Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50  Következő
Szerző Üzenet
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 01 vas., 11:33 
Heroes Team

Csatlakozott: 2003 márc. 25 kedd, 20:57
Hozzászólások: 2058
Tartózkodási hely: Gyömrő
Hali!

Embertervezzel végül a HD moddal sikerült lejátszani a meccset, hála Dave ötletének. Először játszottam HD-vel és nem volt minden tiszta mit hogyan kell beállítani. Pl. az időt a szokásos módon a csuszkával 4 percre állítottuk, majd start után jött egy másik képernyő ahol a beállítottam a Teki által megadottakat, de mégis 4 perccel játszottunk, gondolom nem kellett volna alap 4 perces köridőt állítani. Ill. a saved game passwordjéhez beírtam a random helyett egy "h3" jelszót, de most pl megakartam nézni, hogy pontosan milyen értékei is voltak a főcsatában a hőseinknek, de most olyan mintha Embertervez is állított volna vmi jelszót amit én nem tudok és így a mentéseket sem tudom megnézni (egyáltalán mi a rosebbnek kell jelszó???).

No szóval játék: Eliminációnál én követtem a korábbi taktikát, azaz nem arra figyeltem, hogy mivel akarok lenni, hanem arra, hogy mivel nem. Így bent is maradt a kedvelt várak közül az egyik, konkrétan a Rampart, míg Embertervez választása a Dungeonra esett.

Embertervez (Dungeon, Tyraxor)
vs.
Nimbus (Rampart, az advanced offense-el induló confluxos hős)

A tervem, Davehez hasonlóan az volt, hogy ha minden klappol a 2. héten szedem ki a shieldet. Mivel azonban több hibát is elkövettem, és earth sem jött időben (5 green + resu volt az elképzelés), így nem is a torony húzásra koncentráltam először a 2. héten (3. héten felhúztam, de csak egy meteor volt benne, szal az elképzelés egy pici apró darabja hiányzott volna... :P ). Ráadásul első héten véletlenül upgradeltem az unicornokat... egyszerű missed click, de az eredmény, hogy nem lett castle első héten. Az csak pici vigasz volt, hogy ugyanekkor a másik oldalon sem épült castle. Az még az igazsághoz hozzátartozik, hogy rögtön a 2. napon 2 db firebirdet :shock: vettem ki a refuból, amivel a főcsávóm gyakorlatilag felszántotta a pályát és igazából a 2. hét közepétől jóformán csak csövezett még úgy is, hogy minden pénzbankot is meglátogatott. Picit ekkor bosszankodtam, mert így gyakorlatilag nem sok értelme volt a madarak megvételének, hiszen így is kénytelen voltam a 3. hetet megvárni. 1.3.1. volt az új cél, de itt elcsesztem két további napot, mivel 1. nap nem volt meg a szükséges érc a dragon upgradhez a piacolós csávóm meg elcsavargott a helyéről, míg 2. nap meg rájöttem, hogy a fővárban még nincs lvl3 guild húzva. Na itt majdnem eltörtem az asztalomat... Annyi haszna volt azért, hogy a főcsávóm legalább azért a meteorért visszament a második várba, hamár az előző héten elfelejtett bemenni érte. No de ennyi közjáték után végül 1.3.3-nál csak meglett a gold, amivel be is ütöttem a shieldet (meg persze a mass slow sem ártott), majd visszafordultam manát tölteni. Köv. napon láttam, hogy épp csak 1 nappal sikerült megelőznöm Embertervezt. 1.3.4-nél én már teljes nyugalommal vártam, hogy jöjjön, én addig is sereget gyűjtöttem. Végül 1.3.5-nél Tyraxor beütötte a másik oldali angyalokat és megállta a sivatagomban, ahol végül az én körömben megtámadtam. A csata ahogy Emerbertvez már írta nagyon sima lett. Skillekben jóval erősebb voltam, csak az attackom 12-vel volt több, de ami igazán döntő volt, az a lénytöbbletem. A dragonok 6-6 db-al még egálban voltak, de míg a másik oldalon a scorpik otthon maradtak nálam 13 War uni kaparta a földet, és a többi egység is javamra mutatott jelentős HP többletet. Kezdésnek a minók és a beholderek kaptak egy 550-es meteort, amire Embertervez mass slow-al reagált. A második körben én antimágiát tettem az unikra, nehogy az ellen vmi csúfságot mondjon rájuk (mass slownak már nem volt értelme, mivel az egyedüli veszélyt szinte már csak a blackek jelentették), de csak egy magic arrow jött válaszul. Ezek után Embertervez már csk akkor jött, amikor 1 blackje maradt, de nem gondolta úgy, hogy van tovább, így megköszönte a meccset. Én is köszönöm! :)

