Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 282 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 22 pén., 15:42 

hege6 írta:
multiban szeretnék játszani de nem igazán tudom hogy kell .ha tud valaki segítsen már!előre is thanks!

Nem nagy ördöngősség. Ha megvan a partner, akkor megtudjátok a másik IP címét és TCP/IP-n keresztül lehet is játszani. Ha nincs partner és ki akarod próbálni magad, akkor irány a www.zone.com Regisztrálod magad, a gamédat felpatcheled 1.4-re, 3.2-re, vagy ha Completéd van, akkor nem kell birizgálni. És már játszhatol is. 1 kis angoltudás persze nem árt. Sok sikert.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 23 szomb., 15:53 

valaki súgja már meg nekem, hogy ha a magyarosítást fel akarom rakni a h3 sod-ra akkor újra kell rakni a játékot vagy csak simán elég a magyarosítást felrakni?????
ja és ha akar valaki multizni írjon msn:hegeboy6@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 03 szer., 8:23 

Sziasztok!

Lenne egy problémám.

Újra elő vettem a Heroes 3-at, játszottam vele egy hétig (Sajnos a SOD CD-m nincs itthon), és tegnap fel akartam telepíteni a magyarítást. Mivel nem tudtam, h van külön RoE is, ezért először felraktam a SOD-os verziót, ami csak néhány dolgot írt át. Aztán megtaláltam a letöltések között a RoE verziót is. Felraktam, de nem történt változás (godolom, mivel már telepítettem a SOD-osat, amúgy 1.4 patch fenn volt).

Uninstalláltam a játékot, utána telepítésénél 25%-nál megáll, és kirí vmi hibát a h3sprite.lod file-lal. Valaki esetleg megtudná mondani mi a hiba? A CD-re nem gyanakszom, mivel első telepítés előtt feliso-ztam, tehát nem romolhatott el, v vmi, de a CD-ről se telepíti fel. Amúgy nem eredeti verzió.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 03 szer., 8:31 

Azt tudom elképzelni, hogy a magyarosítás beleírt a lod filéba ezért az installshield nem távolította el. Próbáld meg másik könyvtárba felinstallálni, vagy kitörölni az eredeti könyvtárat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 03 szer., 8:38 

bogpista írta:
Azt tudom elképzelni, hogy a magyarosítás beleírt a lod filéba ezért az installshield nem távolította el. Próbáld meg másik könyvtárba felinstallálni, vagy kitörölni az eredeti könyvtárat.

Regedit-tel már kitöröltem minden heroes-al kapcsolatos bejegyzést, de megpróbálom a másik könyvtárat is.

Szerk.: Örök hála :) . Msáik könyvtárba gond nélkül telepítette, pedig nem is létezett 3DO könyvtár. Na mind1, még1x köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 31 szer., 1:36 

Hellóka!

Tudna valaki segíteni? HoMM IV-nek kellene zenéje. Hogy lehet kiszedni, vagy hogy lehet megszerezni??? :?: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 01 csüt., 21:48 

Senki se tud segíteni?! :?: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 01 csüt., 22:34 

Már mind1... Probléma megoldva :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 02 pén., 11:13 

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Arról a pályáról van szó a heroes 4 -ben (életváras campaign) ahol a küldetés fő célja kinyírni Sir Landrew-t! Mindenkit leöltem már de az uccsó ellenséget elzárja egy fekete kapu amelyen csak a Reed nevű hős mehet át! Nos ez a hős szerintem egy szigeten van egy börtönben,de ezt a szigetet sziklák veszik körül és csak akkor nyílik meg az út a szigetre ha belebújok Emília Nighthaven bőrébe(a küldetés-napló szerint)! Ezt hogy a francba tudom megcsinálni?! :(
Légyszi segítsetek!!!!!

Gionza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 02 pén., 16:09 

Sziasztok!

Heroes3, Shadow of death campaignt játszom. Ott is a 3. résznél tartok, melynek címe: A Tough Start. Itt elvileg 2 tárgyat, a Sandals of Saint és Armor of Wonder-t kell elvinni Alendora várába. A probléma az, hogy nem találom a térképen Alendora várát, és a varázstárgyakat sem. Az ellenfelet már rég leküzdöttem, bejártam Tolnát - Baranyát, de sehol semmi. Az, hogy a varázstárgyak nincsenek meg, még OK, de hogy a vár sem!!!!!!

Tudtok segíteni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 06 kedd, 1:04 

Ez mi ez?
"Belépett: 2005 Okt 02"
Hol van még október...

Ja, egy kis segítségért jöttem. Megvettem a H3 Complete-ot, és mivel nem szeretném kinyomtatni a 150 oldalas manualt, kérnék szépen tőletek egy olyan kis táblázatot, ami tartalmazza a lények adatait (sebzés, életpont, stb.). Olyasmi kellene, mint ami a H4 lemezén is volt, kis színes ábrákkal. Aki segít kap minimum egy pirospontot. Köszi előre is!

Szmájlit azért nem raktam be mert ezek olyan bénák...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 06 kedd, 9:08 
Heroes Team

Sziasztok!

Petike:

1. Nálunk már október van, ezt az "átállást" minden évben eljátssza, idővel rendbejön magától! :)

2. Elballagsz a http://heroes.hardwired.hu/mugger címre, ott is az "és ami kimaradt" menübe s találsz egy H3 -as "Creatura Card" -ot, ami egy pár lapos excel a monsterek értékeivel. Ezt ki is tudod nyomtatni.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 06 kedd, 13:23 

... ami nagyon szép és színes, de sajna sem az AB-s, sem a SoD-os lények értékei nincsenek rajta. Ilyet hol találni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 06 kedd, 13:27 

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség, elakadtam. Heroes IV. alap lemez, első hadjárat, első pálya. Lysandernek ki kell nyírni két ellenséget. Az egyik megvan a másikhoz sehogyan sem tudok bejutni. A jobb alsó sarokban van, egy fal védi (Colmen vagy kicsoda fala), de nem tudok átjutni, voltam már a kulcsárnál, tudom a jelszót, összeszedtem mindent, elfoglaltam mindent, hogy tudok bejutni ahhoz a piroshoz???

