Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 70  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 05 hétf., 16:39 

Szia Mugger!

Azt kell mondanom, hogy ez a kampány egy igazi remekmű volt, csak én sajnos nem fogom végigvinni:( Ugyanis az történt, hogy tényleg le lehetett győzni azokat a tápos hősöket.Sikerült is 6 hónap alatt, aztán még két hónap múlva kiirtottam mindenkit.A kilencedik hónapra már a sátrak őrzőivel is végeztem. Aztán mikor ki akartam nyitni a várhoz vezető kapukat, jött a hidegzuhany:szabadítsd ki az öcsédet és hozz egy trollt.Ez mind szép és jó lett volna, ha az a szemét Vilo nem szabdította volna ki az én drága öcsémet. Én meg persze kinyirtam a trolljával együtt. Ezután megnéztem, hogy miket kellett volna még teljesítenem, hát az egyiktől elkaptam az idegbajt.Ezt a pályát biztos nem fogom egyhamar újrakezdeni, de azért nagyon sok csodás órát okozott nekem.
Köszi!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 05 hétf., 23:15 
Heroes Team

Gyakorlatilag végeztél, veregesd meg a vállad!
Férfimunka volt, gratula.

Üdv, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 06 kedd, 13:31 

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség, elakadtam. Heroes IV. (magyar verzió) alap lemez, első hadjárat, első pálya. Lysandernek ki kell nyírni két ellenséget. Az egyik megvan a másikhoz sehogyan sem tudok bejutni. A jobb alsó sarokban van, egy fal védi (Colmen vagy kicsoda fala), de nem tudok átjutni, voltam már a kulcsárnál, tudom a jelszót, összeszedtem mindent, elfoglaltam mindent, hogy tudok bejutni ahhoz a piroshoz???

Remélem tudtok segíteni!
Előre is köszi!

LOSI(k)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 07 szer., 9:53 

sziasztok!
A HoM3 RoE-val játszom. Van egy zavaró rész benne. Vannak a magukban álló táborok (bástyák, stb.), amiknél lehet újabb lényeket venni, de csak alapszintűeket. Ha már tele van az összes helyem felfejlesztett lényekkel, és ugyanolyan, de alapszintűt tudok venni, akkor azt már nem lehet helyhiány miatt bevenni a csapatba (pl egy angyalnál ez elég komoly veszteség). Ahol veszem, ott nem lehet rögtön felfejleszteni, hogy ne kelljen otthagyni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 07 szer., 13:23 
Heroes Team

Nem lehet fejleszteni, csak ha van ott egy hill fort.
Gyakorlatilag azt gondolom, nincs is rá szükség, mert ha akkora sereged van, ahová nem fér be egy angyal, akkor fölösleges is kivenni azzal a lhőssel, küldj oda egy másikat. Ha a leggyengébb egységed gyengébb , mint pl. egy angyal, akkor meg cseréld le szívfájdalom nélkül.

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 10 szomb., 4:12 

Nekem nem a pályákkal van gondom, hanem az, hogy az én Heroes3-as CD-m alapba feltesz egy 1.1-es verziót. Elindítom a játékot: New Game-Campaign-Long Live The Queen. Minden oké: ahogy látom, én vagyok a pirosakkal az ellenfelem pedig a fehér zászlót viseli. Semmi gond.
Aztán leszedem az 1.4-es patch-et és elindítom ugyanezt a kampányt és ezt látom: Allies: piros Enemies: kék,zöld, fehér, narancssárga, szóval az összes szászló ott van a piroson kívül. Mi lehet a baj? A patch-el van gond vagy a játékkal (bár szerintem az kizárt, mert a haveromnak is ugyanez a baja) vagy a gépemmel kéne valamit tenni? (pl.: OP rendszer?) Valaki tudna segíteni evvel kapcsolatban?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 13 kedd, 12:55 

Szerintem ne foglalkozz vele. Az utóbbi patchek marhasága, hogy te mindig lehetőleg a piros színnel legyél. Nem tudom, ennek mi az oka, nekem speciel a narancssárga szín jobban tetszik (NEM, ez NEM politikai megnyílvánulás akart lenni) :lol:

Szvsz simán átvariálta a színeket a patch.

Ja, én még fehér színnel csak tornyoknál találkoztam, játszható színnél még nem :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 22 csüt., 10:45 

Emlékeztek még mit írtam. ha nem nézzétek meg mert már naon ideges vok :twisted: :twisted: :twisted: [/u][/i][/b]

Szerintetek melyik a jobb? A citromos nyalóka vagy a pálinka?

Vigyázz vándor. Ellenem nem sokat érnek a fegyvereid! A mágia pártfogoltja vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 22 csüt., 11:39 

Tokkorona!

