Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 79  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 16 pén., 13:51 

Tűzistenünk eltávozott :cry: :cry: :cry: No, akkor jegeljük ezt a topicot januárig. Úgy is mindenkinek vizsgája vagyon (már akinek :lol: ), meg jön mindenféle Karácsony, meg Újév, eszemiszom, dínomdánom. Amit a lord a végén elregélt, azt Sogroon mester eléggé szűkszavú elképzeléséből próbáltam összeállítani. Nem kell megijedni, a kaland nem lesz ilyen primitív, ezerszer lejáratott, csak a lord hiszi azt egyenlőre... :twisted: :twisted: A továbbmesélés azért is gond, mert szeretném, ha a következő harci szituban (kalózok / viziszörny / ukrán terroristák, ilyesmi...) az NPC-k is mozgatva lennének. De ha valakinek van valami hangulatos hozzászólása, ami a hajóút első napjára eshet, az ne fogja vissza magát!

Ja és még egy: Sogroon, remélem visszatérsz közénk mihamarabb, mert ha nem, átszakítom a Tűz és a Víz Elemi Síkjának elválasztó falát, és attól kezdve maximum a Gőzfürdő Istene lehetsz... :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 22 csüt., 14:00 
Heroes Team

(Aylward felemelte ónkupáját, hogy leöblítse a mustáros ürücombot. Ekkor furcsa kattanást érzett a fejében és valami távoli hangra lett figyelmes. Körbenézett, hogy más is hallotta-e, de senki nem mutatta jelét.
Félúton megállt a kupa a kezében, majd inkább a hangra hallgatva, nem a szájához, hanem a magasba emelte.
- Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet mindenkinek! - szólt dörgő hangon. Bármit is jelentsen. :D :D :D
És jóizűen fenékig ürítette a poharát.

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: bakker enters
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 29 csüt., 17:37 

Bakker, az arkördög diplomata üdvözli a halandókat! Egyelőre nem cáfolom (de nem is erősítem meg) azokat a híreszteléseket, hogy a Nighon-Eoefol szövetség újraélesztésén fáradozik Lucifer megbízott helytartója, a kreegan-ek királya, ... (egyelőre még a király személye is titkos, sőt hadd találgassanak csak sokan, hogy sikerült-e egyáltalán megválasztani az új démonkirályt...)
Mivel egy tüzes létsíkon lehetetlen idegeneknek kémkedni, onnan pedig b...unk infókat kiszivárogtatni (már elnézést), szigorúan ügyelünk a hírzárlatra - így aztán hogy kinek a vezetésével milyen irányből milyen erőkkel, stb. indul invázió a gyűlölt emberfajzatok ellen, kész talány.
(ROSSZ)Magam több létsíkot is megjártam már, és azt híresztelik rólam, sereget toborzok, szövetségeseket keresek. Mindenesetre elég feltűnő, ahogy teleportálok (a lángok miatt) - úgy kb. 5 m távolságból :)
Sokakban már eleve az zavart kelt, hogy egyszercsak megjelenek pl. egy kocsmában, beszélek a csapossal, aztán eltűnök. Akik összerakják a mozaikdarabkát, kapásból arra gondolnak, hogy sürgős dolgom van, keresem a rekrutákat ezerrel. Úgy gondolják, jó nyomon járnak, és indítják a pletykákat: ezt kerestem, azt kerestem. Azt is híresztelik rólam, hogy a démonkirályok előszeretettel veszik igénybe szolgáltatásaimat, meg hogy leginkább sárkányokat és mágus minotauruszokat verbuválok sokoldalúságuk miatt, a közönséges zsoldosokat meghagyom másoknak, mert vagy nem elég erősek, vagy nem elég gyorsak. Regélik, személyes imserőseim, sőt barátaim között számos nagy (varázs)erejű mino és több legendás sárkány található - ők alkotják állítólag a sereg magját és tiszti körét is egyben. Mivel megjelenéseim gyakorisága semmiféle invázió kezdetéhez nem köthető, sokan vélik tudni, hogy nem idényszerűen, hanem rendszeresen tartom a kapcsolatot az ígéretes tehetségekkel és a bevált rekrutákkal egyaránt. Néhány dologban azonban még csak találgatni sem tudnak a rossznyelvek (vagy jónyelvek): pl. nem láttak még harcolni, ezért sem (közel)harci tudásomról, sem fegyvereimről nincsenek pletykák: homályba vész, kiket tehettem el láb alól személyesen, bár hébe-hóba nekem tulajdonítanak egy-egy "kivégzést", általában ezekről kiderül, ki is a valódi tettes. Többen is úgy tartják, a Pokol Hóhérja is vagyok egyben, és csak akkor avatkozom bele a földi dolgokba, ha "megrendelőim" a főnökségnél vmilyen bűnös lelket szívesen látnának egy kis tortúrán. Ezért valószínűsítik, hogy ritkán gyilkolok - már-már nem is igazi kreegan démonnak tartanak ("milyen démon az, aki nem szereti a vér és a gyilkolás ízét???"). Általában ők hosszú ideig élnek... akik mindenféle mendemondát terjesztenek rólam, azok többnyire sokáig élnek, többször is megúsznak egy-egy nehéz helyzetet, mintha csak "besegítenének" nekik hébe-hóba valamelyik oldalról. :twisted:
Most is éppen a Nyálkahal fogadóba teleportátltam be a bárpult mellé, és egyből a rusnya ork csapost kérdeztem ork nyelven. Az válaszolt, és adott egy kulcsot. Még mielőtt elteleportáltam, szólt a nála is rusnyább félorknak, hogy tüntesse majd el az égésnyomokat a padlóról, miután elteleportálok. Mivel akkora vagyok, mint egy sárkány, csak a tágas váróba szoktam teleportálni, ha fogadóba visz az utam. A lángok aztán úgy perzselik meg a környezetemben lévő tárgyakat, mintha sárkánylehellet érte volna őket rövid időre. A foltokat azért kell eltüntetni minél hamarabb, mert a padló megsüllyedéséből és az égésnyomokból -tévesen- arra következtetnének egyesek, hogy sárkány járt ott nemrég, és ez pánikot váltana ki. Bár ez badarság, hiszen a sárkányok - ha el is vetődnek egy városba, akkor sem fogadókat keresnek fel, a pánik kialakulását ez a köztudomású tény nem akadályozná meg.
A kikötőbeli feltűnésem elég feltűnőre sikeredett - épp egy kivégzésre került volna sor, amikor a delikvenst, egy mágikus bilincsekkel éppenhogy csak kordában tartott minotauruszt megragadtam, és elteleportáltam vele. Ilyenre az öregek szerint csak ritkán került sor, hogy egy megátalkodott gonosztevőt épp a Pokol egyik szolgája ment meg a haláltól, s ezzel megfossza a Poklot egy bűnös lélektől. "Jobb nekik élve, mint holtan." - mormogták a tapasztaltabbak.

