Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 96  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 07 szomb., 22:32 

ssth írta:
Fifi! Ahelyett, hogy necropilis versenyt szerveznél, szerintem sokkal népszerűbb lenne az új fifi-magyar szótár megalkotása. Szerintem ez lehetne az új könyved is...

:lol: Ezt meg, hogy érted? Fifi-Magyar szótár..... Nem tudom elképzelni milyen lehetne az..... :P Tényleg mi volt fifi könyvének a címe?? Emígy jó lehet versenyeket szervezni... De nem nehéz az??? :lol: :lol: 8) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 12:05 

Havoc írta:
Én nem jelentkezek mert a Necropolis nem a kedvencem, de nem is lesz!!! :lol: Eddig hányan jelentkeztek??(erre nem fontos válaszolnod.) :oops:
Nem muszáj Necropolissal lenned bármelyik vártípust választhatod és bármelyik höst!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 12:10 

Havoc írta:
ssth írta:
Fifi! Ahelyett, hogy necropilis versenyt szerveznél, szerintem sokkal népszerűbb lenne az új fifi-magyar szótár megalkotása. Szerintem ez lehetne az új könyved is...

:lol: Ezt meg, hogy érted? Fifi-Magyar szótár..... Nem tudom elképzelni milyen lehetne az..... :P Tényleg mi volt fifi könyvének a címe?? Emígy jó lehet versenyeket szervezni... De nem nehéz az??? :lol: :lol: 8) :D

Az elsö regényem címe:2 perc egy könyvben!Elmébe ható regény!És a verseny tétje egy Chronicles cd(conquest of the underworld) egy might and magic7 cd és ha valamelyik homm cd(3) hiányzik a gyüjteményedböl azt is megkapod!Postán fogom elküldeni és neked semmit nem kell fizetned!
Balee írta:
fifi írta:
Hi mindenkinek!
A LOTR film azé nem jó(bocsánat a hülyeség megfogalmazással) mert nincs elménkbe ható dolgok a filmben!starwars-ban van pl:Az oszlopozás, Lucas sokszor belerakta ezt a filmbe de legjobban a 3 részben lehetett észre venni!Akkó még a fény és Padme, ez is egy élménkbe ható jelenet!Utána obi meg qui mikó dumálltak az érzéki rész belénkhat a kis ürhajók miatt!
Keresztapa:A sötét szoba amelybe bele süt az esküvöi fény!ilyenek hiányoznak a LOTR filmekböl!És szaporábban jelentkezzetek a necropolis versenybe!

Fifi, ezt nem értem pontosan, mi az az "oszlopozás"?
Az oszlopozás egy olyan elmébe ható teknika amit nem veszünk észre de titokban szépíti a filmet!Ezt nem csak a filmekben lehet használni hanem regényekben is!Én is használom és használtam az elsö regényemben!És tudtátok ha nagyobb betükkel jelenik meg egy regény az azt jelenti hogy a regény hatalmas de ha kis betüvel az pedig azt jelenti hogy csodálatos a regény!Még sok ilyen titok van amit az írók és rendezök használnak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 12:43 

fifi írta:
Az oszlopozás egy olyan elmébe ható teknika amit nem veszünk észre de titokban szépíti a filmet!Ezt nem csak a filmekben lehet használni hanem regényekben is!Én is használom és használtam az elsö regényemben!És tudtátok ha nagyobb betükkel jelenik meg egy regény az azt jelenti hogy a regény hatalmas de ha kis betüvel az pedig azt jelenti hogy csodálatos a regény!Még sok ilyen titok van amit az írók és rendezök használnak!

Honnan tanultad az ilyen dolgokat, fifi? Talán művészeti egyetem :D ? Megdöbbentő, hogy ennyit tudsz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 13:31 

Fifi melyik két játék található a weboldaladon? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 13:38 

Havoc írta:
Fifi melyik két játék található a weboldaladon? :roll:

Bushshootout, slingshoot és war on terorism ez 3!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 14:54 

fifi írta:

Szóval az oszlopozás az egy olyan dolog, ami a film/regény világát építi?
És még azt szeretném kérdezni, hogy pontosan mi értessz "elmébe hatás" alatt?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 15:11 

Balee írta:
fifi írta:

Szóval az oszlopozás az egy olyan dolog, ami a film/regény világát építi?
És még azt szeretném kérdezni, hogy pontosan mi értessz "elmébe hatás" alatt?
Azt hogy ha valamit olvasunk, nézünk vagyis információt szerzünk még avval is ha fekszünk vagy állunk!Ezeket az infókat mi az emberek nem teljesen nevezzük infónak!Mondok még egy elmébe ható dolgot:A korházak műtőterme(most jövök rá hogy már megjavult a hosszú ö használata) mindig zöld mert az embereknek mindig a nyugis környezet egy szép zöld táj!Ezért hogy a beteg megnyugodjon a műtőtermek zöldek!Heroes3-ba is van elménkbe ható dolgok elsősorban a zene!Lágy és beleolvad a környezetbe ha játszol alig veszed észre hogy szól a zene de tudod hogy szól és a nyugis zene megnyugtad és biztosítja hogy a játékra koncentrálj!Ezek nem túl bonyolult dolgok!És azt is kérdezted hogy ezeket honnan tudom!Ilyenek minden hippy tud :peace:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 16:17 

Hiányzik ma is beorn meg kevesen vannak!Hol vagytok :?: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 16:29 
Heroes Team

fifi írta:
Hiányzik ma is beorn meg kevesen vannak!Hol vagytok :?: :cry:

