Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 09 szomb., 18:25 

Hello!

Sajnálom, hogy ilyen kétértelműen írtam le a dolgokat úgyhogy pontosítok: tehát ez a bizonyos skill megengedi a hősnek, hogy résztvegyen a csatában, ha ez nincs meg neki, akkor ugyan az lesz a funkciója, mint pl. a H3-ban: áll és néz, esetenként varázsol.

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 10 vas., 7:55 

Szerintem a 3. videoból kiderül, hogy mire való ez a skill. Ha a hősnek megvan ez a harcoló skillje, akkor se lehet őt támadni. A csata azzal kezdődik, hogy Fabrice megtámadja a hősével a devileket, emlékeztek? Utána egyből visszamegy a helyére a hős.
Egyébként ha figyeltek, egy új skill is látható a 2. videoban: a basic summoning magic. Ez a mágiarendszerről felfed 1-2 dolgot, ami szerintem inkább a H4-hez fog hasonlítani, amit nem is bánok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 10 vas., 9:43 

A mágia és a szintlépési rendszer nekem is tetszett a H4-ben, csak az volt a baj, hogy a nature-nek nagyészt csak béna summon mágiái voltak :(.

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 10 vas., 12:48 

Balee írta:
A mágia és a szintlépési rendszer nekem is tetszett a H4-ben, csak az volt a baj, hogy a nature-nek nagyészt csak béna summon mágiái voltak :(.

Üdv,

Azért ha elég jó voltál akkor összeszedtél pár Unikormist nem de? Igen a H4 nagyon kevés pozitívummal rendelkezik ám ezekbe a mágia és szintlépés beletartozik. Szerintem elveszik a 3 és 4 jó tulajdonságait majd átöntik 3.d-be. Amennyit láttam, olvastam és hallottam ez fog kisülni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 10 vas., 19:59 

Balee írta:
Sajnálom, hogy ilyen kétértelműen írtam le a dolgokat úgyhogy pontosítok: tehát ez a bizonyos skill megengedi a hősnek, hogy résztvegyen a csatában, ha ez nincs meg neki, akkor ugyan az lesz a funkciója, mint pl. a H3-ban: áll és néz, esetenként varázsol.

Így már oké :)
Kösz a magyarázatot! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 14 csüt., 10:58 

Hi!

Ez már fenn van ha igen bocs..

http://www.jesabele.com/5tour.zip[url]

[/url]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 14 csüt., 21:01 

Üdv!

Ezt még nem láttam Nowan! Bár elég vacak a minősége, végre látható a champion is, ráadásul mindjárt kettő. Vagy az egyik egy hős, akit éppen egy champion támad? És mi az a hosszúfarkú rózsaszínű szörny? Nyilván az inferno várhoz tartozik, de mi az? Cerberus hátulról? :?:

Nem hagy nyugodni, hogy vajon mi lesz a másik négy vár! :D
Egy ugye teljesen új lesz, tehát marad három. Azt írják lesznek sárkányok is. Így többes számban! Melyik vártípusban volt sárkány? Chaos/Dungeon, Rampart és Necropolis? Ha sárkány, akkor nyilván az egyiknek fekete sárkánynak kell hogy legyen, hiszen az a legerősebb! Akkor tegyük fel, hogy lesz Chaos... :wink:
Azt hiszem ebben a topikban láthattunk egy képet, amin egy csontváz íjász feszített. Ha semleges egység lesz, akkor teljesen félreviszi a spekulációt, szóval maradjunk annyiban, hogy egy várhoz tartozik. Ez nyilván a nekro vár lesz. A Fabrice kommentárjával kísért harmadik kisfilmben, a csata végén is látható egy füstölgő sárkány, gondolom ez lenne a szellemsárkány. Tehát tegyük fel, hogy adott a második vár is.

Az eddigiek alapján viszont gonoszok kontra jók 3:1 az arány (inferno, chaos, necropolis - castle). Szerintem a maradék kettő, amiből az egyik ugye új vártípus lesz, a jók oldalán kell hogy legyen.

