-2 Blackkel komoly károkat lehet okozni amíg eljut az ellen a várig, és ehhez nem kell feltétlen implo vagy arma (bár ebben az esetben nyílván könnyebb). 8-10-es (v. a fölötti) powert símán össze lehet szedni, amihez elég egy expert lightning… ez pedig már Maci-hullást okozhat! :wink: A döntő csatát a várban védekezni ezen a mapon nem fair kérdés, az a nem fair, ha nem ott teszi az ember, legalábbis önmagával szemben, ui. direkt erre építették a mapot!! Persze a recanter ezen a mapon dupla suxx, szerintem ezt ki kellett volna tiltani... :? (Normál multimapon persze én sem szeretem a várban védekezve, vagy épp ostromolva végcsatázni, de vannak kivételek, pl Ssth, Boti, Titi… és még jó néhány emberke ellen)

Teki: Ehhem-ehhem! Mintha én ezt a témát már jóval korábban feszegettem volna, persze akkor rajtad kívűl nem sok támogatóra talált... :? :roll:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 11:08 

Igen, ez így nincs jól! Most én is arra várok, hogy hogyan tudok a legkevesebb támadással a legtöbb lóvét beseperni! (lopás) :roll: A sok földnélküli ember meg röhög a markába! Valahogy ez nincsen így jól... :?

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: üdv!
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 12:05 

sziasztok!

noha nekem is van tolvajlásom, abszolut osztom a véleményeteket, miszerint tul durvára sikeredett a thievery képzettség, még basic-en is...képzeljetek bele csak advanceden mi lesz...

én még új vagyok itt nem akarok itt reformokat elinditani:)
de lehet hogy 1-2 dolog megérne egy misét ami a No Rules-t illeti...

meglátások?

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 12:13 

Teki imperatornak nincs tolvajlás képessége, szerintem Prokuszra gnodoltál...
Tolvajlás valóban durva...Adler sztem le vagy szavazva, még ha szervezőként +5ös szavazati joggal rendelkezel is...
Nimbus: Egyetértek Rusty_Rockfisstel, lehet papíron nincs kikötve a szabály, de akkor se tudnék az ellenfelem szemébe nézni, ha ilyen módszerekkel nyernék. (értsd leginkább hitandrun) De persze nincsenek tiltva, ezért mindig is lesznek olyanok akik használni fogják. Mint ahogy mondjuk a való életben is vannak iratlan szabályok, amiket nem szoktak betartani az emberkék...Szal Hammerlendsen mindenkinek van egy "majdnem biztos" győzelme ellenem, ha védekezek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: még vmi!
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 12:14 

amugy még hozzátennék a rendszerhez 1 dolgot ami szerintem kicsit sántit...

magyarán az hogy hgyakorlatilag semmi előnnyel nem renelkezik az akinek 4-5 területe van azzal szemben akinek mondjuk 1 sincs
sőt, akinek nincs kénye kedvére (ha van thievery-je) fosztogathat, fejlődhet stb...
amire még azt mondom hogy legyen ha már tolvaj, csak azt nem értem
hogy a Lordok a területük után mé nem kapnak pénzt
moindjuk a terület értékét, feltéve hogy emg tudta tartani a kör végéig
nemtom ismeritek e a Rizikót...
semmi hátránya nincs ugye annak akinek nincs területe, de alegrosszabb az hogy aki már Báró, vagy majd Gróf lesz, annak marhára smemi előnye nincs abból...pl a rangok után is járhatna pénz
egészen addig amig meg tudja tartani a ranghoz szükséges terület mennyiséget
és ha ehhez még kicsit lebutitanánk a tolvajlás képzettséget, akkor egyből mindenki érdekelt lenne abban hogy sok területe legyen, azt ne veszitse el csak azért mert különben kirabolják és nem tud fejlődni....

még1szer elnézést hogy felvetettem ezeket a dolgokat
én még csak 1-2 hete vok a játékban de ezek igy feltűntek és gondoltam teszek egy próbát...

kiváncsi vok azért a véleményekre!

