Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 70  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 18 szer., 13:37 

Nagyon szépen köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 18 szer., 23:32 

Ha nincs archery képességem, akkor az íj, az unikorn sörény és a tollas tegez, amelyek az archery skillt növelik fölöslegesen vannak nálam, tehát nem növelik az íjászok sebzését? Vagy a hős képességeitől függetlenül növelik közvetlenül a nyilazni tudó emberek sebzését? Ha csak archery skill birtokában fejtik ki hatásukat semmi értelme az egésznek, mert én a magam részéről sosem fejlesztem ezt a képességet? Minek, azért, hogy egy csapatom a kör elején talán jobban lőhessen? Aztán úgyis eléállnak, kedvenc taktikája az AInek. Inkább akkor offense. Túl nagy besorolást katak ezek a tárgyak ahhoz, hogy csak az archery skill birtokában legyen hatásuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 19 csüt., 11:41 

Na azért nem ilyen rossz a helyzet! Csak archery esetén növelik a sebzést, viszont ezt ragyogóan ki is lehet használni. Expert slow, berserk stb. ha jól csinálod nem állnak az íjász elé, főleg ha te támadsz ki. De a legjobb: ha összerakod a három artit Bow of Sharpshooterré, akkor közelre is tudnak lőni az egységeid, mintha nem állna előttük senki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 20 pén., 0:04 

Hai

Előre is bocsánatot kérek, ha már esetleg megtrárgyaltátok volna, de már több napja olvasom a fórumot, hogy behozzam a lemaradásomat, ám sajnos ezt a topikot nem fejeztem még be, így könnyen megeshet hogy szó esett arról a kérdésről, hogy honnan lehet H4-hez magyarosító peccset szerezni. A letöltések útján nem vettem megtalálhatónak vélhetőnek, de lehet, csak én figyelmetlenségem ez okozója.

És azt is szeretném egyúttal megkérdezni, hogy lesz-e a közeljövőben még verseny a 4. részt illetően.

mindenjóóót

Frisstag

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 20 pén., 15:01 

már találtam megoldást :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 20 pén., 15:49 

még egy kérdés:
az equilibris hogyan működik? nem nagyon akar felmenni magyarra, valamit ki is ír, h nemigen jó neki. Ezt is több lépésben kell megoldani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 8:41 

Lenne egy kérdésem a H4 versennyel kapcsolatban.

Melyik mentést kell elküldeni? Amelyik körben megnyerem, annak a végén, mielőtt köv. körre nyomnék?

Még a pont számítással kapcsolatban lenne kérdésem. Megcsináltam a Mirror pályát. Maj egy bizonyos résztől újrakezdtem, elfoglaltam mindent, 1,5 héttel tartott tovább a game, és 1 azaz egy ponttal kaptam többet, mint az előző esetben, pedig pl: 1el több váram volt. A részpontok ugyanazok voltak, kivéve a felderítést, arra kaptam 1-el többet.

Hogy van ez?

Előre is köszi!

Shame

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 29 szer., 16:11 

Kellene 1 kis segítség!

Vannak ezek a különbözö letölthetö küldetések pl.: amikor meg kell találni a fömágus üvegjét na azt a küldetést nem értem leölöm az összes Herot és megszerzem tölük a háburu békilyokat hogy át menjek a kapukon na onnan hogyan tovább?

Elöre is kössz a segítséget

Üdv Taegen

"Az izé egy olyan valami!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 03 vas., 19:51 
Heroes Team

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy mitől lehet az, hogy megnyitok egy topicot és azt írja ki, hogy nincs ebben a topicban új hozzászólás. Pl. Versenyeredmények legutobbi 3-ja is ilyen nálam.
Előre is köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 03 vas., 20:03 

KTibsza írta:
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy mitől lehet az, hogy megnyitok egy topicot és azt írja ki, hogy nincs ebben a topicban új hozzászólás. Pl. Versenyeredmények legutobbi 3-ja is ilyen nálam.
Előre is köszi.

Hello KTibsza!

Ez nem csak nálad van így, nálam is azelőtt kirak új oldalakat, mielőtt az előzőek beteltek volna. Szerintem ez csak egyszerű bug.