Tehát maradt a tower, a rampart illetve szerintem kimarad a barbárvár és a mocsárvár. (Bocs a ragasztott nevekért, de nem jut eszembe a nevük. :oops:)

Mind a tower, mind a rampart a személyes kedvenceim, de talán a towert látnám szívesebben, valahogy a titánok a szívemhez nőttek... :lol:

Hát ennyi, próbáltam analizálni, de ennél tovább még nem jutottam!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 14 csüt., 21:30 

Üdv

Most jöttem meg nyaralásból és csak kutyafuttában olvastam az eddigieket, meg inkább a videókat nézegettem. Örülök, hogy már egyre többen élvezkednek a 3D előnyeiben.

Na a lényeg, hogy bocs ha ez már volt, de vmelyik jétékos újságban azt írták, hogy 9 féle szörny lesz egy váron belül (remélem nem hét volt és rosszul emlékszem). Ez 54 alapból. Ha megint mindenki "ápgrédelhető", akkor az 108, maj'nem uannyi (8*7*2=112), mint a 3ban. És ez jó. Plusz ha kieg. jön, amiről mondták, hogy már most tervezik, akkor az váranként plusz 9 lény.

És azt írták, hogy 66%-osan van kész, ami persze tutira tök hasra ütött szám, hiszen val.szeg nem beszélnénk nyárvégi/őszeleji(??) demoról, ha így lenne. Ráadásul kevesebb mint egy év van megjelenésig (reméljük meg is jelenik) és egy ilyen játéknál rengeteget kell tesztelni, hogy a balansz jó legyen. Azt pedig igazán akkor lehet, ha már minden lény, képzettség, artifakt készen áll bevetésre. Nem? :?: :?:
Szóval szerintem már nagyon kész a játék, csak épp sok idő kell a hibajavításra. És azt is vegyük figyelembe, milyen régóta melóznak rajta.

De a kis piszkok ügyesen adagolnak. Ez a melyik-a-másik-négy-vár kérdés télleg kemény. Mindenki ezt találgatja :twisted:

Na most ennyi.

Farewell my lords!
silvergecco

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 15 pén., 1:30 

Hát nekem az a véleményem, hogy:
A nekro egységekből már 2-t is láthatunk, ez az egyik fele, meg mondták nekro megint lesz de az infernotol távol. Aztán van ork az egyik képen (Gamestarban) ami ha nem semleges annyit tesz lesz Stronghold mivel a játék a 2 és 3 felosztását követi tehát ez a chaosra már nem bizonyíték. Reméljük nem semleges :)
Utánna láttunk tündérkét meg elfet így nyilvánvaló a Rampart. és láttunk olyan egységeket is 8az egyik vidiben) amik nagyon varázsló beütésüek voltak tehát tower. Bár az is megshet, hogy az ősi viszály elmúlik és a warlock meg a wizard eggyé for vagy valami ilyesmi és ez lesz az új nép. Nosza ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 15 pén., 1:33 

Érzem, hogy jó lesz ez a játék, és hogy sokat fogok vele játszani... ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 15 pén., 10:52 

Hi!

A vidit a http://www.toheroes.com -ról szedtem le, a másik hármat már láttam.

Azért szerintem ki kellene elemezni jobban a minőség ellenére, mert a könyvecskék például amik szerepelnek benne - nekem - furcsák. 15mp-nél :?:
Bár aki H4-et nyom annak lehet hogy többet jelentenek.

Vagy példul mit művel az a hős - 22mp-26mp-ig? :shock:

Egyébként szerintem 2 hős lehet 53mp-nél mert ha jól megnézed varázslat történik nem fizikai találkozás...

Aki ki tud még hámozni dolgokat - milyen lények vannak a várban lévő hősnél?... stb. az írjon de izibe! :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 15 pén., 16:33 

Nowan írta:
Azért szerintem ki kellene elemezni jobban a minőség ellenére, mert a könyvecskék például amik szerepelnek benne - nekem - furcsák. 15mp-nél

15 mp-nél a csávó egy épületet vesz, a kis képek pedig az épületeket jelzik azon a könyvlap-szerű dolgon(látni is lehet ahogy megjelenik).
Szerintem fura, hogy most nem úgy csinálták meg az "épületvevő" képernyőt, mint eddig, valamint az is szokatlan, hogy úgy vannak ábrázolva, mint a Disciples 2-ben(tehát nyilak jelzik, hogy mihez mi kell)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 15 pén., 19:08 