_________________
*HAVE FUN!*

Nimbus


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 01 vas., 12:41 
Avatar

Csatlakozott: 2005 dec. 29 csüt., 3:19
Hozzászólások: 712
Tartózkodási hely: Budapest
Na akkor én is írok pár sort.

Bozso (Fortress - Korbac lvl13 15/25/15/12)
vs
Dave (Necro - Sandro lvl15 21/19/22/20)

Dave-vel még sosem játszottam, de a tény hogy kb. 32 meccs óta veretlen, és zsinórban mindent megnyert amit csak lehetett, épp elég volt. Kifejezetten örültem, hogy a Heartlands-on csaphatok össze vele, lévén, hogy ez aztán tényleg mirror, semmi olyan váratlan dolog nem történhet, amire nem számítok.
Az eliminálás is nagy fejtörést okozott: mivel szeretne lenni Dave? A tesztek során kiderült, hogy a Castle talán a legjobb, így azt zártam ki elsőnek. A Stronghold szürke macijait sem akartam az ellenfelemnél látni a második héten főcsatában, így ezt zártam ki másodiknak, Dave pedig kizárta a Dungeont és a Towert...Itt szembesültem azzal, hogy bár a Necro-t nem teszteltem ide, de ahogy korábbi leírásból is olvastam a Vampire Lord ütős lehet, a csontikról nem is beszélve (bár a mapot nézve ettől tartottam a legkevésbé), ugyanakkor a Rampart még bent van, amiről tudtam hogy brutál ide (gyors, hp-tömeg és természetes resistance), úgyhogy utolsónak végül is a Rampart esett ki.
Dave leírásából kiderül, hogy ő épp ebből a 3-ból szeretett volna választani, így ezt a taktikázásomat legalább egy kis részsikernek elkönyvelem! :)
A megmaradókból Dave Necrot választott (nem örültem) én pedig inkább a hp-többletet jelentő Fortress mellett tettem le a voksom.

Minden napra megvolt hogy mi a terv, 117-re (miután mindent bevertem és felhúztam) odaálltam a Devilekhez, és az új heti sereggel lezúztam őket is és a macikat is (persze slow ezúttal sem jött), majd irány lefelé. Minden mást droidokkal vertem be, sajnos a saját hülyeségem miatt 1 Hydrát el is buktam az aranybányánál, de Korbac jó tempóban haladt. 124-nél már a Librarynál álltam és úgy számoltam, hogy kb. 125-re meg is lehet a pajzs. Közben húztam a mage guildeket és lvl4 adott Chaint, na persze csak water magicem volt, de jó lesz az. Másnap húztam volna lvl5-t, expert wisdom már volt.
Ekkor teljesen lesokkolt, hogy Dave már az én Goldjaimat ütötte és 2 lépésre tőlem állt meg...Ez ugye azt jelentette, hogy ő már 123-nál kivette a pajzsot...én abból indultam ki, hogy a macikat csak főhőssel veri be 121-nél, tehát onnan nem érhet ide ilyen hamar. Mint kiderült, ott hagyta a quest artit, így volt ilyen gyors...
Egy droiddal megtámadtam hogy lássam mi van nála, és ez további morál-romboló hatással volt rám, iszonyat hp-tömeg hozzám képest, 22-es power, tudtam hogy 1 kattintás = 1 stack, úgyhogy nincs esélyem. Ráadásul nem akartam, hogy felvegye az én Library-mat, meg a Power növelő helyre is bemenjen. Ennek tudatában láncon hoztam otthonról amim volt és essünk túl rajta...