Valószínűleg mindenki a jól megérdemelt hétvégi pihenőjét tölti éppen. Csak pár nagyon fanatikus (szent őrült) emberke van itt folyamatosan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 18:21 

fifi írta:
Heroes3-ba is van elménkbe ható dolgok elsősorban a zene!Lágy és beleolvad a környezetbe ha játszol alig veszed észre hogy szól a zene de tudod hogy szól és a nyugis zene megnyugtad és biztosítja hogy a játékra koncentrálj!Ezek nem túl bonyolult dolgok!És azt is kérdezted hogy ezeket honnan tudom!Ilyenek minden hippy tud :peace:

Szerintem a Gyűrűk Urának nagyon jó a zenéje, még van amikor külön is meghallgatom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 18:26 

Balee írta:
fifi írta:
Heroes3-ba is van elménkbe ható dolgok elsősorban a zene!Lágy és beleolvad a környezetbe ha játszol alig veszed észre hogy szól a zene de tudod hogy szól és a nyugis zene megnyugtad és biztosítja hogy a játékra koncentrálj!Ezek nem túl bonyolult dolgok!És azt is kérdezted hogy ezeket honnan tudom!Ilyenek minden hippy tud :peace:

Szerintem a Gyűrűk Urának nagyon jó a zenéje, még van amikor külön is meghallgatom.
Zenéje biztos van de hiányzik az oszlopozás ami benne kéne lennie egy fantasy-ban :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 22:12 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Fifi: EZ EGY LEGES LEGUTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS! Kérlek a Heroes oldal fórumán ne szervezz saját weboldaladon versenyt! Ezt már Hellblood is megjárta! Ne akarj több topicban is versenyt szervezni és örülnék neki, ha végre visszafognád magad! Nem tetszik az, hogy tartalmat nélkülöző hozzászólásaidtól hemzseg a fórum! Ha térképet készítesz Hellbloodnak küldd el! Fogadd meg a tanácsom, azt ajánlom, mert hamarosan kitiltva találod magad a fórumról! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 0:22 

Balee írta:

A Gyűrűk Ura zenéje nagyon jó! Én megvettem a díszdobozos (mind a 3 részt tartalmazza) kiadást! :)
Elég sok filmzeném van! (persze mihez képest) Szeretem a filmzenéket! :) (az egyik barátomnak most kábé 500 - 600 db közötti filmzene cd gyűjteménye van! Rajong értük!)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 16:04 

Üdv!

Most hogy elolvastam Vologya mágus hszét, rájöttem, érdemes még maradni.
1. nincs végkielégítés, megvárom hátha lesz
2. én vagyok a teszter, s nem hagyhatlak benneteket pálya nélkül
3. hülyültem
4. biztos lesz még folytatása a Vologya vs. fifi "harcnak"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 16:20 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Fifi: EZ EGY LEGES LEGUTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS! Kérlek a Heroes oldal fórumán ne szervezz saját weboldaladon versenyt! Ezt már Hellblood is megjárta! Ne akarj több topicban is versenyt szervezni és örülnék neki, ha végre visszafognád magad! Nem tetszik az, hogy tartalmat nélkülöző hozzászólásaidtól hemzseg a fórum! Ha térképet készítesz Hellbloodnak küldd el! Fogadd meg a tanácsom, azt ajánlom, mert hamarosan kitiltva találod magad a fórumról! Baráti üdv!
Visszafogom magam de már eléggé visszafogtam :lol: És szeretem a fórumot!Jó meg minden csak még jobban megkell szoknom!Bocsánat újból mindenkitől!
Hellblood írta:
Üdv!

Most hogy elolvastam Vologya mágus hszét, rájöttem, érdemes még maradni.
1. nincs végkielégítés, megvárom hátha lesz
2. én vagyok a teszter, s nem hagyhatlak benneteket pálya nélkül
3. hülyültem
4. biztos lesz még folytatása a Vologya vs. fifi "harcnak"

És szeretném ha ezt nem "harcnak" neveznétek!Mert ez NEM harc!Igaza van vologyának!Néha télleg hülyeséget csinálok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 16:30 

Rendben, de akkor is vicces. Nem tudom, mi van a mai világban, de 8 éve, amikor még én voltam 13 nem voltam olyan, mint a mostani 13 évesek. Értetlenek, nem is tudom leírni, milyenek. Nem szeretnék senkit sem megsérteni. Azt sem tudom, te alapból vagy olyan, amilyen vagy, vagy csak azt hiszed, ilyen stílussal be lehet itt vágodni. Láthatod az eredményt. Be lehet, de nem teljesen pozitívan. Tényleg me kellene változtatnod a fórumita szokásaid, különben pápá.

Szia, Hellblood

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 16:46 

Hellblood: :lol: :lol: :lol:
Ezt komolyan gondoltad? :lol:
Te a nagy öreg, bezzeg 13 évesen... :lol: Most 21 vagy? Megmaradt az értetlenséged... :roll: :P :lol:
BOCS! Nem tudtam kihagyni! Tudod, hogy "szeretünk"! ;) :lol:

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 16:51 
Heroes Team

Laca: egy "t"-vel többet írtál. :D :D :D

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 16:52 

Annyi. Irigykedsz? :D
Köszönöm a bókot, tudom hogy szerettek. :D
Én is szeretlek benneteket. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 96  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]