OFF: BÚÉK :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 30 pén., 11:37 

Kedves Mindenki!
Mivel Beorn jól megérdemelt szabadságát tölti és nincs netközelben, ezért most én tolmácsolom szavait. Olvassátok olyan mély áhitattal, mintha Ő maga írta volna! :D

Kedves bakker!
Szeretettel látunk, de jó lenne, ha átgondolnád a karaktered a játék egyensúlyának fenntartása érdekében! :D
Nem biztos, hogy ilyen nagyhatalmú orkördöggel kellene kezdened.

Kedves fifi!
Téged is szeretettel látunk!

Mindkettőtök karaktere ügyében 2-án tudunk egyeztetni, Velem vagy Sogroonal.

Beorn

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 02 hétf., 11:01 

No... Thx, Kicsirke! Az orkördög természetesen arkördög akart lenni... :lol:

Kép
Az Ezüstsólyom Röpte sebesen szeli a hullámokat, a friss hátszél által dagasztott vitorláknak hála. A legénység, sőt, még maga a kapitány is jókedvű, a friss szelet kedvező előjelnek fogják fel. Persze egyikük sem felejti el, hogy az indulás utáni első bagót a tengerbe köpje, Baa-nak ajánlja (régi tengerséz babona). A matrózok tréfálkoznak, a napsütötte fedélzeten heverésznek, sok dolguk egyenlőre nem akad. A kormányos is csak ímmel-ámmal fogja a kormánykereket, ilyen egyenes hátszélben a hajónak esze ágában sincs eltérnie a menetiránytól... Néha-néha rásandít azért a mágikus iránymutató szerkezetre, mely az esthajnalcsillag irányát mutatja éjjel-nappal, még a legrosszabb látási viszonyok között is.