Remélem tudtok segíteni!
Előre is köszi!

LOSI(k)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 06 kedd, 13:38 
Heroes Team

Sziasztok!

Beorn: Itt az oldalon is a H3/Leírások/Harcosok menüben ill. a AB és SoD
menüben is színes-szagos oldalak vannak a monsterekkel, azt is ki lehet nyomtatni!

Más ötletem nincs!:(

Üdv.
Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 06 kedd, 23:25 

Sziasztok!

Kéne help, mert elakadtam...Heroes4 es nagyon atszeretnem mar vinni...Hadjárat üvegfújó lány sztory, és ott tartok, amikor a sárkányok temetkezési helyére kell bejutni...Hát lealáztam már mindenkit, de a temetkezési helyre nemtok bemenni, mert kell vmi sárkánybőr páncél és azt sehol sem találom, pedig órákat töltöttem már el felette...plíz aki emléxik, az írja le ide, vagy emailban (exterior@gmail.com)
előre is köszönöm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 07 szer., 9:34 

Hali, Mugger!

Azt láttam, nem is arról sírok, hogy nem tudom az értékeit, hanem jó lenne valami olyasmi, ami a Te honlapodon van, csak fullra az összes kiegészítővel kibővítve.

Ha nem lennék ennyire láma a számítástechnikához, én megcsinálnám, de sajnos ismereteim csak a különböző AutoCAD-ekre, a Nemetschek rajzprogramra, meg a szövegszerkesztőkre terjednek ki. Excelt akkor láttam, amikor megnyitottam a lénytáblázatot. :lol:

No mindegy, csak egy ötlet volt...

Persze ha valaki megcsinálná, értékes nyereményeket lehetne neki kisorsolni! :lol:

Üdv!

ui: vadállat a pályagyűjteményed, de lehetne még valami ajánlott készlet is, pl. "Mugger kedvenc H1-2-3-4 pályái" :lol: Áááá, nem vagyok nagy igényű, áááá nem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 07 szer., 13:30 
Heroes Team

Mugger bátyó most biztosan nem válaszol, éppen Kleó cicája lelki üdvéért imádkozik , aki cicanőgyógyászati beavatkozáson esik át, bár azt nem tudom, azért szorít, hogy sikerüljön, vagy.... :twisted: ? Fúj, ronda gonosz vagyok...

Medveszellem: Mugger kedvenc pályái: H3 kampány - Reinkarnáció, a Legendák, a 2000, Aladdin.
Semmilyen mást nem szeret, a többi verziót nem is ismeri! :lol: :lol: :lol:
Szerintem!

Mit kapok én ezért, ha elolvassa!!! :D

Bocsika, Krityó :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 07 szer., 16:14 

Kedves segítségkérő Lysander történetében!

Keresd meg a Törpe kalapácsot,és vidd el a megadott helyre! Az majd elpusztítja a falat!Nekem is egy óra volt,mert a parasztasszony kunyhójába mentem,vagy 10 körig!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 07 szer., 16:59 
Heroes Team

Sziasztok!

Nos, Dorcsi kiszerelte a macskából a sípot, úgy néz ki minden rendben! :)
Ez valami soklóerős macska, műtét után percekkel már emelgette a fejét
s néz ki a fejibül az üveges tekintetével! Biztos haragszik rám kegyetlenül!:)

Beorn: Hát ha valaki megcsinálja a bővített excelt én szívesen felteszem a honlapomra, de megcsinálni azt nem tudom! :) Nem is biztos, hogy kellene, most megcsinálná az emberfia SoD -ig, aztán jönnének a WoG osok, hogy hol vannak a rózsaszín titánka értékei! :) :) :)

A Mugger kedvenc térképieben, meg azért nem hiszek igazán, mert nekem pl. a híres térképek egy része egyáltalán nem tetszik. Ahol úgy van szerkesztve, hogy csak egyirányba tudsz menni, egyféleképp tudod megcsinálni a mapot, s jórészt alig van a playernek választási lehetősége, azokat nem tudom igazán a szívembe zárni, akármennyire is "jó" is a map! Ettől még persze lehet kíváló, csak én nem szeretem őket! Az én kedvenceim (persze a sajátjaimon kívül! :) ),
a Mincsev féle mapok, kampányok, s Kertics térképei.
Mindenkinek vannak "kedvenc" mapjai, amik nem feltétlenül egyeznek az én ízlésemmel, de betetted a bogarat a fülembe, lehet, hogy érdemes lenne egy kedvenc map sorozatot indítani, a játékososkat meginterjúvolva, s feltenni az Ő véleményükkel együtt! Majd ha nagyon ráérek, körbekérdezem a fiúkat! :)

Krityó: Medveszellem, fúj! :)
Hát asszem minden pályakészítőnek a saját kreálmányai a kedvencei, nekem is! Hazudnék ha álszerénykednék itt! :)
Igazán azonban 1999 óta (mióta pályákat kezdtem csinálni), nem igazán játszom. Max. ha tesztelni kér valaki végigjátszom a térképet, elmondom a véleményem, de "szórakozásból" már rég nem játszottam. Öregszem, vagy mi! :lol: :lol: :lol: Már csak ilyen Budapest Bajnokságokat szervezgetek! :)

Üdv. Mugger

U.i: Bocsi az offért!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 282 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]