üdv

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ssth!!!
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 12:18 

ssth!

a szívemből szóltál, nemtom megnéztétek-e a frissítést, én legutobb pont igy "buktam" vagyis kb. a 10. hit and run után, miután 5 órája nyomtunk egy m-es pályát ami 2 óra után eldőlt (nem az ellenfelem javára), ugy gondoltam nincs értelme tovább igy jáccani és kiléptem...
de örülök hogy igy látod hogy vannak iratlan szabályok, pl a hölgyeket is előreengedjük az ajtónál (legalábbis az értelmesebbje) pedig sehol sincs leirva...

látod Adler! erről beszéltem hogy sztem elég sokan benne lennének abba hogy igenis legyenek szabályok, vagy legalább vmi etikai dolog...me ez amit Sorceress művelt...
sztem sokaknak az a véleményük mint nekem...lsd =>ssth!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 12:30 

Teki1986 írta:
Na most lett elegem az egész Lordsból. Rájöttem hogy a lopás képesség úgy sz*r ahogy van. Játszottam 2-t Imperatorral és neki +45 arany nekem -30. Akkor minek játszak????? Nem lehet folyton ssth-val játszani. Mondjátok meg ennek mi értelme hogy ha nincs lopás vagy defence skilled akkor lehetetlen a 100-at elérni, hogy fejlődj. Na mit mondtok erre?

Hali Teki!
El lehet érni a 100-at! Én is tolvaj képesség nélkül értem el! Játszottam sorceressel is sokat , aki tolvaj! A skill egyébként tényleg nem igazságos de egy vagy kettő szint nem jelent nagy elönyt! A basic tatic se fer mert csak bonust választhatok még necromancy basic szinten mild handicap! A szabály az szabály! Én például senkit nem támadok meg azért hogy raboljak, téged is csak az ellentámadás miatt! Ki az aki szeret vesziteni! A jobb játékosok ne lépjenek szintet túl gyorsan valószinű ezért lett a skill ilyen durva! Valamikor reklamáltam ez miatt és azt írták ez a játék nem a szint lépésről szól!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 12:56 

Sziasztok!

A probléma nem a thievery, hanem az, hogy egyeseknek nincs területe amire visszavághatnál! Ha terület után kap plusz pénzt az illető szerintem azért nem jó, mert egy idő múlva a legjobb játékosok mégjobban megerősödnének, azaz szinte verhetetlenné válnának! (szvsz!!!)
Szerintem megoldás lehetne egy olyan szabály, hogy a földnélkülieket valamiféle megszorításba kéne tenni! Például nem hazsnálhatod fel a pénzed fejlődésre ha nincs földed, csak akkor, ha már az előző körben is volt. például. vagy valami hasonlót, hogy ne érje meg föld nélkül garázdálkodni, mert ezeknek az embereknek nem lehet visszavágni!
Nekem is van tolvajlásom, és én is azt néztem mostanában, hogy kitől tudnék jó pénzt rabolni, ha támadok! De: 1. szándékosan emiatt nem lenne képem veszíteni! 2. Van területem amire aztán vissza lehet támadni!
Ha a terület után járna pénz akkor az olyan emberek mint pl. én hátrányba kerülnének. Nekem sajnos nincs időm hetente 4-5-6 meccsett lezavarni! Örülök neki, ha kéthetente összejön egy meccs! Így pedig nagyon hamar lemaradok azoktól akiknek sok idejük van! Sztem ez nem lenne megoldás!

Megoldás lehet esetleg a tolvajlás degradálása is. Nem 50%.-ot lopna, hanem mondjuk 20-at, vagy 15-öt! Ez esetben sokkal nehezebb lenne csak ebből gyűjtögetni!

Bozso: ajánlom neked eme csodálatos topic olvasgatását! Minden le van írva! Aki durvának találja a hit&run-t az meccs előtt megegyezik az ellenfelével eme szabályban! Alapból no rules van, minden egyéb pedig megegyezés kérdése! Ha egyik fél sem tartja izléstelennek ezt az "előnyszerzést" akkor miért kellene tiltaniuk! Szerintem ezt a meccsett vedd tanulópénznek, hogy legközelebb mindenben meg kell egyezned ellenfeleddel! Fel a fejjel! ;)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 12:57 
Heroes Team

Srácok!

Álljon meg a nászmenet!

Én egy szóval semm mondtam azt, h én akár egy hangyányit is pártolom a Hit&Runt!
Ez most egy olyan játék, ahol nincs szabály, és ennek megfelelően a mapoknak is csak úgy van értelme, ha ennek megfelelően játszanak rajta! A Hamerlandsen az általam leírtak használata nélkül egy hangyányi esélye sincs a védőnek!!! :!: Ez a map pont a Hit&Runra lett kitalálva, mi sem bizonyítja jobban mint hogy a Védelem vára egy parányi szigetre került ezzel is a hit&runt támogatva. Ennek megfelelően természetesen sokkal több várat és tápot kapott a támadó csapat! Mindehhez hozzáteszem a Lords mapjai valamiképpen mindig a védőt támogatják, persze ezen lehetőségeket észre kell venni, ill. használni kell! Itt el kell felejteni a normál balanced mapokon bevállt fairkodexet! :!:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1318 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 66  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]