Egyedül a fedélzetmester rója savanyú arccal a fedélzetet ( a legénységbe nem köt bele, nem dolgoztatja őket feleslegesen, miután a kapitány nyugalomra intette), és magában motyorászik. Ő még hisz a régi tenerészbabonában, hogy a nők jelenléte a hajón csak balszerencsét hozhat. És most három is van a fedélzeten! Régen egy vitorlás ki sem futott volna a kikötőből, ha fehérnép tartózkodott rajta. Erről a babonáról az első lovagnők és papnők megjelenése "szoktatta" le a tengerészeket, akik vaskesztűs kezükkel (vagy egy jól irányzott varázslattal) feltöröltették a méltatlankodó férfiak arcával a fedélzetet.

Kép
Dakk miután kibámulta magát a hullámok között rohanó hajó által felvert vízpermeten keresztül tűző napsugár szivárványos fényében, kinyit egy kis tokot a nagyméretű hangszerének hátoldalán (a javító készlet rejlik itt), és elővesz belőle egy pakli kártyát. Egy hagyományos, kézzel festett, 187 lapos Arcomage pakli az. Még az öreg bárd tanította meg neki a használatát, és a minotaurusz meglepően jó játékossá vált viszonylag rövid idő alatt. Dakk körültekint:
- Nos uraim? Valaki egy partit? 200-as toronyszintig?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 8:39 
Heroes Team

Aylward letelepedett a minó mellé. Úgy érezte, hogy a bőséges reggelitől szinte újjászületett. Komótosan sodort magának egy szivart, meggyújtotta és elégedett sóhajjal megengedett néhány füstkarikát az ég felé.
- Én szívesen beszállok. Milyen alapon játszunk?

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 10:51 

Kép
- Örülök, ha játszhatom veled, jó uram! Sajnos pénzem nincs, tudom, hogy a humik... ööööö... az emberek szeretnek tétekben játszani. De szerintem most elég lesz egy barátságos mérkőzés is. A kiinduló alapok: torony legyen 35 szintes, a fal 10, mindenki egy nyersanyaggal rendelkezik a háromból. A győzelem a torony lerombolása, vagy 10 termelő érték elérése egy nyersanyagból - sorolja Dakk, miközben nagy mancsaival ügyesen megkeveri a paklit.
- Emeljen, lovag úr! - mondja. S azzal kezdetét veszi az első, izgalmas ArcoMage parti, amit - remélhetőleg - még számtalan követ majd, hisz hosszú az út...

Fifi: privátba, vagy e-mailben írd le légyszi, hogy hogyan néz ki a karaktered (lich?), milyen életcéljai vannak a bosszún kívül, miért pont a kalózokat választotta (Deyja-nak nincs tengerpartja), milyen különleges képességei vannak, hogy álcázza magát, stb... ?!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 04 szer., 14:21 

Helló mindenkinek. Ha lehet még csatlakozni akkor én elválalom a potyautas szerepét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 04 szer., 14:45 

Szia!

Természetesen lehet csatlakozni!

Pár dolog:

1. A nem szerepjátékos hsz-ek (off hszek) zöld színnel íródnak!

2. Olvass vissza minél több mindent a történetből, hogy képbe kerülj!

3. Próbálj tartalmas, reális, és (nem regénybe illő de) minél szebben megfogalmazott történeteket írni! Karaktered legyen kidolgozott és maradjon a valóság talaján! (ne arról szóljon a játék, hogy előrántod az armageddon blade-det aztán mindenki elhullik körülötted!) A játékunk nem a tápolásról, hanem a szórakozásról szól!

4. Ha elindulsz velünk, akkor tartsd szem előtt, hogy egy folyamatos játékról van szó, tehát ha nagyon sok időre eltűnsz ne sértődj meg, ha a mesélő "viszi" a karaktered!

5. Nagyobb volumenű történéseket inkább beszéld meg Sogroonnal (mesélő), vagy Beornnal (segéd-mesélő :) ), mert nem tudhatod, hogy milyen sorsot szántak eredetileg fő-cselekményszálon!