Sorry, ne legyél ideges, én átnyálaztam :roll: ezt az egész topicot, de nem találtam semmit, amit írtál volna :( ! Miről lenne szó :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 17 hétf., 20:39 

Help!
megpróbáltam felmenni a zone-ra, de minden játékindításnál azt a hibaüzenetet kaptam, hogy az én 1.1(!?) verzióm nem kompatibilis az ellenfél 3.2-sével. A móka az, hogy elvileg feltettem a RoE 1.4-et
Megpróbáltam azt is, hogy mellétettem az AB-et, de erre is u.a. a hibaüzenet. kapott egy kis frissítést ez is (v2.2), erre összeakadt az egész
RoE-t nem lehetett elindítani. tud vki segíteni?

Vagy már megint láma vagyok :?: :?: :?: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 18 kedd, 9:51 
Heroes Team

Sziasztok!

A H3 sod no cd programot szeretném letölteni, de már elfelejtettem hol található.....ha kaphatnék egy kis információ morzsát valakitől.

Köszönöm.
Zsolt

U.I. A H3 completten is működik?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 18 kedd, 16:08 

Bakos Zsolt írta:
Sziasztok!

A H3 sod no cd programot szeretném letölteni, de már elfelejtettem hol található.....ha kaphatnék egy kis információ morzsát valakitől.

Köszönöm.
Zsolt

U.I. A H3 completten is működik?

Szerintem a hellblood.atw.hu -n az egyebek között fenn van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 18 kedd, 16:29 

Az utóbbit nem tudom, úgyhogy mielőtt felülírod az eredeti exe-t, mindenképp másold el valahová a biztonság kedvéért. Ha még sem műxik, akkor meg simán visszatolod az eredetit.

Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 21 pén., 15:08 

Helló. Nekem is van 1 kis gondom. Nem tudom, hogy ezt kérdezte-e már valaki, mivel nincs türelmem 58 oldalt végigolvasni :lol: .
Szóval: heroes 4 játékom van TGS kibővitéssel. Letöltök én egy tucat térképet hozzá, belerakom a Maps folderbe, és elinditom a játékot. A listán meg is jelenik a térkép, de amikor elinditanám, hogy beállitsam a játékosokat, opcióit, stb., akkor kiirja, hogy : This map requires Heroes 4 The Gathering Storm! Ez persze nagyon idegesit, mivel már eleve telepitve van a TGS. Valaki please segitsen nekem. Köszi
Ui: :twisted: crck :twisted: verzióm van :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 21 pén., 15:11 

A válasz egyszerű: csak a H4 valamelyik kiegészítőjével játszható térképet sikerült letöltened (kettő hivatalos van az istenadtának). Az ilyen térképeket csak akkor tudod megnyitni/játszani vele, ha már a kiegészítőt (kiegészítőket) is felinstalláltad.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 21 pén., 15:16 

Beorn the Shapeshifter írta:
A válasz egyszerű: csak a H4 valamelyik kiegészítőjével játszható térképet sikerült letöltened (kettő hivatalos van az istenadtának). Az ilyen térképeket csak akkor tudod megnyitni/játszani vele, ha már a kiegészítőt (kiegészítőket) is felinstalláltad.

Olyan mapokat töltöttem le, amik állitólag csak TGS-t követelnek. Asszem félreértettük 1mást: nekem már telepitve van a TGS, és mégis azt kéri!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 21 pén., 15:39 

Akkor nincs más tippem. Gondot okozhat esetleg (bár nem kéne), hogy más nyelvű a térkép, és esetleg nem tud minden karaktert megjeleníteni. Vagy még a crck-elt verzió is bekavarhat. Esetleg az, hogy az illető, aki készítette, azt hitte elég hozzá a TGS, közben a WoW-ból is vett át elemeket. Hmmmm? Más ötlet? Valaki?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 21 pén., 17:14 

Megfigyeltem, hogy nem csak magyar szintekkel van gond, és hogy a problémás mapokat az Editorral sem tudtam megnyitni. Ott is ugyanazt a hibát dobta ki
Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 22 szomb., 11:55 

Sziasztok! Van egy kis gondom... a H3 SOD-ban a hadjáratokból a Nature-t szinte már megcsináltam(Elixir of Life)...Hogy küldjem be ide az utolsó mentést mielőtt megnyertem?Regisztrált felhasználó vagyok a mentéshez kell még valamit csatolni? Please segítsetek! Köszi ! Jó játékot :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 23 vas., 8:53 

VerZoSüni írta:
Sziasztok! Van egy kis gondom... a H3 SOD-ban a hadjáratokból a Nature-t szinte már megcsináltam(Elixir of Life)...Hogy küldjem be ide az utolsó mentést mielőtt megnyertem?Regisztrált felhasználó vagyok a mentéshez kell még valamit csatolni? Please segítsetek! Köszi ! Jó játékot :?:

Erre külön szakosodott egy topic, a "Heroes kampány -> elakadtam" nevezetű. Sztem ez a hozzászólás inkább oda illene, bár nekem mindegy.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 70  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]