57 Gnoll, 43 Lizard, 16 Basilisk, 12 Mighty Gorgon, 9 Wyvern Monarch, 4 Hydra

vs

217 Skeleton, 53 Walking Dead, 31 Wraith, 18 Vampire Lord, 13 Lich, 10 Dread Knight, 5 Bone Dragon

Itt 385-ös villám, ott 700-as, ott mass slow, itt mass cure, de ennyi, a csata csak formaság volt...

Ezt követően jutott eszembe, hogy én marha ha menekülök, és megtanulom a lvl4-5 varázslatokat (lvl5 mirrort és lég elementált adott, szóval sajna nem lettem volna sokkal beljebb), akkor Chain-nel, lég elementállal sokkal szorosabb lehetett volna, de csak akkor ha Dave megteszi azt a szívességet, hogy nem megy haza. Persze ez esetben Dave további +11 értéket szerzett volna (Library, Arena és Power növelő), de meg kellett volna lépnem.
Megnéztük így is a csatát, baromi szoros lett volna, de a hp-többlet miatt 75-80%-ban így is Dave nyer. Mindenesetre kár, hogy ott helyben feladtam, és nem gondolkodtam (megnéztem Dave lvl4-5 varázslatait: inferno + vízelementál...).

Dave-nek gratulálok, a maximumot hozta ki a pályából, és egyszer sem hibázott!

Visszavágót majd kérnék! :wink:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 01 vas., 19:20 
Avatar

Csatlakozott: 2003 dec. 12 pén., 23:33
Hozzászólások: 1002
Tartózkodási hely: Pécs
Bogpista(Rampart) vs Ssth (Stronghold) 0:3

Krellion a barbár lett a főhősöm. Első héten megtettem, amit megkövetelt a haza és az összes létező lényemet elbuktam. 1-2-1-nél így a 4db akciós macival és a 2 db friss szerzemény phoenixel támadtam a devileket meg a macikat. Utána zúztam le a föld alá és talán 1-2-4 vagy 1-2-5-nél szedtem ki középről a +4 all shieldet. Pista időhiánnyal küszködött és pont egy nappal előtte értem oda, mint ő. Ezután Pistának elment a kedve és inkább feladta a játékot. Jó varázslatai se jöttek, míg nekem air elem jött az air magic mellé.
Végül nem lett végcsata, pedig biztos soros lett volna.
Köszönöm a játékot mindenesetre!

_________________
Ssth


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 01 vas., 23:28 
Avatar

Csatlakozott: 2004 feb. 06 pén., 22:43
Hozzászólások: 2256
Tartózkodási hely: TATA
Sziasztok!