Ha úgy érzed, hogy ezeknek nagyjából meg tudsz felelni és van is kedved játszani, ne habozz! :)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 05 csüt., 1:52 

Kikészít ez az állandó hullámzás. –gondolta magában Cherbo és összébb húzta magán a takaróját. Már maga sem tudta volna megmondani, mióta kucorog ennek a hajónak a raktárában. Nem számit, a lényeg hogy a város elhagyta. Ha ott marad mostanra már biztosan átvágott torokkal, feküdne valamelyk sikátorban. Nem kellet, volna felbosszantania a városi őrség egyik tisztjét. Bár ha jobban belegondol még mindig, mosolyog magában, amikor eszébe jut, hogy próbálta az a nagypofájú eloltani a lángoló szakállát. Utána persze végigüldözték a városon. Éjszaka sikerült búvóhelyet találnia ezen a hajon. A raktárban rejtőzött el egy ládarakás mögött. Apró termetével remekül elfért a ládák és a hajó fala között. És itt senki sem láthatja meg.
Remélte hogy sikerül majd kisurrannia is ha kikötnek. Gondolni, sem mert rá mi lesz, ha a legénység felfedezi. Nyilván a tengerbe dobják.
Megrázta a fejét és próbálta elterelnie a gondolatait. Élelem és víz van elég itt a raktárban.
Itt tartsák a legénység ivóvizét és a ládák nagy részében sózott hal és szárított hús volt.
Nyersen nem valami finom. Számára gyerekjáték lett volna megsütni, de biztos megéreznék a sült hús illatát és azt nem kockáztathatja meg.
Élete során már megszokta a nélkülözést főleg amíg, Zaydar démonúr seregében szolgált.
Mindig akadozott a seregei ellátása néha napokig is éheztek menetelés közben. Volt hogy a démonok felfalták a gyengébb lényeket. Szerencsére a Magog-okkal nem kötözködtek. Főleg ha kaptak egy kis tüzet a pofájukba.
Hmmm. Ezek is csak rossz emlékek. Nem kéne ilyeneken agyalnia. Inkább azon kezdett gondolkozni mi lesz, ha felfedezik.
Sötétvörös kemény bőrével, hegyes szarvaival és a hátából kimeredő csonttüskékkel sosem tűnt túl szimpatikusnak az emberek szemében. A démonok földjén más a helyzet ott egyátalán nem keltene feltűnést külsejével. Ennek ellenére egy porcikája sem kívánkozott oda vissza.
Hosszú farkát maga aláhúzva lassan elaludt. Csak ez a teknő ne himbálózna ennyire.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 05 csüt., 12:04 

Naon tetszik! Ebből még akármi is lehet! És király: "eljátszhatod" azt a szerepet, amit eredetileg Surmónak szántam! :lol:

Szép nyugodtan telik el az első nap. Dakk és a lovag (meg néhány kibic) kártyázással múlatja az idejét, amikor megunják, beszélgetnek a világ dolgairól, az értelmetlen háborúkról. Dakk kissé megkeseredett, ezért eléggé szarkasztikus megjegyzéseket tesz. Épp oly hiábavalónak tartja a minotaurusz Hadurak háborúja, mint Erathia "területnyerő" csatározásai. És - talán hála a jó erős tengerész rumnak is, amit közben kortyolgatnak - egész közeli "barátságba" keveredik a végén a lovaggal. (Bocsi, Kertics, ha rosszul gondolom, vagy ha absztinens a lovag).

Kora délután a lord is előbújik lakosztályából, kultúrált beszélgetést próbál kezdeményezni a csinos, vöröshajú lánnyal, majd mikor látja annak elutasító magatartását, hamar lelohad az érdeklődése, és némileg sértődötten visszabúvik "vackára".

Egyetlen apróság zavarja csak meg a nyugalmat: az egyik matróznak a combjába áll egy tengerésztőr véletlenül, amikor a társaival az előfedélzeten késdobálós játékot játszanak. A szakács - aki szemmel láthatólag ért az elsősegélyhez is - bekötözi a vérző sebet, és azzal nyugtatgatja a matrózt, hogy másnap estére már a hajón lesz az atya, aki majd ellátja a sebét rendesen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 05 csüt., 13:23 
Heroes Team

Huhh, de elszaladtak itt az események. Az igazat megvallva most nem igazán van időm továbbvinnem a karakteremet,de azért majd megpróbálom. Pontosabban most még van időm, csak a január második fele lesz zűrösebb számomra (kéne valamit tanulni is a vizsgáimra :cry: ). A magog nekem is nagyon tetszik, legalább színesíti kicsit a karakterek listáját, úgyis nagyrészt mindenki csak emberszabású. (Azt meghogy szinte mindneki hímnemű már ne is említsem, Ylyona-n meg a az apácákon kívül nincs is női karakter, szörnyű ez hímtöbbség :D :D :D )