Amit én gondolok: a sárkányok semleges egységek lesznek, mivel a Griff birodalomban mindenki őket isteníti, ezért ne keressetek nekik várakat.
A másik dolog: szerintem még egyáltalán nincs teljesen kész a játék, eddig csak ezt a két népet fejlesztették, annyira, hopgfy bemutatható legyen a játék. A többi 4 népet azért nem mutatják, mert még nincsenek olyan állapotban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 21 csüt., 16:34 

Csá!Nem tudjátok honnan lehet képeket szerezni vagy megnézni a heroes 5-ről vagy esetleg intrókat?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 21 csüt., 16:35 

Nem tudja vki honnan lehet képeket nézni a heroes 5-ről vagy esetleg intrókat? :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 21 csüt., 16:44 

Spyke: Elég lett volna, ha egy kicsit előrébb lapozol és akkor több olyan linket találsz ami ezzel foglalkozik.
http://www.mightandmagicgame.com
Ez a hivatalos honlap, itt megtalálsz minden infót.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 21 csüt., 19:55 

Most néztem meg egy videót a Heroes V-ről, ami a PC Guru CD-jén volt! Hát mit mondjak? Brutális! Remélem az elb.aszott IV. rész után visszatérnek a régi ösvényre és ismét sikerül alkotniuk egy olyan játékot, amely évekre képes a monitorok elé bilincselni az embereket!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 21 csüt., 22:22 

Üdv

Nem tudom mit szóltok hozzá, de én szeretném, ha a necropolisban lenne farkasember! Ha a Heroes 3. részét vesszük alapul, akkor mondjuk olyan 6-os szintű lény lehetne! Ne feledjétek, hogy a Might and Magic sorozatban is voltak vérfarkasok, szóval illik a játék világába. Ha a 4. részben képesek voltak azt a méreggel lövöldöző izét (Spawn?)belerakni mint hármas szintű lényt a vámpír mellé, akkor szerintem egy farkasember jobban illene a képbe. :D
Ha a lények fejleszthetők lesznek, akkor mondjuk az alap egy még átalakuló félben lévő ember lenne, erős a közelharcban, esetleg több mezőt támadna, míg a felfejlesztett már egy hatalmas vadállat. Nagyon gyors lenne, és természetesen hatalmasat ugrana, távolságra legalább olyan hatékonyan mint a vámpírlord! Vagy marcangolna vagy fertőzne a harapása. Mielőtt nekem ugrotok, hozzátenném, hogy a power lich nekem is nagy kedvencem és mint lövő lény, úgy kell a necropolisnak mint a falat kenyér, de talán a death knight-ot lecserélnetnék farkasemberre!

Egyébként ami a legjobban megfogott a Heroes V. előzeteseiből, az a lények animációja! Távolról sem olyan balfaszok, mint a 4. rész csipőficamos lényei... Nagyon kiváncsi vagyok a lényeknek milyen "effektjei" lesznek. Ahogy az ördögöt beborítja a tűz mikor teleportál, az valami eszméletlen jól néz ki! Remélem a többit sem fogják elhanyagolni!

Hát hirtelen ennyi!

Farkasembert a népnek! :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 22 pén., 15:20 

Nabunaid: Szerintem egy farkasember elégé rossz ötlet a Nekropoliszban.

Csak a legfontosabb ok: a farkasemberek élnek.

A IV-ben nem volt nekropolisz. Ott egy várban voltak a Halál jelemű lények mind a démonok (mint a spawn (méreggel lövöldöző izé ahogy te nevezed :D )) és az élőhalotak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 22 pén., 15:41 

Garvey írta:
Nabunaid: Szerintem egy farkasember elégé rossz ötlet a Nekropoliszban.

Csak a legfontosabb ok: a farkasemberek élnek.

A IV-ben nem volt nekropolisz. Ott egy várban voltak a Halál jelemű lények mind a démonok (mint a spawn (méreggel lövöldöző izé ahogy te nevezed :D )) és az élőhalotak.

És ez csak az egyik hiba, amit a H4-ben elkövettek...
Nabunaid: Ha farkasemberhiányod van :wink:, tedd fel a Wog 3.58-at, abban van farkasember :D.

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]