Az elimináció teljesen úgy alakult,ahogy terveztem, a Rampart tökéletes lett volna a Stronghold ellen tudva tudván, hogy küklopsz nagy valószínűséggel nem lesz kristályhiány végett az ellennél. Az eleje jól indult jött Ivor és a másik hős is hozott magával elfet, így 14 woodelfem volt. A vízre a láncot elbasztam, mert nem maradt elég lóvé a 6. hősre, így csak 2 nappal később mentem ki. A várat 2. nap befoglaltam, a refuból 3 sima genie jött, ami a bányák befoglalásához elég volt. Sajnos Ivor nem akart taktikát kapni, kapott viszont földet, de slow az persze nem jött egyik várba sem... :roll: Sajnos kapkodtam megint, kirohantam lények nélkül, ami kicsit sokba került, volt még a várba 8 törp, meg 3 fa mikor megvettem az Unikornt, de olyan ügyes voltam, hogy elfelejtettem és kirohantam csak az Unikornokkal, ennek az lett az eredménye, hogy a Dreadek megölték a 2 unikornt... A köcsögök nem az 1-1 centaurtütötték, hanem rámentek az unikra, majd szét vetett az ideg. A dobozok közé bezavartam Ivort, hátha 1 kis xp többlet hozzásegít a taktikhoz, de sajnos nem jött. A tervem az volt, hogy Gunnarral kiszedem a Devilt, meg a skorpik mögül a quest nyakéket, a macikat pedig hagyom a fenébe slow és blind nélkül. Sajnos rosszul csináltam és a skorpikórokig már nem jutottam el. Ivor a föld alatt várta a csapatot, ki is szedtem a páncélt meg a sapkát a szultánok mögé nem tudtam nézni, de akkor a kocsmába megjelent Tyris, akit gyorsan megvettem és ment is a szultánok felé. Sajnos 1 lépésen múlt, hogy nem ért oda időben és nem tudta megtámadni a szultánokat. Mint kiderült ez az 1 lépés döntőnek bizonyult, Ivor ott vesztegelt 1 napot, míg kiszedte a quest artit meg a speedköpenyt Tyris. Beváltottam a questet és egyből adta a taktikát. Köptem egyet és mentem a Gold Dragonok felé, közbe húztam a tornyokat, amik a kiváló waterwalk, townportal kombóval örvendeztettek meg 4-es szinten. Sajnos mire odaértem az arkokhoz TH már megelőzött 1 nappal előtte elhappolta előlem a pajzsot. Nem maradt más esályem csak a lvl5-ös vari, ami a waterelementálidézés lett. Mivel nem volt vízmágiám, így ez nem lett hasznomra. Ekkor úgy döntöttem, hogy feladom a meccset, mivel az időm is már vagy 3 napja lejárt és abból kis pluszból kellett élnem amit naponta ad. Jut eszembe szeretném kérni, hogy ezen az időn változtassunk már, ez nem BB, itt nem kell klikkbajnokságot játszani, nekem mindig gondom van az idővel... :roll:
Köszi TH a meccset!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 02 hétf., 0:17 
Avatar

Csatlakozott: 2006 aug. 25 pén., 16:52
Hozzászólások: 2535
Tartózkodási hely: BP XIV.ker. Zugló
Szerintem ha meg tud egyezni a két játékos akkor állítsanak nyugodtan több időt,a lényeg hogy be legyen fejezve időben a meccs.

_________________
Dave


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 02 hétf., 10:37 
Avatar

Csatlakozott: 2003 márc. 26 szer., 7:31
Hozzászólások: 1552
Tartózkodási hely: Szolnok
Nimbus: A jelszó pont azért van, hogy ne tudd megnézni az ellenfeled a saját mentésedből, csak akkor ha megadja a jelszavát. Ergo csak akkor tudod hot seat-ben betölteni ha ő is "tud" róla.

Visszatértem a nyaralásból a héten majd frissítem a táblát.

_________________
FEEL THE SUNSHINE!
Music is my life!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 02 hétf., 10:41 
Avatar

Csatlakozott: 2003 márc. 26 szer., 7:31
Hozzászólások: 1552
Tartózkodási hely: Szolnok
bogpista írta:
Jut eszembe szeretném kérni, hogy ezen az időn változtassunk már, ez nem BB, itt nem kell klikkbajnokságot játszani, nekem mindig gondom van az idővel... :roll:


Ez az első verseny ilyen fajta időbeállításokkal. Szinte 0 tapasztalatunk van hogy mire elég és mire nem. Próbáltuk úgy belőni, hogy kb. 4 óra alatt lejátszható legyen egy pálya. Az ilyen beállításokat lehet módosítani amennyiben mindketten beleegyeznek. Szólj minden meccsed előtt, hogy több időt szeretnél és szerintem a legtöbben elfogadjuk.