Kicsit kellemetlenül érzi magát, hogy míg ő nyugodtan kipihenheti magát, addig az apáca folyamatosan végigtérdepli/imádkozza az éjszakát. Ezen morfondírozva elég sokáig nem tud elaludni csak nyitott szemmel hánykolódik az ágyán, mely a tenger hullámzása miatt amúgy is hánykolódik egy kissé. Meg a lord szavai is foglalkoztatják: "Vajon mi lehet az a nagy erejű varázstárgy amit a lord meg akar szerezni, szereztteni velünk?". "Vajon tényleg ő lenne a kiválasztott, akinek meg kell akadályoznia az apokalipszist?? Esetleg majd ő maga hozza el azt, ha megkaparintja majd ezt a varázstárgyat?? Valahogy nem bízom túlzottan a lordban, bár ki tudja, lehet hogy tényleg csak jót akar" - és még sok más hasonló gondolat kavarog Ylyona fejében, de végül is a hajó ringása lassan átsegíti őt az álmok tengerére.
Így másnap kicsit későn ébred. Az apáca még mindig ott térdepel a másik ágy mellett, a helyzet csak annyiban változott, hogy a kislány per pillanat nem alszik. Mivel észreveszi, hogy Amanra épp befejezte az egyik imáját, ezért megszólítja:
"Jó reggelt. Ha gondolod pihenj le az ágyamba, én most felmegyek a fedélzetre, és valószínűleg ott leszek majd egészen az est beálltáig. Nehezen bírom, ennek a kis kabinnak a bezártságát"
Amanra, csak egy fejbólintással köszöni meg a felkínált ágyat, és már azonnal egy újabb imába kezd. "Kissé furcsák a szobatársaim" - gondolja Ylyona miközben kilép a kabinból és elindul a fedélzet felé.
Mikor felér a fedélzetre, látja hogy nem messze a lovag és a minó játszik valami furcsa játékot, de mikor épp elindulna feléjük, a lord kerül elé és beszélgetésbe próbál elegyedni vele. Ylyona azonabn visszaveri a lovag minden közeledési/ismerkedési szándékát, így a lord egy kissé mérgesen meg is szakítja a beszélgetést és otthagyja a lányt.
"Hála az égnak, hogy végre békén hagyott. Bár lehet, hogy kissé túl durva voltam, de csak a küldetésre fogadott fel, egyébb kalandokra nem.". Majd még egy pillantásta gyönyörűen hullámzó tengerre (mondjuk ez nem nehéz, hisz akár-merre néz tengert lát) :D Majd elindul a játékosok irányába. "Ha már úgyis társak leszünk ebben a küldetésben talán nem ártana bemutatkoznunk egymásnak"
"Jó napot uraim! (esetleg Mr. Bika ?! :D )Elnézést hogy megzavarom a játékukat, de mint látom társak lettünk a lord küldetésében. Had mutatkozzam be: Ylyona vagyok."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 05 csüt., 13:39 

Kép
- Örvend a szívem, hogy egy hajón utazhatok Önnel, gyönyörű hölgy - mondja Dakk (ezt egy versben hallotta, amit a bárd szavalt el neki :lol:).
- A nevem Dakk, Dakk, a Sárkányölő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 05 csüt., 16:24 

-Csá széphölgy! ÉmmegBillyvagyokésnekmisnegyonteccikajáték.
Kerül elő Billy - Vigyázzon lovag úr, mert jól felépített kis csapdába sétál bele a játék során. :lol: Elvégre kibicnek senki sem drága.
Sokszor van az úgy, hogy a durr-bele szemből ütök taktika nem jön be.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 05 csüt., 16:39 
Heroes Team

- "Légy üdvözölve Dakk". - "micsoda egy művelt és udvarias fickó ez a minó"
- "És persze te is, Billy" - "ez meg honnan került elő?" - gondolta Ylyona
"De úgy látom épp egy parti közepén vagytok, nem akarok zavarogni, csak játszatok nyugodtan tovább. Még úgyis lesz majd alkamunk a beszélgetésre"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 05 csüt., 16:52 
Heroes Team

- Köszöntelek Benneteket! -biccentett Aylward a két érkezett felé, miközben egy frappás húzással lerombolt Dakk tornyából 8 egységnyit. - Aylward vagyok, Erathiából.

