Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 70  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 18 pén., 13:44 

sziasztok!
mi szerepe van a H3-ban, annak, hogy az egyik lény utálja a másikat? pl. az angyal az ördögöt. Akit utál azokra nagyobbat üt?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 18 pén., 13:47 

felho írta:
sziasztok!
mi szerepe van a H3-ban, annak, hogy az egyik lény utálja a másikat? pl. az angyal az ördögöt. Akit utál azokra nagyobbat üt?

Igen kap +50% -nyi sebzést.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 18 pén., 14:38 

Lado írta:
Sziasztok. Szal a problémám a régi. Mindig visszatérek a Heroeshoz, de néha szüneteltetem. SZóval XP van fent a gépen. DirectX 9.0c-t tettem fel, de ezt a Heroes 3 Complete nem ismeri fel. Azt írja, hogy egy ismeretlen verzió van telepítve és hogy min. a 7es. De régebbi DX-et meg nem tudok feltenni, mert ha jól tévedek a 9esek vannak csak támogatva Xp-n. És így meg sötét és béna felbontás van a játékban. Pls help

Nem kell vele foglalkozni, ha továbbnyomod a telepítést, akkor nem fogja feltenni a directX-et, és menni fog, nekem is XP+DirectX9 van a gépemen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 25 pén., 23:38 

Ismertek a heroes 3-ban olyan varázslatot, hogy fear? Már évek óta rendszeresen játszom a játékkal, de eddig sosem adta ezt. Csak az Armageddon's blade kiegészítő van fent. A realm of chaos pályán kifosztottam egy piramist, és a FEAR varázslatot adta. Igaz kiírta, hogy disabled, és nem lehetett használni, de akkor is érdekes. A tekercs egy nagyra nyitott rémült züld szemet ábrázolt, úgyhogy valószínűleg földvarázslat és ötödik szintű. Valahogy nem lehet előcsalogatni, hogy működjön is? Mi lehet a hatása?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 26 szomb., 5:39 
Heroes Team

Kitt írta:
Ismertek a heroes 3-ban olyan varázslatot, hogy fear? Már évek óta rendszeresen játszom a játékkal, de eddig sosem adta ezt. Csak az Armageddon's blade kiegészítő van fent. A realm of chaos pályán kifosztottam egy piramist, és a FEAR varázslatot adta. Igaz kiírta, hogy disabled, és nem lehetett használni, de akkor is érdekes. A tekercs egy nagyra nyitott rémült züld szemet ábrázolt, úgyhogy valószínűleg földvarázslat és ötödik szintű. Valahogy nem lehet előcsalogatni, hogy működjön is? Mi lehet a hatása?

Szia!

Régebben nekem is bejött egyszer a RoE-ban, de azt egy várban is láttam. Méghozzá egy Minchev pályán. Persze egy képén, amin érdekességeket rakott ki. Még a titánok villáma is bejött neki. Az oldalán megvan a két kép. Nézd meg, ha érdekel. http://homm3.nm.ru/save a helyre nem emléxem pontosan, hogy melyik mentésen volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 27 vas., 13:31 

Ez azonos lenne az Azur Dragon-féle Fear-rel? :roll:

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 27 vas., 21:48 

Lehet. Sajnos kipróbálni nem tudtam, mert csak adta a gép, használni nem lehetett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 29 kedd, 16:45 

hi mindneki!

az lenne a kérdésem, hogy vannak-e csalokodok :P a H4-hez, ugy mint a 3hoz?
köszi:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 29 kedd, 19:33 
Heroes Team

Hali, a Fear varázslatot az AB óta tartalmazza a játék, de az AB óta le is tiltották! :twisted:
Ez az azúrsárkányos félelem, ötös szintű lett volna, de kivették a játékból, szerintem azért, mert értelmetlen: egy másodszintű vakítás vagy harmados hipnotizálás pont ezt csinálja. Az azúrsanyinál is random jön, a hős varázslatán felül, így már van benne ráció, főleg ha nálad van a sanyi! :lol:

Piramisban látható csak, AB-s verzióval játszva kizárólag, a SoD javítja már!

CSáó, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 30 szer., 12:16 

Üdv Mindenkinek!

Két kérdésem lenne, ami bosszant, és jelentősen csökkenti a játék értékét a szememben, míg nem lelek rá választ.

1. Mit takar az, hogy 4. szintű lény? Ezek hősök, vagy mások? Ha az utóbbi, akkor honnan látom, hogy hanyadik szintű?

2. Magyar nyelvű H4-em van. Legyőztem egy ellenséges sereget, és a börtönömben "elszállásoltam" néhány foglyot. Mikor meg akartam nézni őket, elszállt a program. Ez csak nálam van így, vagy ismert a probléma? Ha utóbbi, akkor mi a teendő? (egyébként mit lehet(ne) velük csinálni?)

Előre is köszönöm a segítségeteket!

P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 30 szer., 13:21 

Scotch77 írta:
Üdv Mindenkinek!

Két kérdésem lenne, ami bosszant, és jelentősen csökkenti a játék értékét a szememben, míg nem lelek rá választ.

1. Mit takar az, hogy 4. szintű lény? Ezek hősök, vagy mások? Ha az utóbbi, akkor honnan látom, hogy hanyadik szintű?

2. Magyar nyelvű H4-em van. Legyőztem egy ellenséges sereget, és a börtönömben "elszállásoltam" néhány foglyot. Mikor meg akartam nézni őket, elszállt a program. Ez csak nálam van így, vagy ismert a probléma? Ha utóbbi, akkor mi a teendő? (egyébként mit lehet(ne) velük csinálni?)

Előre is köszönöm a segítségeteket!

P

Szia!