_________________
FEEL THE SUNSHINE!
Music is my life!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 02 hétf., 15:29 
Heroes Team

Csatlakozott: 2003 márc. 25 kedd, 20:57
Hozzászólások: 2058
Tartózkodási hely: Gyömrő
Teki1986 írta:
Nimbus: A jelszó pont azért van, hogy ne tudd megnézni az ellenfeled a saját mentésedből, csak akkor ha megadja a jelszavát. Ergo csak akkor tudod hot seat-ben betölteni ha ő is "tud" róla.

Visszatértem a nyaralásból a héten majd frissítem a táblát.


Hmmm.... van benne vmi... látszik mekkora láma vagyok, legalábbis ami a csítelést illeti, biztosan. :roll:

Teki1986 írta:
... Szólj minden meccsed előtt, hogy több időt szeretnél és szerintem a legtöbben elfogadjuk.


Kivéve engem... :twisted: No persze ésszerű határok mentén nyilván, de én pl. nem szeretnék a monitorom mögött malmozni, amíg az ellen megálmodja a következő lépést... :wink:

Jah, egyébként sikerült frankón frissíteni az eredmény táblát... még az is elveszett, ami eddig meg volt. :)

_________________
*HAVE FUN!*

Nimbus


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 02 hétf., 16:26 
Avatar

Csatlakozott: 2003 márc. 26 szer., 7:31
Hozzászólások: 1552
Tartózkodási hely: Szolnok
Nem volt még frissítés. Csak rosszul lett áttéve az archívumba a dolgok. Jelenleg az új oldalon még nem oldott ez, reméljük ott is kapunk egy új felületet és táblázatot. :)

_________________
FEEL THE SUNSHINE!
Music is my life!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 02 hétf., 23:06 
Avatar
Heroes Team

Csatlakozott: 2003 ápr. 10 csüt., 7:33
Hozzászólások: 9411
Tartózkodási hely: Budapest
Teki1986 írta:
Nem volt még frissítés. Csak rosszul lett áttéve az archívumba a dolgok. Jelenleg az új oldalon még nem oldott ez, reméljük ott is kapunk egy új felületet és táblázatot. :)


Üdv Bátor Harcosok!

Valami nem működik jól? Az Online Versenyek térképei és eredményei ebben az idényben biztosan az Archívum alatt lesznek, szóljatok, ha valami nem megy (eredményfeltöltés/térképletöltés/ilyesmi) és javítunk! Baráti üdv!

_________________
Vologya Mester - A Heroes Team vezetője


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 03 kedd, 0:31 

Csatlakozott: 2005 okt. 06 csüt., 12:50
Hozzászólások: 3289
Tartózkodási hely: Sünfalva
Felraktam a legújabb mérkőzéseket a toplistára. Hiába próbálkoztam,nem sikerült feltöltenem.Sőt,ahogy látom,a kb 2 héttel ezelőtti frissítésem nincs fent,csak a tábori eredmények.
Elküldtem a legújabb fájlokat Vologyának,a magam részéről pedig végleg kiszálltam az oldalról.Sokadszorra írom ezt le,ezúttal komolyan.
GL HF mindenkinek! :)

Szerk:mégsem sikerült Vologyának elküldeni a toplista fájljait,talán vírusosak,vagy miafranc,de lefordulok a székről,úgyhogy holnap megoldom...

_________________
Online Toplista:
http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/hop.htm
Online mérkőzések:
http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 05 csüt., 12:51 

Csatlakozott: 2014 okt. 25 szomb., 23:19
Hozzászólások: 9
Szaisztok!