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 05 csüt., 16:57 

- Dakk a lovag lépésére válaszul kijátszotta a pakli egyik értékesebb lapját, a Manók Adományát: ha a te tornyod a kisebb, mint az ellenfélé, épül + 20 tornyod, ha nem, +20 falad. És ezzel, mivel a tornya pont elérte a 150-es szintet, meg is nyerte az aktuális partit.
- Jó játékos vagy, lovag úr! Akkor, ha jól számolom, eddig hatot nyertél te, és hatot én: úgyhogy pont egálban vagyunk. Meg kell mondanom, rég volt alkalmam ilyen jót játszani, a legtöbb ember, akinek megpróbáltam elmagyarázni a kártyajáték lényegét, csak bambán bámult, vagy olyan rosszul játszott, hogy inkább volt kiábrándító, mint szórakoztató.
- De azt hiszem, most, hogy páran még csatlakoztak hozzánk, megpróbálhatnánk a 2vs2 módot. Nos, hobblit uram? Nos, szép hölgy? Mit szólnának egy játékhoz? Közbe meg cseveghetnénk, miközben hajónk a mélykék tenger hullámai közt rohan!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Beorn the Shapeshifter 2006 jan. 06 pén., 10:58-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 05 csüt., 19:40 

Cherbo émelyítő hányingerre ébredt. Nem volt hozzá szokva a tengeri utakhoz. Összegörnyedt és hasát simogatva próbálta elejét venni a rókázásnak. Pár perc múlva jobban lett. Megkönnyebbülten nyújtózkodott egyet, éppenséggel nem aludta ki magát, de visszaszunyálni képtelen lett volna. A fedélzetről egyre több hang szűrődött le, nyilván már felkelt a nap és a matrózok munkához láttak. Bár csak találgatni tudta mennyit alhatott.
Kimászott a ládarakás mögül és megmozgatta elgémberedett tagjait. A torka kapart a dohos levegőtől, no meg a tegnap is csak sózott halat evet. Nagyon szomjas volt. A sötétben lassan tapogatózva próbálta megtalálni az a ivóvizes hordót amit nem szögeltek le és így mindig ihatott belőle. Ez az átkozott sötétség, hamar elege lett a tapogatózásból. Tenyerét maga elé tartotta és egy apró tűzgolyó jelent meg benne. Szerette ezt a tüzet, ez mindig is vele volt, nem hagyta cserben sosem nem úgy, mint egyes magukat barátnak mondó személyek. A lángoló golyóbis ugyan elég aprócska volt, ennél sokkal nagyobbat is képes létrehozni, de a célnak tökéletesen megfelelt. Kellet egy kis idő amíg szemei, újra hozzászoktak a fényhez.
Most már könnyebb volt tájékozódni, és hamar megtalálta a hordó hűlt helyét. Biztosra vette hogy itt volt, a tűz fényénél még a padló porában hagyott kerek lenyomatot is meglátta.
Valaki elvihette, amíg aludt. Hogyhogy nem ébredt fel a léptek zajára. Kitűnő a hallása és nem szokott mélyen aludni. Átkozta magát óvatlansága miatt. Akár meg is ölhették volna álmában. Még jó hogy nem néztek be a ládarakás mögé.
A hordót biztos felvitték a fedélzetre vagy a konyhára. Hát nem valami rózsás a helyzet gondolta magában. A többi hordó alaposan le volt szögelve, csak ez az egy volt nyitva. Megfelelő szerszám nélkül képtelenség kinyitni bármelyet is. Erős fából készültek és gondosan le lettek szurkozva. Egy erősebb tűzgolyóval talán lyukat égethetett volna az egyikbe de, azt biztos észrevennék.
Ránézett a raktár másik végében álló ládára, amit szintén nyitva hagytak. Legalább enni még tud. Bár ha jól szimatolta előző nap, akkor nagyrészt sózott hal volt benne.
- ***** életbe - dünnyögte az orra alatt és tenyerét összezárva kioltotta a lángoló golyóbist.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 06 pén., 10:43 

Cherbo megdöbben egy kicsit, hogy egy egyszerű kis tűzecske létrehozása is mekkora energiájába kerül. A hajó tatjába kovácsolt védőrúnák harcba szálnak a tűzzel, és émelyítő fejfájást okoznak a lénynek.

Valahol a hajó fedélzetén egy észlelhetetlen alak összerezzen, amint megérzi a számára oly ismerős elem megjelenését a hajómélyben, és észleli, mint kel vele birokra a hajót védő mágia. - Különös - gondolja.

Sorry, Sogroon, ennyit kellett mozgatnom, hogy következetes maradjon a kaland...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 06 pén., 10:50 

Ha gondoljátok én szivesen játszom egy 2vs2-t, de nem vagyok túl jó játékos.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 79  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]