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 03 vas., 20:09 

Ez azért van, mert Mugger hozzászólásai törlődtek a topicokból, de a mérete nem változott. Szerintem egy idő után "ttelítődnek majd ezek a topicok és megszűnik ez a zavaró dolog.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 05 kedd, 12:26 
Hi! Éppen a Heroes 4-el jáccom ott is most az 5. hadjáratnál az élőhalottaknál. itt van az a félig ember félig halott hős. Nah szóval 5. pálya ahol meg kell akadályozni, hogy a Borzalom Szele kiszabaduljon, úgy, hogy megölöd Kallibart. Na mondom ez nem lesz nehéz. De még az is feladat, hogy vedd be Nekorrumot. Ok elkezdek jáccogatni beveszem Nekorrumot, kinyirom a lilákat teljesen és nem történik semmi. Na mondom Kallibart nem öltem meg. Hát télleg nem...De hol van????? Átnéztem már az egész mapot de nem találom...hol lehet, vagy mi az isten történt, hogy nincs meg? AHogyan elérem 4. hónapot vége a játéknak szal valahol lennie kelll. Please help!!!! :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 06 szer., 7:50 

Üdvözlök mindenkit a honlapon, de sajnos segítségre szorulok.
Sikerült hozzá jutnom a Shadow of death-z, és letöltöttem a magyarosítást. Full király minden. Aztán letöltöttem a pachet és utána a Wake of god's-t. De sajnos képtelen telepíteni. Átállítottam a nyelvi beállításokat, és az install menüben, hogy hova akarom telepítení. És mikor elkéne kezdődnie a telepítésnek egy hiba üzenetet ír ki.
Méghozzá így szól:

Cannot Open file D:stb.stb H3bitmap text.

Sajnos halvány lila gőzöm sincs mi a baj, mert egyszer régen már feltudtam baj nélkül telepíteni a wog kiegészítőt. Előre köszönöm a segítséget

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 06 szer., 8:21 

Tobi írta:
Üdvözlök mindenkit a honlapon, de sajnos segítségre szorulok.
Sikerült hozzá jutnom a Shadow of death-z, és letöltöttem a magyarosítást. Full király minden. Aztán letöltöttem a pachet és utána a Wake of god's-t. De sajnos képtelen telepíteni. Átállítottam a nyelvi beállításokat, és az install menüben, hogy hova akarom telepítení. És mikor elkéne kezdődnie a telepítésnek egy hiba üzenetet ír ki.
Méghozzá így szól:

Cannot Open file D:stb.stb H3bitmap text.

Sajnos halvány lila gőzöm sincs mi a baj, mert egyszer régen már feltudtam baj nélkül telepíteni a wog kiegészítőt. Előre köszönöm a segítséget

Tobi, megvan a H3 Essential/PC Guru H3 Bonus cd? Azokon van telepítési útmutató. Ha nincs, add meg a mail címedet, én szívesen elküldöm neked.

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 06 szer., 15:08 

Ha lehet, ne azt a Wog-ot tedd fel, hanem innen:

http://www.strategyplanet.com/homm/wog/download.shtml

a 3.58f ugyanis jobb, rendbe tettek pár dolgot benne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 06 szer., 15:32 

Pazola, nekem a WoG 3.58 van meg, a 3.58f-ben milyen újdonságok vannak ahhoz képest? Érdemes rá felraknom?

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 06 szer., 17:16 

rendre megcsináltam az utasításokat, de vmi olyat írki, hogy invalid fájl, mi lehet a baj. ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 06 szer., 17:17 

A Heroes3 mappájában lévő Upgrade mappából installáltad fel?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 06 szer., 20:54 

Igen, előfordulhat, hogy véletlenül vmi fájl ott van a heroes mappában a wogból elkeveredve , mert valószínűleg ez a probléma.
Körül nézek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Heroes III multi
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 10 vas., 17:14 
Hello!

A haverommal szeretnénk multizni a Heroes III-mal TCP/IP-ben. Tavaly még sikerázott is. Most nem akar. A haverom idén kezdte használni a Zone Alarm nevű tűzfalat, má megpróbáltuk, hogy kipacsolja, de akkor se megy a játék. Se úgy, hogy ő a szerver, se úgy, ha én. Mi a fészkes fene lehet akkor a baj??? Az Én gépemmel meg nemhiszem, hogy sok gond lenne, mert zsír ugyanazok a dolgok vannak, mint tavaly.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 70  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]