Norbakk (tower)- Edemmester (rampart) 3:0
A mérkőzésről nem írnék túl sokat, mert katasztrófa volt mindkét részről. Túl sok lényt vesztettünk mindketten, én nágákat, Edem zöldségeket. A pajzsot elhappoltam a harmadik héten pont Edem előtt, aki meg is támadott rögtön. A csata kulcsa az volt, hogy sikerül-e kinyírnom az aranyakat, ugyanis varázslatokban, varázserőben jobban álltam (Halonnal ezekre gyúrtam,Edem Mephalával volt). Végül sikerült megnyernem ezt a testvérháborút.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 05 csüt., 16:33 
Avatar

Csatlakozott: 2003 márc. 26 szer., 7:31
Hozzászólások: 1552
Tartózkodási hely: Szolnok
Emlékeztetek mindenkit, hogy a forduló vasárnap véget ér, ezért akik még nem játszották le igyekezzenek egyeztetni. Ha az egyik fél nem reagál azt is itt jelezzétek, hogy lássa mindenki még a határidő előtt.

Ugyanitt keresem Dreegart, írtam FB-n is. UPDATE: Elértem és jövő héten játszuk le.

_________________
FEEL THE SUNSHINE!
Music is my life!


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Teki1986 2015 nov. 05 csüt., 18:40-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 05 csüt., 17:08 
Avatar

Csatlakozott: 2014 márc. 23 vas., 20:56
Hozzászólások: 12
Tartózkodási hely: Keszthely
Én Jukeeyt többször próbáltam elérni, de se híre se hamva.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 06 pén., 22:12 
Avatar

Csatlakozott: 2014 jan. 03 pén., 2:07
Hozzászólások: 706
Tartózkodási hely: Érd
Na szép jó estét!

Hááááát mit is mondjak....
Totális és nem kicsit megalázó vereség lett ebből :mrgreen: :mrgreen:

bobibubi vs Hungarian
Fortress vs Castle
Korbac vs Sorsha
3 : 0

Kezdjük hát....
Eliminálásnál a Necro, Stronghold, Dungeon hármas közül akartam kiszedni mert ezek a várak a tesztek során könnyebnem bizonyultak. úgyhogy én a Necro + strongoldot választottam. Erre bobi kiszedte a Rampart, Inferno Dungeon (itt felvillantak a szemeim és nemértettem hogy miért nem szedte ki a Castlet :shock: a végén már világos lett :mrgreen: )

Kezdésnek minden úgy indult ahogy elterveztem, 112-nél a 2. várat bevettem majd építkeztem az angyalra és sikerült is, úgy hogy második héten 4 angyallal kitisztítottam a fenti helyemet, 122-nél a gyorsító csukát (kivéve a quest artit meg a mindenre 3 nyakláncot(
ezt elfelejtettem). 125 körül lementem a földalá páncél,sisak, aréna majd a nagák mögötti xp áradat lett volna a cél de erre itt a csattanó Korbac megölte egy mellék hősömet :roll: :roll:
Ekkor kicsit megállt a ***is bennem. megnéztem a skilleit( itt tisztán láttam hogy itt a vég) úgyhogy hősiesen nekirontottam....
6 chaos hidra+ 12 gonosz bika +expert slow+expert stone skin
vs
Semminek sem mondható 6 angyal+12 monk+50 íjjász+12 griff+20 pikás......
Az eredmény egyértelmű totális vereség :D

Gatulálok bobinak kiválóan játszott(kicsit lassan vagy is gazából én voltam szélsebes és az én szemszögemből ő szinte állt de meg lett az eredménye