1. kérdés: a 4. szintű lény a h3-ban sorban a 4.-ként felépíthető akolban termett lényt jelenti (pld. thunderbird). A heroes4-ben meg a legmagasabb szintű (pld. black dragon) lényt jelenti.

2. kérdés: felraktad a TGS és a WoW kiegészítőket? Vagy a nemtomhányas (legújabb) peccset? Mert nekem is volt ilyen, de amint felraktam a kiegészítőket, megszünt a problema.
Egyébként meg ne nézegessed a börtönt, csak tudjad melyik várba tette a legfontosabb enemy hősöket a gép, mert azt a várat fogja leginkább ostromolni... :)

Üdv, TT

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 30 szer., 14:01 

Köszönöm a gyors választ TT!

Maradt még néhány kérdés azért! :D

1. Nem világos, hogy mit lehetne a rabokkal kezdeni, ha sikerülne bemennem a börtönbe.

2. Az "alap hős osztályok" fogalmát nagyjából felfogtam, de mi az " advanced hős osztály" lényege? Mikor lesz ez - gondolom majd - lényeges?

3. Létezik magyar patch is a kiegészítőkön kívül?

Köszönettel,

P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 30 szer., 14:58 

Scotch77 írta:
Köszönöm a gyors választ TT!

Maradt még néhány kérdés azért! :D

1. Nem világos, hogy mit lehetne a rabokkal kezdeni, ha sikerülne bemennem a börtönbe.

2. Az "alap hős osztályok" fogalmát nagyjából felfogtam, de mi az " advanced hős osztály" lényege? Mikor lesz ez - gondolom majd - lényeges?

3. Létezik magyar patch is a kiegészítőkön kívül?

Köszönettel,

P

Szasz!

Nincs mit! :)

1. Úgy tudom semmit nem tudsz kezdeni a rabokkal, csak nézegetni őket (remélem a h5-ben ki lehet őket végezni, mert nagyon idegesítő, ha kiszabadulnak... :)

2. Szerintem ennek semmi jelentősége nincs, csak annyi, hogy ha megveszel egy alaphőst, mondjuk boszorányt, és megtanultatod vele a nemességet, akkor már boszorkány király lesz a neve asszem. Meg kap egy speckó tulajdonságot (úgy emlékszem a Fear-t, vagy a kábítást).
Nézegesd a leírásokat: http://heroes.hardwired.hu/heroes4/leir ... emzese.php

3. Magyar patch nem tudom, hogy van-e, de inkább a kiegeket szerezd meg szerintem, mert akkor semmit nem kell peccselni, crekkelni, stb. Piti pézé lehet kapni már a három játékot egyben.

Üdv, TT

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 30 szer., 15:23 

Köszi TT!

Valóban, olcsó a játék, 200 Ft körüli egy sms. 8)
Mivel amikor hozzájutottam a játékhoz semmi leírásom nem volt, ezért volt időm nézegetni, próbálgatni. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem volt valamilyen épület (lehet, hogy nem minden fajnál), ami konvertálja ezeket a börtöntöltelékeket? Mert amúgy semmi értelme nem lenne a világon...
Az advanced cuccot, ami linket mellékeltél nézegettem már, AZT nem értettem, de nélküle is lehet játszani persze, csak a szemed előtt lebegő céééééél... Tudod!

Még egyszer hála a tanácsokért!

P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 01 pén., 14:52 

KTibsza írta:
Szia!

Régebben nekem is bejött egyszer a RoE-ban, de azt egy várban is láttam. Méghozzá egy Minchev pályán. Persze egy képén, amin érdekességeket rakott ki. Még a titánok villáma is bejött neki. Az oldalán megvan a két kép. Nézd meg, ha érdekel. http://homm3.nm.ru/save a helyre nem emléxem pontosan, hogy melyik mentésen volt.

Na olyat láttam, aszittem lehidalok!!!

ÉS EZ NEM ÁPRILISI TRÉFA!!

1.4-es evm-es, magyarított RoE mapeditorral bütykölődtem, és ahogy a random várból ki akartam tiltani néhány varázslatot, szemet szúrt egy Titáni csapás nevezetű vari. Na mi lehet ez? Mondom, ez csak RoE, ebben még Titan's Thunder kombóarti sincs... Mondom berakom spell scrollba, hogy lássuk (gollam :D), mi ez, hátha, csak a magyarított név miatt nem ugrik be...

Íme:
http://cooper82.uw.hu/titancsapas.jpg

http://cooper82.uw.hu/titan2.jpg

http://cooper82.uw.hu/titan3.jpg

http://cooper82.uw.hu/titan4.jpg

Ha jól emléxem, SoD-ban, ha megvan a Titan's Thunder kombóarti, nem is ilyen az ikonja a Titán csapásának!!

Na, mit szóltok?

Üdv, Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 01 pén., 15:32 

Hi!

Ez rettentő érdekes. De ha le van fordítva magyarra, akkor elvileg a játék része kell legyen. Én még sose láttam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 05 kedd, 22:16 

Bár magam is kipróbálhatnám biztos, de hátha valaki tudja. A balliszta sebzésébe beleszámít az archery skill?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 10:28 

Üdv.

Nem hiszem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 12:36 

Üdv! Nekem az a problémám, hogy az Empire of the World II (ami szerintem a legszebb és legérdekesebb pálya amit valaha csináltak) a pálya felénél állandóan lefagy, és nem csak nekem hanem az ismerőseimnek is. Nincs ötletetek hogy ezt miért csinálhatja?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 12:54 
Heroes Team
Heroes Team

Szia Szent Steve!

Alap Roe "specialitás" :) hogy a pálya felénél kilép a játék.
Patch-el föl a játékot, az oldalon a letöltések menüben
megtalálod a neked valót.

Üdv:
Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 70  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]