_________________
Hungarian "The Terrible"


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 06 pén., 22:27 
Avatar

Csatlakozott: 2005 jún. 09 csüt., 16:07
Hozzászólások: 152
Tartózkodási hely: Győr
Mi is lejátszottuk az előbb Hungariannel. Sajnos még a BB-s beszámolóm sem készült el, de valamikor jelentkezem azzal is.
Én lehetőleg Fortresszel szerettem volna menni, ennek megfelelően azt az őrültséget is megtettem, hogy meghagytam az ellenfélnek a Castle-t is, aki rá is harapott(Castle, Tower, Fortress közül). Mikor próbáltam játszani a pályán, akkor én anyagi gondokkal szembesültem körről, körre, úgyhogy mindenképp olcsó várral akartam lenni. Mert hát miután kiütöm, amit ki kell, akkor már van pénz, csak kellene hozzá valami ütőegység is. Persze jobb lett volna ezt a kérdést gyakorlatban eldönteni, mondjuk tesztelni egyet Castle-el , de ez nem történt meg, így maradtak az elméleti feltevések.
Szóval Fortress, cél 1.2.5-nél kiszedni a pajzsot. A főhős Korbács lett, másik beastmaster nem jött. A refugee-ból goblinok jöttek, elég kevés volt a gnoll és a lizardman mennyiség, 1.1.5-nél megütöttem a dread knightokat, addigra már kicsit több veszteségem volt mint szerettem volna, de azért nagy baj nem volt. Itt kicsit elcsesztem lépéspontokat ide-oda, mire kitaláltam, hogy mi legyen: 121-nél kiszedem a főhőssel a +3-as nyakláncot, aztán a behemótokat arra használom, hogy hazateleportáljak, és a várból az úton irány az alvilág. Magic universityt, nagákat, arénát hanyagoltam, ja meg az efreeteket is, többi cuccot felszedtem, beváltottam és mentem be 1.2.5-nél a tervek szerint. Sajnos a Gorgonokra nem figyeltem eléggé, már kinyírattam belőlük kettőt is, de így is volt még 13. Mellette az 5 Hydra volt az ütőegység, a többi az mindig valami sallang. Gold Dragonok ellen még nem is volt gond, de az arkok szétmorálozták szegény gorgonokat, meg hát persze túl kevés tölteléket vittem magammal, maradt szegényekből 7, ami a lehetséges 15-höz képest elég gyászos.. Az ellenfél kicsit lassabban haladt, neki eddigre már volt vagy 1 óra lépésideje, míg nekem épp elfogyóban volt. :) 131-nél akartam átmenni, de csináltam egy-két hülyeséget, úgyhogy másodika lett belőle. Kicsit idióta módon, nagyképűen mászkáltam a túloldalt, nem teljes sereggel, de aztán nem bosszulta ez meg magát, bár jött a támadás, a skill értékekben majdnem 2x-es fölényeben voltam, így sima lett a csata. Lett volna mit csiszolni bőven a játékomon és a stratégiámon, de szerencsére a győzelemhez elég volt. Köszi a meccset!

Szerk.: Igazából lényegtelen, de a Ch. Hydráim 7-en voltak, nem 6-an, azokból nem "sikerült" megöletni.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 08 vas., 10:43 
Avatar

Csatlakozott: 2011 okt. 21 pén., 18:55
Hozzászólások: 314
Tartózkodási hely: Budapest
Sziasztok!!! Edem majd írj rám a mecsünk miatt mert én nem talállak :D

_________________
A háború célja nem az, hogy meghaljunk a hazánkért, hanem hogy elérjük, hogy ellenségünk tegye meg ugyanezt.
"George S Patton"
(Versenyeken Alyr)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 10 kedd, 0:50 
Avatar
Heroes Team

Csatlakozott: 2006 jan. 06 pén., 0:40
Hozzászólások: 1087
Tartózkodási hely: Budapest
Sziasztok,

Jou-val sikerült lejátszanunk a partinkat, íme a beszámoló:

Jou (Inferno - Rashka) vs. Csizu (Fortress - Alkin)

Hetekkel ezelőtt teszteltem a pályára és sokat gondolkodtam az elimináláson. Végül úgy alakult, hogy a tower, fortress, inferno trióból a mocsárlakókat választom és ez jó döntésnek is bizonyult. A town hall 2. nap, az aranybánya a 2. hét elején kellett ahhoz, hogy gazdaság dübörögjön és legyen lovetta a sereghez.
Az első hét a terveknek megfelelően zajlott, kiszedtem a csizmát a hét vége-felé, majd a nyakéket és elgondolkodtam, hogy hagyjam-e a quest artit és rohanjak a pajzsért.. végül kiszedtem és beváltottam a szobrocskát, 124-en pedig a pajzsot kapartam el Jou elől.
Ezt követően visszamentem a varázslatokat megtanulni, kiszedtem majdnem minden lényt és irány az ellen. Amint átmentem Rashka 5 AD társaságában várakozott, így megütöttem..
Sajnálom, hogy nem alakult izgalmasabban, Jou-nak nem volt szerencséje a hősökkel, sem a varázslatokkal, mágiával.

Köszönöm a partit!

Üdv
Csizu

_________________
"Fix pályán játszani olyan, mint végigmenni ugyanazon a labirintuson többször" - angelito_HC


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 10 kedd, 1:34 
Avatar

Csatlakozott: 2003 márc. 26 szer., 7:31
Hozzászólások: 1552
Tartózkodási hely: Szolnok
Aki tudja az már az új fórumot használja!

Juukey kap 1 hét haladékot a fórum eltűnése miatt, ha addig nem jelentkezik tiéd a 3 pont.

Frissítettem a tabellát!

_________________
FEEL THE SUNSHINE!
Music is my life!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: Online Bajnokság (folytatás)
HozzászólásElküldve: 2015 nov. 11 szer., 2:00 
Avatar

Csatlakozott: 2006 aug. 25 pén., 16:52
Hozzászólások: 2535
Tartózkodási hely: BP XIV.ker. Zugló
Sziasztok!
Mindkét fórumra elküldöm ezt a posztot hogy lássa mindenki,idővel majd átszokunk az új fórumra.
Szóval mirror template következik,emlékeztetőül:
dave írta:
mir_h3dm1:
Ez úgynevezett tükör template,ami azt jelenti hogy a felvilág és alvilág tök ugyanaz,csak a hősök különböznek a két játékosnál,illetve a prisonokban is más hősök lesznek.Ezt leszámítva minden megegyezik,ha te 1500 goldot kapsz egy dobozból az ellenfeled is annyit fog kapni,ha te oldaladon egy hive 4 wyvernt ad,a másik oldalon is (és igen,az utópiák meg stb. is ugyanazokat adják).Zónák így néznek ki:
http://heroesworld.ru/forum/attachment. ... 1432212394
Bármely 2 zóna között 6k erősségű blokk van.A kezdőterületedről 3 zónába mehetsz tovább,és mindig út vezet.A 3 környező zónában van 1-1-1 vár,amelyekben van építve fort,így duplavár építése is opció lehet.Ebből a 3 zónából nyílik 2-2-2 új zóna,ahol lehetnek nagy értékű objektumok mint utópia,relikek,nagy jutalmat adó pandora boxok.Ebből a 6 zóna mindegyikéből át lehet menni az ellenfél oldalára,adott esetben ha találtál földkönyvet valahol akkor érdemes az ellenfél oldalán is kiszedni,ezzel előnyhöz jutva.Érdemes minél több zónát felderíteni mert gyengék a blokkok és nagy lehet a jutalom. :) A várválasztás folyamata le van írva a szabályzatban,a beállítások:
http://i.imgur.com/t72O7PU.png

Itt van pár kép,hogy legyen valami fogalmatok hogyan is néz ki egy ilyen map.A teleportkapuk egyirányúak,DE ITT úgy működnek mintha kétirányúak lennének,ugyanúgy működik a space.Ahogy a zónatérképből látható,a saját kincses zónáidból átjutsz az ellenfél kincses zónáiba.
http://imgur.com/a/GTonX
Generálás előtti beállítások a hostnak:
http://s2.postimg.org/w4pbd8ni1/image.png
Újabb hd verziókban másképp néz ki de ugyanazokat kell bepipálni.Ha valaki újabb HD verzióval rendelkezik mint amit anno kiírtam,az nembaj,a lényeg hogy ugyanolyan verzió legyen mint az ellenfélnek különben kifagyhat a játék!

_________________
Dave


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Imperium - Modified by Rey phpbbmodrey
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség